Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@hori gratulujeme k malej fazulke 😉
@chani ,moooja,máme to podobné,aj ja mám niekedy také nervy na malého,ale teraz si musím zaklopať...že posledné dni to berem tak,ako povedala weirdo,že tie dietky to nerobia schválne,oni nevedia,že nás dospelých to rozčuľuje...ale plne ti rozumiem... 😉
@kuriatko33 a čo je úplne bezpečné,ja to berem aj z tej stránky...
no a mama mi včera vravela,že tá aktivia deťom nieje moc vhodná,nakoľko obsahuje ten bifidus aktiv regularis a bábätko z toho môže mať hnačky a priznám sa,že mňa to tiež napadlo.Pretožejeden kelímok je vhodný raz denne pre dospelú ženu a nie pre malé stvorenie...tak čo myslíte,čo mám iné kupovať?okrem tých obyčajných bielych jogurtov bez chuti,ktoré by som ani ja nezjedla...
@kuriatko33 no dala by som to len dieťaťu, čo už skoro chodí, alebo aspoň pevne stojí, na začiatku sa oliv tiež rozbehla a nohy ostali stáť, teraz už v pohode, určite lepšie ako chodítko
@miculienka fakt? musím to niekde nájsť
@zojec
@chani no však ja mám bordel ako v tanku, nenavarené, nepoprané, ale to sa mi nechce, to je tiež nuda, dnes mám chuť niekam ísť a nie je s kým, tak idem aspoň na nákup autom
@chani - no Max sa od porodnice budil len 1-2x v noci, len ked ma sople ci nieco takeho, tak je hore castejsie... ono je to fajn, okolo 11-12-tej mu dam flasu, za tym prso a spi az do rana, takze ja ako si idem lahnut ho nakrmim a spim pekne bez budenia... ja som mala Sasenku hroznu spacku, kazdu hodinu do roka hore, do 2,5 roka neprespala jedinu noc.... Max je teraz za odmenu 😉
@puhinka no to mas pravdu,ale kolesa su kolesa 🙂
nekupuj ziadny jogurt a mas po starostiach 🙂 myslím že do roku sa nema ani dávat 😉 ved piju mliečko a zase mlieko a este aj jogurt je podla mna dost aj na metabolizmus,daj skor nejake ovocie,alebo zeleninku 🙂
@puhinka - no presne tie biele smotanove bez chuti xixi... ine fakt nie... ja pridavam zmixovane susene ci cerstve ovocie do toho, ci nadrobim piskotku, chuti to potom ok a malemu tiez...
@puhinka, pozri, čo som našla na stranke activie
Ing. Judita Kobzová
Dobry den! Probioticke jogurty a napoje Activia su vhodne aj pre deti od troch rokov. Preto ak Vasa dcera nema problemy s mliecnymi produktami, moze ich konzumovat denne, odporucam 1 jogurt alebo 1 napoj. Viac zatial nie, uvidite, ako na ne bude reagovat. Prajem pekny den!
tak neviem, ked od 3 rokov 😲 ja som ešte jogurt nedala, asi ked bude mať 10 mesiacov, ale radšej asi hollandiu
@kuriatko33
@anjelicek26
@riska
no vidíte,tak od troch rokov,tak aktíviu už v žiadnom prípade,ale jogurty som čítala vo svojich múdrich knížkach,že od 8 mesiacov,len biely...ovocie?tak to je Igorko v tomto po mne,ja neznášam ovocie a on tak isto...tak neviem neviem,niečo vymyslím 🙂
@puhinka no mi ked sme zacinaly s ovocim,tak tiez to bol boj,len ho treba stale ponukat 🙂 nam trvalo aj 2 mesiace,kym sme si zvykli a teraz co robý za banánom a ovocím,chce to len trpezlivost 😉
@chani - u nas to iste......proste ja ho polozim do postielky, spinka cca 2 minuty, prevali sa, da sa na 4, hned na 2hore a reve a reve.....fakt neviem preco......Ked ho dam do postielky a nespi este, ze polozim a idem....to by ste mali pocut ten rev... 😠 . Aj ja som na neho zakricala v noci, uz sa to nedalo...na rukach bol, zavrete oci a krical....tak som ho dala do kocika a zakricala i ja....prestal....potom zacal kecat, tak som ho nejako uspala.....FAKT TOTO KTO NEZAZIL NEPOCHOPI.....a najradsej mam mudre mamy moje - U NAS TOTO NEROBI..... 😖 😖 😖
@zojec látky mám dva vzory, tmavomodrú s kvietkami a žltú s macíkmi. :D tak ti ich donesiem obe, mne sú aj tak nanič. mašinka je v nedohľadne. zbytočne tu stoja. ☹ tebe sa možno na niečo zídu. ale ani len netuším koľko ich je. teda metrážne. 😉
@mojalili - ja viem, kto nezazil nepochopi... drzim palec, nech sa to zlepsi.
@puhinka - ak mu tam nastruhas piskotku, tak je to tiez fajn 🙂
A nespapa ti ziadne ovocie? Moj sa ide napr. potrhat za mangom... vsak poskusajte... mne tiez napr. slivky ci jablka fakt nemusi... a mrkvu surovu uz vobec... ale ten zvysok sprasi bez problemov 🙂
@riska - my davame biely zott jogurt s 8,5% tuku...
@mojalili super si kupila ten vozicek ci choditko ci ako to mam nazvat. my mame tiez ten vtech co ellysa a vcera som spominala, ze mala s tym beha ako sarkan. 😉 a vela pred tym aj presedi a hra sa, momentalne tiez najoblubenejsia hracka. 🙂 mam aj video ako jej to ide, ale teraz nemam cas to supnut na youtube lebo ideme na 1.paaarty nasej malej kamaratky. 😵 tak mozno vecer. zatial aspon foto: 😉
tak babenky, je to tam!!! 😀 idem dopisat do profilu... 😉
baby ako vymažem status, ktorý sa objaví, keď idem kurzorom na svoje meno? Mám ho už 8 mesiacov staré a neviem ako to zmeniť, alebo len vymazať. 😝
@hori no tak to velice gratulujeme ešte raz. a v koľkom ste tt? nebojkaj zvládnete to ľavou zadnou. veď lucinka už nie je až taká malinká. mám kamoša, čo je o desať mesiacov mladší od svojho brata. jeho mama otehotnela asi tri týždne po pôrode. a to staršieho kojila aj počas celého tehotenstva a aj potom popri mladšom. to musel byť záhul. a zvládli to. 😉
@hori blahoželám 🙂
@bealondyn presne takéto chodítko som chcela, ale keďže máme v byte samé podlahy, bojím sa, že by sa mu na tom kolieska šmýkali, ruky by boli rýchlejšie ako nohy a stokrát do dňa by sa mi zrúbal 😖 aj dnes mi zakotvil hlavou o koberec 😖
ženy, ja toho nášho čerta nestíham sledovať... furt niečo ťahá, niekde sa štverá, nonstop niečo ťahá.... 😠 😅
@chani aj môj bol ako anjel keď bol maličký... teraz je to postrach Denis 😀 ale aspoň nočný spánok mu z raného detstva ostal 😅 😔
@julinka2787 tak si vymysli co z toho usit 🙂 nieco spichnem este okrem slona 😉 @riska @titinka1 jasne poznam ten jogurt, som ho jedla ked som bola tehu a nabrala 30kg 😠 😠 ale je vyborny.. aj v tescu som ho uz videla 😉 aktiviu by som dietatu nedala ani po roku ...danone mi je nesympaticke ako aj nestle... uz len z principu. 😉 u nas jogurty este nehrozia, ma mliecko a to staci 😉
@hori gratulujeeeeeeeeeeem, to je super 😉
@jarus8 ked napises novy statrus tak tento sa zmaze 😉 resp. vzdy ti tam bude ukazovat najnovsi
juuuuj baby jeden vtip, je nevhodný pre deti, ale je dobrý. 😀
- Sedi dievcina v parku na lavicke a strasne hresi:
- A ku**a!
Ide okolo chlapik a pocuje to, a tak jej hovori:
...- Pocuvaj, panenka, to ti nepristane, aby si hresila ako svec.
A ona:
...- Sadni si ku mne a ja ti poviem, preco.
Chlapik si prisadol a dievcina mu do uska posepla. Chlapik zacal preklinat:
- Do k***ta!
Zacula to babka, iduca okolo i tak napomina chlapika, aby tak nehresil, lebo sa to nepatri a je to nekulturne. On na to:
- Sadnite si, babicka, ku mne a ja vam poviem, preco tak hresim.
Babicka si sadla a chlapik jej to posepkal. I tu zacala ......babicka nadavat:
- Do p**e, k***a jedna!
Zacul to dedko iduci okolo i tak hovori babke:
- Hambite sa, babka, mladým davat taky priklad!
A ona na to, aby si k nej prisadol, ze mu povie, preco tolko hresi a nadava. Dedko si prisadol a babka hovori:
"Ta lavicka je cerstvo natreta!"
-"K***a... Do r**i!
prepáááááčte za výrazy 😅

@anjelicek26 sa maaaas, aj ja chcem aspon 1-2 noci do tyzdna take ze len s 1-2 zobudeniami, ale to u nas nechroziiii 😒