Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
inak baby ked uz sa tak oteplieva, nedame hromadne kocikovanie v sade? 🙂
@monky1 Moni, nic lepsieho si neviete doma vymysliet??? 😀 Po tebe vzdy ideme my, tak dufam, ze toto pravidlo sa poruší 😖
No ale rychle uzdravenie, chuda Hanka, ta bude v neskorsom veku odolna, ked si teraz tolko chorob naraz vyberie... 😕
@chani - Mne dnes dal maly taky rev cez den, ja som pozerala ako puk....rychlo som fukala do presdnidavky (robim vzdy cerstvu) a on bol mrska jedna hladny... 😠 Ale myslim, ze zubky ho riadne trapia, to bolo neuveritelne. Dnes spi uz v JANE sportiaku, ten je priestranny velky, tak uvidim co bude... ☹ uz teraz sa bojim noci.... 😖
ja som si dneska tak super pospala cez obed, sme vsetci traja zalomili na dve a pol hodinky, uplna parada, snad prvykrat odkedy sa maly narodil dufam ze si to v dohladnej dobe zopakujeme 😉
akože mohla som sprášit šišku v čokoláde 😠 a to som si dnes kúpila na večeru pukancový chlieb 😀 akože zjedla som celý balík ale bohužial som našla aj šišku 😝
@anjelicek26 dakujem, coskoro nam budu behat tie deturence nase 😵
@hori gratulujem este raz a uz si rozmyslala co by si chcela viac, ci opat dievcatko alebo chlapceka? ja by som prijala zase dievcatko. 🙂
@monky1 joj chuda Hanka, nech uz sa vam tie choroby oblukom vyhnu, stale nieco. ☹
no vy ste tu make-up preberali, ja vzdy ked idem na stretko s kamoskami tak hodim spiralu, korektor pod oci a lesk, ale len tak do obchodu nie samozrejme. 😀 nech mam pocit, ze som neni uplne spustnuta zena na materskej. 😀
a opatky som stale pred tehu nosila, ja som taky krpec, ale odvtedy zapadli prachom v skrini a uz len nizke boty kupujem.

@mici111, však ja si to uživam, ale čo je vela, to je vela 😀 😀 😝
baby, niekedy sa vychystame, vymalujeme a pojdeme spolu na drink 😵 😵
@chani, tak šatôčky, hmmmm 😵 🙂