Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@montinka no a este jednu vec vieme..škripať zubami..:Da to ma ide rozdrapit ked to počujem...to sa včera naučil ked mu vykukol aj druhy predny...
@matkaasebko
@montinka jaj baby , co su to za reci!! budme rady, ze mame krasne a zdrave babatka, oni sa v 1 rocku vsetky vyrovnaju.. niektore su hyper akcne a mobilne, ine menej.. doprajme im cas 😉 ved sa este nabehaju do konca zivota ajajaaaaaaaj
@ellysa akurat som si spomenula, ako si davala asi pred 2 alebo aj viac mesiacmi videjko kde sa oliv za tebou plazi vsade.. tak mi to mame teraz doma.. najradsej sa tmoli okolo mna ked varim.. ach jaj..
@matkaasebko tak nasmu to este nehrozi lebo ma len dva zubky.😀 ale to robievala aj Tamy a potom ju to preslo takze musis vydrzat.🙂
@zojec ved ja som ja rada ja mam iba depky z tych doktorov! ci na cviceni ci na neurologii
@dzovana sak ved jasne raz sa to naucit bude musiet..:D ale to ja mam vratene lebo ked som bola tehotna tak som vravela ako sa s malym budem vsetko ucit aky bude extremne sikovny...a on mi to teraz rychlo vysvetlil ze ma svoju vlastnu hlavu a bude si robit po svojom..:D sak tvrdohlavy chlap...len skoda ze tu tvrdohlavost ma po mne...
@anjelicek26 - ten tvoj by si mohol s mojím podať ruku 😀 😀 - národní buditelia 😀 😀
kočky , nerobili ste niekedy kyslú kapustu do pohára ? myslím surovú naložiť do pohára a ona tam skysne , robí sa to podobne ako do suda
@zojec máš pravdu zojka. 😉 merala som tie obliečky : podhlavník 45x60 a paplón 135x90. moja krpňa mi doma začala "opravovať" všetko. po novom jej mooooc zavadzajú podlahové lišty. normálne príde a urve ju. 😖 😠 už sú dve v prdeli. jedna kratučká a jedna 1,80m. a aj rohová spojka. veď to tam predsa zavadzia, nie? 🙄 musím to nejako vymyslieť... ako ju to odučiť. lebo všetko čo má zakázané, robiť chce, ale keď jej to dovolím tak ju to prejde. ale dovoliť jej trhať lišty? čo keď obdriape všetky??? 😕
@miculienka ja som osobne nerobila, lebo nie som velmi kyslokapustofil, ale starka tak bezne robieva do 5l pohara.. my nalozime 10kg na jesena a mame az do leta 😀 😀
@julinka2787 mam zapisane 🙂 teraz sa mi toho nakopilo, cez vikend kapsujem, ale ked bude chvila tak urobim tie obliecky, ved to je skoda na nejake kraviny pouzit 😉 a nic lepsie ma nenapada.. este mozno keby ostalo do kocika podlozka, ale tebe sa asi nebude hodit taka. a to cim mate polepene, ked to urve? to musi mat ale silu :D :D :D
@montinka
tiez chodime na neuro, ale cvicit nemusime
boli sme pred tyzdnom a maly je z doktorky vyvedeny, nic jej nechcel ukazat
a kedze este vtedy nelozil, ani sa neposadil, tak nam kazala motivovat motivovat
doma som "motivovala" tak ako dovtedy, nic vynimocne a zrazu zacal skusat nove veci, myslim si, ze je to o dietatku, kedy je na co pripravene a kasle mi na motivacie, akurat ho to moze rozculit, ze chce a este nemoze
@dzovana aj verejnosti, len nie je záruka, že tam vždy niečo zaujímavé je, len teraz tam bola tá kamoška a hneď mi volala nech idem, že majú veľa hračiek
@julinka2787 😀 😖
jasné len trochu zložité asi, neviem adresu ale musíte prejsť cez hainburg, pri obi odbočiť doľava na smer hundsheim, alebo prellenkirchen, na ďalšej križovatke doprava a potom znova hneď doprava-a nezľaknúť sa je to len poľná cesta a tam je ten sklad, zajtra skúsim pozrieť, či tam nie je aj adresa, cez týždeň je to otvorené do siedmej, v sobotu len nejak do obeda
@zojec - tiež máme v sude spoločnú so svokrou - to ti asi stačí však ? 😀 😀 ostala mi kapusta , tak ju idem napchať do pohára , tak som zvedavá , bude to tenkrát poprvé 😀 , vedela by som ju aj inak využiť ale už tretí deň jesť kapustovinu je príliš 😝
vám sa tu už plazia a lozia , moja akurát pár dní dozadu objavila , že poloha na brušku je super a gúľa sa a cúva , tak len toľko, že samú na posteli ju už nemôžem nechať , lebo hneď sa prekotúľa na druhý koniec 🙂 🙂 a na zemi sa vždy nervuje lebo veci sa jej vzdiaľujú keď cúva alebo sa kotúľa zlým smerom 😀
http://www.quelle.at/elektronische-spielkueche-... toto je tá kuchynka
@dzovana tuho o nej uvažujem, ona aj vydáva zvuky ako nmormálne kuchyni, sporák, kanvica...
@anjelicek26 ten je božškýýýýýýýýýýýýýýýý
@anjelicek26 ale akyyyy fesaaaaaak 😉 Ja uz moju dnes budim, lebo by prespala cely den, co sa o noci neda povedat. Vcera bola extremna noc, asi chcela zurovat, alebo co. Zaspala o 1 v noci a o 8 vyspata 😕 Co sa o mne povedat nedalo
Ideme o tyzden na svadbu, tak testujeme oblecko 🙂
@anjelicek26
fesacisko! 🙂 a ako sa tvari... 🙂
tak kocky do roka dvoch sa na svadbe onho pobiju 😎
@anjelicek26 odpadnem 😀 😀
@zojec máme to normálne ako sa to robieva, čiže akrylovým tmelom. ten drží ako ďábel, ale na ňu aj to málo. 😲 😀 nechcela som to navŕtavané, lebo do panela sa zle vŕta a ani to poriadne nedrží. to by mala asi ešte skôr urvané. silu teda má, bežne nám presúva nábytok 😀 😀 😅 😖 zoji to šitie pre nás má časuuuu, kľudne si porob a toto len keď bude dlhá chvíľa. 😀 😉

@ellysa tan sklad je pristupny aj verejnosti? ci len po znamosti? 🙂