Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo jééééééjinko, tá nunička je kráááásna. ja som chcela tiež fialovú. a teraz sa dá polohovať až úplne do ľahu? nedáš nejakú fotos ako až ide chrbátik dole? pjosíííím ;) 😉
@julinka2787 - jasne, tu je foto polohovania az dole 😉
ahojte koceny 🙂 odkedy sa moze davat kravske mliecko?nemame na nic alergiu 😉
ja už sem tam dám trolinku do príkrmu,ale na pitie skúsim určite až tak po roku a pol
krásny deň za nami , dieťa už spí , mm v nočnej , svokrovci sú preč tiež na návšteve - všetko super až na ten nervový záchvat mm pred odchodom do nočnej - na ktorého čerta sa mi pchá do kuchyne pomáhať umývať riad, keď sa pri tom vždy vytočí 😠 😠 😠 😠 , pokazil mi celý večer
@weirdo - ta nuna je krasna 😵 😵
@julianka777 - normalne plnotucne cerstve od roka moze... ak sa vyvazene inak stravuje... a nie viac, ako 250 ml denne... zvysok (do pol litra mliecnych produktov denne) tvoria jogurt, masielko ci zakysane mlieko.
Este dve od nas a idem do hajan, som chora jak kon 🙄 Ani neviem dychat :(
@anjelicek26 - dakujem 😵 . Max je aky model. Skore uzdravenie, sup sa potit 😔
@miculienka - no, v tomto pripade hlavne ze je v nocnej 😝 . Kasli na to, uzivaj si sloboduuu 😅
@weirdo - asi tak , kašlem na to 🙂 , inak krásny je ten kočík a tá farba , hmmmmmmmmmm 😵 😵 😵
@miculienka - kujem 😵 . Mozno sa nenazdame a bude na predaj 😀 😀 😀 . A co si nedas nejaky drink, ked mas taky klud 😉
@weirdo - fíha, to ma nenapadlo , áále akýýýýýýýýýýý dobrý nápad si mi dala , vrelá vďaka , idem niečo namiešať a potom spať 😀 😀 , tak na zdravie 😵
@miculienka - skoda, ze si nezacala skor, by sme dali drink spolu. Ale ja sa uz pomaly idem ukladat ... tak nazdravicko! 😉
@miculienka - a esste napis, co si namiesala 😀
ranko... 🙂 ejha kocky kukam ze tu sa uz veselo popija 😀 😀 ja uz som 3tiu noc zaspala vecer s malou.. akoze no coment. robota mi tu stoji .. ach jo :( @weirdo kocik krasny.. ved aka ina farba, u vas je snad vsetko fialkove 😀
@mojalili, ak je to masiv dub, tak potom je odtialto : http://www.javorina.sk/index.php?lng=sk&vyber=v... 😉 my sme si tam davali robit spalnu, chcela som este aj komodu, ale uz sme sa nezmestili do rozpoctu 😒 tak snad next time 😉
a inak dobre ranko prajem
dobre ranko mamicky 😉 chcela by som radu od mamiciek ktore uz mate viac deticiek alebo aj jedno 😀 aky krem je najlepsi na leto pre deticky?myslim opalovacie.citam recenzie ale pri kazdom su aj pozitiva aj negativa.najviac ma zaujal Daylong mate nietkora s nim skusenosti?dakujem
@zojec ANoooo je to presne ta 😵 😵 😵 😵 som s nou velmi spokojna, komody mame tiez dubove, ale nie odtial, robene na zakazku. Len ako vravim, MM svojou "mušou" vahou uz zklikvidoval rosty, tak do noveho domu kupujeme nove rosty a aj matrace.
Inak je velmi tazka ta postel, ked som ju sama rozkladala a skladala, to bola riadna fuška 😝
Dobré ránko.....tak slamenna vdova som vcera nebola....a taaaaaaaak som sa tesila. MM ma o 21 hod prekvapil a prisiel domov.....milé...ale niekedy dobre padne byt sama, navyse som mala zvlecene periny a bordel 😀 😀 😀 ze sak mam cas....
Nasa noc - @chani ....no typni si....ja uz to tu ani pisat nebudem... teRAZ DRICHME. NO idem ja rycho varit a pre LILI k babke.
@weirdo - v našej domácej ponuke som našla Demänovku , tak som si dala z nej , fernet som nemala s čím zmiešať a fľašu vína som len pre seba neotvárala - to by som vyzerala do rána 😀 😅 , a ty si si čo dala ?
inak guten morgen 🙂
@zojec - toz, ked ju milujes, neni co riesit. A ked je @mici111 ruzova, co som ja horsia??? Ja budem fialova!!! 😀
@miculienka - ej, tak si sa zrelaxovala troska ... ja vcera nic, ale 2 dni dozadu bavoracik, mnam. 2 glgy a uz sa mi ramena uvolnovali ... uz to neni ako za mlada to pitie 😀

@ameanda nie nie 🙂 @ellysa chcela nunu ale ma bugaboo bee plus 🙂 a nakazila ma nim 😀 😀 😀 😀 😀