Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahoj baby, ja už z tej mojej sestry nemôžem, nemôže otehotnieť, lekár jej zistil, že nemá ovuláciu, nedozrievajú žiadne folikuly. Nasadil jej lieky, ktoré brala len 3 mesiace počas akože ovulácie a podaril sa vypestovať zakaždým len jeden folikul, ale nič. Už je z toho hotová, lekár ju poslal na umelé oplodnenie, tam jej sestrička povedala, aby zavolala ak dostane mrchu, lebo vyšetrenie sa robí na 3 deň mrchy. Dnes ju dostala, ale strašne ochorela, teraz sa bojí, že ju ani nevyšetria a zase bude čakať mesiac.
Teda ja som tieto problémy nemala, lekári len skonštatovali, že mm dieťa mať nikdy nebude a ja som to neriešila a ono sa to vyriešilo samé, ale ona to strašne prežíva a hlavne to jej večné čo keď.... 😖
Nepoznáte niekoho, kto si tým celým prešiel, resp. neviem nájsť žiadnu tému, kde sa píše o tomto probléme. Stále sa dočítam len po tie lieky na vyvolanie ovulácie. 😒
@ellysa 😀 😀 všetko naj oliv, my máme dnes deväť mesiacov. 😀
ďakujeme za gratulácie 😉
@julinka2787 aj vám všetúčko naj a aj @fatimuska už dopredu, lebo zajtra asi nestihnem 😉
@jarus8 to ma mrzí, prajem sestre aby sa raz dočkala ale sama viem, aký pocit to musí byť 😔
ja som sa akurát vrátila z nechtov, konečne som trochu človek aj keď len na rukách 😀 😀
@anjelicek26
@bealondyn
ja davam tiez cajik,alebo prefiltrovanu vodu-ale Simon mi to vsetko vypluva 😝 -z flase,poharika,alebo aj ked mu dam napoj po lyzickach 😝 on by chcel len MM 😝 -ale cez den obmedzujum,kedze o 3tt uz budem musiet cez den prec-na kurz a od 9.5 do prace-tak si musi zvykat aj na ine tekutiny
@etuska - my sme zacali pred 6 tyzdnami tiez, ze nevedel pit nic, ale musel proste, nedala som mu nic ineho a nakoniec pil... mame fakt skvelu flasku, tam nemusi pustat bubliny, lubi sa mu to, je to ako z prsa... no a ja som mu caj prve tyzdne sladila 🤐 Aby nieco pil, ostatne mi bolo jedno... teraz pije uz nesladeny cajik 😵 😵
@etuska joj ani nehovor, este kojim a tusim viac ako predtym, mala momentalne zo vsetkeho zje tak 5 lyziciek a koniec. 🙄 asi jej idu dalsie zubky, lebo tak vsetko kuuuse. minule som chcela skusit jej uz davat umele a kojit len vecer pred spinkanim a ona to nechcela ani za svet. ani z flasky ani z poharika. za cely den zjedla 1 jogurt, trosku kase a asi 50ml vody vypila z pohara, to bolo vsetko. uz musela byt hladna aj smadna, ale umele ani omylom. tak som to vzdala. 😔 ja neviem ako na nu. teraz je chora, tak som to zase odlozila. vyzera to, ze pojdem do prace aj ja od maja a dovtedy ju chcem odstavit, ale som v koncoch. 😖
@bealondyn
ja odstavit nechcem a tiez mam pocit ze Simon sa teraz dozaduje viac kojenia-ale verim,ze ked nebudem na blizku tak zacne pit aj ine tekutiny.ja by som rada kojila este rano a podla okolnosti poobede a vecer.no a klasika v noci-lebo Simon sa este tak 2-3x zobudi na nocne cucnutie
@anjelicek26
@bealondyn
ake UM davate?
zvazujem Aptamil-ale zda sa mi teda dost sladky 😝 😀
@etuska - mne mal Max z aptamilu krce v brusku, a to riadne, reval uz ked pil a hnacka, takze to nic, ja objednavam z boots HIPP 3-ku mliecko, teda to od 6 mesiacov... na to si zvykol, pekne ho pije aj mu chuti... sladke to je a urcite sladsie, ako aptamil... ale aj MM je velmi sladke...toto by som fakt neriesila... hlavne, nech mu robi dobre na brusko..
@bealondyn
@anjelicek26
dik baby
no ja som si zatial vystacila s MM,ale uz budeme musiet pomaly aj UM
@bealondyn - Maxovi kasa z aptamilu tiez nic nerobila a teda na pitie fakt hrozne bolesti, strielal hnacku do plienky, fakt zleeee... aptamil je vlastne slovensky nutrilon...
baby isto uz poznate, ale som sa opat pobavila... Viete, preco sa vsetci boja Lakatosa z 1.B.?
Lebo ma otca v 8.A.. 😀
máme 10 mesiačikov🙂
a dnes sme spali od 18.00-6.00 s dvoma prebudeniami, ale len na papanie, tak som preskúmala nasilu ústnu dutinu a konečne sviňa aj druhá dvojka je von, len za ňou už ide aj dvojka
@mici111 s tou vodou, my davame z kohutika, myslim ze na svk je stale voda v dobrom stave a netreba ju prevarat.. ale tak poznam aj takych co prevaraju ... no a my mame svoju vodu z pramena, tak plus to 🙂 ale inak aj ked som u mamy tak dam z vodovodu... a kamoske robil jeden chlapik test na vodu, a ukazal jej kolko tych latok zlych obsahuje lucka.. no povedal ze by to svojmu dietatu pit nikdy nedal, tak davam z vodovodu 😒
dobre ranko
ako sa tu mate vospolok? co nove?

@mici111 ja varim z normalnej vody z vodovodu, na pitie, kasu a UM davam lucku ale neprevaram, popravde mne lucka viac chuti ako voda z vodovodu, neviem ci to je 😒
@kukujka myslela som ten spaci vak 😉