Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
"Láska nikdy nie je bez bolesti " - povedal zajac a objal ježka... 😀 😀
@anjelicek26
no nema chybu!!! 😀 mafiozo...
@ellysa mi sme kupovali Baruske kuchynku k 2 rokom a bavi ju do dnes. Tak nevahaj a kup ju je to super cena 😉
@anjelicek26 jeeeej Max je neodolatelnyyyyy 😀 😀 😀
@anjelicek26 je na zožratie, neuveriteľný 🙂 🙂 🙂
@puhinka no neviem neviem ... 🙂 29teho ideme tak som zvedava 🙂
@deniskateniska ,aj ja som zvedavá 🙂
@montinka no to je dobry napad s tym radiatorom 🙂
@ameanda no my chodime cvicit hlavne kvoli tomu ze maly nemal dobre sono hlavicky akesi komorky na mozgu mal zle a preto nam dala cvicit vojtovku,lebo že to je reflexne cvicenie a vlastne tie reflexy mu zlepsovali tie komorky. a na poslednej kontrole mal sice hranicne hodnoty ale dala nam este v aprili kontrolne sono a uvidime. ale tak to cvicenie nie je zle.🙂 a maly to ma rad dokonca tam je vzdy vyskeri ako nic.🙂 no a co sa tyka toho motivovania ako pises. ja ho motivujem ale on tym ze mu to nejde napr ked je na bruchu a ze chcem aby lozil a tak, zacne sa jedovat plakat a proste ho musime vziat no. ale ved aj ja si myslim ze vsetko dobehne mna len strasne stv tie pripomienky doktorov.ze je po zadu a tak. a popritom na cviceni ma taku velku tabulu co by malo v ktorom mesiaci dieta vediet robit a az v deviatom je ze by malo sediet a lozit tak ja nechapem v com sme pozadu.:-/
@julinka2787 😀 😀 😀 tak toto bolo super.😀
@majjka0806 viem to robievam aj niekedy len tak cez zimu ked mame pozatvarane okna a nemozem vetrat
@bakatuska
@dzovana, tak máme kuchynku, zjednala som za 20 EUR 😀 😀 , úplne nová v krabici
mali tam ešte taký parádny kočík quinny, normálne že trojkombinácia, potom mali ešte kuchynky hallo kitty a ešte jednu tefal ale takú veľkú, potom autíčko-odrážadlo, a dva vláčiky tomáš,stoličky ba stôl hallo kitty, bábiky a už neviem čo ešte ,ako veľa toho nie je ale za super ceny
kamoška kúpila taký peg perego vláčik, normálne ako bývajú v nákupných centrách s koľajnicami, u nás stojí 250 eur, tam 80
@matkaasebko ,jéééj aj Igorko škrípe zubami,to má určite po mne,bo môj otec vždy,keď som išla na víkend k babke,tak hovoril,že mu bude chýbať to nočné škrípanie zubami,že ani nezaspí 😀 😀 😀
@ellysa - tak to uplna parada, ja tu velku tefal kuchynku chcem Saske kupit, strasne ju chce.. ked mala 2 rocky, mala tiez kuchynku, uz ju to nebavilo, dali sme ju prec, teraz ju chce zas 🙄 No narodky sa blizia, tak uvidime...
btw. dnes dorazila pre Maxa ta hipp hopp zebra od FP a krpec tam este nedociahne na zem, tak sme sa pobavili 😅
@anjelicek26 no odložili sme ju a dostane ju na Vianoce, ale veľmi sa z toho vytešujem
jej tá zebra je krásna
baby, práve som sa dozvedela, že zomrel spolužiak, mal dve maličké deti, chúďatá ☹
@ellysa - jj zebra je peknunka, vysla ma len 9,99 na e-bay a bola som si po nu, od nas z mesta...takze super... ako nova...ze to jej maleho nebavilo...lepsie pre mna. Teraz na nej skace Saska 😉
@jarus8 - a co sa mu stalo??
Baby maly sa nejako nezda, sprasil na veceru 250g cerstvych cucoriedok, popri tom to zajedal polkou toastu z maslom, no uplny koniec...
Inak sranda, ako sa uz vie pekne krmit sam... gulicku po gulicke do pusy... skoro hodinu mu to trvalo 😕 Aj ked napriklad hrozno papa, tak uz mu dam strapec hrozna do ruky, si odtrha a dava do pusy, paradny je pri tom 😵 😵
@anjelicek26 infarkt
@anjelicek26 no nas by sa asi zadusil.🙂
@anjelicek26 to mate taku tu skakaciu s usami? dieta sa za ne drzi a skace? my mame doma takeho kona a maly na nej rad skace. teda ja mu drzim ruky na tych usiach a skacem ja za neho
@anjelicek26, no max by mohol aj ženicha zastúpiť, keby si to rozmyslel 😀 😀
my sme dnes testli novu autosedačku, a zatial spokojnosť, sedela tam ako dáma 😎

@anjelicek26 ja odpadnem z Maxa, len sa zalubit krasavec 😀