Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec zoji a v akých končinách sa mám pokukať po tom krémiku? mám na mysli nejaké konkrétne predajne, alebo lekárne. či bežne dostupný tovar je to??
@julinka2787 neveim.. len som dostala tento link: http://www.feelunique.com/p/Lavera-Baby-Childre..., myslim, ze na sk ho nedostat, ale negooglila a nepytala som sa este 🙂 ale lavera znacku poznam, len som sa s nou stretla len v irsku.. tu som ju este nevidela, ale zas som ani velmi nepatrala
@weirdo - mňa ti tiež akosi rýchlejšie uvoľňuje ako kedysi , ale kým sú to len ramená 😀 😀
ahojte maminky tak ja som si nasla v kubine obchodik kde maju milion kocikou 😀 😀 som bola ako v raji, tak si pojdem kuknut poskusat a mozno aj kupit 😀
@deniskateniska myslíš tu predajnu pri tescu? ja som tam minule pokukovala, len tušim všetky kočiky boli polské 😉
@zojec
http://www.naturshop.sk/product/lavera-sun-dets...
tu je 🙂
teda asi nie je celkom to iste...
@zojec
@julinka2787
a este jeden link na ten isty produkt, lepsia cena
http://ekodalej.sk/iobchod/catalog/lavera-mliek...
caute, no moje dieta ma teda vydrz - je hore od piatej, uz som ju 2x skusala dat spat a prd!!!!!!! 😠
a to mam v plane langose ... sice len take rychle, bez kysnutia, ale pri peceni sa clovek musi pohrat a mala sa vtedy najradsej po mne stvera 😖
super tema na opalovacie kremy - poobede poctivo precitam
inak - eline vysledky vyterov zatial nedosli - o hodinu volam zas 😒
@mojalili ja mi jasne, ze si si to zase "uzivala" , u nas mala nocnu babka, zuroval od 3 do 4:15 cca, o 4 som ho isla nakojit a ze medzi pol1ako ho vzala a 3 to ani normalny spanok nebol ze sa len vrtel a metal, ja uz neviem co s nim loptosom, teraz chrni od 9:40 vonku v kociku ako o polnoci loptos...
@mici111 ja som akurat sa vcera so svokrou bavila, ze je nacase zaobstarat pre prcka nejaky krem na slniecko, nieze by sme sa tam vypekali, ale jednoducho sa neda zabranit tomu, aby mu bol vystaveny ked sme vonku na dvore, alebo na prechadzke, vzdy mu z 1 smeru ked ideme svieti. len sa este rozhodujem ci Sebamed alebo Daylong.
Ahojte babulky, tak my sme tretiu noc nespali, teda spali na cicke, blbe sople 🙄 🤐 On je vyspaty, vyskereny ako leco - no a ja som unavenaaaa.... co uz... keby ma aspon nebolelo hrdlo a netiekli sople aj mne 😕 Ideme dnes vecer na svadbu, Saska spi po prvy raz mimo domu - u kamosky - tak som zvedavaaaa, ake to bude... ale myslim, ze je uz velkacka a ze to zvladne 🙂
@chani - jej Petko zlaty 🙂
No a opalovacie mlieko tu v UK zatial asi nie pre nas. My ostaneme pri klobuciku a medzi 10-14-tou nebudeme vonku. Potom by to malo byt ok 🙂
Sme dnes s malym stavali rano zeleznicu, teda ja som stavala a on bural, no sranda bola 😅 Idem ho dat spinuskat, uz je taky nalomeny..
už teraz treba dávať opaľovací krém, nie je to skoro ? 😕
inak som ani nehlasila, v utorok sme boli v poradni, ma 6900 gramov a teraz som ho merala a ma 72 cm, sa nejak bjutalne za 2 tyzdne vytiahol do dlzky , som v soku 🙂 lekarka bola spokojna len ze by mohol aj viac priberat, ale ze asi sa velmi hybe, ze ved on sa rozje povedala 🙂 no co snim ked je tintitko po mame 🙂
eli je cista 😵
ja som zvyknuta na daylong baby, odporucila nam ho kozna pre ninku, tak skusim ako zareaguje tomi, ale tiez este nemam v plane davat opalovacie kremy, zda sa mi to priskoro, na slniecku sice je lebo sa tomu neda ani zabranit, ale stale si hovorim ze aspon prirodzeny vitamin D nabere
@miculienka - ved to, mm sa vzdy nadeja, ze to zaposobi inde tak rychlo 😀

baby a vystavujete deti priamemu slnku?? lebo ak nie, tak je podla mna zbytocne im cokolvek davat na tvar.. tych par slnecnych lucov im predsa tvar nespali... ale dostala som tip na lavera sun sensitive.. bez parfemov, bez vselijakych primesi.. v dohladnej dobe zakupim 🙂