Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ok, menim otazku - nezje moje dieta privela??? 😀 😀 😀
fuha.. ake harmonogramy.. u nas rano od 5tej do 6tej na prsku o 9 kasa - max 5 lyziciek potom mlieko, desiata kojim, 13,00 obed dnes 3 lyzice potom kojim, ked vstane zas kojim, potom o 6tej vecera, dnes asi deci ovsenych vlociek namocenych v jablkovej cerstvej stave.. v posteli kojim mlieko... mam pocit, ze moja zje tak 1/3 z toho co vase deti.. momentalne jej naviac chutia ruky.. kukam kazdy den ci nema zuby, ale zatial prazdnota
tak potom preco nespi v noci a budi sa s neutisitelnym placom dvakrat za noc a prestane iba ked dostane flasku ?????
waw, ja vás len každý deň čítam a mala som pocit, že Branko papá málo, ale po tejto debate som nejaká spokojná 😀
pravdou je, že sa tak rozpapal až keď som prestala dojčiť, dovtedy nechcel žiadne príkrmy
@babulina tuto otazku som si i ja davala velakrat.....no ten plac nesuvisi s flaskou podla mna, je to take budenie, ake mame i my /kazdu hodinu) ci ellysa - proste len tak...vitaj v klube. Len ho nenauc na flasku stale.....inak vsetko najlepsie k meninkam 🙂 a neboj, my papame ovela viac 🙂
@bakatuska - hej v perli, krasny vyber, len nam vacsina nesadla. ☹ Ale toto ma take celokozene, modre kotnicky, spodok ako na papuckach, na von mu kupim v Protetike v Poliklinike, ako mi poradila desmodka. Naozaj mame vysoky nart a siroku nozicku.
@babulina a tak u nas by chleba zjedol aj ked by nic ine uz nechcel, my mame sice 3 prikrmy okolo 8-9 vyziva ovoocna 50-90 ml ako kedy ma naladu, okolo 12-13 zelenina 100-150 ml podla nalady kasa okolo 18:30 kasa 80-120 ml podla nalady a pomedzi to kukucervy a detsky keksik alebo chlebik zapija cajikom toto vsetko a kojime sa v noci 2-3 ked je bez bolestti zubnych a ked je zubny pb tak aj 6-8x za noc a cez den cca 4x pomedzi jedla. tak nic neboj od hladu ti neumeria prosto ma apetit 🙂
ja sa neviem odhodlat este stale na maso, davate poctivo? dnes mam den otazok 😅
@babulina my papáme mäasko raz do týždňa a raz žĺtok. a naše papanie : okolo ôsmej ráno 240ml mlieka
11.00 polovica ovocnej výživy s lyžicou vločiek (asi len dva krát mi to zjedla celé inak tak pár lyžičiek)
14.00 približne avenťácky pohárik zeleninovej papy
17.00 mliečnu kašu asi 150ml alebo jogurt 140gr ale málokedy zje. väčšinou tak polku
20.00 270ml mlieka
toť vsio. potom až ráno. občas pomedzi nejaká chrumka alebo trošku chleba alebo rožka alebo tak. 😀
čaute kočky 🙂
tak ja som dnes odpratávala z cesty všetko,čo by malý mohol zjesť,prehltnúť,vypiť okenu a alkohol,zjesť lieky a podobne,alebo sa poprípade pohrabať v koši 🙂
takže som celý deň prispôsobovala dom krpčekovi 🙂
ten mal ráno svoju chvíľu a povedal havo,dede,to sú novinky 🙂 a ešte ja som zadriemala,mňa nechal,ale hneď nálet na tata 🙂 ho tam šticoval a len taký mrmlot z pod periny,že ber si ho 😀 😀 😀
a teraz večer sme sa jašili a pak len zastal a zostal na mňa pozerať a začal mi lízať pery,to akože ma pusinkoval miláčik 🙂
a idem vás dočítať 🙂
akej značky ste kupovali topánočky?
Videla som Wandy, sú krásne, ale zdalo sa mi, že sú dosť tvrdé, hlavne v oblasti prštekov
@jarus8 ,som kukala to video,kde tvoj malý papal a takýýý je zlatýýý 🙂
ako ja viem,že chceš radu...ja len,že sa mi veľmi páči 🙂
@paris0 ,ja som schudla asi tak,že sa neprežieram a robím brušáky,bicyklujem na stacionarnom aspoň 30min,ale ne každý deň,to sa mi nechce 🙂 a sladké nejesť mi nerobí problém,bo ja moc na sladké ani niesom 🙂no a tá vyťahaná koža po brušku,tak tú si krémujem,keď stojím,není nič vidieť,ale akonáhle si sadnem,tak mi je z toho na blééé 😖
@chani ,no ja neviem,čo by som robila,kebyže mi malý toto robí v noci,asi by som ho išla niekomu darovať na ulicu 😀 😀 😀 ale ne,fakt neviem a bojím sa,aby to aj nás nepostihlo... ☹
@babulina preco nedavas masko? ze vraj sa ma zaviest skor ako zemiak po novom 😅 no my davame masko mesiac po zacati prikrmov poctivo kazdy den, teda raz davame zltok... ale niekedy ked nemame masko tak len zeleninku... 🙂 nemas sa coho bat chuti to mnamkovo 😉
@babulina a hlavne necasuj, babo si nacasuje same... my sme doteraz nepapavali desiatu lebo sa zobudil o deviatej napapal mliecka a potom o dvanastej obed a sam si to upravil ze o desiatej mame vyzivku potom spinka a papa o jednej obedik... ale sam si to upravil... hlavne sa ty o nic nesnaz, vies ako to myslim nasilu je vsetkona prd 😉 v klude a pojde papanie aj take aj take 😉 a ked nam nevyda desiata tak nepapa ma len mliecko precucnut alebo cajik 😉 a poobede by som vynechala esetpapanie a hlavne ovocie, poobede by sa nemalo papat, zle to travy .. je to tazke ... na take male babo je to podla mna vela prikrmov ..
od 7. do 9. ukonceneho m. sa ma papat - ranajky mliecko, desiata ovocne, zeleninove pyre alebo stava obed zeleninovo masova polievka s cestovinou alebo hydinove masko so zel., ryzou ci zemiackami alebo zel. polievka so zltkom alebo cestoviny so zeleniou alebo zltkom
olovrant mlieko vecera kasa druha vecera mlieko...
@deniskateniska aj my to tak máme akurát desiatu máme prehodenú s olovrantom, lebo po desiate ide spinkať a lepšie sa mu zaspáva po mliečku
@paris0 a vadi ti to ze chce papat o druhej? no my sme kazdu hodinu hore 😒 fakt by som si priala aby bol raz hore 😅 das mliecko a spi dalej nie? ci?
@paris0 - my sme len tri tyzdne dozadu odstavili, on je zvyknuty papat castejsie, ale mensie mnozstva... snad sa to zlepsi... nas tiez nevazi moc... 8.7 kg 🙂

@chani -no tak potom fakt nemusim mat stres, a ja ze chudatenko hladom trapi, lebo kedykolvek zasuchoce sacok s chlebom tak hodi plac ze mu nedame