Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dievcata, dnes ma lenocka volnoooo, manzo zobral maleho domov a Lenocka sa baviiiiiiiiii
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10187605&tab=3 táto bola za 20 EUR
@ellysa, vlastne ano, aj na vianoce to už bude o.k 🙂 🙂 ja mam nesplnený detský sen - pokladnu, teda mala som takú trapnu, aku bolo dostať za sociku...tak sa hrooozne tešim, ked ju ninke kúpim a budeme sa spolu hrať na obchod, len neviem, ako jej vysvetlim, že ja chcem byť predavačka a blokovať 😀 😀
@dzovana ni len sme ju poobezerali v obchode, či je tam všetko a či je v poriadku a hneď sme ju odložili
@riska aj ja som mala pokladňu a tiež sme sa stále hrali s mamou na ochod, potom som mala ešte poštu, normálne aj pečiatka tam bola a známky, aj listy, to som bola frajerka...
no veru na toto sa teším, hry na obchod, varenie, staranie sa o bábiku...
@riska - my mame krasny dreveny obchodik, pokladnu, vahu, Saska to miluje 🙂
Jaj a tiez som si splnila svoj detsky sen na nej - v Nemecku ma v izbe hojdacku cez celu izbu xixi
https://www.youtube.com/watch?v=qRbLh3Jykwk@ellysa, odpadnem, ešte to aj funkčná čitačka kariet 😀 😀 mnam
@anjelicek26, aj ty sa hojdáš, ked ta nikto nevidí, že? 😀
@riska - kedze to drahy miesto do tramu navrtal len do sadrokartonoveho stropu, tak sa hojda fakt len Saska 😕 Ako drzi to podla mna riadne, su tam obrovske tie uchyty, ale aj tak...
ale celkom zabavne, ako si rodičia plnia detské sny.... mm ma už tiež upozornuje v hračkarstve na pokladne a naramne sa pritom bavi, ako sa mi vždy rozžiaria oči 😅
@riska - ako ja si vravim, ze netreba detom nic upierat xixi Co si zela, to aj dostane... a zela neznamena, ze "mami ja chcem!!!" ale co vidim, ze by sa s tym aj pekne vyhrala 🙂
@anjelicek26, suhlasim...a len doplnim, že ak sa s tým vedia vyhrať aj rodičia, tak je to idealne 😀
@ellysa vobec neviem čo dam malemu k 1 roku,nebolo tam niečo vhodne pre chlapca 😉 ?
Juj narodky, nas dostane toto 😅 😅 😅
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Outdoor-and-...
Saska dostala taku korytnacku tiez na prve narodky, 4 deti sa tam v pohode vmestia, vyhrala sa tam kazde leto... tu nemame pieskovisko... a uvazujem aj nad trampolinou 😵
@anjelicek26 no trampolina je super🙂 mi ale nemame zahradu ☹ porad co by zaujala a moze byt aj drachsie
čo si myslíš o elektrických autickach?
babeny aj vaše detičky tak chaoticky trepú ručičkami ked sa tešia ? Ten moj chrúst to začal robit asi predvčerom, normálne mám z toho strach či je to normálne 😒 Proste ked je nejako rozrušený alebo sa jašíme tak nekontrolovatelne začne trepat ručkami, čo vy na to?
@kuriatko33 - a na indoorovu napr. joey jump by ste miesto nemali? Ta ma asi 1,20 v priemere a ma aj siet...Saskina spoluziacka ju ma v detskej izbe... a vyskace sa na tom dost... Napr. taky domcek hraci by si mohla dat aj do izby, deti sa rady skovavaju a hraju... my mame pooh zahradny domcek, je paradny... v zime ho mavala v izbe v DE... aj zo smykackou 🙂 podla toho, kolko mate miesta...
My mame slapacie auticko, elektricke sme mali tiez, ale malu to nebavilo, je to proste moc pomale, ona si zobrala odrazadlo a ficala 2x tak rychlo... tak sediet a kukat je väcsine deti NUDA. Od roku puky wusch a od 1,5 roka kettler...
@julinka2787 - nas je flegmos, ten sa len vyskeri a to je vsetko 😉
@anjelicek26 skúsim niekedy natočiť video jej záchvatu radosti... 😀
@anjelicek26 teraz to nemozem kupovat kupila som malemu rainforest hopsadlo a nezná sa ho ☹ takze tatino by mi dal za dalsiu trampolinu 😒 ked mame toto doma a len to zavadza
a odkedy bola saska na odrazadle? poznas tie od bmw?? ake ste mali vy? ja sa trochu aj bojim,že je ta puky dost rýchla,ledva sa nauci chodit a ci sa na tom nedolame
@anjelicek26 kettler je aka firma? on ma na stranké novinku,niečo podobne puky,je to od jedného roku tiez,poznás?

@kuriatko33 skad quelle vecí v rakúsku, ako ono keď tam človek vôjde to vypadá hrozne, fakt je tam bordel a kopec somarín, čo si nikto nekúpi,ale májú o polovicu zlacnené hračky, ja som tam dnes kúpila malej tefal kuchynku...
tých hračiek tam nie je moc, možno tak 15 ks, ale stále sa to obmieňa, jednoducho tam treba chodiť a vystihnúť to...