Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
takze s prepacenim nezrat a cvicit🙂))
Dobré ránko,
veru som tu ja davno nebola 😵 V sobotu som premiestnila postielku do obyvacky, ktora je velka, priestranna. Vcera tam Danko spal - takze 20.30 - 00.20 - 4.11 - 6.00, takto sa budil na papanie. 😵 😵 😵 Takze prva noc bola ucinna , uvidime, ake budu dalsie.
NO a dnes sa opet vykakal rano do nocnika, plne si to uvedomuje, co robi.Ked sa ho spytam, co robi do nocnicka rano, tak zacne napodobnovat tlacenie a ze fuuuuuuuuj 😀 😀 😀
Inak svokrovci varovali teraz par dni a uz vcera bolo na nich vidiet, ze toho maju plne zuby, a to varit pre maleho a vsetko som robila ja. Som rada, ze je doma, predsa doma ma pravidelnu stravu, vela pije, tam vvypil 1 flasku caju, doma pije 3 za den...
Vidim, ze sa tu bavite o kg - dnes nabieham na delenu stravu, nakolko som vyzerala na plese ako tucko...🙂
mame to my zeny tazke takto vam poviem🙂))
@weirdo, ty kokso 😲 😕 a teraz už spí? my dnes dva dni po sebe vianoce, až o 6 sa zobudila 😀
@babulina, mysliš, že beh ti pomohol na brucho? to asi skor ten balet, nie? 😉
ja sa tiež pridavam - brucho otraaaas 🙄 🙄 inak sa musim pochvaliť, dnes som sa vážila a dostala som sa pod moju magicku hranicu 🙂 takže ešte 5kg dole a som na predtehu váhe 😵
@paris0, aj moja malá stoji už asi mesiac a pol, a teraz sa začina púšťať uplne, asi tak 5 sekund vydrží 🙂 a tiež mam parkety, resp. len taký menši koberec na hranie, na ktorý samozrejme nechodí 😝 my sme oblepili akurat všetky rohy, odstranili a poposuvali všetko nebezpečne a normalne fungujeme...podla mna sa nemusiš báť, aj ninka parkrat padla na hlavičku, trocha poplakala a išla dalej....a teraz si už normalne dava pozor, normalne jej už nemusim byť tolko za zadkom ako ked začala stáť... 😉
ja som nabrala 14 kíl a dole je už okolo 20, takže ľahšia ako pred tehotenstvom ale tiež brucho... 😠
Ked ja som športový antitalent, radšej nebudem jesť akoby som mala cvičiť, ale s tým bruchom budem asi musieť niečo urobiť 😖
@paris0 - ja mam vsetky kila dolu, len to brucho no co si budeme hovorit, ziadna slava, mäkkotina uplna, ono to bez brusakov nepojde 🙄
baby dalsia otazka od kedy si myslite ze babo chape slovu no no ?? nesies?

rozmyslam nad radiofrekvenciou je to pristroj na chudnutie lebo mam pocit ze to koleso stastia okolo pasa mi ide asi zostat🙂)