icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
18. mar 2011

@ameanda - ja dnes budem pstruhy na masle robit, zemiakova kasa a krpec ku tomu dostane zo vcera z kuracej polievky mäsko... sa mi nic ineho vymyslat nechce...

Nas spanok stale fakt pohoda, 20:30 - 02:00 - 06:30... vypil o druhej flasu, prso uz nechcel po tom, tak som 150 ml musela odsat a vyliat, no ze fasa...

chani
18. mar 2011

@mojalili Petko je od rana oprskly, vsetko ho bavi tak 5 min max kazdu chvilu nieco nove treba vymyslat, spal az pooool hodinu od 9 do pol10, nechapem ze sa mu nechce spat po tych prebdenych nociach fakt nechapem

ameanda
18. mar 2011

@zojec @lenocka84
@anjelicek26 @julinka2787
dik za tipy, medzitym som uvarila brokolicu
ale aspon mam tipy na dalsie dni 🙂

@ellysa a vies ze aj to ma dnes napadlo? ale nejak som nemala chut... 🙂

anjelicek26
18. mar 2011

@chani - Max vcera tahal skoro 4 hodiny obedny spanok... on je strasny spachtos... sa divim, ze Petko nepada na zobak po takych nociach, to mas pravdu 😕 Teraz sa uz pol hodinu hra s hrackami sam v svojej izbe, si tam keca, za chvilu ho pojdem dat spinkat...

ellysa
18. mar 2011

@chani my im tie noci raz vrátime, sa teším ako bude chodiť domov po fláme v puberte a nenechám ju spať, xexe 😀 😀

ameanda
18. mar 2011

@ellysa
ze ake plany? 🙂

ellysa
18. mar 2011

@ameanda ja ich mám viacero, mám ju natočenú ako kaká a plánujem to použiť pred jej spolužiakmi, keď nebude počúvať a tak...

jenie123
18. mar 2011

@ellysa tak to sa mi paci 🙂 Niekedy jej to vratim.. 🙂
Ja sa tiez pridavam k nevyspancom.. Ani neviem kolko krat bola mala hore, uz to radsej ani neratam.. o 3 sa zobudila a zacala po mne skakat a preliezat ma.. Vcera cez den zacala stvornozkovat, tak sa to v noci musela zdokonalovat.. 🙂 potom nastal krik, manzel sa pre istotu odstahoval zo spalne a mala spustila polhodinovy plac.. Nakoniec o 5 zaspala, samozrejme budicek bol o 6.. Nastastie mi cez den spinka pekne, sice len v kociku, ale aspon spinka.. 🙂

chani
18. mar 2011

@anjelicek26 teraz ho uspava pre zmenu tatinko, lebo sa mu zacalo zivat, a to je hore len necele 2 hodky, dufam ze zase bude do polhodiny hore. neviem ci to je tym zajtrajsim splnom ze je taky oprskly v kombinacii so zubami alebo cim

chani
18. mar 2011

@ellysa tak tomu ver, v sobotu rano po flame budicek o 8 a upratovanie velke kazdy tyzden heh

desmodka
18. mar 2011

😀 😀 😀

Myšlienka vydatej ženy: ... som veľmi rada, že mi manžela vybrali rodičia.... Pri pomyslení, že by som si takého debila našla sama, by ma j***o!

samozrejme toto neplati o nasich polovickach... aj ked niekedy.... 😀 😅

miculienka
18. mar 2011

jaj tak u nás bolo tiež v noci veselo , nohy jej lietali ako na rotopede , ja neviem či jej bolo horúco alebo nemohla nájsť správnu polohu spania alebo spracovávala zážitky ale toto sa tiahlo polovičku noci aj s mrnčaním a vyplakávaním až mi nervy tiekli , potom pri tom kopaní sa prečúrala , tak sme sa prezliekali , potom som vetrala , že ak jej je horúco , potom som ju navliekla do iného spacáka a potom nakoniec konečne spala

miculienka
18. mar 2011

@desmodka 😀 😀 😀

majjka0806
18. mar 2011

Kočky chcem sa vas opytat, ktore davate drobcom uz papat jogurty, tak ake? a ako ich im davate? mam na mysli ci ich prihrievate ak ako tak ako?? Dakujem

chani
18. mar 2011

@desmodka hehe dobry 🙂

miculienka
18. mar 2011

@puhinka - no páni , počuj, kde to ty bývaš ? ty máš stále nejaké cestovné zážitky , to sú tam u vás nejakí trafení šoféri a celkove máš nejaký magnet v sebe na priťahovanie cestovných patálií , to je fakt prípad do televízie a na sťažovanie sa , normálne drzý opičiak ten šofér 🙄 - čítam dozadu príspevky

bealondyn
18. mar 2011

caute baby,
tak vy tu planujete cez vikend splodit dalsie babatenka?? 😀 no asi nie, ale ak sa niekomu zadari, tak sa narodi tesne pred vianocami a pod stromcekom uz mozete byt 4 alebo viaceri. 😀 😀 😝 to stoji za zvazenie.... 😉
@desmodka 😀 😀

moja krpana zaspinkala vcera o 19, o 22 krik z izby a to uz stepovala postavena v postielke. 😒 tak sa asi polhodku zahrala s daddym a isla spat s nami do postele. zase... ale potom spinkala pekne a papala len raz. a rano ju opat ako vcera zobudil drahy o 6. 😠 😠 preco chlapi nevedia byt ticho, ked sa chystaju do prace??? 🙄

miculienka
18. mar 2011

@majjka0806 - ja dávam taký , čo tu vyrábajú v mistnej mliekarni - je to biely smotanový bez konzervačných prísad , jeme ho poobede , tak ja si ho vždy na obed vyberiem s chladničky - odoberiem toľko, čo viem, že malá zje , nalámem bebe kekse alebo piškóty , napučím ovocie alebo dám výživu ovocnú ak nemám ovocie alebo pre prestriedanie a zmiešam všetko dokopy a nechám tú hoďku v kuchyni na linke , to dostane tú správnu izbovú teplotu a keď sa s malou vrátime s prechádzky tak má olovrant hotový 😉

miculienka
18. mar 2011

@majjka0806 - a keď nemajú ten náš, tak má bielu aktiviu

majjka0806
18. mar 2011

@miculienka dakujem za radu 🙂

majjka0806
18. mar 2011

@bealondyn no tak to je dobra otazka.... Preco ty chlapi nevedia byt po tichu????

miculienka
18. mar 2011

@bealondyn - ten môj tiež narobí rachotu , mne sa až nožíky otvárajú vo vreckách keď sa on chystá , to je pravidlo, že keď si berie gate , tak sa mu vysypú všetky mince z vreciek na dlážku - plávajúcu - zobudí aj mŕtveho , neviem prečo si ich nedá do peňaženky , potom asi 10x otvorí a zatvorí skriňu , nasleduje šuflík na komode 🙄 🙄 🙄 a môžem mu 1000x vravieť - nachystaj si veci večer pred spaním - no niééé , to sa asi nedá

anjelicek26
18. mar 2011

My sme teraz zohnali biely grecky jogurt, ze 11% tuku, no som zvedava, co to bude 😕 Veru idem vytiahnut z chladnicky, nech mame aj my na olovrant. Ja len vyzivu zamiesavam do toho, alebo pomixujem banan, to mu chuti...

anjelicek26
18. mar 2011

@miculienka - o tom mi nieco hovor... ale som sa nastvala dva mesiace dozadu, draheho odstahovala do inej spalne, sprchuje sa v druhej kupelni, tak ja mam KLUD... o 06:30 sa budi Max, tak len pootvorim jemu dvere na kupelni a strcim mu ho tam 😎 A idem si do 07:30 lahnut 🙂 Uplna pohodicka to je 🙂 Predtym tiez, buchal skrinami, pustal sprchu, radio v kupelke, no uplny koniec, este si aj lampicku v spalni zazal...jasne,ze nas oboch vzdy zobudil... ale uz som mu to zatrhla...hundral ako cert... ale uz je rad... obleky a kosele ma v druhej spalni... tak sa proste pracovne oblieka tam... a mame poriesene... on si moze zazat, buchat, je mi fuk 😅

puhinka
18. mar 2011

@ellysa ,ja som strašne výbušná 😀 😀 😀
ale toto sa fakt nedalo ustáť,tiež som uvažovala o dopise na vedenie... 😠
@deniskateniska ,ale na vás sa zrejme nechytáme 😉

anjelicek26
18. mar 2011

@puhinka - urcite prave aktiviu? Ved aj na ich stranke pisu, ze je nevhodna pre deti do troch rokov... no uz som s toho jelen. My ju uz nebudeme davat... ani ziadne probioticke jogurty. Vraj to narobi viac skody ako osohu v takom kratkom traviacom trakte... my prechadzame na smotanove uz iba.

ellysa
18. mar 2011

to to ja mám muža tichého, ale čo mi je to platné, keď malá už je hore 😝
inak tie prekakané plienky boli pravdepodobne z jogurtu, tak my načas vynechávame 😉
s malou sa hrám na schovávačku, normálne už polhodiny sedí za komodov a robí kukuk, taká je podarená, dnes jej hovorím aby stlačila gombík na hračke a ani som jej to neukázala a urobila to, už asi začínajú chápať, čo im hovoríme
@desmodka ten je dobrýýýýýýýýýýýý 😀 😀 😀 😀
baby koľko vám jedia deti a ako často? mne sa zdá, že malá nejak moc je ale zasa lepšie spí, žeby bola hladná?
máme ráno o
5.00-150 ml mlieko
7.30-kaša, neviem koľko ale robím jej to do tanierika z ikei a spapá všetko
9.00-120ml mlieka-musí pred spaním, inak by nezaspala
11.30 obed-zasa celý tanierik
14.00-120 ml mlieko-zasa pred spaním
17.00-kaša, banán, jogurt,alebo výživka-výživku zje celú-150ml
19.00-200 ml mlieko
v noci ešte spapá 150 ml mlieko
sa bojím aby som za chvíľu nemala sumo doma

😕

ellysa
18. mar 2011

akurát je na jojke reportáž, že za koľko nakúpite základné potraviny v zahraničí a v AT vyšlo najviac ukazovali bločky a oni kúpili mlieko za 2,50-kozie, nie obyčajné, tak samozrejme, že vyšlo drahšie
a potom ver objektívnosti, haha, debili 😀 😀

puhinka
18. mar 2011

@miculienka ,no bývam v BA,tu je debil na každomkroku a vidia mladú babu,čo ledva vyskočila zo školy,tak sa do mňa obúvajú,ale ja sa nedám...nech mi zedia nohy 😀 😀 😀
a ani mlj manžel nedáva peniašky do peňaženky,predpokladám,že ani nevie,kde ju má,všetko nosí po vreckách 🙂

mojalili
18. mar 2011

@chani Danko si pospal doobeda, tak je dobry.Rano o 4 hodine zaspal, o 5 hodine hore (klasika), ja som sa tak zlakla, ked zacal revat. ASi som upadla do hlbsieho spanku, no hruza.

Torta sa podarila, teraz som ju obliala cokoladou a dala do ladnicky, vyzera super, vecer nazdobim a hodim sem foto. Uvidite 🙂

FOTO - takto spi Danko v noci, bohuzial v kociku
NO a korpusy torticky