icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
3. mar 2011

@puhinka - neotvori mi to ani bohovi :( Chcem vidiet! Fotku uloz a pridaj sem pliiiis 😅

deniskateniska
3. mar 2011

boze baby mna furt niekto ohovara asi, 😅 mam take pupaky na jazyku stale ze az... neviete dake zarucene recepty na to? bo ma uz ide z toho porazit nikdy som to nemavala a teraz jak kojim .... och.... to je asi tym ze ako kojim mam menej zivit? och joj a ma to stve riadneuz 😠 😠 😠

ellysa
3. mar 2011

@riska no oco raz tak raz tak ale úplné záchaty už nemá

puhinka
3. mar 2011

@ellysa ,jejda...porazí ma...
@anjelicek26 ,nemám to ešte odfotené,ešte není poskladaná...to je taká so schodíkmi,šmýkľavkou a akože bunkrom pod tým...
tak to spravíme takto...no...daj si,že www.flexa.dk,tam si klikni na europu a na austria,tam na produkte,tam sa ti ukáže že kombinationen a postieľky,klikneš na helbhohe betten a keď sa ti to otvorí,tak hneď tá prvá 🙂 teda ak sa ti chce 🙂 a pak mi povedz,čo na ňu hovoríš 🙂

puhinka
3. mar 2011

@anjelicek26 ,nejde mi to ani uložiť ten obrázok ani nič,chytám nerf...musíš tak zložito kuknúť...:(

anjelicek26
3. mar 2011

@puhinka - ani mne to nejde ulozit, maju tam nejaku ochranu. Pekna je ta postielka 🙂 chcete ju takuto natur?

puhinka
3. mar 2011

@monky1 ,my sme zase kúpili posteľ a matrac ešte nie 🙂
ale aj to bude,časom 🙂 veď aj tak mi ešte v takej posteli nemôže spať 🙂

puhinka
3. mar 2011

@anjelicek26 ,ja už ju mám doma,aj so všetkým,takými látkami,akože bunker s okienkami,vreckárom 🙂 je taká,je to krásne kvalitné lakované drevo 🙂 takže si to videla ?

puhinka
3. mar 2011

@deniskateniska ,ja v takomto prípade si vždy zanadávam a v duchu si poviem 3x choď do pi*e,3x za sebou :D,no a ono to zmizne 😀 😀 😀 niečo na tom bude 😀

anjelicek26
3. mar 2011

@puhinka - tak super 🙂 Draheho baby maju taku podobnu este v detskej izbe... Saska sa tam vzdy chodievala skovavat a smykat, robila im tam bordel 🙄

ellysa
3. mar 2011
julinka2787
3. mar 2011

@puhinka aj ja som si ju omrkla. paráááádna postieľočka. to sa bude spinkať a hrať.. dobrý nápad, len málo miesta na toto u nás. 😅

anjelicek26
3. mar 2011

@deniskateniska - moja viacej vitaminov do seba, oddych, viacej pi, podla mna je tvoje telo uz veeeelmi vycerpane.

anjelicek26
3. mar 2011

@ellysa - neprovokuuuuuj

monky1
3. mar 2011

@olo2003 tak my sme sa rozhodli hned - otvarali u nas novy komplex obchodov a mali neuveritelneeeeeeeeeeeeeeee zlavy - az do vysky 80%
a aj madrace isli z pov. 350 na 110€ ... no nekup ho, ked sme si ho s mm este aj vyskusali 😀

julinka2787
3. mar 2011

@ellysa jééééjda, aká vyzerá malinká pri tom kočíku(olivia). ale vyzerá celkom dobre (kočík)... no možno sa mi aj páčiť začne časom... 😀

anjelicek26
3. mar 2011

@ellysa - Ale je krasny, ved aj mne sestra o par dni prinesie 😵 Len neviem, ci o desat dni este zozenie letenky, snad ano 😎 Lebo to nevydrziiiim uz 😕 🤐 😅

puhinka
3. mar 2011

@anjelicek26 ,no ja som zvedavá,čo bude robiť Igorko,to mi kamoška dohodila z Rakúska od jej šéfa,že oni sú mrte bohatý a chceli ju vyhodiť a tak si hneď spomenula na mňa 🙂 vyšla ma 50 eur 🙂 a je ako nová 🙂
@julinka2787 ,som rada,že sa aj tebe páči 🙂
@ellysa ,krásny kočík 🙂

puhinka
3. mar 2011

@monky1 ,to vážne,za takú cenu,to je super 🙂 aj ja chcéééééém 😀 😀 😀

ellysa
3. mar 2011

@julinka2787 joj parádny je, ja keď som ho asi pred troma rokom videla prvý krát -som povedala, že nikdy, že taký hnusný kočík som ešte nevidela, to isté pri cameleonovi- truhla a mám oba 😀
@anjelicek26 😝 😝 😝 😝 😝

ellysa
3. mar 2011

@puhinka postieľka krásna, takú podobnú som minule obzerala

anjelicek26
3. mar 2011

@puhinka - kedy ho tam das uz spinkat? My sme Sasku dali do velkej postielky ked mala rok a 3 mesiace tusim... uz si to presne nepamätam..

ellysa
3. mar 2011

😉 sorry za preklepy ale chlap mi šlohol môj nb a na tomto neviem písať

monky1
3. mar 2011

@puhinka boli aj lacnejsie, ale tak vsadili sme na kvalitu 🙂

anjelicek26
3. mar 2011

@ellysa - mne sa na bee paci, co sa s nim da vsetko spravit, doplnky, fusaky, hood... je to super... sa na tom vyhram 🙂

julinka2787
3. mar 2011

@ellysa ja som tiež pred štyrmi rokmi povedala že kočíky s otočnými prednými kolieskami sú otrasné a neovládateľné... kamoška vtedy kúpila jeden z prvých u nás v meste a zdal sa mi fakt nehorázne blééé a keď som si kupovala kočík, iný som ani vidieť nechcela, len s otočnými 😀 😀 a takisto aj nunu keď som videla prvý raz, tak že to čo je za otras. a potom som ju stráááášne chcela. 😀 😅

olo2003
3. mar 2011

@monky1 no tak to už hej, to by som sa aj ja odtrhla 😉 , mňa mm už moc nechce púšťať do týchto obcho. komplexov, lebo furt ma napadne niečo kúpiť, príp. vymeniť. a potom nadáva, že jeho z toho len ruky bolia 🙂 vždy to ukecám,že staré na chalupu a nové domov 😉

olo2003
3. mar 2011

@deniskateniska u nás sa hovorí, že nech ťa bozá v r.ť, ale fakt potrebuješ moc vitamínov (b-komplex, zinok, železo)

puhinka
3. mar 2011

@ellysa ,ďakujem 🙂
@anjelicek26 ,neviem ešte,uvidím podľa okolností 🙂
@monky1 ,múdro 🙂

zojec
4. mar 2011

@ellysa kocik paradny, aj mala paradna :D :D :D esteze ja byvam v kopcoch (setrim).. xi xi ja nas kocik vyuzivam hlavne doma na spanie 😉 teraz ked ideme do mesta malu vacsinou nosim, nechce sa mi kocik vlacit so sebou ... a zas az tolko po meste nechodim.. to len hup do auta, vybehnut kupit zabudnuty zips (kym zaparkujem vytrhavam si vlasy :( ) a potom plavat 😉