Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec @lenocka84
@anjelicek26 @julinka2787
dik za tipy, medzitym som uvarila brokolicu
ale aspon mam tipy na dalsie dni 🙂
@ellysa a vies ze aj to ma dnes napadlo? ale nejak som nemala chut... 🙂
@chani - Max vcera tahal skoro 4 hodiny obedny spanok... on je strasny spachtos... sa divim, ze Petko nepada na zobak po takych nociach, to mas pravdu 😕 Teraz sa uz pol hodinu hra s hrackami sam v svojej izbe, si tam keca, za chvilu ho pojdem dat spinkat...
@ellysa tak to sa mi paci 🙂 Niekedy jej to vratim.. 🙂
Ja sa tiez pridavam k nevyspancom.. Ani neviem kolko krat bola mala hore, uz to radsej ani neratam.. o 3 sa zobudila a zacala po mne skakat a preliezat ma.. Vcera cez den zacala stvornozkovat, tak sa to v noci musela zdokonalovat.. 🙂 potom nastal krik, manzel sa pre istotu odstahoval zo spalne a mala spustila polhodinovy plac.. Nakoniec o 5 zaspala, samozrejme budicek bol o 6.. Nastastie mi cez den spinka pekne, sice len v kociku, ale aspon spinka.. 🙂
@anjelicek26 teraz ho uspava pre zmenu tatinko, lebo sa mu zacalo zivat, a to je hore len necele 2 hodky, dufam ze zase bude do polhodiny hore. neviem ci to je tym zajtrajsim splnom ze je taky oprskly v kombinacii so zubami alebo cim
😀 😀 😀
Myšlienka vydatej ženy: ... som veľmi rada, že mi manžela vybrali rodičia.... Pri pomyslení, že by som si takého debila našla sama, by ma j***o!
samozrejme toto neplati o nasich polovickach... aj ked niekedy.... 😀 😅
jaj tak u nás bolo tiež v noci veselo , nohy jej lietali ako na rotopede , ja neviem či jej bolo horúco alebo nemohla nájsť správnu polohu spania alebo spracovávala zážitky ale toto sa tiahlo polovičku noci aj s mrnčaním a vyplakávaním až mi nervy tiekli , potom pri tom kopaní sa prečúrala , tak sme sa prezliekali , potom som vetrala , že ak jej je horúco , potom som ju navliekla do iného spacáka a potom nakoniec konečne spala
@desmodka 😀 😀 😀
Kočky chcem sa vas opytat, ktore davate drobcom uz papat jogurty, tak ake? a ako ich im davate? mam na mysli ci ich prihrievate ak ako tak ako?? Dakujem
@puhinka - no páni , počuj, kde to ty bývaš ? ty máš stále nejaké cestovné zážitky , to sú tam u vás nejakí trafení šoféri a celkove máš nejaký magnet v sebe na priťahovanie cestovných patálií , to je fakt prípad do televízie a na sťažovanie sa , normálne drzý opičiak ten šofér 🙄 - čítam dozadu príspevky
caute baby,
tak vy tu planujete cez vikend splodit dalsie babatenka?? 😀 no asi nie, ale ak sa niekomu zadari, tak sa narodi tesne pred vianocami a pod stromcekom uz mozete byt 4 alebo viaceri. 😀 😀 😝 to stoji za zvazenie.... 😉
@desmodka 😀 😀
moja krpana zaspinkala vcera o 19, o 22 krik z izby a to uz stepovala postavena v postielke. 😒 tak sa asi polhodku zahrala s daddym a isla spat s nami do postele. zase... ale potom spinkala pekne a papala len raz. a rano ju opat ako vcera zobudil drahy o 6. 😠 😠 preco chlapi nevedia byt ticho, ked sa chystaju do prace??? 🙄
@majjka0806 - ja dávam taký , čo tu vyrábajú v mistnej mliekarni - je to biely smotanový bez konzervačných prísad , jeme ho poobede , tak ja si ho vždy na obed vyberiem s chladničky - odoberiem toľko, čo viem, že malá zje , nalámem bebe kekse alebo piškóty , napučím ovocie alebo dám výživu ovocnú ak nemám ovocie alebo pre prestriedanie a zmiešam všetko dokopy a nechám tú hoďku v kuchyni na linke , to dostane tú správnu izbovú teplotu a keď sa s malou vrátime s prechádzky tak má olovrant hotový 😉
@majjka0806 - a keď nemajú ten náš, tak má bielu aktiviu
@miculienka dakujem za radu 🙂
@bealondyn no tak to je dobra otazka.... Preco ty chlapi nevedia byt po tichu????
@bealondyn - ten môj tiež narobí rachotu , mne sa až nožíky otvárajú vo vreckách keď sa on chystá , to je pravidlo, že keď si berie gate , tak sa mu vysypú všetky mince z vreciek na dlážku - plávajúcu - zobudí aj mŕtveho , neviem prečo si ich nedá do peňaženky , potom asi 10x otvorí a zatvorí skriňu , nasleduje šuflík na komode 🙄 🙄 🙄 a môžem mu 1000x vravieť - nachystaj si veci večer pred spaním - no niééé , to sa asi nedá
My sme teraz zohnali biely grecky jogurt, ze 11% tuku, no som zvedava, co to bude 😕 Veru idem vytiahnut z chladnicky, nech mame aj my na olovrant. Ja len vyzivu zamiesavam do toho, alebo pomixujem banan, to mu chuti...
@miculienka - o tom mi nieco hovor... ale som sa nastvala dva mesiace dozadu, draheho odstahovala do inej spalne, sprchuje sa v druhej kupelni, tak ja mam KLUD... o 06:30 sa budi Max, tak len pootvorim jemu dvere na kupelni a strcim mu ho tam 😎 A idem si do 07:30 lahnut 🙂 Uplna pohodicka to je 🙂 Predtym tiez, buchal skrinami, pustal sprchu, radio v kupelke, no uplny koniec, este si aj lampicku v spalni zazal...jasne,ze nas oboch vzdy zobudil... ale uz som mu to zatrhla...hundral ako cert... ale uz je rad... obleky a kosele ma v druhej spalni... tak sa proste pracovne oblieka tam... a mame poriesene... on si moze zazat, buchat, je mi fuk 😅
@ellysa ,ja som strašne výbušná 😀 😀 😀
ale toto sa fakt nedalo ustáť,tiež som uvažovala o dopise na vedenie... 😠
@deniskateniska ,ale na vás sa zrejme nechytáme 😉
@puhinka - urcite prave aktiviu? Ved aj na ich stranke pisu, ze je nevhodna pre deti do troch rokov... no uz som s toho jelen. My ju uz nebudeme davat... ani ziadne probioticke jogurty. Vraj to narobi viac skody ako osohu v takom kratkom traviacom trakte... my prechadzame na smotanove uz iba.
to to ja mám muža tichého, ale čo mi je to platné, keď malá už je hore 😝
inak tie prekakané plienky boli pravdepodobne z jogurtu, tak my načas vynechávame 😉
s malou sa hrám na schovávačku, normálne už polhodiny sedí za komodov a robí kukuk, taká je podarená, dnes jej hovorím aby stlačila gombík na hračke a ani som jej to neukázala a urobila to, už asi začínajú chápať, čo im hovoríme
@desmodka ten je dobrýýýýýýýýýýýý 😀 😀 😀 😀
baby koľko vám jedia deti a ako často? mne sa zdá, že malá nejak moc je ale zasa lepšie spí, žeby bola hladná?
máme ráno o
5.00-150 ml mlieko
7.30-kaša, neviem koľko ale robím jej to do tanierika z ikei a spapá všetko
9.00-120ml mlieka-musí pred spaním, inak by nezaspala
11.30 obed-zasa celý tanierik
14.00-120 ml mlieko-zasa pred spaním
17.00-kaša, banán, jogurt,alebo výživka-výživku zje celú-150ml
19.00-200 ml mlieko
v noci ešte spapá 150 ml mlieko
sa bojím aby som za chvíľu nemala sumo doma
😕
akurát je na jojke reportáž, že za koľko nakúpite základné potraviny v zahraničí a v AT vyšlo najviac ukazovali bločky a oni kúpili mlieko za 2,50-kozie, nie obyčajné, tak samozrejme, že vyšlo drahšie
a potom ver objektívnosti, haha, debili 😀 😀
@miculienka ,no bývam v BA,tu je debil na každomkroku a vidia mladú babu,čo ledva vyskočila zo školy,tak sa do mňa obúvajú,ale ja sa nedám...nech mi zedia nohy 😀 😀 😀
a ani mlj manžel nedáva peniašky do peňaženky,predpokladám,že ani nevie,kde ju má,všetko nosí po vreckách 🙂
@chani Danko si pospal doobeda, tak je dobry.Rano o 4 hodine zaspal, o 5 hodine hore (klasika), ja som sa tak zlakla, ked zacal revat. ASi som upadla do hlbsieho spanku, no hruza.
Torta sa podarila, teraz som ju obliala cokoladou a dala do ladnicky, vyzera super, vecer nazdobim a hodim sem foto. Uvidite 🙂
FOTO - takto spi Danko v noci, bohuzial v kociku
NO a korpusy torticky

@ameanda - ja dnes budem pstruhy na masle robit, zemiakova kasa a krpec ku tomu dostane zo vcera z kuracej polievky mäsko... sa mi nic ineho vymyslat nechce...
Nas spanok stale fakt pohoda, 20:30 - 02:00 - 06:30... vypil o druhej flasu, prso uz nechcel po tom, tak som 150 ml musela odsat a vyliat, no ze fasa...