icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
21. mar 2011

@mici111 áno štvornožkovanie

chani
21. mar 2011

zdravim dievcata
@ellysa ta tvoja Oliv je brutal sikovnica 🙂

u nas noc katastrofa, v kuse na mne visel, kazdu chvilu sa budil s revom, takze uzas nad uzas, definitvne vstal 5:50, takze sme stihli tatinka odviest do prace, nakupit v tescu, 2x sa najest, pospat si az 40min a teraz kruzime pri drazdiaku a vecer zemrem 🙂

zojec
21. mar 2011

@ellysa olivka, ti o chvilu aj navari 😀 😀 inak kukam ze tie preteky budu aj v BB zaciatkom maja.. to by barbora este mohla vycibrit svoj styl 😀 😀

desmodka
21. mar 2011

😀 😀 😀 ta vychodnarsky

Manžel hutori manželke:
"Co bi ši zrobela, kebi še stala taka náhoda, že me najdzeš v posceli s inu?"
Ona reaguje otazkou : "A ty co bi ši zrobel, kebi ši mne našol v posceli s inym?"
Manžel hutorí: "No ta pozor moja! Sebe nemiľ nahodu s kurvením."

anjelicek26
21. mar 2011

@jenie123 - no u dcerky to tak bolo. Pili sme rovno z pohara, ziadne flaska, to nemala nikdy v puse... kojii sme sa neskutocne dlho inak... ani umele mlieko nikdy nemala, kravske pije raz za sto rokov...

anjelicek26
21. mar 2011

@desmodka - jej kde ty na to chodis 😅 😅

@chani - ty mu budes musiet to nocne papanie zrusit, lebo toto nejde... par noci budete mat zlych, bude plackat, ale potom to bude obrovsky rozdiel - k lepsiemu. Ja nechapem, ako to zvladas?

Mne Maxik spal 19:30 - 04:00 - 07:00, stale si posuva ten spanok, ja dufam, ze coskoro budeme spat celu noc. Kiez by 🙂 Inak krpec si dnes rozrazil dasno a natrhol uzdicku, sa natahoval po dve veci na stole a zabudol sa drzat, tak sa zrubal 😖 A to som bola pol metra od neho :( Riadne to krvacalo :( Ale tak zuby su nastastie v poriadku 😉

basa23
21. mar 2011

@jenie123 ahoj.ja mam tu flasku mala mi nechcela zo ziadnej flasky a z tejto pije v pohode

bealondyn
21. mar 2011

@jenie123 aj ja mam tommee tippee a mala mi kedysi z nich pila v pohode a teraz z nich pije obcas vodu, len to mliecko odmieta. podla mna je to velmi dobra flaska, aj ten cumlik mi dost pripomina prsko. 😉 😀

@anjelicek26 joj chudatko male, to ako ked sa moja zrubala a rozkusla si peru, to bolo krvi a placu. ale o 2 hodky uz nastastie o nicom nevedela, tak snad aj malinky bude rychlo v poriadku. ☹ esteze tak rychlo zabudaju...

jenie123
21. mar 2011

@basa23
@bealondyn dakujem baby, je to asi individualne.. vyskusam aj tuto.. hladala som nejaku flasku, ktora sa najviac podoba prsku, tak uvidime.. Ale zatial to vyzera, ze original je najsamlepsi.. 🙂

mojalili
21. mar 2011

@chani Sucitim a pridavam sa k tebe 😒 😒 😒 Teraz som prisla domov zo ZUSky s LILI a od svokry....ach jaj.....a mam migrenu jak svina od nevyspatia...

Akoze Danko mi krasne spal doobeda 9 - 11 hod, rychlo som letela svokre ho zaviezt a ona bola nestastna, ze co s nim bude robit, ked nebude spat... 😒 😒 😒 😒 😒 POtom mi cely cas hucala, ze jej deti uz v 10.mes. chodili a Danko ide na 4....preco???? tot otazka 🙄

Dnes nsm prisl choditko V-TECH, je uplne ako nove, len Danko sa vie postavit a nevie s tym este chodit...a ja som s tesila, ze hned bude lietat ☹ ☹ ☹

jenie123
21. mar 2011

@mojalili tusim mame rovnaku svokru.. Aj moja mi stale hovori ako jej deti skoro chodili a jej sestra uz v 7 mesiacoch chodila a vycita mi, ze malu nechavam lozit a ze toho budem lutovat, mala by hned chodit.. Ja uz jej nevladzem oponovat, aj tak si robim podla seba..

mojalili
21. mar 2011

Jaj kočky, Danko mi teraz zaspal.....plakal hodinu od bolesti, tak som mu dala Ibalgin a on zaspal,co s nim????
Ja som vedela, ze od 14tej nevydrzi , svokra ho dala skoro spat, skoda reci.... ☹ ☹ ☹ dalsia prebdena noc predo mnou... 😒

stelika
21. mar 2011

no baby u mňa dnes padlo rozhodnutie kupila som si krem na to moje mlandrave brucho a zacinam teda mala by som zacat od zajtra cvicit v CVČ každý utorok a okrem toho doma aspoň par brusacikov 😀 bo ked som si dnes konecne kupovala podprdy tak ma islo rozhodit najprv som nosila 75b, pred porodom 80b a teraz uz mam 85 b 😅 tak dufam, že pri dalsom drobcovi nepojdem opäť s obvodom hore 😲

stelika
21. mar 2011

@jenie123 no to mi pripada ako by mala chodiť hned po narodeni 😠 je normalna vobec? 😠

stelika
21. mar 2011

@jenie123 kašli na ňu, jedným uchom dnu a druhým von ja by som jej povedala, aj mojim svokrovcom som povedala svoje a odvtedy mam pokoj museli to jednoducho prekusnut, pretože predsa ja som jeho matka a nie oni, oni sa pokusali maleho napchavat ked mal 5 mesiacov tymi milacikmi a podobnymi hovadinami jak som na nich nakricala bol pokoj radsej sa uz pytaju ci mu mozu dat nieco podobne som povedala, že až po roku, ale zato moja matka malemu napchala paradajkovou polievkou, ale chvalabohu sa nevysypal tak mu uz budem davat aj to sem tam...

ameanda
21. mar 2011

@ellysa
no ty mas sikovnicu doma, ze 15 krokov
my tolko "lezov" naraz este nespravime
momentalne sme tak okolo 10 a potom to odplazi 🙂
tie preteky pre vas uz isto nebudu 😝

jenie123
21. mar 2011

@stelika zo zaciatku som jej hovorila, ved najprv sa lozi a az potom chodi, ved je to normalny vyvoj.. ale po mesiaci som to vzdala a uz jej nehovorim nic.. Presne ako hovoris jednym uchom dnu a druhym von.. A inak, svokra je detska sestricka.. Len neviem, preco hovori, ze to svornozkovanie budem lutovat. A s tym jedlom ani nehovor. Minule jej davala cokoladu s jahodovou naplnou, tak som na nu zazrela, ze co to robi, ze ja malej nechcem davat tak skoro sladke, ma na to casu dost a este k tomu cokoladu..

riska
21. mar 2011

@mojalili, aj ja som dneska kúpila to choditko, nakoniec chicco, a u nas úspech, pekne si s tým chodi, len jej nemožem pustiť zvuk, lebo reve 😀
@jenie123, v 7. mesiacoch chodit? no silne pochubujem, to si svokra asi poplietla 😝

deniskateniska
21. mar 2011

@bealondyn tam nemate rodicovsku dovolenku? no ja som uz daaaaaavno chcela prestat kojit ale neda mi to akosi 😀 😀 😀

deniskateniska
21. mar 2011

@jenie123 preboha no kazde dieta je ine, to co by robila keby ste chodili az v 15tich mesiacoch? co je normalne,niektore deti su nesmele... a my nestvornozkujeme vobec, ani naznak to co by o nas povedala.. 😠 😠 😠 och .. jednym uchom dnu druhym von 😉
@mojalili vysvetli asi ze len 30% deti ide hned na nohy, normalne deti stvornozkuju......... len vynimocne nie... 😠 joj milujem tieto reci, moja svokra ta by zase malemu uz najradsej cokoladu pchala a vsetko sol cukor, vsetko 😠 😠 😠

weirdo
21. mar 2011

@jenie123 - mne fyzioteraputicka povedala, ze stvornozkovanie je to najlepsie, co dieta moze robit ... ale to je skoda slov, fakt. Ta stara skola vkuse nieco trepe, niekedy aj nieco poviem, vyryvam, inokedy sa pousmejem ... a v konecnom dosledku si myslim svoje 😀

bealondyn
21. mar 2011

@deniskateniska tu nic take ako rodicovska dovolenka neexistuje. zeny su na platenej materskej pol roka, potom si ak tak mozu vziat este 3 mesiace neplateneho volna a potom sup naspat do prace alebo dat vypoved. preto tu ma tolko zien aupairky alebo vobec nepracuju a rodia jedno dieta za druhym. 😝 2 kamosky uz radsej vypoved dali, 2 uz chodia do prace a jedna ma opatrovatelku. 😒 a ja by som tiez zostala doma, keby nam to financie dovolili, ale co uz. pojdem robit len na 2 dni v tyzdni, tak snad to tak bude v pohode aj pre mna a hlavne pre malu.

ellysa
21. mar 2011

@mojalili no ja chcem vidieť ako sme tak skoro všetci chodili, mne moja mama povedala, že ja som začala chodiť, keď som mala rok aj týždeň a môj muž omnoho neskôr, on bol leňoch a tučko
a čo vlastne znamená podľa nich chodiť? lebo podľa mňa je to vtedy keď dieťa normálne pevne chodí koľko chce a nie že urobí krok-dva

desmodka
21. mar 2011

kocikove maniacky @anjelicek26 @ellysa @mici111 samozrejme aj ostatne, potrebujem poradit
sportovy kocik, s vacsimi kolesami (do snehu), za rozumnu cenu a priestrany pre mojho chlapaka Dakujem

odmena vtip 😀 😀 😀

kuriatko33
21. mar 2011

@anjelicek26 ahojček,vraciam sa k darceku na 1.rok, tak od kamošky dostane damko puky,len neviem ci mam isd do pukolina,alebo hned do puky watsch??
a ja rozmýslam ze mu dáme big bobby car aj s tym vozikom,že mu kupim včetko čo sa k tomu da,nemate skusenost?? aj odkial z vonku by mi to doviezli na SK za dobru cenu? tu ho maju,len nemaju nove modely

ellysa
21. mar 2011

@desmodka pp GT3 z druhej ruky

ellysa
21. mar 2011

no k darčeku na prvé narodky ja som rozmýšľala mobil od FP,ale sme boli v hračkárstve a som ho malej ulázala a žiadny záujem, tak ten padá, nešli sme ju odtrhnúť od takého toho guličkového počítadla, čo sme aj my všetci mali, tak dostane to

riska
21. mar 2011

@ellysa 😀 😀 stará dobrá klasika 😀

kuriatko33
21. mar 2011

@ellysa gratulujeme k chodeniu,velka šikovnoca 😉
nevieš mi prosím ta poradit o big bobby car? kde ho predávaju?ake je? alebo netovu stránku,chcem ho malému k narodkam 😉

mici111
21. mar 2011

@ellysa
@desmodka pp gt3 je skvely kocik, ale velke hebedo a rozhodne nepatri medzi najlacnejsie ..novy stoji okolo 530 evri..coz je celkom hodne si myslim..jedine cez bazar..hmm, nic ma nenapada..ak ma napadne, tak urcite poradim 😀