icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

niga
7. mar 2011

Dobre ranko! Aj nam sa pokazilo ranne vstavanie - vstavame o 6, co predtym to byvalo od 7,30-8,30. A nechce sa vratit k starym dobrym casom 😉
Na poradni - 8 mesiacov, 8400g, 76 cm. Lozi (najviac dozadu), na styroch sa hupe, pekne sedi, mamimy flegmatickych deti ma chapu ako sa tesim z jeho pohybu. Stale sa pekne pyta na nocnik, tak snad vas do roka dobehneme v pohybe.
Mam mu uz davat vsetky jedla s prikrmami, lebo ja ho este na olovrant len kojim? No a samozrejme rano, vecer, v noci x-krat a ked mi nechce cez den zaspat, tak mu dam aj doobeda aj poobede. Ked on ten cecok tak miluje 🙂
@anjelicek26 - az mi zle prislo pri tvojom opise skla, tak rychlo sa moze zle stat.
@babulina - ja tie baby chapem, urcite by som stala v rade k tvojmu muzovi a prosikala tiez o podprdu 😀
@mojalili - kocka si bola na plese, daj foto aj so satami
No a kila - mam vsetky dolu, ale brucho je moj spolocnik - tyzden som vydrzala po 5 nejest a hned to lepsie vyzeralo, aj brusaky som dala, ale teraz zase nic a uz je to znovu v haji.
Mozem si vas dat na fb? Len neviem mena.

weirdo
7. mar 2011

@riska, @lenocka84 - no potom zaspala o pol 6 na 25 minut, cize do ani nie 6 a doteraz bola hore. Zaspala o 9:45 a ratam, ze o 8 minut je hore ... unavena bude jak siesti, ale spokojna, ze nemusi spat 😀
Ale stale lepsie ako @chani, mne aspon v noci nevyvadza (klop klop klop), napapa sa a spi. I ked, 4 rano sa daju povazovat za noc 😅

chani
7. mar 2011

@niga tak prso aj u nas funguje viac nez prikrmy pomaly, ale davam mu prikrmy tak ci tak 3x, rano ovocie, obed zelenina a vecera kasa, kolko zje tolko zje, zvysok dojem alebo vysmarim a dorazame sa prskom a o nociach aninehovorim 🙂

chani
7. mar 2011

@weirdo mne vydrzal az 5 noci nevyvadzat, potom co sa mu dolna jednotka uplne prerezala ale teraz to vyzera na hornu jednotku, sa mi zda, ak to dobre identifikujem eee dufam ze sa mu bude zase mesiac tlacit...bude to fun hore jeden zub dole jeden zub 🙂

lenocka84
7. mar 2011

@weirdo no my nastastie spavame celu noc klop klop klop, len obcas sa kvoli cumlu zobudi ze ho nema. inak spi slusne. a najnovsie cez den spava doobeda tie 2hod, poobede min 1, az 1,5hod

weirdo
7. mar 2011

@chani - jj, ja sledujem Tvoj pribeh a dufala som, ze konecne bude maly buvat ... a tie zubky, ak vyjde hore jednotka, tak nic to, bude jedinecny 😵

weirdo
7. mar 2011

@lenocka84 - hej hej, videla som, ze opatrne si sa par dni dozadu radovala, ze kolko spi a vyzera, ze sa to stava pravidlom. Super 😉

weirdo
7. mar 2011

Tak, mala je hore, presne 30 minut 😀

chani
7. mar 2011

@weirdo absolutne jedinecny hehe 🙂 su tie nase pribehy junovcatiek za vsetky drobne mam obcas pocit heh

lenocka84
7. mar 2011

@weirdo dufam ze to vydrzi tymto stylom co najdlhsie. ale on bude spachtos po tatkovi, tak asi ano 🙂
30minut? brdo, nebyva potom velmi zla?

zojec
7. mar 2011

dobre ranko dievcata.. vsetkym TOmaskom krasne meninky 🙂

weirdo
7. mar 2011

@lenocka84 - ona este raz da 30 minut a niekedy to trva az hodinku!!! 😀. Ale ona je skor spokojna, ze nemusi spat. Taka stastna jak nikto. Ale po tych 4 hodinach uz je mrzuta, takze to ide spat. Len to je malo ... ale jej to neva. Evidentne. Ona ma vkuse co na robote. Ako jej tatko. Ked sa spolu zacali "chodit", tak spaval 6 hodin denne a dlhu dobu mu to stacilo. Ked sme zacali spolu zit, tak som mu to jemne upravila a aj 9 vydrzal niekedy 😀

lenocka84
7. mar 2011

@weirdo pekne, mne Patko nevydrzi 4hodiny ani keby som neviem co robila, max 3,5 aj to je uz mrzuty ze chce spat.
teraz ked sa zobudi, dame desiatu, potom je cca tie 3hodky zobudeny, vymysla o dusu, a zase sa pojde spat

chani
7. mar 2011

@weirdo
@lenocka84 u nas sa vacsinou ide spat po 2,5 max po 3 hodinach...4 ked vydrzi tak to je den dni, tak raz za 2 - 3 tyzdne...ked vnoci nechrni, tak aspon cez uz zacal hodku dve, dve a pol ako kedy 🙂 3x za den🙂

angie267
7. mar 2011

@adapa mas vsetky zahlasovane 🙂

lenocka84
7. mar 2011

@chani my uz len 2 x za den a som spokojna. celkom slusne si to rozvrhol

angie267
7. mar 2011

ahojte, mate tu rozbehnutu debatu o tom kolko ktora schodla, tak bohuzial pridavam ja: nabrala som 27 kil a schudla som 5 kil ☹ moja vaha pred tehu 48 kil, tak asi si viete lahko vypocitat kolko mam teraz ☹ fuuuuuu hanbim sa

piacere
7. mar 2011

ahojte,

ako som písala, náš celý týždeň vstával o 4.00 😠 ... dnes potiahol do 5.40 😲 takže otvárame šampáňo....

Malý je cez deň spáč... spáva 3x po hodinke... vydrží v bdelom stave aj 4 hodiny, ale to už je potom neskutočne zlostný, šklbe si uši, ťahá sa za tie tri chlpy na hlave a tlačí slzu 😀

Čo sa týka popôrodných kíl... z pôrodnice som si doniesli dve kilá na pôvodnej predtehotenskej váhe... mala som 54kg... počas kojenia (2 mesiace) som bola ako lata, v tvári až kostnatá... keď som prestala kojiť, išli kilá hore (neviem, či to bolo tým, že počas kojenia som napr. vôbec nejedla sladkosti, po kojení nevydržím deň bez sladkého.... ďalej málo pohybu... neviem, ale som ako sud....) Momentálne mám 58kg 😲 😲 nič si neoblečiem, nemôžem sa na seba pozerať... začala som cvičiť, lebo fakt vyzerám strašne 😔 vždy som bola malá, tenká... a teraz som taká zaoblená 😒

anjelicek26
7. mar 2011

@paris0 - nono chape, spozornie, ale aj tak nepocuvne... co si pamätam od malej, tak skutocne ucinne to bolo od 1,5 roku 😝

riska
7. mar 2011

@weirdo, malá výmyselníčka 🙂 naša ninka tiež vydrží byť hore aj 4-5 hodin...unavi celú rodinu, len seba nie 😀 😀

@niga, dobrý nápad, @babulina povedz mužovi,že aj my chceme nejaké podprdy, nech nás píše na zoznam 😀

adapa
7. mar 2011

angie267 ďakujem.
Náš Lukáško tiež rozumie slovu nono,ale niekedy sa mu iba smeje,inokedy zostane vážny a stiahne sa

stelika
7. mar 2011

ahojte babule možno mi budete vedieť poradiť, s čím by som mohla urobiť malému odtlačky ručiek a nožiek 😀 😉

a musim vam nieco prezradit uz stvrta noc co sme mali suchu plienku a rano pekne vycikany v nocnicku budem sledovat dalej ci nam to ostane, tak na leto asi bude skor latkova plienka fungovat 😉

anjelicek26
7. mar 2011

@stelika - my sme to robili uz po porode normalne na papier farbou na malovanie pre deti, je to prstova farba, maju take velke kelimky a nestoji to vela, normalne v papiernictve... Saska s nimi malovava bezne, ruky dnu a plieska na papier 🙂 Su aj take sety, co sa daju kupit, ale podla mna to takto staci...

@stelika - to ti akoze uz necika v noci? Neni to nejake divne 😕 Pije dost?

stelika
7. mar 2011

@anjelicek26 no skusim pozriet u nas v papiernictve dakujem :O) ja chcem teraz urobit odtlacky ked bol malinky som sa bala 😀

no pije dost praveze, tak neviem ci je to len nahoda alebo fakt preto idem sledovat dalej co to bude v noci zacal spinkat dlhsie ale neskor chodime spinkat, lebo niekto je na reklamy a tak vsetky musi vidiet az kym nezaspi..... 😀 pripadne kym sa nevypne televizor

anjelicek26
7. mar 2011

@stelika - este som nepocula, ze by babatko necikalo v noci v tomto veku, ani take, co robia bkm... pije este v noci mliecko? Alebo prespi celu noc? Lebo ak prespi celu noc, moze to byt, ze nemusi... ale inak si to neviem predstavit... Max medzi osmou a siestou rano vylocha 300 ml mlieka 😝

stelika
7. mar 2011

@anjelicek26 inak nový look Ti pristane 😉 ufff som čítala akurát a tom skle, malá je šikovnica keď ho ustriehla...ja neviem čo by som robila, ale aspoň to dobre dopadlo až na ten palec... 😒

anjelicek26
7. mar 2011

@stelika - idem jej poobede kupit nejaky darcek ako prekvapko, nech vie, ze si to cenim a ze to neberiem ako samozrejmost, ze na neho dava pozor. Byt starsi surodenec je pre deticky tak ci tak narocne... a ona je k nemu taka zlata a stara sa. Juj a novy look, kadernicka ma zase raz ukecala na prirodzene vlasy... vyzeram na 17 😕 A to cez vikend budem mat 27 😀 Musim tam zasa zajst, nech vymysli nieco ineho, lebo toto vyzera divne, kukaju na mna, ako maminu s dvoma detmi co snad este do skoly musi chodit 🙄 🤐

stelika
7. mar 2011

@anjelicek26 v noci prespi celu noc v noci je dosť sýty a nepapa už, rano a večer mliečko, a cez den klasika strava puci vsetko za radom a cajik mu menim .... ked na olovrant schrume kasu dost hustu a vecer dostane uz len flasu 200ml mileka a vydrží do rana... jeho moc vlastne sledujem ked je tmavy rano ako u kazdeho cloveka a potom svetlejsi a svetlejsi kedze pije dost tekutin 😉

stelika
7. mar 2011

@anjelicek26 ale ved to bud rada, že vyzeraš tak mlado 😉 mala som kolegyňu, ktorá mala vtedy 33 a vyzerala na 18 je to vyhoda tak vyzerať nemeňnič teraz až pred svadbou tak tyzden ked tak ved Ti dovtedy ešte odratstu.... 🙂 tak pekny darcek potom napíš 🙂 a zabudla som skoro ved clovek ma tolko na kolko sa citi ja sa necitim na svoj vek napr. :D

anjelicek26
7. mar 2011

@stelika - tak to mas potom maly zazrak doma 🙂 Gratulujem 🙂 My s nocnikom zacneme okolo 1.5 rocka az, sa nam to pri Sasenke osvedcilo, do tyzdna bola v noci a aj cez den bez plienociek, pekne sa pytala, chodila sama a hned na velky zachod 😉