Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili - že zajko 😀 , ja mám kôš zavretý v skrinke pod umývadlom ak by ťa to inšpirovalo 😉
@fatimuska ani mne by nevadilo
@anjelicek26 - ja uschnem 😀 a ide to dole ?
@miculienka - no praveze nejde... s pusinky to uz ma ako tak prec, ale ruky stale uplne modre 😕
@anjelicek26
ale aspon sa trafil do farby
ako by vypadal v takej ruzovej, ze? 🙂
@anjelicek26 - fuha, to aby ste teraz pár dní nevychádzali , ľudia by po ňom kukali 😅 a citrónom si neskúšala ? skús dať na vatičku a poutierať ruky , možno pustí
@ameanda - tak to ano, ruzovu mam tiez 😅 😅 😅 Musim tie v sklenenych flastickach kupit, lebo inak fakt neviem... vsetky skrinky plne, dolu mam len formy na pecenie a take veci, co som myslela, ze nic s tym nevyvedie a aha ho... @miculienka - skusim ten citron, diky, ma nenapadlo 🙂
inac teraz sledujem to Japonsko
je to fakt hrozne... ☹
Ahojte.
Tak mi od dnes prvý krát začíname užívať antibiotiká. Riško má zápal priedušiek. Chcela nás aj do nemocnice poslať, ale ešte to riskla a hneď v pondelok musíme ísť na kontrolu. Tak snáď sa mu to dovtedy polepší, by ma porazilo ísť do nemocky. Neviemm, kto by sa mi o staršieho staral, keďže muž musí chodiť práve budúci týždeň do roboty. ☹ Ale snáď to nebude až také zlé.
Ma to inak mrzí, chúďatko moje. Len čo začal trochu priberať po užívaní železa, musíme železo odstaviť kvôli antibiotikám. A zas každú chvíľu u doktorky. Aby sme sa náhodou nenudili 😀
Hm, a zajtra skúška a ja som to ešte ani nevidela. 🙄
A my ešte stále nesedíme. Raz sa mu podarilo tak trochu sa posadiť, ale hneď aj spadol. A keď ho posadím ja, tak je to tiež ešte stále bieda. Načo by aj sedel, keď sa môže na rukách vláčiť. 😀 Ale už sa dáva na štyri, takže je otázka času, kedy začne po byte pobehovať.
@anjelicek26 malý Max je fakt strašne zlatý, ešteže ten náš stále nemá zuby 😀
@anjelicek26 posad ho vecer do vane so Saskou a pojde dole 🙂 teda snad
@ludka_r to ste kde prosim ta kupili? skore uzdravenie zelam 😉
@lenocka84 - aj u vás sa vraví kúpili ? 🙂
@ludka_r - rýchle uzdravenie prajem
@piacere no alebo modra indulona, excipial je aj na suchu pokozku a kedze ja mam brutal suchu pokozku a maly to ma asi po mne tak sa s tym natierame a tvaricku mame stale vyrazkovu 😒
@miculienka no mojmu to bolo jedno ci som vysavala alebo buchala, ako bol chory tak vidi vysavac uteka a kazdy zvuk ci mixer alebo co. reeeeeeeeeeeeeev aj ked spi tak sa na to s revom zobudi 😒 a mne nema kto bavit maleho, svokre ho nedam 😀 😀 😀
ahojky damy
pochvalime sa
https://www.youtube.com/watch?v=b4tjncSAc7o@deniskateniska Aj Danko ma suchu pokozku, nejaky exem, lekar nam dal 2 masticky a nelepsi sa to a nelepsi... ☹
U nas ked sa zapne vysavac, tak DAnko chodi za nim a nadava mu, trieska po nom 😀 😀 😀

@anjelicek26 jasné aj upravené znenie