icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
26. júl 2010

@angie267 - no ako to prebiehalo? Zisla ta masticka? Ja mam vseobecne dost citlive bradavky, tak si to umyvanie nechcem predstavit 😕
@jarus8 - mozno aj to, niektore deti to poleziacky proste nevedia. A posediacky Ti chyti poriadne? Aj ked papa len chvilu?

weirdo
26. júl 2010

@fatimuska - a treba si to kupit a potom si dat preplatit ba poistovni? Ci ako to funguje? Kujem za info ... 🙂

jarus8
26. júl 2010

@weirdo po sediačky chytí len ľavý, pravý vôbec 😒

angie267
26. júl 2010

@weirdo no to umyvanie bolo strasne, nedalo sa mi inak, tak som namocila kozmeticky tampon a pomaly som si ich takymto sposobom poumyvala 😒 dnes som odsala 470ml mliecka a to v noci som davala prsnik a teraz idem este odsavat 😕

monky1
26. júl 2010

och dievcata, tak vas lutujem, ze mate taketo problemy ☹ ☹ ☹ ☹ ... ja sa teraz nastastie drzim, klop klop
drzim palcek, nech vam to cim skor prejde 😒

ellysa
27. júl 2010

@sportpark no ja som bola u lekárky keď som bola u našich na Oreve, je to známe, inak chodíme do Rakúska, takže poradiť neviem,
pri kolike sa strašne pučila, krčil nožičky a mala tvrdé bruško na dotyk a strašne tlačila a potom si pukla ale tak bolestivo ako keby piskľavo nie tak bublinkavo (to je opis 🙂 🙂)

ellysa
27. júl 2010

známa a na Orave, ešte mám zalepené oči

fatimuska
27. júl 2010

@weirdo no záleží v akej poisťovni si, napr. dôvera, tak to automaticky v lekárni odrátajú🙂

fatimuska
27. júl 2010

@bubina1 no ak nemáš pri spolujazdcovi airbag, tak ho môžeš mať aj v predu, ale len vo vajíčku

fatimuska
27. júl 2010

inak dobré ránko prajem,,,stále sme sa nevykakali 6 deň začína🙂skúsim prevarenú teplú vodu, ale je inak v pohode

bubina1
27. júl 2010

no na krátky prevoz si ju viem dat aj dopredu, ale ak ideme viacerí a na dlhsiu cestu tak je lepsie ju mat vzadu... len neviem, ktorá strana by bola lepsia...hlavne ked ja som sofer

fatimuska
27. júl 2010

@bubina1 no tak asi tá za Tebou....ale to je asi tak jedno

ellysa
27. júl 2010

@bubina1 ja vozím za mnou, neviem, či je to bezpečnejšie ale nejak pocitovo, asi presne kvôli tomu čo si písala, že reflex ti káže strhnúť volant tak aby si sa ty zachránila

zfidorka
27. júl 2010

ahojte, nemate link na tabulku s hmotnostnymi prirastkami dietatka za jednotlive tyzdne?

fatimuska
27. júl 2010

@zfidorka skus do googla

zfidorka
27. júl 2010

@fatimuska ved som skusala a nic k veci som nenasla 😒

zojec
27. júl 2010

ahojte dievcata.. tak sa hlasim konecne.. nejak nebol cas.. :( svadbu sme si s barborkou uzili od 10 tej sme uz boli na izbe az do rana.. ale moj muz nas plnohodnotne zastupil.. prisiel o 7,30 🙂 hadam si vas v priebehu dna docitam.. ale mala sa uz zas puci v koliske..

jarus8
27. júl 2010

Ahojte ja hlási, zase sa opakujú naše noci. Už aj všetko pozhasínam a vypnem, ľahnem k nemu, ja už na 5 krát spím a on by sa len vtedy pozeral po svete. Už neviem čo s tým, asi len dúfať, že sa to upraví samé. Posledný čas, ktorý som evidovala bol 00:15. ☹

borci
27. júl 2010

@bubina1 my davame malu za sofera. docitala som sa ze najbezpecnejsie miesto pre dieta je vzadu v strede-vtedy je najlepsie chranene pred narazom. Alebo potom za sofera. Lebo pri nehode sofer instinktivne zvrtne volant dolava.
tu je nieco o autosedackach 🙂 http://auto.rodinka.sk/index.php?id=73092

sportpark
27. júl 2010

ellysa no ja som akurat prisla od lekara....mala je oki....len my matky sme take uzkostive ako sa bojime ze to prenasame na dieta....to pucanie je normal povedal babo si musi pomahat nozicka mi a ukazal mi na nozke dva body ktore mam masirovat...ale mne fakt včera na kakanie pomohla ta tepla prevarena voda....2 x sa vykakala pekne...

borci
27. júl 2010

Ja som bola vcera natesena, ze nasa mala sa budila len na papanie a potom zaspala. Som to zakrikla 😠 🙂 🙂 Bola hore do 00.30 . Napapana, prebalena, len sa mrvila a zametala rucickami. 🙂

monky1
27. júl 2010

@borci my dnes v noci tiez ziadna vyhra - vstala o 22.30 - prebalila som pokakanu prdelku, napapala sa a NIC - svieza ako rybicka - do druhej!!!!!!!!! uz sa mi rohy z hlavy tlacili 😀 ... medzitym sa zase pokakala, zase napapala ..... cisty kolotoc 😀 😀 😀 😀 ... apotom aby sa clovek nezblaznil 😀

jarus8
27. júl 2010

Jáj v noci raz hore, potom o siedmej, potom o deviatej a ešte nezavrel oči. Idem ho šupnúť do kočíka a utekám von.
Bože, čo ja by som dala zato, aby mi dal niekto teplé mlieko a uložil a ja by som mohla spať a spať .
Teraz by som určite prespala 2 dni 😀

borci
27. júl 2010

@monky1 ved ale keby aspon tichucko lezala a kukala- prosim. Ale ona sa mrvi a vrti a mamicky samozrejme nespia. 😠 🙂 taka som vtedy nervozna, no ale ten jej usmev to potom vsetko ospravedlni 🙂

weirdo
27. júl 2010

@jarus8 - jaj tak, boze, tie nase deti su ale fajnove 😅 . Ale fakt je zvlastne, ze jeden chyti a druhy nie ...
@angie267 - ved toho sa obavam, a to s tamponom by som sa asi zblaznila utierat tie moje haklivky 😀
@fatimuska @monky1 - dakujem 🙂

borci
27. júl 2010

aj teraz tu na mna nieco skusa 🙂

weirdo
27. júl 2010

@borci - tomu sa neda povedat nie 🙂

angie267
27. júl 2010

@weirdo neboj pojde to aj jam haklive 😉 musim sa pochvalit od vcera sa mi ulavilo na bradavkach, uz od rana kojim cez prsnik 🙂 🙂 🙂 no trosku to este boli ale to nic oproti tomu......... no zazracna mast 🙂 🙂

weirdo
27. júl 2010

@angie267 - no vidis!!! Super ... a este kolko mas vela mliecka! Len tak dalej ... a neboli uz tak kojenie?