icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
16. mar 2011

@mici111, však ja si to uživam, ale čo je vela, to je vela 😀 😀 😝
baby, niekedy sa vychystame, vymalujeme a pojdeme spolu na drink 😵 😵

@chani, tak šatôčky, hmmmm 😵 🙂

chani
16. mar 2011

@riska ja mam doma pancuskofila, takze sa snazim, nech je pancusky vidiet co najcastejsie heh 🙂
no budem potrebovat aj 3 kily makeupu aby mi to kruhy pod ocami zakrylo 🙂

babulina
16. mar 2011

inak baby ked uz sa tak oteplieva, nedame hromadne kocikovanie v sade? 🙂

mojalili
16. mar 2011

@monky1 Moni, nic lepsieho si neviete doma vymysliet??? 😀 Po tebe vzdy ideme my, tak dufam, ze toto pravidlo sa poruší 😖
No ale rychle uzdravenie, chuda Hanka, ta bude v neskorsom veku odolna, ked si teraz tolko chorob naraz vyberie... 😕

@chani - Mne dnes dal maly taky rev cez den, ja som pozerala ako puk....rychlo som fukala do presdnidavky (robim vzdy cerstvu) a on bol mrska jedna hladny... 😠 Ale myslim, ze zubky ho riadne trapia, to bolo neuveritelne. Dnes spi uz v JANE sportiaku, ten je priestranny velky, tak uvidim co bude... ☹ uz teraz sa bojim noci.... 😖

chani
16. mar 2011

@babulina ked sa opat umudri pocasie, lebo vsak to chnus co hlasia od zajtra, dazd a kosa ble

riska
16. mar 2011

@babulina, ja som za 🙂 dnes som ti vyzerala pri ramene, a teba nikde...fnuk 😀 :

babulina
16. mar 2011

ja som si dneska tak super pospala cez obed, sme vsetci traja zalomili na dve a pol hodinky, uplna parada, snad prvykrat odkedy sa maly narodil dufam ze si to v dohladnej dobe zopakujeme 😉

chani
16. mar 2011

@mojalili mne toto iste robilo dieta vcera a dnes aj na obed aj na veceru, hucal ako tur a v momente ako dostal prvu lyzicku bolo dobre, som fukala do toho ako diva nech sa to rychlo ochladi, no som v soku, posledne dva dni je konecne normalne, ale druheho zubu nikde

babulina
16. mar 2011

@riska - no vynimocne sme tam neboli, detvaky maju najnovsiu zabavku ocumovat bager na fedinke, tak sme tam stvrdli skoro cele doobedie 🙂

ellysa
16. mar 2011

@riska jasné a celý čas budeme pozerať na hodiny a na mobil a rozmýšľať čo robia krpci 😀 , údel nás matiek, už ani opiť sa nemôžeme bez výčitiek
@riska aj ja som za tam je aj parádne ihrisko

palculka
16. mar 2011

akože mohla som sprášit šišku v čokoláde 😠 a to som si dnes kúpila na večeru pukancový chlieb 😀 akože zjedla som celý balík ale bohužial som našla aj šišku 😝

babulina
16. mar 2011

@ellysa - teraz ktore sa ti paci? pri auparku ci pri dunaji? ja sa inak uz tesim na plaz, to bola vzdy parada tam ist s ninkou

ellysa
16. mar 2011

@babulina no poznám len pri auparku

ellysa
16. mar 2011

@palculka 😀 ja práve rozmýšľam, či idem opáčiť tiramisu v chladničke,čo som dnes robila

riska
16. mar 2011

@babulina, ja som za 🙂 dnes som ti vyzerala pri ramene, a teba nikde...fnuk 😀 :

palculka
16. mar 2011

@ellysa chod nech nie som sama 😉

babulina
16. mar 2011

@ellysa este jedno je pri dunaju ako je divadlo arena, sice skorej pre starsie deti tak od dvoch rokov, ale ved cochvila sa aj k tomu dopracujeme, straaaaaaaaasne rychlo to letiiiiiiiiii

riska
16. mar 2011

@babulina 😀 😀 že báger 😀

@ellysa, to máš úplnu pravdu 🙂 ale mohli by sme ist, nie? ja by som šla hned, len nemam parťačky, všetky kamošky su nejaké rozlietané...išla by si? 😀

chani
16. mar 2011

@ellysa mnaaam tiramisuuu, hned by som opacila 😀

ellysa
16. mar 2011

@riska no ja by som šla, len u mňa pripadá do úvahy jedine piatok a víkend

ellysa
16. mar 2011

@chani ešte sa držííííííííííím

riska
16. mar 2011

@ellysa, no problem 🙂 kto sa pridá?

riska
16. mar 2011

@ellysa, mužik ťa pustí? 😀

ellysa
16. mar 2011

@riska ale hej, j ho potom zasa pustím s kamošmi 😉

babulina
16. mar 2011

@riska aj ja by som dostala opustak asi 🙂

riska
16. mar 2011

@ellysa tak to hej 🙂 ale ja to myslim vážne, potrebovala by som sa trocha odreagovať...a namalovať 😀 😀

riska
16. mar 2011

@babulina, jeeeeej,supeeeer 😵

bealondyn
16. mar 2011

@anjelicek26 dakujem, coskoro nam budu behat tie deturence nase 😵
@hori gratulujem este raz a uz si rozmyslala co by si chcela viac, ci opat dievcatko alebo chlapceka? ja by som prijala zase dievcatko. 🙂
@monky1 joj chuda Hanka, nech uz sa vam tie choroby oblukom vyhnu, stale nieco. ☹

no vy ste tu make-up preberali, ja vzdy ked idem na stretko s kamoskami tak hodim spiralu, korektor pod oci a lesk, ale len tak do obchodu nie samozrejme. 😀 nech mam pocit, ze som neni uplne spustnuta zena na materskej. 😀
a opatky som stale pred tehu nosila, ja som taky krpec, ale odvtedy zapadli prachom v skrini a uz len nizke boty kupujem.

chani
16. mar 2011

@bealondyn ja som tiez krpec ale opatky som nemusela ani predtym, som taka nemotorna v tom hehe

hori
16. mar 2011

@bealondyn radsej chlapceka do paru...