Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka - aj my tak polku jogurtu, polku vyzivy... neriesim... konecne zacal priberat tento tyzden, tak snad to nezakriknem 😵
baby radte, co sa moze pocaj dojcenia brat pri bolesti hlavy??? dnes je to uz 6. den a uz ma to fakt prestava bavit 😠 😠 😠
dneska je absolutne nenormalne vonku, ani nefuci ten nechutny vetrisko, v chladku 20 stupnov, maly je ocareny svetom, len skoda ze sa zacalo zmrakat, lebo doteraz aj krasne slniecko svietilo
inak my opat na plnej ciare sabotujeme prikrmy, z obeda zjedol ze 5 lyziciek a konec, skusim mu to este raz ponuknut ked sa zobudi a ak nic, tak vyhadzujem, zase jedine co zje je vecerna kasa 100 ml a vyziva na ranajky tych 60-80ml podla nalady, zato keby ma chlebik s masielkom kazdu chvilu tak toho poje na tony...a k jogurtom sa nevyjadrujem, ledva zje 3 lyzicky ble
@j.a.j.a.j.a nepovedala vam doktorka z coho to môže byt?ja este asik par dni pockam ak nezmizne tak pojdeme nech sa mu to nerozsiri...vyskusame este repik mozno zaberie...
@chani - ani my teraz nic, zuby zuby... on vtedy nic neje... pri kazdom zube... a reze sa nam 8. uz je ho krasne vidno... akonahle je zub vonku, zas krasne papa... vydrzte... aj tak to do neho lievikom nedostanes...
@monky1 - no okrem paralenu asi nic, toto pocasie je divneeee, aj tlak sa stale meni, neni divu, ze ta hlava boli... rano som skriabala skla na aute a teraz si budem brat len jarnu bundu... divne pocasie proste...
😀 😀 😀
Dve bábätká sa rozprávajú v pôrodnici:"Ahoj, ja som chlapček" "Ako vieš?"-pýta sa druhé bábätko. "Počkaj kým odíde sestrička, potom ti niečo ukážem." Keď sestrička odíde, chlapček si odhrnie deku a hrdo povie:"Aha, mám modré ponožky" 🙂
u nas je cely den zamracene, ale celkom teplo..
@monky1 skus si zmerat tlak, ci nemas nizky.. a potom nech ta niekto poriadne nas... ie 😀 mozno prestane boliet 😉 a veeeeela vodyyyyyyyyyyyyyy pi. inak aj barbora sa naucila klast hlavku len prednedavom..
@chani u nas tiez ignoracia prikrmov.. neriesim. ked bude hladna hadam nieco zje 😉
@matkaasebko natri flak modrou indulonou alebo niveou sos. repik na ekzem nepomaha.. potravinova alergia to podla mna nie je.. ta sa skor prejavuje krupicou alebo cervenymi flakmi, ale nie suchymi.. co opisujes skor vyzera na ekzem
@zojec - tiež mi veľa z príkrmu nezje , ale je to na nervy, že keď jej uvarím ja , tak ledva to zje až na cviklu, tú ľúbi, ale kupované zje - kupujem jej s teľacím mäskom a morčacie - to sa mi nechce variť a ani neviem kde by som kúpila nejaké nezávadné , tak neviem čo do toho dávajú, že to jej chutí
@miculienka ja som zasadova, nechces, nebudes mat nic 😉
@basa23 ,bola som aj s mm,aj ty?
@miculienka ,tak to aj u nás v Hopsasa si tam do toho guličkového bazénika skáču asi 5-6 ročné deti a ich matky?? s preloženými nohami pijú kávičku,však to nič,kebyže skočia na bábätko...vrrrrr
@monky1 ,nechápem teraz,akú ústredňu?
neviem neviem,bolo tam strašne veľa kočíkov a ja som sa ponáhlala preč,to len môj drahý tam stále niečo okukávala,nakoniec sme aj tak nič nekúpili 😀 😀 😀
baby,nejde mi sem pridať foto...myslíte,že sú moc veľké?
@puhinka - tu neni limit na fotky, tak fakt neviem... niekedy to blbne... ked ich zmensim, ide tovzdy... ked su nad 5MB, tak sa to niekedy sekne...
@anjelicek26 ,tieto majú 3MG...
@anjelicek26 😀 😀 😀 😀 MB
tak som tie fotky pridala do fotoblogu,bo sem mi nešli pridať,je tam tá posteľ odfotená a a ešte niake fotečky aktuálne 🙂
@puhinka velmi nie.. nieco som objednavala z mmb, a hlavne z detivbavlnke, ale tam ma vacisnou latky na plienky. 😉 pekne latky su na www.dumlatek.cz a vacisnou na ceskych strankach ☹
baby, vdaka, takze paralen to isti ... ale dnes uz pretrpim, je to lepsie, dala som siRricore kavu s cukrom a citronom - napocudovanie sa to dalo vypit a bolo to celkom fajn - cakala som vacsiu zbrndu .... paralen setrim na zajtra - isto sa bolesti nevyhnem, i ked myslim, ze to mam z dutin, stale mi daco praska v nose 😒
@puhinka no ze Igorko telefonuje a vkuse keca do "telefonu" ... tak mas doma telefonicku ustrednu 😀
@mojalili moja, casto si na teba cez den spomeniem, ako zvladas dve deti, kedze tie nase su skoro rovnako stare, zvlast, ked ma Hanka vytoci, ako si pisala o Lili, ked nepocuvala 😀
inac dnes sme sa prvykrat sami posadili a spravil to asi 4x
tak sa tesim dalsiemu pokroku 🙂

@hori - tak uz vies co a ako?
@zojec - chladnicka nepotesi, ja by som to vyuctovala pekne elektrarni, vsak toto je ujete... ved jasne, ze to vplyva na spotrebic 😠
Maxik spinka, zlatinko moje, som natocila videjko z dnesneho papania, nech viete, aku srandu mame pri papani my... vecer stiahnem, drahy mi zbalil kabel do prace do tasky 🙄
U nas je nadherne, tak sme prevazne vonku, je to fajn zmena po tej hnusnej zime...maly sedel na trave a kukal ako puk, ze co to jeeee 😅 😅 😅