Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska nech to dobre dopadne 😅 . Aspoň nebudete mať také horúčavy.
fatimuska, vsetkooo najlepsieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k narodeninkaaaam 😀
deniska, drzim zajtra palce, aby vsetko dobre dopadlo...
mojalili, tak to je riadny naklad 😀 😀 😀
@mojalili 😀 😀 😀 aka pecka som sa pobavila super foto 😀 😀 😀
@flamenga jeeeeeeeej aka vychytavka ake dobre foto aj ja mam nieco podobne ale este ciham na nejake potom dam aj ja 🙂 🙂 🙂
kočky, vy mate uz menzes aj ked kojite??? 😕 😕 😕
@mojalili - no stastne dieta 😅 😅 😅 Ale nejaka stihlotka mi neprijde, ake mal to brusko predtym 😝 😀 😀
Mne Maxik dnes 3x kakal, uplne bez problemov a pucenia, bohvie, co ho hnevalo v noci 😖
@monky1 - to vazne uz mrcha??? Pri Saske mi dala pokoj 8 mesiacov a v to dufam aj teraz 😵
@flamenga - naaadherny usmev 😵 😵 😵
no ja neviem dievcata, ale tak vyse dvoch tyzdnov som uz bola ok, ani naznaj cistenia a dnes ma skoro slahlo - pochybujem, ze by to bolo nejake "docistenie", i ked je to hnede, nie cervena krv ako pri MS 😖
@cmuky este mas jeden den, aby si zavolala, hehe .... pisala si, ze do konca tyzdna, nie?? a zajtra je uz nedela 😉
ja som dnes robila ryzovy nakyp, bojim sa, co bude v noci, lebo je tam liter mlieka a to malickej nerobi dobre 😕
a piekla som korpus na tortu, zajtra dokoncim a poobede žurkujeme 😀 😀 😀
@monky1 hm, podla toho ako to robis, vymiesavas asi aj bielka zvlast, zltka s curkom.....musi sa to robit na najniczsie obratky a pomaly pridavat do zakladnej zmesi ostatne ingrediencie, na tom vraj zalezi, ci je korpus nadychany....po lyzickach pomaly zaslahavat napr muku, a nakoniec len rucne pomaly zaslahat bielka, aby boli take nadychane.....tak mato ucila cukrarka.....
Takze vy budete mat na meninky tortu??? NO jedine, ze bvy som si ju upiekla 🙂
Kocky, veru sa mu ulavilo, mal hned maksie brusko, ale on ho ma stale velke🙂 po tatovi🙂
@tibinka22 no nic prijemne tak skoro ...ale tak co sa cudujem, aj pri hanke dosla skoro 🙄
a kamoska, co sme spolu rodili pred 3 a pol rokmi este stale nedostala, lebo medzitym porodila syna a teraz je zase tehu ... niekto sa vie narodit, hehehehe 😀 😀 😀 😀
@mojalili haha, a som jasna - az na ten sneh z bielkov kt. som naozaj zamiesavala pomaly som tu sfukla rychlo ako sa dalo, aby sa Ela medzitym nezobudila ... tak uz sa necudujem 😀
zltka s cukrom boli cista pena - super vyslahane, ale na maxime 😀 😀 , zvysok som domiesala rychlostou svetla, ale ked som pomalicky vmiesala sneh, bolo to nadychane - az take penove a hlavne toho bolo vela.....no uvidim zajtra, ked korpus prerezem ... potom dam vediet 😉
teraz uz dobru nocku, Eliska prave zaspala, tak idem aj ja 😔

@deniskateniska - deniska, nech to prebehne hladko 😉