icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
25. mar 2011

baby a vystavujete deti priamemu slnku?? lebo ak nie, tak je podla mna zbytocne im cokolvek davat na tvar.. tych par slnecnych lucov im predsa tvar nespali... ale dostala som tip na lavera sun sensitive.. bez parfemov, bez vselijakych primesi.. v dohladnej dobe zakupim 🙂

julinka2787
25. mar 2011

@zojec zoji a v akých končinách sa mám pokukať po tom krémiku? mám na mysli nejaké konkrétne predajne, alebo lekárne. či bežne dostupný tovar je to??

zojec
25. mar 2011

@julinka2787 neveim.. len som dostala tento link: http://www.feelunique.com/p/Lavera-Baby-Childre..., myslim, ze na sk ho nedostat, ale negooglila a nepytala som sa este 🙂 ale lavera znacku poznam, len som sa s nou stretla len v irsku.. tu som ju este nevidela, ale zas som ani velmi nepatrala

mici111
25. mar 2011

@zojec zoji, nie, ja urcite nevystavujem Saru priamemu slnku, len ked sa prechadzame, tak niekedy sa tomu neda vyhnut, ze na nu svieti..alebo ked sme na hojdackach, tak nie vzdy sa to da, ze jej nesvieti do tvaricky..

miculienka
25. mar 2011

@weirdo - mňa ti tiež akosi rýchlejšie uvoľňuje ako kedysi , ale kým sú to len ramená 😀 😀

deniskateniska
25. mar 2011

ahojte maminky tak ja som si nasla v kubine obchodik kde maju milion kocikou 😀 😀 som bola ako v raji, tak si pojdem kuknut poskusat a mozno aj kupit 😀

riska
25. mar 2011

@deniskateniska myslíš tu predajnu pri tescu? ja som tam minule pokukovala, len tušim všetky kočiky boli polské 😉

ameanda
25. mar 2011

@zojec
http://www.naturshop.sk/product/lavera-sun-dets...
tu je 🙂

teda asi nie je celkom to iste...

ameanda
25. mar 2011

@zojec
@julinka2787
a este jeden link na ten isty produkt, lepsia cena
http://ekodalej.sk/iobchod/catalog/lavera-mliek...

zojec
25. mar 2011

@ameanda 😉 dakujem.. no tak ho dostat aj tu.. treba pogooglit 😀

monky1
25. mar 2011

caute, no moje dieta ma teda vydrz - je hore od piatej, uz som ju 2x skusala dat spat a prd!!!!!!! 😠
a to mam v plane langose ... sice len take rychle, bez kysnutia, ale pri peceni sa clovek musi pohrat a mala sa vtedy najradsej po mne stvera 😖

super tema na opalovacie kremy - poobede poctivo precitam

inak - eline vysledky vyterov zatial nedosli - o hodinu volam zas 😒

chani
25. mar 2011

@mojalili ja mi jasne, ze si si to zase "uzivala" , u nas mala nocnu babka, zuroval od 3 do 4:15 cca, o 4 som ho isla nakojit a ze medzi pol1ako ho vzala a 3 to ani normalny spanok nebol ze sa len vrtel a metal, ja uz neviem co s nim loptosom, teraz chrni od 9:40 vonku v kociku ako o polnoci loptos...

chani
25. mar 2011

2 jarne od nas na hojdacke 🙂

chani
25. mar 2011

@mici111 ja som akurat sa vcera so svokrou bavila, ze je nacase zaobstarat pre prcka nejaky krem na slniecko, nieze by sme sa tam vypekali, ale jednoducho sa neda zabranit tomu, aby mu bol vystaveny ked sme vonku na dvore, alebo na prechadzke, vzdy mu z 1 smeru ked ideme svieti. len sa este rozhodujem ci Sebamed alebo Daylong.

anjelicek26
25. mar 2011

Ahojte babulky, tak my sme tretiu noc nespali, teda spali na cicke, blbe sople 🙄 🤐 On je vyspaty, vyskereny ako leco - no a ja som unavenaaaa.... co uz... keby ma aspon nebolelo hrdlo a netiekli sople aj mne 😕 Ideme dnes vecer na svadbu, Saska spi po prvy raz mimo domu - u kamosky - tak som zvedavaaaa, ake to bude... ale myslim, ze je uz velkacka a ze to zvladne 🙂

@chani - jej Petko zlaty 🙂

No a opalovacie mlieko tu v UK zatial asi nie pre nas. My ostaneme pri klobuciku a medzi 10-14-tou nebudeme vonku. Potom by to malo byt ok 🙂

Sme dnes s malym stavali rano zeleznicu, teda ja som stavala a on bural, no sranda bola 😅 Idem ho dat spinuskat, uz je taky nalomeny..

ellysa
25. mar 2011

už teraz treba dávať opaľovací krém, nie je to skoro ? 😕

chani
25. mar 2011

inak som ani nehlasila, v utorok sme boli v poradni, ma 6900 gramov a teraz som ho merala a ma 72 cm, sa nejak bjutalne za 2 tyzdne vytiahol do dlzky , som v soku 🙂 lekarka bola spokojna len ze by mohol aj viac priberat, ale ze asi sa velmi hybe, ze ved on sa rozje povedala 🙂 no co snim ked je tintitko po mame 🙂

chani
25. mar 2011

@ellysa no my este nedavame, ale uz ho chcem kupit, pre istotu, co ked bude z tyzdna na tyzden 20 stupnov a mocne slnko 🙂 hehe dnes sme boli vonku a fakt ze mozno 15 min na neho svietilo, lebo sa nedalo inak ist a ma fajne cervene licko, takze radsej...

zojec
25. mar 2011

@ellysa podla mna je tiez este skoro na opalovacie mlieko.. dieta treba pred slnkom radsej skryt a tych par paprslekov lniecka mu uskodit nemoze... ved uz nebudu odolne voci nicomu :( radsej dat na hlavu klobu a ostat cez obed doma, ako pise anjelicek.. 🙂

monky1
25. mar 2011

eli je cista 😵

chani
25. mar 2011

@monky1 super 🙂

monky1
25. mar 2011

@chani 😵

fatimuska
25. mar 2011

@mojalili povedala by som že má 2 roky🙂
k tomu opalovaniu, od narodenia sa ma každí pýta, že aký je Maximko snedý, po kom a tak.....teraz je ako po lete🙂))

basa23
25. mar 2011

@riska 😉 no tak asi kupime daylong 😀

babulina
25. mar 2011

ja som zvyknuta na daylong baby, odporucila nam ho kozna pre ninku, tak skusim ako zareaguje tomi, ale tiez este nemam v plane davat opalovacie kremy, zda sa mi to priskoro, na slniecku sice je lebo sa tomu neda ani zabranit, ale stale si hovorim ze aspon prirodzeny vitamin D nabere

chani
25. mar 2011

@fatimuska aj nas je taky tmavy 🙂

chani
25. mar 2011

a dnes sme odskusali na minutku travicku, tak ju obtrhaval ze az 🙂

weirdo
25. mar 2011

@miculienka - ved to, mm sa vzdy nadeja, ze to zaposobi inde tak rychlo 😀

weirdo
25. mar 2011

@puhinka - kde siii? 😕