icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
6. mar 2011

@anjelicek26 - tak vidis, kolko si sa bala a ako mu to vsetko ide ... a ako expresne 😉 . Musis byt pysna 🙂 . Daj vediet, ako dopadla noc ... moja mala by sa stavala a na brucho vrtela. Hocikedy ju tak v noci nacapem 😀. Dnes isiel rost dole ...

weirdo
6. mar 2011

@tintinka1 - ozaj, ako dopadol maleho celodenny vylet u svokry?
A uzasny je ... ako tam len tak lezi 😀

babulina
6. mar 2011

baby som skoro umrela od smiechu, mm ide do NY tak vsetky zenske z roboty (vekovy priemer 40) ho podplacaju aby im doniesol podprsenky victoria secret, no zomrem, moj muz je tazka konzerva, tak to si ani vo sne neviem predstavit ako to kupuje 😀 😀 😀 😀

tintinka1
6. mar 2011

@weirdo jáááj zabudla som podať hlásenie. No výlet u svokry dopadol na 1* . Doobeda u nej spal 2 hodiny v kočíku a poodede 1,5 hod v posteli. Domov došiel vyškerený ako lečo. Takže sa teším a odteraz tam bude chodiť častejšie. Ja som si aspoň super 2 hod. poobede pospala.( keď junior bol od 5.00 hore)

babulina
6. mar 2011

@tintinka1 no super, ze sa mu pacilo 😉

tintinka1
6. mar 2011

@babulina možno budeš prekvapená aký odborník na podprsenky sa odtiaľ vráti 😀 😀 😀

babulina
6. mar 2011

@tintinka1 pokial vyberie aj mne nejaku co mi padne, tak nie som proti 🙂

anjelicek26
6. mar 2011

@weirdo - som na neho hrda 😵 Postielka uz je aj u nas dolu...musim pridat fotky do albumu...malinky uz spinka...sice si to asi 10 minut odknucal a odplakal, ale uz spi. Som zvedava, ako to bude v noci

weirdo
6. mar 2011

@tintinka1 - wow, super. Len ci si to svokra nevymyslela, aby si jej Alexa davala castejsie 😀

anjelicek26
6. mar 2011

@babulina - tak to je dobreee, moj sice ziadna konzerva neni ale na toto by ho nikto neukecal 😅 😅 On aj ak sa mne rozhodne kupit nejake pradlo, tak si opisuje z listka velkost a da to predavacke a povie chcem nieco pekneho, ja ho poznam 😅 😅

anjelicek26
6. mar 2011

@scandy - tak Max je o den mladsi 😵 😵

anjelicek26
6. mar 2011

@tintinka1 - maly vo vani je stobodovy 😵 😵

weirdo
6. mar 2011

@anjelicek26 - ale sa mu to lubi a ide mu to 😉 . Aj ten pad rychlo oplakal 😀
@babulina - aj mu dali presny opis, aku chcu? 😀

tintinka1
6. mar 2011

@anjelicek26 super jak sa postavil Chúdatenko jak si buchol hlavičku až mňa to zabolelo. A jak ešte neisto stojí na tých nožičkách - taký malý Bambi. 🙂 Náš krpec tiež ráno takto padol na pusu keď sa snažil loziť , ale nevie ešte zosumarizovať ľavú nohu - pravú ruku a naopak.

babulina
6. mar 2011

@weirdo - zatial im ze vraj uspesne zdrhol aj sa im vyhyba, lebo sedia v inej kancelarii, no ale do maja nemoze chodit po kanaloch 🙂

weirdo
6. mar 2011

@babulina - tak uvidime, ako z toho vykluckuje 😉

anjelicek26
6. mar 2011

@tintinka1 - no dnes to vie len od poobedia, tak je este taky roztraseny, ja si myslim, ze o par dni uz bude vymyslat z riadnou istotou 😕

Nas uz pekne stvornozkuje od minuleho tyzdna, rychly je az moc 🙄

@weirdo - on nikdy dlho neplace, nastastie... tak spadol na koberec, to neni take, skor sa viac zlakol... cim menej ho tulkam po pade, tym rychlejsie sa skludni... navyse ma svoj zazracny palec 😉

jarus8
6. mar 2011

Ahojte, tak sa idem pochváliť aj ja. Poradňa vo štvrtok 9920g. Nelozíme, len sa gúľame, aj keď som ho dnes prichytila ako sa kolíše, ale hneď ako ma zazrel, spadol na bruško.

A ešte jedna vec, ako odnaučiť toto:

https://www.youtube.com/watch?v=8d1EWseI5nM

anjelicek26
6. mar 2011

@jarus8 - das ho do stolicky a uz ti to kopkanie vadit nebude 😕 Moj sa zas hadze od radosti dozadu, ze by stolicku cez pol miestnosti s nou odskakal, ked ju nezabrzdim 😅 Ak s tym zacne, prestavame krmit... polozim lyzicku a cakam, kym prestane. Rychlo to pochopil - hadzem sa=nedostanem jest. Treba byt trpezlivy a fakt mu nedat, ked robi hovadiny... nas to robi uz len na konci krmenia, ked uz vidim, ze nema hlad... tak vtedy aj skoncime...

jarus8
6. mar 2011

@anjelicek26 ide o to pľutie, tie nožičky má v pohybe stále, to mi nevadí, ide o to jedlo čo rozprskuje po celej miestnosti 😅

anjelicek26
6. mar 2011

@jarus8 - jaj pluje aj nas sem - tam snazim sa to ignorovat, je to strasne blby zvyk 😖 U nas to riesil par najhorsich dni celotelovy brindak a ja som mala stare tricko na sebe 🙄 Uz ho to tak nedrzi... vseobecne ak ma hlad, tak nemysli na kraviny, vzdy cakame s prikrmom, kym je fakt hladny.. ziadne este kukucerva pred tym, kym mamina dovari... u nas je to zaruka, ze papa s chutou bez blbosti... lebo ak mu davam a hladny nie je, tak do toho pcha ruky, prdi pusou, hadze sa, no vsak to poznas 🙄

jarus8
6. mar 2011

@anjelicek26 Branko to robí stále poslednú dobu, na začiatku papania, keď až reve, že je hladný aj na konci a je mu jedno či je to polievka, kaša, ovocie alebo niečo iné a to isté robí aj v stoličke, proste ja mám jedlo vo vlasoch, na tvári na oblečení, on vo vlasoch a po celom tele na poťahu stoličky na koberci, na zemi, proste zasiahne všetko, dnes som púšťala práčku hneď po obede a to už prišiel k nám aj mm a ten ho vie trošku ukľudniť, keď sa tam posadí, ale dnes už nezaberal ani on
a z môjho "NO-NO Branko" má veľkú srandu 🙄

paris0
7. mar 2011

@babulina ide o to ze moja bulinka stoji uz mesiac a pol a teraz machruje a zacina sa drzat len jednou rukou...velmi sa bojim aby si hlavku niekde neudrela mam v byte parkety ...rozmyslala som ze jej kupim velky bazen do obyvacky a bude byvat tam no neviem dnes ide byt prvy den v obyvacke bez zabran som zvedava ako to dopadne

paris0
7. mar 2011

@jarus8 tak toto ho asi nenaucis asi by sme to vsetky chceli vediet🙂)) inac moja lilka ma presne to iste kresielko a od narodenia tam bola asi 5 min a dost...rozmyslala som ze ho predam ale mozno sa jej zapaci ked bude vacsia🙂)

paris0
7. mar 2011

Bre ranko...a teraz na inu temu baby uz ste schudli po porode? ja si neviem dat rady s bruchom🙂)) dajte nejake dobre
typy🙂))

chani
7. mar 2011

bre rano, tak borec bol od 2 do 4:15 hore zly ako 20 certov, sople mu tiekli od jedu a uz od 6 je hore a pred tou 2 bol tak ze od 23 do 2 viac hore ako spal. ak som spala 4 hodiny dokopy, tak je to zazrak, uz to zase zacina a to bol tyzden klud, tak neviem ci zase zuby alebo ky fras ☹

@scandy vitaj 🙂

@anjelicek26 Max sa rozbehol v aktivitach ako divy 🙂 super 🙂

lenocka84
7. mar 2011

@chani ahoj, ta co to dalsie zubiska Vam idu? alebo ide byt chory? sak nech sa vyjadri aby si vedela co s nim 😉 😉 😉

chani
7. mar 2011

@paris0 ja som uz dala z 18 kil dole 14 ale brucho je ako nocnaaaa mora, zmensuje sa sice ale mini rychlostou, asi budem musiet v dohladnej dobe zacat cvicit tak hadam poomoze, ak nie, tak amen tma 🙂

paris0
7. mar 2011

no ja som nabrala 30 kil a mam dole 28 ale brucho ma tiez trapi chodim aj cvicit ale nejak to nejde