icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
18. mar 2011

@kuriatko33 skad quelle vecí v rakúsku, ako ono keď tam človek vôjde to vypadá hrozne, fakt je tam bordel a kopec somarín, čo si nikto nekúpi,ale májú o polovicu zlacnené hračky, ja som tam dnes kúpila malej tefal kuchynku...
tých hračiek tam nie je moc, možno tak 15 ks, ale stále sa to obmieňa, jednoducho tam treba chodiť a vystihnúť to...

lenocka84
18. mar 2011

dievcata, dnes ma lenocka volnoooo, manzo zobral maleho domov a Lenocka sa baviiiiiiiiii

montinka
18. mar 2011

@lenocka84 aj ja mam spolovice volno mala spi u nasich.🙂

montinka
18. mar 2011

@ellysa kraaaasna

riska
18. mar 2011

@ellysa, tá je krásna 🙂 dobrý darček k 2. narodeninám, píšem si do zoznamu 😀

ellysa
18. mar 2011

@riska naša je už pekne odložená a čaká na Oliv, ja sa teším ako decko, ako sa budeme hrať, kávičku variť, myslím, že už na vianoce bude, kamarátka kupovala presne tak na Vianoce a už sa malá hrá ...

dzovana
18. mar 2011

@ellysa aj si odskusala tu kuchynku? ja ked nieco kupim malej, tak sa s tym najprv musim ja pohrat 😀

riska
18. mar 2011

@ellysa, vlastne ano, aj na vianoce to už bude o.k 🙂 🙂 ja mam nesplnený detský sen - pokladnu, teda mala som takú trapnu, aku bolo dostať za sociku...tak sa hrooozne tešim, ked ju ninke kúpim a budeme sa spolu hrať na obchod, len neviem, ako jej vysvetlim, že ja chcem byť predavačka a blokovať 😀 😀

ellysa
18. mar 2011

@dzovana ni len sme ju poobezerali v obchode, či je tam všetko a či je v poriadku a hneď sme ju odložili
@riska aj ja som mala pokladňu a tiež sme sa stále hrali s mamou na ochod, potom som mala ešte poštu, normálne aj pečiatka tam bola a známky, aj listy, to som bola frajerka...

no veru na toto sa teším, hry na obchod, varenie, staranie sa o bábiku...

anjelicek26
18. mar 2011

@riska - my mame krasny dreveny obchodik, pokladnu, vahu, Saska to miluje 🙂

Jaj a tiez som si splnila svoj detsky sen na nej - v Nemecku ma v izbe hojdacku cez celu izbu xixi

https://www.youtube.com/watch?v=qRbLh3Jykwk
riska
18. mar 2011

@ellysa, odpadnem, ešte to aj funkčná čitačka kariet 😀 😀 mnam

@anjelicek26, aj ty sa hojdáš, ked ta nikto nevidí, že? 😀

anjelicek26
18. mar 2011

@riska - kedze to drahy miesto do tramu navrtal len do sadrokartonoveho stropu, tak sa hojda fakt len Saska 😕 Ako drzi to podla mna riadne, su tam obrovske tie uchyty, ale aj tak...

riska
18. mar 2011

ale celkom zabavne, ako si rodičia plnia detské sny.... mm ma už tiež upozornuje v hračkarstve na pokladne a naramne sa pritom bavi, ako sa mi vždy rozžiaria oči 😅

anjelicek26
18. mar 2011

@riska - ako ja si vravim, ze netreba detom nic upierat xixi Co si zela, to aj dostane... a zela neznamena, ze "mami ja chcem!!!" ale co vidim, ze by sa s tym aj pekne vyhrala 🙂

riska
18. mar 2011

@anjelicek26, suhlasim...a len doplnim, že ak sa s tým vedia vyhrať aj rodičia, tak je to idealne 😀

kuriatko33
18. mar 2011

@ellysa vobec neviem čo dam malemu k 1 roku,nebolo tam niečo vhodne pre chlapca 😉 ?

anjelicek26
18. mar 2011

Juj narodky, nas dostane toto 😅 😅 😅

http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Outdoor-and-...

Saska dostala taku korytnacku tiez na prve narodky, 4 deti sa tam v pohode vmestia, vyhrala sa tam kazde leto... tu nemame pieskovisko... a uvazujem aj nad trampolinou 😵

kuriatko33
18. mar 2011

@anjelicek26 no trampolina je super🙂 mi ale nemame zahradu ☹ porad co by zaujala a moze byt aj drachsie
čo si myslíš o elektrických autickach?

palculka
18. mar 2011

babeny aj vaše detičky tak chaoticky trepú ručičkami ked sa tešia ? Ten moj chrúst to začal robit asi predvčerom, normálne mám z toho strach či je to normálne 😒 Proste ked je nejako rozrušený alebo sa jašíme tak nekontrolovatelne začne trepat ručkami, čo vy na to?

riska
18. mar 2011

@palculka, podla mna je to o.k, moja ninka zasa trepe nohami, ked sa teší 😉

julinka2787
18. mar 2011

@palculka
@riska a moja sa trepe celá 😀 😀 a hádže sa kade tade 😅

anjelicek26
18. mar 2011

@kuriatko33 - a na indoorovu napr. joey jump by ste miesto nemali? Ta ma asi 1,20 v priemere a ma aj siet...Saskina spoluziacka ju ma v detskej izbe... a vyskace sa na tom dost... Napr. taky domcek hraci by si mohla dat aj do izby, deti sa rady skovavaju a hraju... my mame pooh zahradny domcek, je paradny... v zime ho mavala v izbe v DE... aj zo smykackou 🙂 podla toho, kolko mate miesta...

My mame slapacie auticko, elektricke sme mali tiez, ale malu to nebavilo, je to proste moc pomale, ona si zobrala odrazadlo a ficala 2x tak rychlo... tak sediet a kukat je väcsine deti NUDA. Od roku puky wusch a od 1,5 roka kettler...

anjelicek26
18. mar 2011

@julinka2787 - nas je flegmos, ten sa len vyskeri a to je vsetko 😉

palculka
18. mar 2011

@riska@julinka fuuu mi odlahlo už som sa začínala strachovat, lebo ono to vypadá akoby chcel vzlietnut 😅 experti sú to 😉 ten moj syn sa nevie ani najest kludne,furt je v pohybe 😖

julinka2787
18. mar 2011

@anjelicek26 skúsim niekedy natočiť video jej záchvatu radosti... 😀

kuriatko33
18. mar 2011

@anjelicek26 teraz to nemozem kupovat kupila som malemu rainforest hopsadlo a nezná sa ho ☹ takze tatino by mi dal za dalsiu trampolinu 😒 ked mame toto doma a len to zavadza
a odkedy bola saska na odrazadle? poznas tie od bmw?? ake ste mali vy? ja sa trochu aj bojim,že je ta puky dost rýchla,ledva sa nauci chodit a ci sa na tom nedolame

riska
18. mar 2011

@palculka, to poznam 😅 z jedenia sa začina stavať nočna mora, zje všetko, ale čo pri tom robí...najväčšia zabava je skus sa postaviť v jedalenskej stoličke 🙄 😀

kuriatko33
18. mar 2011

@anjelicek26 kettler je aka firma? on ma na stranké novinku,niečo podobne puky,je to od jedného roku tiez,poznás?