icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
23. mar 2011

@monky1 och moja, to co to?? silno drzim palceky aby ziadna nemocka nebola, a boli ste zdrave 😉

bakatuska
23. mar 2011

@monky1 to mi je velmi luto ☹ drzte sa CMUK

piacere
23. mar 2011

tak my dnes bodujeme... vstal o 4.50 😝 🙄

@monky1 držte sa 😔

dzovana
23. mar 2011

ja sa mozem dopravit busom kam trafim 🙂 len mi to bude kusok dlhsie trvat

anjelicek26
23. mar 2011

@monky1 - doprovod rodica je pre dieta do 10 rokov, len si to treba vydupat. Urcite ju nenechavajte ist samu, to prostredie je pre deti desive, iny ludia, zvuky, miestnost, ostatne placuce deti... ja viem co ma mama nechala samu v nemocnici ked som mala 6 rokov, strasne ma to zobralo, som tam kazdu noc revala ☹

My sme vstavali humanne o 06:30 ale zasa noc na hovienko, kazdu minutu hore, ma sople, cert to ber 🙄 Saska pokasliava, mna boli hrdlo jak konika, tak asi aj on nieco nachytal. Na dalsie zuby to totiz nevyzera. Tak uvidime, co sa z toho vyvinie...teraz uz spinka... jasne, po takej noci 🙄

No a rano ma pekne zlozilo, Saska dala rychlovku pri cisteni zubkov, tak vravim, nech ide este raz a poriadne, inak bude mat kazy a budeme musiet ist k zubarovi - ona zacala ze ona uz poriadneee - tak hovorim, pod kuk do pusy, ci nemas kaz! No len moje srandovanie bola kruta realita - je tam, a aky, na hornej stvorke ☹ ☹ ☹ Pred pol rokom nemala nic :( Tak tu idem zhanat zubara, som fakt zvedava :( Aj tak tam s nou poslem draheho, neviem si predstavit trepat Maxa a aj ju a ona tam bude revat - to zarucene bude ☹ Mna z tej anglickej stravy porazi, same kraviny, sladkosti, fast food co dostavaju v skole a tu je vysledok ☹

deniskateniska
23. mar 2011

@monky1 doprovod je len pre deti do 3 rokov ☹ ale ak je hanka na teba naviazana moc tak si to vydup... u nas je to tak ze su deti do 3 rokov a potom deti od 3-18.... a tam maminky nie su.. pevne verim ze sa tam nedostanete.. ale teraz nemocnice maju skolky super sestricky, ucitelky tak sa tam zabavia... moja sestra bola casto v nemocnici ked bola mala a sa tam vzdy tesila ako tam bolo fajne, maminka chodila na navstevy, doniesla vzdy dobrotky, tam sa s nou hrali, nic nezakazovali... 😉 neboj hlavne ty sa drz dietatko to dako zvladne ale horsie ovela horsie to bolo pre mna, ja som bola psychicky na dne ☹

inak dobre ranecko maminky, my sme v noci preukrutne plakali ☹ idu nam zubky ☹ zas... ocaky a asi aj dolne trojky.... zacal vcera vyplazovat jazyk... no a plus, sam sa posadil 😀 3x vcera bola u nas kamaratka s rocnym syncekom tak od neho odkukal, stale ho nahanat chcel 😀 😀 tak sme mali veselo, aj pokusy o stvornozkovanie su, ale vzdy padne a certi sa 😀

monky1
23. mar 2011

dievcata, dakujem za podporu, uz som sa informovala - tu v PO je to tak - do 3 rokov, ale v BJ sa to da .. a navyse sa tam poznam s primarkou, takze ak , tak jedine BJ

uz len verit, ze ATB zaberu

a chcem sa opytat, presli ste uz niekto na jeden spanok ako my?????
Ela uz asi tyzden dva spi len raz denne .... ked nie su chore, da sa to, ale teraz ..... sa fakt nenudim 😒

monky1
23. mar 2011

kto si chce precitat o tej svini svinskej, mam to na FB na nastenke 😒

lenocka84
23. mar 2011

@monky1 nemam ta na fb
🙂

monky1
23. mar 2011

@lenocka84 potvrd ziadost a budes mat 😉

lenocka84
23. mar 2011

@monky1 nemam ziadost 😢 😢 😢

ameanda
23. mar 2011

@monky1
drzim vam silno palce, aby ste sa vyhli nemocnici

monky1
23. mar 2011

@lenocka84 tak neviem, ale odoslala som ju
mozno neskor ti ukaze

anjelicek26
23. mar 2011

@monky1 - 1x denne 4 hodiny... uz asi od 5 mesiacov spava len 1x denne... a tak 3 hodky minimalne spanok... okolo piatej da niekedy este pol hodku, ale uz maaaalokedy..

lenocka84
23. mar 2011

@monky1 uz uz

mojalili
23. mar 2011

@monky1 Moni, na Kramaroch mozu byt rodicia tusim aj nad 3 roky, . Ach jaj, hrozne, naozaj vas ta choroba nechce obist ☹
@chani ja vzdy hladam tvoj prispevok a dufam, ze ste lepsie spali, ale prd prd cililng, ako vidim.
My sme hore o 5.20 tiez, isla som kadernicke, tak si schrupol hodinku u babky od 8.15 - 9.15 a este je hore...
Ja vladzem,ale mojee oci nie......najviac trpia, uz ani Visine na unavene oci nezabera 😠 Idem si dat okuliare.

monky1
23. mar 2011

@mojalili no asponze viem, odkial vietor fuka ... KONECNE .... len nemusela chytit az take svinstvo

lebo mat nonstop zvysenu teplotu, vkuse dusivy suchy kasel, sopel a teraz este aj vyse tyzdna zahnisane oci, no to ma uz fakt nebavi

a elinka sa chudatko vezie s nou, lebo hanka ju ide od samej lasky zozrat, len sa jej natiska pred tvar a ozyva sa k nej ... no ale co mozem urobit, upozornujem do osalenia, a ako ty hovoris prd prd cililing 😀

ela ma kilometrove sople, kt. tecu rychlostou svetla, uz tri dni horuckuje, myslela som,ze zuby, ale sople hyria farbami, neznesitelne kasle a tiez obcas vytriem "kaprika" z ociek, takze cakam rovnaky ortiel 😒

riska
23. mar 2011

@babulina 😉 tak nech dobre slúžia 😉 a ty na leto nebudeš mať golfáč?

@monky1, jooooj, moja, to ma mrzi 😔 😔 dufam, že to dobre dopadne, chudatko hanka 😔 držííím palce

anjelicek26
23. mar 2011

@monky1 - treba to preliecit, inak to nepojde, ak sa vam to takto stale vracia a ani antibiotika nezaberaju, to neni riesenie :( Len to este viac oslabi imunitu, to sa potom stale vracia :( Nehovoriac o tom, ake ma ucinky dlhodobe uzivanie antibiotik na crievka a zaludok 😖

Dve od nas 🙂 Zohnala som konecne fialovu kosielku drobcovi 🙂

monky1
23. mar 2011

@anjelicek26 jooooooooooooooooj, nazjedenie 😵 😵 😵 😵
ak to ma byt vohoz na svadbu, tak neviem neviem, vsetka pozornost bude na maxovi a nevesta ostane v pozadi 😀

a viem, ze to treba preliecit - uz som si co-to na nete o tom precitala, zvykne aj prezit, svina jedna, tazko sa ho clovek zbavi

vo vysledkoch sa pisalo, ze je rezistentny voci viacerym ATB - skoro vsetkym - okrem troch - jedny su od 18 rokov, druhe nicia zuby a tie tretie sme nafasovali my - a hned aj Ela 😒

lenocka84
23. mar 2011

@anjelicek26 hmm nevesta v ohrozeni 🙂 uzasny je

kika987
23. mar 2011

no, jaky je zlatucky cely nazjedenie 😎 😀 😀

anjelicek26
23. mar 2011

No na nasu svadbu o mesiac ma biely oblek, toto ideme v piatok na svadbu kamaratom 🙂 Inak sranda, ze je to 4-6 mesiacov z H&M ten oblek 😕 😕 Kosielka normalne 9-12 mesiacov 😅 😅 Ale je mu to akurat xixi

babulina
23. mar 2011

@anjelicek26 odkial si zohnala fialovu koselu? lebo aj ja zhanam malemu na svadbu ak by isiel s nami, vsetci sme zladeni do fialova len on jedine nie
@riska - v lete budem pouzivat marka alebo manducu podla toho ako bude chodit

anjelicek26
23. mar 2011

@babulina - tusim posiela do celeho sveta 🙂

http://cgi.ebay.de/BOYS-PAGE-BOY-WEDDING-SUIT-A...

Mala aj kosele s kravatou osobitne, ale teraz ich tam nevidim... toto je cely oblecok... mozno ich este nahodi za par dni do aukcie, skus si to odsledovat... nebola draha, nejak 10 libier...

anjelicek26
23. mar 2011

@monky1 - dali aj vam s manzelom antibiotika? Robili vam vytery? Lebo niekedy aj bez priznakov choroby byvaju rodicia pasivny bacilonosici a detom sa to stale vracia 🙄 Kamoskin manzel im takto mal moraxelu vo vytere, stale to zvalovali na skolku, ze odtial to mala nosi, no potom dali spravit aj pribuznym - teda rodicom stery a bum, tato mal moraxelu tiez... teda neviem, aku pliagu mate vy, ale tak snad testovali aj vas 😉

chani
23. mar 2011

@monky1 jemine a co to mate za bacil; chudatke male ☹ hadam lieky zaberu

zojec
23. mar 2011

mame zub, mame zub, mame zub 😀 😀 prava horna jednotka sa vyklula 🙂 @hori tymto oficialne odhlasujem barboru z klubu bezzubych 😉

zojec
23. mar 2011

@anjelicek26 alex je fesacisko riadny 😀 😀

chani
23. mar 2011

@mojalili ja som teda nechcela verit, ze mi budee stacit take minimnozstvo spanku na celodenne fungovanie uff