icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
11. mar 2011

@anjelicek26 jasné aj upravené znenie

miculienka
11. mar 2011

@mojalili - že zajko 😀 , ja mám kôš zavretý v skrinke pod umývadlom ak by ťa to inšpirovalo 😉

miculienka
11. mar 2011

@fatimuska ani mne by nevadilo

anjelicek26
11. mar 2011

Na pobavenie... Max mi rozkusol flasku s potravinarskou farbou 🙄

miculienka
11. mar 2011

@anjelicek26 - ja uschnem 😀 a ide to dole ?

anjelicek26
11. mar 2011

@miculienka - no praveze nejde... s pusinky to uz ma ako tak prec, ale ruky stale uplne modre 😕

ameanda
11. mar 2011

@anjelicek26
ale aspon sa trafil do farby
ako by vypadal v takej ruzovej, ze? 🙂

miculienka
11. mar 2011

@anjelicek26 - fuha, to aby ste teraz pár dní nevychádzali , ľudia by po ňom kukali 😅 a citrónom si neskúšala ? skús dať na vatičku a poutierať ruky , možno pustí

anjelicek26
11. mar 2011

@ameanda - tak to ano, ruzovu mam tiez 😅 😅 😅 Musim tie v sklenenych flastickach kupit, lebo inak fakt neviem... vsetky skrinky plne, dolu mam len formy na pecenie a take veci, co som myslela, ze nic s tym nevyvedie a aha ho... @miculienka - skusim ten citron, diky, ma nenapadlo 🙂

ameanda
11. mar 2011

inac teraz sledujem to Japonsko
je to fakt hrozne... ☹

fatimuska
11. mar 2011

@ameanda to je

ludka_r
11. mar 2011

Ahojte.
Tak mi od dnes prvý krát začíname užívať antibiotiká. Riško má zápal priedušiek. Chcela nás aj do nemocnice poslať, ale ešte to riskla a hneď v pondelok musíme ísť na kontrolu. Tak snáď sa mu to dovtedy polepší, by ma porazilo ísť do nemocky. Neviemm, kto by sa mi o staršieho staral, keďže muž musí chodiť práve budúci týždeň do roboty. ☹ Ale snáď to nebude až také zlé.
Ma to inak mrzí, chúďatko moje. Len čo začal trochu priberať po užívaní železa, musíme železo odstaviť kvôli antibiotikám. A zas každú chvíľu u doktorky. Aby sme sa náhodou nenudili 😀

Hm, a zajtra skúška a ja som to ešte ani nevidela. 🙄

A my ešte stále nesedíme. Raz sa mu podarilo tak trochu sa posadiť, ale hneď aj spadol. A keď ho posadím ja, tak je to tiež ešte stále bieda. Načo by aj sedel, keď sa môže na rukách vláčiť. 😀 Ale už sa dáva na štyri, takže je otázka času, kedy začne po byte pobehovať.

@anjelicek26 malý Max je fakt strašne zlatý, ešteže ten náš stále nemá zuby 😀

lenocka84
11. mar 2011

@anjelicek26 posad ho vecer do vane so Saskou a pojde dole 🙂 teda snad

@ludka_r to ste kde prosim ta kupili? skore uzdravenie zelam 😉

miculienka
11. mar 2011

@lenocka84 - aj u vás sa vraví kúpili ? 🙂

miculienka
11. mar 2011

@ludka_r - rýchle uzdravenie prajem

deniskateniska
11. mar 2011

@piacere no alebo modra indulona, excipial je aj na suchu pokozku a kedze ja mam brutal suchu pokozku a maly to ma asi po mne tak sa s tym natierame a tvaricku mame stale vyrazkovu 😒
@miculienka no mojmu to bolo jedno ci som vysavala alebo buchala, ako bol chory tak vidi vysavac uteka a kazdy zvuk ci mixer alebo co. reeeeeeeeeeeeeev aj ked spi tak sa na to s revom zobudi 😒 a mne nema kto bavit maleho, svokre ho nedam 😀 😀 😀

desmodka
11. mar 2011

@bakatuska vyhrali sme? ja myslim ze hej, ja 2 a ty si 4 juchuuuu 😀 😀

bakatuska
11. mar 2011

@desmodka jasneeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fatimuska
11. mar 2011

@ludka_r skoré uzdravenie

ellysa
11. mar 2011

@puhinka ešte nesnažilkujeme, až tak na jeseň možno
@zojec sú to len dve hrubšie vrstvy fleecu, ale ten fleec je naozaj hrubší, skôr ako plýš,alebo španielska deka taký meteriál

lenocka84
11. mar 2011
ameanda
11. mar 2011

@lenocka84
jeeej, sikovny! 🙂

lenocka84
11. mar 2011

@ameanda to sa vcera naucil a dnes pracne trenoval cely den 😉
a mama cely cas v strehu aby ten jediny zub nevybil

ameanda
11. mar 2011

@lenocka84
no prave, este len teraz to "vesele" obdobie zacne 🙂
ten nas ma tiez nejake tie pokusy, ale on chce vsetko - lozit, stat, chodit a nejak sa mu zatial nedari
ale tiez cakam kazdy den, ze sa to uz podari

lenocka84
11. mar 2011

@ameanda moj sa naucil vcera a dnes uz ine nechcel uplne ze na porazenie
a v postielke, nehroziii
paradox je ten ze ku stoliku sa stavia a v postielke sa mu nechce

ellysa
11. mar 2011

@lenocka84 no veu už si nepíneš 😀
mne zas Oliv dnes urobila prvé 4 krôčky, som aj slzu mala v oku

lenocka84
11. mar 2011

@ellysa jj citala som na FB, uplne super. ja ako ja, ale u teba to je uz horsie 😉 my sa este len dvihame, vase kroky, hmmm tusim budes za chvilu behat za malou aby neusla 😀

ameanda
11. mar 2011

@ellysa
super, tak ty si zase trosku oddychnes, ked si uz sama zacne pobehovat 🙂

baby, co mate happy nappy plavky, pouzivate ich bez plienok a skutocne obsah nepretecie?

mojalili
11. mar 2011

@deniskateniska Aj Danko ma suchu pokozku, nejaky exem, lekar nam dal 2 masticky a nelepsi sa to a nelepsi... ☹
U nas ked sa zapne vysavac, tak DAnko chodi za nim a nadava mu, trieska po nom 😀 😀 😀

mojalili
11. mar 2011

@lenocka84 krasne sa PAtko postavil 🙂

@ellysa supeeer, sikulka. Danko kraca len popri nabytku, ale stavia sa i tam, kde netreba. 😀 😀 😀