icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
23. mar 2011

@hori aké zlaté je , ked vidim, ze tam mas 8,tt, krááááásne 😵 😵 😵

puhinka
23. mar 2011

@mici111 ,čo čo?o čo sa jedná? 😀

chani
24. mar 2011

tak baby trhame rekordy, od 3:30 sme hore

ameanda
24. mar 2011

@chani
wow, tak k tomu sa fakt neda nic dodat

ameanda
24. mar 2011

@miculienka
@monky1
mojmu ked obujem topanocky, tak si nahana nozicky
lezi na brusku a ked si chce chytit topanocku, tak sa za nou toci ako hodinove rucicky
na chvilku chyti, ale pre pohodlie si chce nozicku ulozit za seba a to mu zase ujde topanocka, tak takto sa dokolecka kruti za nozickami 🙂
na chrbatiku si ich pekne obzuva a povacsine aj povyzuva

ameanda
24. mar 2011

baby, dajte mi tipy na bugy
chcem nieco skladne, lahko manipulovatelne, ale s celou ruckou (nie golfac)
a napiste mi ak mate skusenosti, pre a proti
dakujem

jenie123
24. mar 2011

Dobry ranko baby,
tak dnes mame 9 mesiacov.. 🙂

@chani no tiez nemam slov, mala dnes vstavala o 6 a aj v noci bola asi 20 krat hore a len sa mrvila, mrcala.. Ale taky rekord ako vy, sme teda nemali..
u nas topanocky mala vzdy skope, kope nozickami, dokial ich neda dole.. 🙂

lenocka84
24. mar 2011

dobre ranko
tak dnesne ranne vstavanie trha rekordy, ze 5:45
a teraz uz dostal po riti bo uz nevie co zo sebou, ide ma rozhodit aky je zly, niesom nato zvyknuta. doteraz super dieta, dobre, poslusne a teraz to je daaaabel

mojalili
24. mar 2011

DObré ránko, čo to sa deje s detickami 😕 Danko sa rozhodol, ze o 2.15 hod bude hore, tak som na neho zakricala ze dost, tak si to do 30 minut rozmyslel a potiahol do 6.00 hod...Ale snad 20x hore som bola....normalne uz so si hovorila, ze nevladzem sa ani postavit... ze dokedy toto len vydrzim...

@lenocka84 aj Danko dostal po prstoch, ked mi vyhodil ten jogurt z ruk.... tiez sa nevie vpratat do koze...

Rano ako vyšité.....odhodil mi jogurt s lyzickou, bolo to vsade, snad 3x sa treskol, no nervy na dranc.... Co ja by som dala za noc spanku....☹

lenocka84
24. mar 2011

@mojalili ja uz nechapem co to je za obdobie, patko dostal lebo sa hazde na zem, a potom reve. tak aby mal dovod
ale v postielke sa ukludnil, pohral sa,a teraz uz utiera dlazku po byte 🙂 chystam sa vysavat, tak snad sa pri tom zabavi. vysavac ma rad, a nahana ho

mojalili
24. mar 2011

@lenocka84 No Danko sa stihol cely pooblievat cajom, co s nim mixoval s radostou, tak som ho prezliekla a sup spat....dala som prat a ja idem spat tiez....aspon si lahnut, lebo som nervozna ako stara panna... 😠 😠 😠 (skor nevyspata...) Kaslem dnes na upratovanie, ked sa vyspime, navarim pre Danka a hor sa na cely den von sa prechadzat..... 🙂

mici111
24. mar 2011

@puhinka sme sa bavili ze by dalsie stretko mohlo byt na partizanskej luke a ja na to, ze co vy baby, co nie ste pojazdne..

lenocka84
24. mar 2011

@mojalili ja som uz povysavala, ale bol taky ze som ho dala do postielky
teraz sa bavi s balkonovymi dverami, este ze je uz teplo
ale pojde uz aj spat za chvilu, kedze je hore uz takmer 3hodky
varit sa chystam, uz masko rozmrazujem

ameanda
24. mar 2011

@lenocka84
@mojalili
u nas dnes podobne
len mrnci, kruti sa, vrci... otrieskal sa uz asi 5x
jedlo mi vsetko odhadzoval
tak som ho dala spat a teraz spi 🙂 tak mam chvilu klud

lenocka84
24. mar 2011

@ameanda no u nas spanok len ked ho mam na nohe, a on sa o mna opiera, dala som do postielky a uz zase cupita po nej

ameanda
24. mar 2011

@lenocka84
no to mas perne
ja polezim pri malom a ked zaspi ide do postielky, inac by protestoval a nervacili by sme sa este doteraz

lenocka84
24. mar 2011

@ameanda no perne bude zajtra, budem mat aj synovca (3r) tak som zvedava ze ako to dopadne

desmodka
24. mar 2011

@ellysa @mici111 baby sme sa PP nezmesti do vytahu 😠
@anjelicek26 dakujem za tipy, tam pripada do uvahy max ta teutonia spirit

som pozerala Casualplay S4 REVERSE titanium - vas nazor?? dakujem

mici111
24. mar 2011

@desmodka hmm, to fakt??? no skoda..casualplay nepoznam 🙂
@anjelicek26 uz mas doma bee? 😀 ja som teraz rozhodila siete a normalne tuho uvazujem o vymene kocika 🙂

desmodka
24. mar 2011

😀😀 😀

Učiteľka vyvolá Móricka a hovorí: "Móricko, včera sme preberali Shakespeara, tak nám vymenuj nejaké jeho hry."
Ale Móricko mlčí a tak dostane päťku. Na druhý deň sa už Móricko hlási. Tak ho učiteľka vyvolá a vraví: "Tak nám vymenuj shakespearove hry."
A Móricko menuje: "Mnoho kriku pre nič, Sen noci svätojánskej, Skrotenie zlej ženy..." Učiteľka na neho pozerá a pýta sa ho, ako sa to tak rýchlo naučil.Móricko odpovedá: "Ja som sa to naučil podľa penisu."
"Ako?" pýta sa učiteľka.
A Móricko začne: "No, keď je 10 cm, tak je mnoho kriku pre nič, keď je 20 cm, tak je sen noci svätojánskej a keď je 30 cm, tak je skrotenie zlej ženy..."
Učiteľka sa na neho neveriacky pozerá a hovorí: "Dobre Móricko, a čo taký 40 cm?"
A Móricko odpovedá: "Hop, pani učiteľka, to už sme ale pri Jánovi Nerudovi - Kam s ním..."

anjelicek26
24. mar 2011

@mici111 - segra ho ma u seba vo francuzku a donesie mi ho az na svadbu... tak si este pockam 🙄

Nas maly dnes vstaval o siedmej, ale za to bolo mrncanie medzi 3-7 fakt uzasne 🙄 Ja si idem k lekarovi dnes po antibiotika, mam anginu, vsetko ma boli, mam zapalene v ustach aj dasna do fialova, normalne na to dostavam antibiotikove injekcie do dasna, ale tu? No som zvedava, co mi na to povie...

anjelicek26
24. mar 2011

@desmodka - ten je fakt pekny, len toto foto som videla

http://www.bubsngrubs.com.au/casual-play-s4-2.jpg

ako tam to dieta sedi? Moze mat tak rok... a uz mu presahuje hlavicka nad uroven sedanky... co bude o pol roka ci rok?

riska
24. mar 2011

@mici111, čooo? a ktorý chceš vymeniť? 😉

desmodka
24. mar 2011

@anjelicek26 zevraj je tam vyskovo nastavitelna ta opierka, neviem, musim pozistovat v teme 🙂

mici111
24. mar 2011

@riska no obidva 😀 ale uvidim este..

monky1
24. mar 2011

ahojte
nasa noc celkom fajn, Ela napocudovanie spala, i ked kvoli tym soplikom chrapala ako stary chlap 😀
so mnou uz horsie a rano som sa zobudila nejaka dolamana 😒

ale posledne tri noci som mala pozicany naramok power balance - na skusku - boli u nas susedia, pozeram, chalan ma na ruke, reku pomaha ti to?? chcec? vyskusaj si - tak som od soboty testovala a baby, poviem vam, nevim, ci to bolo tym naramkom alebo cim, ale ja som spala ako zabitaaaaaaaaa 😕 ... aj ked bol v sobotu spln 😀 😀 😀 .. ako som lahla, tak som vstala - ani nocne vstavanie a kojenie nepamatam .. a rano ako rybicka 😵
akurat na nervozite z deti mi to neubralo 😀 😀 😀 😀 😀

riska
24. mar 2011

@mici111 odpadneeem 😀 😀

riska
24. mar 2011

@monky1 a ako hanka?

takyna
24. mar 2011

Ahojte babule 🙂 všetky vás pozdravujem 🙂
My máme dnes 9 mesiačikov, a brali nám krv na kontrolu železa či je vyššie, trochu sme si poplakali, ale v pohodke, aj poradnu nám spravili máme 7730g a 74cm, taká dlhá cverna je tá moja dievka 🙂 .
Babule aké topánočky na prvé chodenie ste kupovali?, nemám vôbec prehlad, skúste poradit, dakujem 🙂
Sorry , že nereagujem na vaše príspevky, ale skutočne nestíham, robím dane ešte pár dní ostáva do konca marca 😝
ale čítam vás 😉

monky1
24. mar 2011

@riska dakujem za opytanie ... sople tecu stale, obcas zakasle, oci sa uz zlepsili .... navonok uz celkom fajn, len s vnutrom je to horsie 😒 ... dnes dostane tretiu davku liekov, ostanu jej este tri

ela je zubozena - vcera 39, dnes som nemarala, nezdala sa tepla, len strasne kasle a ten sopel ... v kazdej izbe mame vreckovky, nech su vsade poruke ... som sa smiala, ze si na krk zavesim toaletny papier a budem z neho trhat

... ale jedna dobra sprava pre mna - ja mam krv v poriadku - CRP vyslo negativne .... som zvedava, co ukazu vytery v pondelok 😕