Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bakatuska Davno som ta KAti nevidela, veru uz budem musiet zacat chodit do parku sa prechadzat 😀 😀 😀 No Danko ani nechce jest v noci, papa len o polnoci a o 4 hod rano, len proste mrnci... 😠
NO a už som dospala, musim navariť, o 2 hodiny musim byt v skolke🙂 Esteze Danko spinka, mam chvilku klud.
@ameanda dakujem za tip na oblecenie, musim znasilnit muza do BA, je to dost daleko 80km na mna samu. 🙂
@desmodka - ten vtip o babatkach bol dobry 😀
@hori - hm, tak zajtra ta caka ortiel 😉 😉 😉 aaaale, nejako to dopadne, ja by som sa asi tesila aj tak aj tak, ale viem iste, ze u mna to teraz nehrozi, tak silne mrchy mam teraz . Drzim palce.
no dievcence,nejak som dufala,ze bude hadam dalsie babatko,ale test mi ukazal len jednu /...no takze ostavame pri jednom 😖
@mojalili
fuuu, mas to doma perne
aj ja mam sice doma zurivceka, ale taky kolotoc ako mas ty... neviem ako by som to zvladala
@miculienka
skusim aj ja nejak jogurt ochutit, kedze len s ovocim u nas ajtak uspech nema 🙂
@hori
drzim palce, aby si sa tesila, nech je vysledok akykolvek 🙂
@anjelicek26
krmenie vyzera u nas podobne 🙂
stale sa hadze dozadu, ale bordel je daleko vacsi, nedajboze by som ho natacala, to by bolo jedlo aj na objektive 🙂
a pomedzi susta ako mu davam, mi ohryza boky stolicky
@julianka777 no však keď nie teraz, tak budúci mesiac 😉 , držím palce, ja ešte nejak nemám odvahu na druhé, nechcem veľký rozdiel, najradšej by som šla z materskej na materskú, lebo zasa na pol roka ísť do roboty sa mi nechce, hlavne keď ešte ani neviem kam pôjdem.
@riska no zatiaľ naozaj prejde len dva-tri krôčky, včera som išla do kuchyne pomiešať večeru a ona išla za mnou a prešla dosť sama, niekedy rozmýšľa či sa pustí a nakoniec sa dá aj tak na 4, niekedy sa pustí a v tom momente ju tak pľasne o zem až sa bojím,takže určite sa tak skoro ešte nerozbehne, ale náznaky sú
dnes ideme prvý krát von v čase keď bude bdelá, doteraz sme v kočíku len spali, ideme na ihrisko a nakŕmiť kačky, tak som zvedavá, myslím, že sa s ňou už môžem pohojdať a trošku aj za ručičku pochodíme, snáď sa jej bude páčiť..
chcem aby spávala doma a ja si zatiaľ niečo porobím a oddýchnem a vonku budeme chodiť zabíjať čas
ahojte tak nas tomi uz v pohode po dvoch prejde aj dve izby pridala by som aj video len neviem ako sa to tam na you tube dava
@ellysa my chodíme za bdelého stavu von už dávno. malej sa páči obkukáva kadetade všetko. aj hojkať sme sa už boli na chvíľku, ale nejaké nadšenie som nepostrehla. akože nerevela ani nemrnčala, že sa jej nepáči, ale videla som ju už aj nadšenejšiu. a spávame len doma alebo v aute. 😉
@ellysa inspiracia na prve sitie , za 10 minut hotovka ta ciapka😉 uz jej nemam co dat na hlavu, tak sa oteplilo 🙂 a slony nocny level
@julinka2787 dnes plavame vsak? lebo minule mi neprisla sms, esteze som stretla kocku od nas a povedala mi :( pre istotu som volala aj sise... nestiham vas zeny citat.. :( o chvilu zas bezime.. tak pekny dnik prajem vsetkym
@ellysa @julinka2787 - aj my chodíme za bdelého stavu, malú to strašne baví, obkukáme všetky zvieratká - piští pri tom od radosti, strašne sa jej páčia stromy - vtedy vraví - hej - akoby mi vravela, že mama pozeraj 😀 , ale stáva sa , že aj zalomí od únavy , ale väčšinou spíme doma a ja dovtedy stihnem kadečo urobiť - ale len tiché práce , lebo hneď sa na všetko zobudí 😒
@majuto - šikovný 🙂
@miculienka
@julinka2787 no moja za bdelého stavu až taká nadšená nie je, ona potrebuje pohyb,ale dúfam, že tých 10 minút na ihrisko prežije
@ellysa presne aj preto som chcela mat hned druhe 🙂 aj clovek steri trochu a ma to aj jednym supom 🙂
@ellysa - držím palce , užite si to 🙂
@ellysa hej je to uplet 🙂 dobre je sit ho cikcakom,ak tam nemas elasticky steh, hlavne na miestach kde sa natahuje rovny steh by sa mohol potrhat 🙂 vystrihnes si obdlznik, cca 46x20 cm, zohnes naspodu, presijes cikcakom potom spojis konce zosijes spolu, otocis aby zasevok bol vzadu a vsetrihnes take usi 🙂 zosijes a nakoniec tie usi stiahnes kuskom snurky.. mozes vystrihnut aj kusok z toho upletu a pouzit ako snurku.. pozor na ihlu.. na uplet treba zadovazit stretchovu, lebo normalnou by ti to narobilo diery :( ale kludne mozes vystrihnut len obdlznik zosit a navrhu zviazat 😉
Ahojte babulky, tak ja som tu uz dlho nebola....ako tak citam, tak sikovne babatka...uz aj chodia 😨 My este ani nelozime, len sedime a prevalujeme sa na brusku 😒 , ale to bude asi tym, ze sme mali do 7 mesiaca remence.
@zojec nadhera 🙂
@ellysa, žeby tie tuhé oravské korene? 😀 😀
@miculienka, a ake zvierata okukavate? 😀 lebo my iba psov 😀
@zojec áno plávame. aspoň tak mi vo štvrtok napísala. 😉
@ellysa 😉 nakreslim ti to vecer.. nie je to nasite, len presite, klasicky podhnute a prejdete 3jitim cikcakom, ten najlepsie pruzi 🙂 elasticky rovny steh nema kazda masina, asi ani tvoja nie ak je starsia ktovie, mozno ma , treba kuk v navode, no kludne postaci klasicky cik cak 😉 no idem uz.. dnes poradna, potom plavanie, este musim ist aj ja zakupit nite a ihly.. furt zabudnem kupit ruzovu nit 😀
@riska - tak my ako na dedine - prvý je pes, potom mačky , sliepky a sem tam stretneme aj iné - susedia mávajú puľky a kačky ale ešte nie je sezóna , už sa teším ako sa bude malá tváriť u môjho otca - ten má mini farmu - kozy, barany, husy, zajace, prasce, holuby a kadečo - len škoda, že bývam ďaleko a rada má deti , ale to len občas stretneme na prechádzke
@matulik284 - my sme remence ani nemali a tiež sa len prevaľujeme ako váľok na cesto , neboj , to dobehnú
@miculienka aké zviera je puľky 😀
@zojec kujeeeeeeeeeeeem, ja mám len bielu, musím sa ísť niekde zásobiť 😉
@zojec - super čiapka , nemá Barborka aj plienku z tej látky ?
@ellysa - moriak 😀 u nás to voláme puľka 😀
@ellysa http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10742191&tab=3 tymto som sa inspirovala :D ale nakoniec som urobila usi 😉
@miculienka hej aj plienky ma take 😀 😀 😀 sak som kvietkofil 😀 😀 este sa chystam na leginy , mam este zo meter tej latky 😉 maju ju na detivbavlnke.sk, 😀 no padam uz ..
a na vychode je moriak puľer :D :D :D

@ameanda - mne tiež samotný jogurt nezje , musím ho zmiešať s výživou alebo ovocím + namočím jej do toho z tých červených bebe keksov a to má poobede svačinku
@puhinka - no super deň , inak u nás v lete často nebýva voda , vtedy chodíme na vodu s bandaskami a umývam sa ako niekedy naše babky - zohrejem a nalejem do vane a hor sa kúpať , skús sa tak umyť , aj tak sa dá , je to síce otrava ale ak je núdza