icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
5. mar 2011

@riska - videjko ani neviem, ci budeme mat, ale tak skusime nejaku kameru vybavit. Fotografa budeme mat, skusim mojho kamarata do toho dokopat. On sa viac-menej uz zivi ako fotograf, ma obrovsky atelier ale robi take fotky, no... napr. fotky z mojho tehotenskeho fotenia su takmer neukazatelne, lebo ukazuju prilis vela koze. Su naadherne, ale proste zavrete v albume a hotovo. Navyse foti velmi excentricke fotky... fakt neviem... ci ho na trapnu svadbu ukecam 😕

desmodka
6. mar 2011

@anjelicek26 kubko sa mi zacal opierat v autosedacke, teda najprv sa taha dopredu, ale potom sa uz pekne oprie.. nic som neprestavovala asi to chce len cas

weirdo
6. mar 2011

@riska - tak co, aj vy dnes zase o 5? 😀 😉

anjelicek26
6. mar 2011

@desmodka - tak super, nas sa zatial moc nechce, ako zistila som, ze vela robi aj bunda, nedotiahnem tak pasy ako by som chcela. Mala som vziat priori, nebol by problem, no blba som. Teraz ho tam vzdy musim davat bez bundy, tak sa mi oprie.

mici111
6. mar 2011

@lenocka84 no to je tak, ked sa v niecom spolahnes na chlapa 😀 😀 aj rezim dietatu pokazi..
idem vas docitat, vcera bolo tak pekne, ze sa mi ani notebook nechcelo zapinat..
inak baby..u nas je to zufale..ja neviem cim to bude, ci zuby, ci separacna uzkost, ale ta moja furt len mrnci a place a takto dokola..uz mi to zacina liezt niekedy aj na nervy..

mici111
6. mar 2011

@tintinka1 inak moja Sari tiez to iste..cez den toho moc nepospi..a rano mi vstava uz okolo 6 az 6.30, co predtym sme potiahli minimalne do pol osmej..ked bol dobry den, tak aj do pol deviatej.. ☹ ale to bude mozno tym, ze je skor rano svetlo..

matkaasebko
6. mar 2011

baby vy ste tu take kociarove...viete mi poradit nejaky golfač ale tak do cca 80 eur?

lenocka84
6. mar 2011

@mici111 no dnes to dobieha, maka ako fredka
teraz isiel sebe umyt auto, a potom ide na rad aj moja 🙂 tak nech len maka
Patko spi na balkone uz cca 1hod 20minut, tak sa tesim
a ze ma Sari take obdobie, je asi normalne, je v tom veku, od 8m do cca 1roka. tak treba len zatat zuby. kedy pridete k nam?

riska
6. mar 2011

@weirdo, no dnes sme trhli rekord do 6:10 😀 ale preto, že bola hore od 2-3 😠 a vy ako? 😅 😅

lenocka84
6. mar 2011

cauky
spime uz 2hodiny, zacinam si zvykat 😀 aj vcera tak spal, uplne super

ellysa
6. mar 2011

ahojte, my u našich ale nič moc, noc hrúza, mlá ju prerevala, ten jeden horný zub nám robí neplechu, sople hrozné a dnes už dva krát zvracala, asi hlieny ☹

chani
6. mar 2011

@riska my sme boli hore od 5 🙄 a od 4 do 5 sa v podstate trepal so zatvorenymi ocami, takze vlastne som hore uz od 4...ma svacneeeee

anjelicek26
6. mar 2011

Baby nas drobusik sa vie postavit, az mi slzicka vybehla pred chvilou, taky je krasny ked stojka 😵 😵 😵

anjelicek26
6. mar 2011

@ellysa - jej moja vy sa drzte, tie horne zuby robia strasne sople fuj 🙄

piacere
6. mar 2011

ahojte 🙂

@anjelicek26super 😵

náš od včera oficiálne chodí okolo nábytku... a hneď máme pamiatku... dve modriny a dva škrabance (ale také až do krvi)... ach 🙄 asi budeme musieť kúpiť prilbu 😖 😅

puhinka
6. mar 2011

@anjelicek26 ,gratulujem šikovníčkovi 🙂

ahojte babuľky,dnes je tak pekne,aj včera bolo
som si plnila kochlíky vonku a pak sadila kvietky a trošku sa aj liečila ,bo v piatok sme boli aj s mm na párty,tak sme aj popili,nie veľa,ale keďže už niesme zvyknutý,tak nám bolo včera obom zle,ale mne menej ako mm 😀 😀 😀

no a neviem,či Igorkovi znova nejdú zúbky,ale nevidím nič,ani mi vlastne ukázať nič nechce,hneď kričí a stále mrnčí,už som normálne na prášky... 😒

mici111
6. mar 2011

@lenocka84 ja som bola vcera s autom v umyvarke 😀 😀 😀 boze, trochu vyjde slnko a vsetci sa nahrnu do umyvarky..tak som si tam pockala hodku..ale uz vidno aj farbu auta konecne 😀 😀 😀 a prist mozeme tento tyzden niekedy..dohodneme 😀

piacere
6. mar 2011

@weirdo náš celý týždeň vstával o štvrtej vysmiaty jak lečo, pripravený hneď loziť, všetko ťahať... 😠 😒 😅

mici111
6. mar 2011

a este speci pre @ellysa 😀 😀 😀 novy fusak buggy snuggle v akcii 😵 😵

ellysa
6. mar 2011

@mici111 úúúúúúúúúúúžasnýýýýýýýýýýýýýýýýý je 😉
@anjelicek26 ľavý horný vzšielv poho a ten pravý no hrúza, des, sa modlím, aby bol čím skôr von

tintinka1
6. mar 2011

@riska včera som sa sťažovala že bol hore o 6.30 a radšej som si mala do jazyka zahryznúť. Dnes 5.05 ☹ vyškerený a len by lozil.
@anjelicek26 tak Max je veľký šikulo , možno na svadbe už pôjde pekne za ručičky 🙂
@mici111 krásny fusak. Ja tiež milujem ružovú farbu , mám aspoň 20 ružových tričiek ale pri Alexovi sa asi s touto farbou nevybláznim 😀

lenocka84
6. mar 2011

@mici111 len my ich znutra umyvame, nie vonku. dnu jeprachu ako naozaj ☹
no mohli by ste.

anjelicek26
6. mar 2011

@tintinka1 - no zacina teraz dobiehat, co bol na zaciatku taka lemricka malinka... ja vzdy vravim, ze v roku sa vsetky deti zrovnaju, co sa tyka schopnosti 🙂

Umyvate uz inaksie detom zubky? Ja asi uz aj zacnem, najprv len vodickou a kefkou, ale tak nech uz si zvyka postupne.

Ja som pred chvilou mala soky, som vykladala umyvacku, deti boli v herni, zrazu rev, Saska vbehne dnu, ruky plne krvi, no des, ze vraj Max si dal do pusy sklo! Teda najprv kukam na Maxa, ci krvaca on ci ona a on v pohode kuka na mna, tak kukam Sasku, riadne porezany prst, tak som jej na to dala papierove utierky aby to prestalo tiect a ze co sa teda akoze stalo? Mala mi ukazala na stole asi 2*2 cm kus skla. Ze Max si to dal do pusy. No koniec baby, tak ma zamrazilo, co by sa stalo, keby mu to nevybrala???? Zlata moja malinka toto ma za milion cervenych bodov, ze to ustriehla a hned mu to vzala. My sme mesiac dozadu mali v herni rozbite okno, tak to je urcite s toho, som myslela, ze sme vsetky vyzbierali. Ma to mala zaviazane, ale take hrozne to nie je, ale do herne mi nepachnu, kym nepresliedim najposlednejsi kut, ci tam nie je nejake sklo este zabudnute.

puhinka
6. mar 2011

@anjelicek26 ,ja už nad tým uvažujem asi mesiac,len ešte stále som sa k tomu nedokopala 🙂

zojec
6. mar 2011

@anjelicek26 mala zlata zachranarka 🙂 ja tiez inak furt vysavam.. do pracovne malu ani nepustim.. tam je spendlikov ako maku.. a jedneho spendlikozraca uz v rodine mame... nezabudnem ako som takto pred rokom behala s kocurom po zverolekaroch...

riska
6. mar 2011

@mici111, krááásny fusačik...a ste ružové 😀 😀
@tintinka1, moja, to dobre poznam....som si myslela, že nič nemože byť horšie, ako vstavanie o 5:30-6:00..može...vstavanie o 05:00 😀 😠 😀
@anjelicek26, ty brdo 😕 saška je ale pohotová maminkina pomocníčka 🙂

paris0
6. mar 2011

Ahojte chcem sa opytat kde sa vam dietatko hra pocas dna ja som ju mavala v obyvacke mala zatarasy urobene a tam sa hravala...dnes sa vsak naucila preliest tie boxy a chce bludit po byte..co mam robit?

zojec
6. mar 2011

@paris0 oci na stopky 🙂

anjelicek26
6. mar 2011

@paris0 - no na poschodi uz moze lozit kam chce, su tam len spalne a detske, kupelne a tam mame veci tak, aby na nic nedociahol... vsade je tam koberec, tak sa nema kde moc zrubat a na schodisku je zabrana, takze dolu nespadne.

Na prizemi len v obyvacke a aj to je kvoli krbu len v ohradke, ked som dolu a varim , je v herni - to je hned vedla kuchyne v zimnej zahrade. Vidim na neho ked varim, je to fajn, on sa tam hra, lozi, zuzle hracky...

ameanda
6. mar 2011

@anjelicek26
fuuuha, ked horne zuby robia strasne sople, tak sa uz teraz toho desim, lebo sme sa dost nagrcali pri spodnych dvojkach 😒
@ellysa
chudatko Oliv, ale ked som s nasimi tak mi v tomto mati vie dost pomoct, tak snad aj u vas je to podobne