Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@hori gratulujem...nech pekne rastiete 😉
@desmodka zlatučky je 😀 😀 😀
@monky1 - aj max spi od desiatej, tiez by som chcela ist kuk, ci este dycha, ale to ho urcite zobudim 😕
Pomó´´oóóóóóóóóc ja chcem chvilku kľudu 😠 😠 😠 😠 Baby, on je taky urevany dnes, vobec sa nevie sam zahrat, len pisti, ruka v ustach......spal 30 minut pobede ☹
@mojalili my sme to mali doma pred dvomi dnami.. Noc bola katastrofalna a cez den spala len doobeda hodinku a potom len krik a krik.. Aj von som s nou isla a musela som sa vratit, lebo uz ludia na mna pozerali, co s nou robim.. Tak bola unavena a nie a nie zaspat.. Tak nakoniec zaspala az na nocny spanok.. Na toto nie som zvyknuta, lebo doteraz mi krasne spinkala cez den..
sa v sobotu chystame s manzelom po 100 rokoch do kina a najest sa, v nedelu mame 1ho svadobneho vyrocnika, tak ho ideme oslavit uz v sobotu. svokra strazi maleho, tak sa tesim, hadam nam nic neskazi plany. len netusim, kam by sme sa tak mohli ist napapat hmmm. a idem si vybrat nejaky narodeninovy darcek, uz som dostala knihu Dieta (velmo pekna) a cokoladu, ale ze si mam ece nieco vybrat 🙂 a k vyrocnikovi sme si vzajomne darovali CDcka, ja som dostala Robbieho Williamsa vyberovku 3CD a manzelovi som dala RIcharda Mullera vyberovku 2 CD a este si teda dame kino a obed a bude 🙂
manzel ma potom 30teho narodky 30tku tak sa chystame so svokrovcami mu dat 15min let stihackou v Brne, ak sa to podari 🙂
hellou, dnes som mala chuť mm niečim tresnúť po hlave, poznáte to?🙂
@fatimuska - áno , áno 😀
@weirdo @ellysa - ja len ziram, o co tocite, esteze tu nie je taky smajlik 😕 🤐
NO Danko uz spi, samozrejme v kociku, postielku nechce ani vidiet, normalne ju tusim zabalim. 😠 😠 😠 Lili spi od 19tej, tak mam chvilku klud ponahadzovat veci na MMB po LILI, mam toho veeeela, aj ked krasne kusky, ale neviem, kde to mam dat.
Mna dnes hrozne bolia klby, normalne sa mi podlamuju kolena, boky ma bolia,ach jaj....
@chani - ty mas doma riadneho chlapa, ci mozno popri tebe sa zda byt ako hora. Pozerala som svadobne fotecky 😵 😵 😵
Zajtra idem robit tortu pre LILI, dnes som vsetko nakupila, veeeeelmi sa tesim na to, navrchu budu 2 poniky a krasna ruzova 5.ka 🙂
aj mm je za odražadlo, tak asi bude odražadlo 🙂 😉
Kočky, malemu som zarobila Sunar a on sa toho ani nechytil, otvorila som flasku aby vychladol....mozem ho nechat do polnoci a potom ohriat? alebo vyliat?
@babulina http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879 tu je ten recept, ale Monky robila tvarohovu plnku, nie maslovu, ak chce aj tu, hodim ti ju do RP. NO a podla korpusu, ak mas velku formu, hodim ti aj iny prepocet surovin. Monky je poklad, zasobila ma informaciami na zajtra 🙂
@mojalili - odrazadla 😀. No co tomu Dankovi vadi v tej postielke, tak to neviem. Na to, aby to bol vrtoch, tak to trva dost dlho ... ja sa divim, ako s @chani este dokazete fungovat a obdivujem vas 😕 . Ale teda co ine cloveku zostava, ze jo 😔 . Tak vam neprajem nic ine, len nech to uz skonci co najskor.
Nech sa torta vydari 😉 . Ja som tu tvarohovu plnku robila, ale nejako sa mi nevydarila, svinucha. Tak som potom narychlo ovocno-jogurtovu spravila. A este hrk hrk krem je fajn, rychly a mnamovy.
@riska - ved to, to sa nerozpadne len tak. A teda ak to nasu malu bude bavit, tak pri jej energii potrebuje odrazadlo, ktore ma kovove zaklady 😀.

@chani aj od nas leti este jedna gratulacia 😀
@zojec joj sikovna si. Ja mam tiez doma stroj ale neviem na nom sit 😀 u nas je to na mm 😀
@desmodka zlaty je 😀 sranda 😀 😀 asi rozumie vtipom co sem davas