icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
24. júl 2010

@deniskateniska - deniska, nech to prebehne hladko 😉

tintinka1
24. júl 2010

@deniskateniska nech to dobre dopadne 😅 . Aspoň nebudete mať také horúčavy.

mojalili
24. júl 2010

KOCKY, pamatate, ako som pisala, ze sa DANIELKO nemoze vykakat od nedele? Tak pozrite sem, toto som nezazila ani pri LILI.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tintinka1
24. júl 2010

@mojalili Tak to by som dala zarámovať 😀 😀 😀 Ale ako sa spokojne tvári. 🙂

mojalili
24. júl 2010

@tintinka1 no veru sa mu riadne ulavilo🙂 😉

zfidorka
24. júl 2010

@mojalili 😀 teraz som rada ze nasa kaka kazdy den 3x, dnes dokonca pri kazdom dojceni 🙂 my kakanice volame naloz, no vy mate atomovu bombu 😀

weirdo
24. júl 2010

@mojalili - 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak tomu hovorim dobre sa vykadit 😀 😀 😀 . Riadna horcica 😀. Ale ta uuuuuuuuuuulava 😉

mojalili
24. júl 2010

@zfidorka NEuverite, ale ja som sa tak smiala, ze som sa skoro pocikala 😀 😀 😀

leveretka
24. júl 2010

fatimuska, vsetkooo najlepsieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k narodeninkaaaam 😀

deniska, drzim zajtra palce, aby vsetko dobre dopadlo...

mojalili, tak to je riadny naklad 😀 😀 😀

flamenga
24. júl 2010

@mojalili 😲 😀 😀

ja pridám dnešný úlovok: 😀 😵

monky1
24. júl 2010

@mojalili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 paradzina 😀 😀 😀

monky1
24. júl 2010

@flamenga aky je krasny janicko - uplne spokojny ..... asi aj ja budem musit striehnut s fotakom na usmev, len mam doma starsiu vtierku, kt. sa stale strci do zaberu 😀 😀 😀

@mojalili to si ho tyzden neprebalovala????? 😀 😀 😀 😀 ... sme sa s mm taaaaaaaaaaaak chutne zasmiali 😅

nonika1979
24. júl 2010

@mojalili 😀 😀 😀 aka pecka som sa pobavila super foto 😀 😀 😀

flamenga
24. júl 2010

@monky1 no náš je väčšinu dňa vážny... a cca raz za dva dni sa takto rehoce, ale to aj 10 min. vkuse, takže nie je problém ho odfotiť 😀

baby, ja odpadnem.... normálne ma tlačí na krámy... ale brutálne 🙄 😠

nonika1979
24. júl 2010

@flamenga jeeeeeeeej aka vychytavka ake dobre foto aj ja mam nieco podobne ale este ciham na nejake potom dam aj ja 🙂 🙂 🙂

monky1
24. júl 2010

@flamenga u mna sa uz cervena - dnes rano ☹
ako zavidim kamoske, ktora uz 4. rok nemenstruuje 😒

flamenga
24. júl 2010

😀 😀

flamenga
24. júl 2010

@monky1 😲 😲 no.... v tehotenstve som patrila k tej vzácnej skupinke žien, ktoré grcali celých deväť mesiacov, aj ráno v deň pôrodu 😠 Tak dúfam, že nebudem patriť aj k tej skupinke žien, ktoré majú červenú pani 😠 😠 😠 už počas kojenia.... 😒

mojalili
24. júl 2010

kočky, vy mate uz menzes aj ked kojite??? 😕 😕 😕

flamenga
24. júl 2010

@mojalili ja ešte nie, ale asi to už dlho nepotrvá ☹

ináč tu taaaaak krásne prší 😵 😵 mňam

anjelicek26
24. júl 2010

@mojalili - no stastne dieta 😅 😅 😅 Ale nejaka stihlotka mi neprijde, ake mal to brusko predtym 😝 😀 😀

Mne Maxik dnes 3x kakal, uplne bez problemov a pucenia, bohvie, co ho hnevalo v noci 😖

@monky1 - to vazne uz mrcha??? Pri Saske mi dala pokoj 8 mesiacov a v to dufam aj teraz 😵

@flamenga - naaadherny usmev 😵 😵 😵

monky1
24. júl 2010

no ja neviem dievcata, ale tak vyse dvoch tyzdnov som uz bola ok, ani naznaj cistenia a dnes ma skoro slahlo - pochybujem, ze by to bolo nejake "docistenie", i ked je to hnede, nie cervena krv ako pri MS 😖

@cmuky este mas jeden den, aby si zavolala, hehe .... pisala si, ze do konca tyzdna, nie?? a zajtra je uz nedela 😉

ja som dnes robila ryzovy nakyp, bojim sa, co bude v noci, lebo je tam liter mlieka a to malickej nerobi dobre 😕
a piekla som korpus na tortu, zajtra dokoncim a poobede žurkujeme 😀 😀 😀

weirdo
24. júl 2010

@monky1 - ale ale, co oslavujete? 😲 . A aku tortu?

ellysa
24. júl 2010

@mojalili jemine vy vypadáte že ste nekakali snáď mesiac , no ale aký je šťastný taký zaserinkaný 😀 😀 😀 😀 😀

monky1
24. júl 2010

@weirdo Hany ma v pondelok meninky a torta musi byt 😉
len zase scvrknuty korpus - ja uz neviem - NEPORADITE???? kde je chyba???? ☹ ☹ ☹ ☹ dole je o 4 cm vacsi priemer ako hore ... cim to je? a to sa mi uz parkrat stalo

weirdo
24. júl 2010

@monky1 - jeeeej, tak sa ide zurkovat, bude tany tany tany ... 😀
Tak to Ti ja neporadim, ja by som korpus kupila 😀 😀 😀

mojalili
24. júl 2010

@monky1 hm, podla toho ako to robis, vymiesavas asi aj bielka zvlast, zltka s curkom.....musi sa to robit na najniczsie obratky a pomaly pridavat do zakladnej zmesi ostatne ingrediencie, na tom vraj zalezi, ci je korpus nadychany....po lyzickach pomaly zaslahavat napr muku, a nakoniec len rucne pomaly zaslahat bielka, aby boli take nadychane.....tak mato ucila cukrarka.....
Takze vy budete mat na meninky tortu??? NO jedine, ze bvy som si ju upiekla 🙂

Kocky, veru sa mu ulavilo, mal hned maksie brusko, ale on ho ma stale velke🙂 po tatovi🙂

tibinka22
24. júl 2010

@monky1
ja sice nekojim, ale mne uz mrcha dosla, uz ju mam od pondelku a presne to tak zacinalo- bolo to hnede, ale na druhy den normalna krv... ale bez bolesti, tak dufam,ze to tak zostane 🙂

monky1
24. júl 2010

@tibinka22 no nic prijemne tak skoro ...ale tak co sa cudujem, aj pri hanke dosla skoro 🙄

a kamoska, co sme spolu rodili pred 3 a pol rokmi este stale nedostala, lebo medzitym porodila syna a teraz je zase tehu ... niekto sa vie narodit, hehehehe 😀 😀 😀 😀

@mojalili haha, a som jasna - az na ten sneh z bielkov kt. som naozaj zamiesavala pomaly som tu sfukla rychlo ako sa dalo, aby sa Ela medzitym nezobudila ... tak uz sa necudujem 😀
zltka s cukrom boli cista pena - super vyslahane, ale na maxime 😀 😀 , zvysok som domiesala rychlostou svetla, ale ked som pomalicky vmiesala sneh, bolo to nadychane - az take penove a hlavne toho bolo vela.....no uvidim zajtra, ked korpus prerezem ... potom dam vediet 😉

teraz uz dobru nocku, Eliska prave zaspala, tak idem aj ja 😔

tibinka22
24. júl 2010

@monky1
clovek si uz aj odvykne za tych 9 mesiacov.... ale hlavne ze neboli 🙂