icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
2. mar 2011

@deniskateniska - prepána, to bol od vás, videla som to v telke ☹

krásne fotečky a j videjká , pekné a šikovné detičky 🙂

kočky čo ste už kupovali autosedačky , pre akú váhu ste vyberali alebo čo mi odporúčate ?

majuto
2. mar 2011

@deniskateniska aj Jurko ked bol taký ako su teraz drobci bol riadny maco a akonahle zacal behat kila isli dole a teraz keby si ho videla taký je ako keby sme u ani najest nedali a pritom sa vzdy tak naje ze aj mne by bolo dost no ale teraz dost rastie ved je uz predskolak 🙂

deniskateniska
2. mar 2011

@majuto no ja kym nekasleme moc radsej ani nejdem, sopliky vyliecime aj doma, aby do nas nieco nepchala

deniskateniska
2. mar 2011

@miculienka micu nevidela som to len ma dnes bombarduju spravy ze ci som o tom vedela... hrozne je to..
@majuto ved to len nasa trapna doky je taka... ale neriesim este som sa tam neobjednala zatial 😅

zojec
2. mar 2011

@miculienka ja som kupila 9-18, konkretne maxi cosi priori sps xp, a som spokojna.. aj ked este len caka na pouzitie.. 🙂 ale bola v dobrej cene no tak nekup 😀 mne sa tie 9-36 zdali obrovske pre 9 kilove dietatko a pochybujem ze sa do nich narve 36kg dieta (aj ked mala som spoluziacku a ta mala 36 ked mala 18 rokov :D) .. radsej potom kupim vacsiu sedacku 😉 myslim, ze dost bab tu ma maxi cosi alebo romer sedacku .. je to to najlepsie a najbezpecnejsie na trhu momentalne 😉

anjelicek26
2. mar 2011

Ahojte babulky,

u nas troska lepsie, hlavne pekne papa, len to UM uz ani vidiet nechce, vecer ho pije, ale pocas dna boj, neviem, ci to mam riesit... pockam na to bezlaktozove, co to spravi... Sople ma a aj kasel, ale bez teploty nastastie, len je taky umrncany... uz 1.5 hodky spi... a mna prave napada, co som si nelahla s nim 🙄

@majuto - chalani zlati, takto to vyzera aj u nas, Saska ho v ohradke zahadze hrackami, len aby jej dal pokoj 😅 No a s tymi liekami fakt no comment, clovek aby kazdu diagnozu daval aspon dvom lekarom potvrdzovat, kym bude vediet, na com je 😠 To ti fakt uz zacina chodit? Nas sa zatial ani netaha do stoja, ani na kolienka, nist
😕

@julinka2787 - gratulujem zubatej priserke 😵 U nas dolne vysli pri oboch detoch do troch dni, horne aj mesiac 🙄

@fatimuska - co robil MM?

@bealondyn - kazde dietatko padne a nie raz, ale vela krat, neda sa tomu vzdy zabranit, nic si nevycitaj... Saska okolo 1 - 1,5 roku vyzerala stale ako dobita, kolena, lakte nos, furt, nieco 🙄

@zojec - no ak nechces peniazky, keby si si tu nieco vybrala, tak zariadim a poslem, myslim,ze by to bolo podla tvojho vkusu 😉

http://littlecherubsheirloom.com/store/

miculienka
2. mar 2011

@deniskateniska - je to hrozné , včera či predvčerom to dávali na Markíze v správach , vravím tomu osud alebo ho aniel strážny opustil ☹ , to je totiž úplná tragédia - skočiť rovno na takom mieste , kde za zvodidlom nič nie je , nemohol to tušiť , úplné nešťastie

majuto
2. mar 2011

@anjelicek26 to chodenie ma po tatinovi on uz chodil perfektne ako 9mesacný

anjelicek26
2. mar 2011

@miculienka - urcite nepreskakovat 9-18 kg... takze taku a römer, maxi cosi, storchenmühle a cybex momentalne v crasch testoch najlepsie obstali...

My sme mali pri Saske maxi cosi priori xp a super spokojnost, teraz mame tobi, no je fajn, maly super vidi, len v nej nejak divne sedi, on co ja viem... musim mu ju asi este napolohovat... on sa stale snazi tahat do predu, za toho boha sa neoprie. Ale to poriesime... inak je super to priputavanie, nemusim povolovat pasy ani nic, vzdy sa to prisposobi tomu, co ma maly na sebe... aj ked mal len mikinu ci overal... vzdy je to akurat... setri to cas..

deniskateniska
2. mar 2011

@miculienka ved nechapem tomu ... anjel bol asi pri jeho dcerkach ☹

miculienka
2. mar 2011

@zojec - vďaka , konečne sme sa spamätali a ideme už čosi pozháňať, vajko už je malé ,kuknem sa na tú maxi cosi - to sa číta maxi kozy ?? 😀 😀

anjelicek26
2. mar 2011

@majuto - tak parada, nas uz tiez stvornozkuje, aj si vie sam sadnut, sikulka je, pekne dobieha... hovori mama zlatusik... ale nejako ho tahat sa niekam hore este nenapadlo... som neverila, ze v skoro 9 mesiacoch bude spat este stale v svojom babatkovskom kosi 😅

zojec
2. mar 2011

@anjelicek26 😀 😀 😀 jeeeeeeeeeeej kvietkyyyyyyyyyyy 🙂 🙂 nadherne su tie latky 🙂 ale to je z USA nie? kuknem sa na to poobede podrobnejsie 😉 a dohodneme sa na niecom urcite 😉 dakujeeeeem 😉

anjelicek26
2. mar 2011

@miculienka - u nas sa to cita ako talianske "s" teda ano, trochu do "z" xixi... ale to ma fakt este nenapadlo ze maxi kozy 😅

zojec
2. mar 2011

@miculienka 😀 😀 no xi xi xi.. 😀 😀
inak dnes som vstala po 3 tyzdnoch nahodou na vahu a schudla som 3 kg :D aj sa mi zdali teplaky nejake volnejsie.. :D nic nejake nerobim.. to asi to plavanie s B 😀 😀 ale je pravda ze uz nezerem sladke... teda na tony 😉

anjelicek26
2. mar 2011

@zojec - myslim, ze je to z uk, neviem presne, mne odtial bude holka objednavat latku na hood na bee-ko... tak jej poviem ze aj latku nech mi prosim objedna... maju tam kraaaasne veci, hlavne teda pre dievcatka.

miculienka
2. mar 2011

@anjelicek26 - vďaka kukneme aj s mm

zojec
2. mar 2011

@anjelicek26 super, tak sa na to kuk v klude neskor.. 🙂 nadherne su tie latky naozaj 😉 este raz dik

majuto
2. mar 2011

boze ako mna bolí hlava uz od rana aj sople mam ale tie ma uz prechadzaj len ta hlava.

puhinka
2. mar 2011

@majuto ,jaj,to ani ja neznášam...brrr
@ellysa ,ďakujeme 🙂
@lenocka84 ,to zase môj chlap po mne hneď kričí,že dones lyžičku...keď mu víde zúbok 🙂 mne sa stači pozrieť 🙂
@majuto ,takto pekne už aj prejdete pár krôčkov,to je super,teším sa s tebou 🙂 no tie naše detičky si povedali,že načo sa riadiť termínom,oni najlepšie vedia kedy je ten čas 🙂))
@deniskateniska ,to čo boli za sestričky??? 😕
@majuto ,máš krásnych chlapov,ale veď majú byť po kom,veď aj ty si fešná 🙂
@deniskateniska ,to mi je ľúto ☹
@deniskateniska ,pekne,že 12 kg 🙂 riadny chlapisko 🙂 my máme 11,1 kg 🙂

puhinka
2. mar 2011

@miculienka ,ja mám od 9 do 36 kg,a teraz by som si určite vybrala takú,čo sa dám otáčať do boku,lepšie sa do nej detičky nakladajú 🙂
@zojec ,tá čo mala anorexiu???
@anjelicek26 ,neboj nič,on sa rozhýbe 🙂
aj igorko začal včera konečne hovoriť mama a taká som z toho natešená,lebo to hovorí iba na mňa ,keď niečo chce,alebo keď ho obliekám tak nešťastne,že máááám...a hovorí to úplne inak ako iné veci ako baba,tata a pod, a keď sa mu niečo páči,tak povie čeče 🙂 jáj,z toho som hotová 🙂 ale to č je ako ť a č,niečo medzi týma,le je to zlaté 🙂
alebo včera hovorí,že mamba ,jáááj,skoro som odpadla 🙂
@zojec ,gratulujem k váhe dole 🙂
@majuto ,joj,no hlava,mňa už asi týždeň vkuse... ☹

majuto
2. mar 2011

@puhinka jej ty si zlata dakujem

puhinka
2. mar 2011

@majuto , 🙂

anjelicek26
2. mar 2011

@puhinka - to my 8,6 😅 Je to inak kraaasne ked deticky hovoria mama, aj ked u Sasky sa tym uz nenadchynam, skor som ohucanaaa 🙄 No a Maxik, no on sa hybe, plazi, stvornozkuje, gula, sada, len stavat sa mu este nechce... vsetko bude casom 😉

borci
2. mar 2011

Caute kocky, tak my sa ukazujeme po dlhej dobe 🙂
Tak nasa kocka vazi momentalne 8,8kg a 72cm. Posledne 2 tyzdne sme sa trapili so soplikami a potom so zubkami, no nema to konca kraja. Vyskocilo jej az 5 zubov, takze ma uz 7. Taka je podarena. Si na ne zvyka, nevie, co to tam ma v tych ustach, stale s nimi vrzga-no zlata 😀
Citam, ze rozoberate autosedacky. Ja som rozmyslala nad nejakou otocenou dozadu, z kazdej strany pocuvam, ze dieta by malo sediet otocene dozadu minimalne do styroch rokov. Ale zatial nam je este dobra ta od narodenia.

Chcem sa spytat- v com vam spavaju drobci? lebo Editka spava pod perinou, ale casto sa skopava, tak ju musim prikryvat, lebo citim, ze ma chladne rucicky. 😖

chani
2. mar 2011

ahojte baby, u nas uz 3 noc v poradi v phode, az mi je to divneeee hmmm, dokonca tuto noc jedol len 1x okolo 2 a potom aaaaz o pol7 rano. som normalne v sooooku.

inak keby mal februar 29 dni tak vcera by sme mali 8 mesiacikov a miery 68 cm a 6,8 kila 🙂

@lenocka84 gratulujem k zuuuubku, ja som skoro z koze vyliezla od radosti, ked mu prednedavnom prvy vyliezol 🙂 a tiez som skusala lyzickou 🙂

lenocka84
2. mar 2011

@chani dakujeme, tiez sa tesim ako male decko.

anjelicek26
2. mar 2011

@borcsi - tak Editka je taka vahova kategoria, ako Max, ten ma tiez 72 cm... spava pod perinkou, este v kosi, nema sa moc ako odkopat... vzdy aspon na pol tele ta perinka je... a zubateee dievcatko mas doma fuha 😵 No a otocna sedacka do 4 rokov sa mi zda hlupost - Saska od 2 rokov lezie do sedacky sama, ved by mi chrbat odisiel ju tam dvihat, si neviem predstavit ako by do takej otocenej nastupovala, ved by sliapala (a kopala) do sedadla stale, co v zime, spine a mokre musi byt inak blbe 🙄 Navyse kukava von, pocitame auta, vsak to musi byt blbe kukat dozadu...

@chani - Petko je fakt take drobatko 😵

fatimuska
2. mar 2011

@mojalili má ho dolu aj všetko, má 9 kg a toto sú plienky od 7-18kg...už neviem🙂