icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
4. mar 2011

@ellysa tak bude trochu opita 😀 ale nie vela pit a pozoruj ci nebude grckat.. ale isto si toho moc nedala neboj 😉 ja uz zhanam uchytky na skrinky.. bo tie na suchy zips sa kamoske maly naucil velmi rychlo otvarat.. 😅 http://www.anjelikobchod.sk/product_info.php?cP...

chani
4. mar 2011

baby je tu niekto, kto pouziva Nutrilon?

puhinka
4. mar 2011

@ellysa ,haha,to ti povedal? zlatý 😀 😀 😀
Dobré ránečko babuľky...no ránečko ako ránečko,už som hore od 8-mej,ale malý mi len teraz zaspinkal 🙂
no a dnes v noci si mladý pán povedaql,že on v židnom prípade nebude spať sám v postieľke a tak stál dovtedy a mrnčal,pokiaľ ho mm nezobral k nám,ale som povedala,že dnes môže mrnčať koľko chce,bude spať vo svojej postieľke a hotovo... 😀
@monky1 ,kvalitne šibe? 😀 😀 😀 dobrééé,aj mne 😀 😀 😀
ja ale nemám kam zdrhnúť a už sa cítim ako slúžka,bo každý deň upratujem ,vysávam a podoné veci a každý deň je to v kuchyni a na chodbe ako po výbuchu,to môj drahý brat a dedo... 😠 😠 😠 jáááj,nervy 🙄
@ellysa ,fúúú okenu??? tak to teda neviem 😕
@chani ,aj ja sa chystám na geláče 🙂

puhinka
4. mar 2011

@chani .ja 🙂

chani
4. mar 2011

@puhinka a nechcela by si nutrilon to co je ze dobra noc? ja som to minuly vikend otvorila v navale unavy z toho jeho nocneho krmenia, ze skusim UM ale ma s tym oplul, tak co s tym budem robit, zase nerada by som aby sa to skazilo eeee

puhinka
4. mar 2011

@julinka2787 ,gratulujem k zúbku 🙂
@mici111 ,ďakujem 🙂 no je to náhoda,že ju má,ani som to nečakala,že by takú mohol mať 🙂
@chani ,ďakujem 🙂
@ameanda ,malá?to máte aký rozmer postieľky?
@deniskateniska ,ďakujém 🙂

chani
4. mar 2011

@puhinka to dakujem bolo k tomu nutrilonu ci k dacomu inemu? 🙂

puhinka
4. mar 2011

@chani a koľkatku nutrilon máš?

puhinka
4. mar 2011

@chani ,k tej postieľke 😀 😀 😀 😀

chani
4. mar 2011

@puhinka je tam pisane Nutrilon Good Night 2 od uk.6.mesiaca

puhinka
4. mar 2011

@chani ,a to sa ti oplatí posielať?netreba 🙂 ale aj tak ďakujem 🙂

chani
4. mar 2011

@puhinka tak vies, pouzila som z toho nejaky 10 odmeriek, takze je to plne v podstate a je mi to luto vyhodit, ked to stalo kopu penez, tak ci sa niekomu nezide zistujem

anjelicek26
4. mar 2011

Ahojte babulky, u nas noc fajn, bol raz hore, ale za to od stvrtej vrestal ako na noze, nechapem, co mu bolo, ale brucho nie 😕 Uz sme z neho boli na nervy, lebo dve hodiny vresku bozeeee.... a potom zrazu zaspal a bol klud. Toto nech mi nerobi 😔

Prave zaspinkal konecne.

@chani - to mozes kludne primiesavat do prikrmu, ja som to tak robila, do kase odmerku, do polievky hraskovej odmerku aby bola biela, aj do brokolicovej polievky... aj si podla mna vdaka tomu zvykol na chut UM

@mici111 - jasne, ze na segru 😅 Sme sa zas vecnost nevideli. Len mi uz konecne musi dat vediet, ci vlastne zohnala letenky...

anjelicek26
4. mar 2011

@ellysa - nic nerobit, len vyplachnut pusu a vsetky taketo veci odstahovat co najvyssie, ja ich mam tu a aj v DE v pracovni v hornej skrinke a su zamknute a klucik je na skrinke, je to otrava, ale istota je istota... ked by ju bolelo brusko, skus vygooglit, je taka specialna linka - detske otravy, tam ti presne povedia, aky praci/cistiaci prostriedok ma aky ucinok na dieta a co treba robit, cim to napriklad neutralizovat. Viem, ze kamoska tam raz volala, ked jej dieta zjedlo nejake cistidlo do zachoda 😕

@mojalili - no ked sa dari, tak sa dari, snad uz budes fit.

@ameanda - podla mna je na velku postielku prilis skoro, oni sa este vytahuju do stoja, aj ked mu das zabranu, bude sa snazit cez nu preliezat a reflex zachytit sa pri pade rukami je v tomto veku este vo vyvoji a nepostacujuci, mohol by riadne spadnut... Najdolezitejsim kriteriom je aj tak samostatne zliezanie - teda vediet sa otocit a ist dolu zadockom a nozickami, nie po hlave...

chani
4. mar 2011

@anjelicek26 skusala som do kase a nechcel mi ju, tak som ju teprva musela s vodou nanovo zarobit eeee

chani
4. mar 2011

@anjelicek26 ani sunar mu nebral ci uz sam alebo v kasi , tak idem este babylove vyskusat...potrebujem mat daku alternativu, bo ideme ochvilu na svadbu, tak nech mu ma babka co dat v stave uplnej nudze

anjelicek26
4. mar 2011

@chani - v stave nudze mu babka da prikrm a caj, to fakt neries 🙂 Vydrzi 🙂

Ja som zacinala postupne, fakt len trolinka primiesavala, zvykol si... aj do jablcka napr. ked bolo kysle zmixovane... na prisladenie...

chani
4. mar 2011

@anjelicek26 ale ti poviem, ten nutrilon by som teda uz viac krat nekupila, straaasne je to trpke, sa mu nedivim po tom aku chut ma MM 🙂 sunar je uz lepsi, tak uvidime ake bude babylove 🙂

anjelicek26
4. mar 2011

@chani - my sme prave nutrilon primiesavali xixi 🙂 Teraz mame HIPP mliecko... aj ked uz sa zas tak na pol kojime, na pol ma UM 🙄 Nemohla som sa na tie jeho bolesti bruska pozerat... takze mame flasu o osmej rano, stvrtej poobede, osmej vecer a jedenastej vecer, prso o tej jedenastej (po flasi), o siestej rano a o desiatej... teda fakt neviem, ci to takto moze fungovat....

ellysa
4. mar 2011

no baby okena mala dobrý vplyv, nič jej nie je, ona to asi len olizla, ale spala v kočíku 3 hodiny 😀
@mici111 normálne ako som s ním šla von som mala taký divný pocit, že je nejaký čudný-iný, ale 3 hodiny sme boli von a už sme sa skamarátili 😀 , super je
moja v pondelok nepôjdem, ideme na oravu, muž chce ísť kvôli mame a ja tam ostanem celý týždeň a inak včera som mala tvoj USB kľúč, mohla by si mi dať adresu do IP, by sme ti ho ráno po ceste hodili

mici111
4. mar 2011

@ellysa jaaaaj, no vidis, tentokrat som nanho ja zabudla..neva, ved das nabuduce, nemusite ist kvoli tomu sem.. 😉 hiii a vy idete buduci tyzden na oravu? a ten moj fusak ta pocka ked pride?? 😕 neposlu to spat?

ellysa
4. mar 2011

bude im treba zavolať, že chcem iný čas dodania, budem kázať chlapovi nech to vybaví

weirdo
4. mar 2011

@ellysa - ahoj. Ty si chcela Nunu. Iste si co to pocitala o nej ... nejake vyrazne minusy ma? 😉
Maju ju dostat u nas v meste na predajnu, tak reku pojdem kuk, mozno tu bude mat mala rada 😀
Diky moc

ellysa
4. mar 2011

@weirdo jedine, že ako všetky golfáče hrká v meste na dlažbe, ale to fakt skoro každé a momentálne už je polohovateľná až do ľahu, takže ak rozmýšľaš, že ju kúpiš-super voľba a ešte myslím, že pre moc vysoké bábätká nie je, ale tak možno sa naše nebudú voziť do troch rokov

weirdo
4. mar 2011

@ellysa - diky moc! Chodniky su tu naprd, ale kde nie, ze? 😉
No uvidim, ako mala, ked ju do toho usadime, ci jej nebude uz maly 😀 a ako jej bude sediet. Ak by sme ho nakoniec kupili a aj tak by nechcela, tak prinajhorsom predame. Pri dobrej cene sa to myslim bude dat ... ale v septembri ideme na dovolenku, tak aspon tam by sme ho mozno vyuzili, No uvidime ... dakujem este raz za info.

ellysa
4. mar 2011

@weirdo no určite predáte, na tú novú sa už píšu poradovníky aby ste sa jej do septembra dočkali

mojalili
4. mar 2011

KED SA SERE TAK SA SERE.... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

Dnes som viezla do nemocnice za bratom jeho zenu a maminku, chceli sme ist za nim a popytat sa, vybavit...... ani neviem ako, zlomil sa mi klucik v aute.....ale ani som s to nevsimla, nie je zalomeny, obe casti mam, proste sa zlomil, asi bol nalomeny....a nemame druhy 😢 Nemocnica je 30 km od mesta kde byvam....tak sme sli domov na bratovom aute, ved ten ajtak nemoze soferovat a musel by niekto prist pre jeho auto do nemocnice.... ☹ ☹ ☹ ☹
Ja dam za nove zamky na aute viac ako za to auto som dala ☹

Navyse brat ma odtrhnutu platnicku, vo stvrtok ma magneticku rezonanciu, a potom sa az uvidi, co dalej...☹

mojalili
4. mar 2011

@chani Silvinka je moja kolegynka anglictiny, super baba a jej muz su rodina s MM, ale vzdialena 😉

anjelicek26
4. mar 2011

@mojalili - moja ty ani prstom nepohni dneska, fakt je nejaky blby den. Snad si tu smolu dnes odbijete na cely dalsi rok. Preco by si musela davat nove zamky? Neurobia ti z toho zlomeneho duplikat? Ja by som najprv skusila to.

mojalili
4. mar 2011

@anjelicek26 NO pochybujem, skusit skusim, ale velmi pochybujem. tak v tom kluci je aj zabudovany imibilizer ci co to spletal brat aj muz...☹