Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Dobré ránko,
veru som tu ja davno nebola 😵 V sobotu som premiestnila postielku do obyvacky, ktora je velka, priestranna. Vcera tam Danko spal - takze 20.30 - 00.20 - 4.11 - 6.00, takto sa budil na papanie. 😵 😵 😵 Takze prva noc bola ucinna , uvidime, ake budu dalsie.
NO a dnes sa opet vykakal rano do nocnika, plne si to uvedomuje, co robi.Ked sa ho spytam, co robi do nocnicka rano, tak zacne napodobnovat tlacenie a ze fuuuuuuuuj 😀 😀 😀
Inak svokrovci varovali teraz par dni a uz vcera bolo na nich vidiet, ze toho maju plne zuby, a to varit pre maleho a vsetko som robila ja. Som rada, ze je doma, predsa doma ma pravidelnu stravu, vela pije, tam vvypil 1 flasku caju, doma pije 3 za den...
Vidim, ze sa tu bavite o kg - dnes nabieham na delenu stravu, nakolko som vyzerala na plese ako tucko...🙂
@weirdo, ty kokso 😲 😕 a teraz už spí? my dnes dva dni po sebe vianoce, až o 6 sa zobudila 😀
@babulina, mysliš, že beh ti pomohol na brucho? to asi skor ten balet, nie? 😉
ja sa tiež pridavam - brucho otraaaas 🙄 🙄 inak sa musim pochvaliť, dnes som sa vážila a dostala som sa pod moju magicku hranicu 🙂 takže ešte 5kg dole a som na predtehu váhe 😵
@paris0, aj moja malá stoji už asi mesiac a pol, a teraz sa začina púšťať uplne, asi tak 5 sekund vydrží 🙂 a tiež mam parkety, resp. len taký menši koberec na hranie, na ktorý samozrejme nechodí 😝 my sme oblepili akurat všetky rohy, odstranili a poposuvali všetko nebezpečne a normalne fungujeme...podla mna sa nemusiš báť, aj ninka parkrat padla na hlavičku, trocha poplakala a išla dalej....a teraz si už normalne dava pozor, normalne jej už nemusim byť tolko za zadkom ako ked začala stáť... 😉
ja som nabrala 14 kíl a dole je už okolo 20, takže ľahšia ako pred tehotenstvom ale tiež brucho... 😠
Ked ja som športový antitalent, radšej nebudem jesť akoby som mala cvičiť, ale s tým bruchom budem asi musieť niečo urobiť 😖
@paris0 - ja mam vsetky kila dolu, len to brucho no co si budeme hovorit, ziadna slava, mäkkotina uplna, ono to bez brusakov nepojde 🙄

rozmyslam nad radiofrekvenciou je to pristroj na chudnutie lebo mam pocit ze to koleso stastia okolo pasa mi ide asi zostat🙂)