Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 ale skodi celkom dost, ale zas nie je to az tak zle ako fajcenie.. 🙂 hlavne ma od fajcenia drzi to , ze dojcim.. 😉 a kedze este rok dva planujem, tak hadam vydrzim 😀 inak dieta spi od 8,55 😕 😕
baby vy ste sa nejako rozbehli s tym dalsim babom, to co to?
@julinka2787 aj ja som opäť začala, nemáme doma ani balkón, tak môžem len vonku pred bytovkou, doma už nikdy, teraz nám tak krásne vonia za dieťatkom 🙂
a mm išlo tiež rozhodiť, on fajčil viac ako ja ale sekol s tým, keď sa liečil, aby sme mohli mať Branka a tie reči čo teraz niekedy počúvam, ale tak mi treba 😒
@jarus8 neber to tak tragicky. tvoj manžel má tiež určte nejaký zlozvyk ktorý vadí tebe a toleruješ mu to nie? 😉
@puhinka no presne, takych zabit.... 😠 detom vedome nicia zdravie....
@anjelicek26 to je priamo na papanie pre drobcov? ja mam klasicky.. ako by som si ho nekupovala to som dostala ako svadobny dar, ale som rada 😀 ze som ho dostala 😀
@zojec ja som takisto ako bol test pozitivny, prestala som .. ale akosi mi to samo prestalo chutit... 🙂
@julinka2787 uz viem preco zeriem sladkosti na tony... 😀 😀 😅
@deniskateniska - jj uparis, presypes, mixnej na jemnulinkooo a podavas... je to celkom prakticke... len ta kvalita pokulhava, tusim 80 libier som za neho dala no a hodnota tak 25 😝 Nema ani tri mesiace a uz netesni, ten plast je nekvalitny...
@fatimuska - no ze fasa, ze zabudol 🙄 🙄 🙄
@lenocka84 - rozbehli? Nestras, mna take nieco najblizsie roky ani nenapadne 😅 😅
@jarus8 - kazdy mame nieco, ved urcite nefajcis jednu od druhej... mne to nechuti, kaslem jak male decko pri tom, hanba az 😅
@anjelicek26 dobre dobre, ty uz mas 2, aj by stacilo nie? ale ostatne baby, tu sa pise ze snazilkuju a tak
@chani zavidiiim!!! ja som nemala este ani jediny den, kedy by u mna niekto bol... teda tak, ze by aj pomohol, nielen navstevy, ktore sa nechaju obsuhovat... 😉 akoze vdaka aj za take rozptylenie... ale kebyze nemam fakt dobreho manzela, ktory sa kazdy den ponahla z roboty domov, tak psychiatria to isti...
@lenocka84 - no ja chcem urcite este jedno, na rozmaznavanie, o par rockov... ale najprv tito dvaja v skole, ja par rockov v praci... casu dost, to je ta vyhoda, ked ma clovek deticky skor 😉
@anjelicek26 my tak za 3-4 roky druhe a aj by stacilo. ono vsetko vyplynie zo situacie ktora bude 😉
@lenocka84 - no vsak to, vela zavisi od situacie... mna to mozno o par rockov prejde, ked by mali drobci byt nejaky certi xixi... a mozno nie... miesta na dalsie babo je, peniazkov asi tiez, zavisi teda od nasho casu a chuti... a tuzbe 🙂 Ale to je este velmi daleko, ved Max je este babatko. Kym nepojde do skoly, tak urcite nie. Chcem si ho tiez vychutnat naplno, tak ako Sasku.
@anjelicek26 ved tak by to malo byt
venovat a potom ked tak dalsie, niesom zastanca ze hned po sebe deti.
@lenocka84 - ono argument, ze sa vyhraju je fajn - ale mne sa drobci hraju tiez s tou vyhodou, ze ho Saska uz "neprizabije" svojou nesikovnostou, neziarli v style, ze by mu trhala veci z ruk a dava na neho aj pozor - vid. to sklo, co mu vybrala z ust cez vikend. Je to svojim sposobom obrovska pomoc. Hraju sa, ale ona je uz rozumna a urcuje hranice. Ved ju aj chvalim stale za to 😉
Ono tie prve roky s dietatkom su najkrajsie... a vtedy nemat "cas" na neho kvoli povinnostiam, ze su dve... no ja som to zazila s 13 mesiacov mladsou sestrou... mama bola furt nervozna, nezvladala, nestihala... aj teraz hovori, ze toho bolo proste prilis. Prebalovat jedno aj druhe dieta, musiet obliekat jedno aj druhe dieta, musiet krmit jedno aj druhe dieta, na ulici mat v kociku jedno aj druhe dieta... alebo jedno za ruku a druhe v kocari... rovnake spanky v rovnakych casoch (?) no urcite jedno bude budit druhe... a byt ticho a mysliet na to nezvlada casto ani Saska a to ma takmer 5 rokov... no nikoho neodhovaram, ale ja tie vyhody dvoch materskych po sebe moc nevidim... aj clovek sa potom horsie vracia do prace... ked bol tak dlho prec...
@zojec - 😀 som ok , nepiclo ma , inak už je zas kamoška , cez víkend bola doma švagriná , tá s ňou mala pohovor a zrazu je to že OK
a všetko naj k 9
nestíham teraz prispievať , kadečo iné porábam , ale občas vás prečítam 😉
@fatimuska - ja zháňam králika , ale na mäsko pre malú 😀 , ale tvoje zajačiky na toasi nie sú , to by mi bolo aj ľúto ovaliť
@jarus8 - ja robievam takúto nátierku - niva, bambino alebo iný syr z črievka , troška tvarohu, jeden strúčik cesnnaku a mleté vlašské orechy , všetko tak rovnaké množstvo - vymiešať , najlepšie deň dopredu aby sa prešli chute a to natrieť na rožteky - kolieska alebo nakrájanú bagetu - ale tá je taká nemotorná - dobre je pečivko aj troška opiecť nasucho a navrch ozdobím polkou orecha - také iné jednohubky sú to - vegetariánske , troška pikantné ale zatiaľ to chutilo každému 😉
ja som si ani neuvedomila, že aj my máme zajtra 9 mesiačikov 😕
no a zajtra idem na pohreb , zomrela mi kolegyňa , ešte ako tehu som s ňou každé ráno cestovala do práce, strašne sa tešila, keď som otehotnela , priala nám , stále vravela, že to bude chlapček - nie je , chcela nás prísť pozrieť , hm, už nepríde - nádor v prsníku , ani nie rok a už jej nie je 😔
@miculienka 😔 môj otec odišiel za dva týždne od diagnostikovania rakoviny... Des, dnes je na každom rohu ☹ 😔

@zojec no ale čo keby si prestala jesť sladké a zlákali by ťa cigarety?? radšej ostaň pri sladkom, nie? to toľko neškodí 😝 😉