icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
8. mar 2011

čítala som v knihe, že syry po 8 mesiaci, tak , že či náhodou ste neskúšali, nejaké mäkké a nie často, my jogortíky papkáme chutia 🙂

riska
8. mar 2011

@anjelicek26, máš pravdu, ak by sa nam nahodou zadarilo, tak ma asi časom niekde odvezú 😀 ale mam blízko maminu, tak pomože, a aj mm má časovo dobrú robotu...okrem toho, ty si ešte mladá, ja budem mať v lete 31, na ninku sme pár rokov čakali, tak radšej risknem to, že budem total unavená ako to, aby ostala jedináčikom 😔 🙂

ameanda
8. mar 2011

@mojalili
no ako vas tu citam, povodne som si myslela, ze ako pekne papame
aj som sa chcela pochvalit, ze maly aky rekord trhol - dnesny obed 170ml 🙂
ale beriem spat...

@zojec
my sme takto papali, ked sa nam rezali spodne dvojky

riska
8. mar 2011

@paris0, ja si myslím, že tak o mesiac by mohli začať chodiť 😉

riska
8. mar 2011

@takyna, mäkké by som nedavala, tie su strašne slané

palculka
8. mar 2011

ahojte babenky, no tak práve som si pozerala moj prvý príspevok do našej témy Jún 2010, že čakáme naše prvé bábetko a straaašne sa nan tešíííme a Samko mi už teraz krásne spinká v postielke, úžasný pocit 😉

paris0
8. mar 2011

@riska uz sa tesim s malou pancuskou na prvu jarnu vychadzku

hori
8. mar 2011

@lenocka84 vysledky najskor o tyzden... leda ze by mrska prisla skor...
@riska nie, nie... ako rypanie to neberiem... 🙂
@zojec dik, ze drzis palce... aj ked mne by nevadilo ani keby to bol len poplach... pravdupovediac, druhe dieta som tak skoro neplanovala, zostala som zaskocena, hlavne ze ako to zvladnem dve take male deti naraz... ako celkom by som sa uz s tym zmierila, ze ked sa podarilo, tak OK, nejako bude...
vsak sa vam babenky ozvem, ako to dopadlo, buducu stredu idem zas na sono...

zojec
8. mar 2011

@takyna syry byvaju vacsinou strasne slane, pretoby som ich detom urcite nedavala a tavene uz vobec nie 😉
@ameanda no sak kukam, kazdy den a furt nic.. no hadam ma coskoro prekvapi nejaky zubak 😉

hori
8. mar 2011

@zojec @adamala
no ale babenky, bez tych zubkov ze by sme ostali uz iba tri??? 😉

mici111
8. mar 2011

@riska noo, ved toho sa bojim, lebo take divne zvuky vydava, take chrapcave, ani to neviem opisat..dala som jej homeo sirup na kasel stodal..

@paris0 budeme chorucky prvykrat.. 😔 uz sme mali nejake sople a teplotu ale iba po ockovani..no je umrncana, len sa po mne cape, chrustik moj..som zvedava aka bude noc..

babulina
8. mar 2011

caute spisovatelky, vy ste toho zase popisali 🙂
tomasko dneska odstvornozkoval svoj prvy meter, snad da aj dalsi, lebo by ma velmi potesil ze stihame lezunov, xixi
a manzelik ma sokol najviac na svete - dneska som dostala kyticu ako svet 15ruzi na MDZ,moj zlatusik

ameanda
8. mar 2011

@zojec
urcite prekvapi
ja som si prvy ani nevsimla, ani ho necitila pri kojeni
len nahodou mi cinkla lyzicka on 🙂

zojec
8. mar 2011

@babulina fiiiiiiiiiiiiiiha 😕 😕 ja cokoladu milku som dostala.. a musim ju niekam skryt, lebo zjem 😀
@mici111 skore uzdravenie Sarinke 🙂 mne stodal zabral a rychlo 😉

riska
8. mar 2011

@mici111, obavam sa, že noc bude ťažká 😔 držim palce a zajtra nezabudni podať hlásenie

mici111
8. mar 2011

http://shooshoosusa.com/index.php
kraaaaaaasne topanocky maju 🙂 ja by som aj mozno nejakke objednala keby sa niekto pridal 🙂

riska
8. mar 2011

@mici111, nááádherné sú 🙂 ale ja by som asi topanky neobjednala bez skúšania

babulina
8. mar 2011

@zojec vobec nezvykneme toto oslavovat, ale ze mu to nedalo ked ich videl, su prenadherne, ja sice vobec nie som na ruze ale tieto su bozske
@mici111 drzim palce, tomi tiez chrci cele noci, vobec nam nezaberaju lieky co dostal od doky, obavam sa ze vo stvrtok si pojdeme pre prve atb 😖

inak kto mate blizko do carrefouru tak v batovi maju zlavy na male topanocky 😉

ameanda
8. mar 2011

@zojec
mnam, tie palacinky!!!
nemala som to vidiet, teraz som hladna... 😵

ameanda
8. mar 2011

@takyna
a nam jogurty zatial nechutia ☹ a sladit ich nechcem...

inac minule som namocila susene marhule,ze nech napucia a rozmixujem, ale vyplaval odtial cervik... fuj tak ma naplo a mam nacaty sacok, ale asi ich uz nepouzijem

ameanda
8. mar 2011

@hori
poznam par bab, ktore mali tiez na zaciatku velmi slabu druhu ciarku a vsetky tehotne

ellysa
8. mar 2011

@riska jej fakt, ja chcem byť do nového bytu tehu, no uvidím 🙂
@mici111 boááááááááák ☹ ☹ ☹
@zojec vyskúšam, mňam 😀

ameanda
8. mar 2011

@babulina
aj my by sme chceli liezt, ale sa obavam, ze sa do toho nestihne pustit
aj ked na styroch je uz pekne dlho a len sa hupe a hupe, prip. sa smyka dozadu

ellysa
8. mar 2011

@mici111 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale ktoré???? 😕

babulina
8. mar 2011

@ameanda snad este da aj stvornozkovanie, u nas dost pomohlo preliezanie cez nase nohy mam pocit 🙂

ameanda
8. mar 2011

@babulina
hmmm, je pravda, ze cez nohy sa mi snazi preliezat
no skusim ho "popohnat" 🙂

mici111
8. mar 2011

@ellysa ze su naaaaaadheeeeerneeee??? 😵 😵 😵 no postuduj a nieco vyberieme hadam..musim kuk a tie podmienky dodania a platby, lebo je to v US..

mici111
8. mar 2011

@ellysa no pomooooc, ze 26 dolarov postovne za 2 az 3 pary??? 😕 😕 😕 nejako moc, ne?? tak si asi nechame zajst chut.. 😠

ellysa
8. mar 2011

@mici111 eee skúsim nájsť v at

mojalili
8. mar 2011

@mici111 JA som vcera kupovala topanocky na domace chodenie, z 10tich parov Dankovi sadli len jedny 😒 Mame vysoky nart a siroku nozicku, a cislo som len hadala. Snad natrafis hned na dobre topanocky. 🙂

Mne MM len povedal vsetko najlepsie k MDZ a dal pusu.....a nezabudol dodat, ze som zlomila kluc v aute a za novy kluc dal 100€, tak to mam darcek - typicky chlap 😠 😠 😠 😠 😠 Ale tak co uz 🙄

No Danko selma ma dnes tak pokusal, ze mam na hrudi cerveny flak 😒