icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
25. mar 2011

@weirdo 😀 aj ja jej vacsinou davam plienku do ruky, nech rozbali kym utrieme zadok. 😀 a ked nezabera, tak dostane sacok s tymi vlhkymi utierkami a tie po jednej vytahuje a velmi ju fascinuje, ze tam vzdy trci dalsia! 😀 dnes vytiahla 17 kusov, kym som ju prebalila! 😀 😀 😀

zzz
25. mar 2011

@bealondyn my mame tiez6 ale zatial neriesim, mozno chyba, viem,ze hovoria od prveho zubku, ale neviem si to predstavit.....tu "kefku na prst" si neviem predstavit, velmi hryzie....no neviem, ani vlastne neviem,kedy sme zacali dankovi cistit zuby 😕
@weirdo jaaaj som zvedava co budes hovorit, ale urciet si to super uzijete... paradicka, si oddychnes...

nasa destinacia je zatial len v snoch 🙂

nesledujem ale uz nejake deticky bezkaju same? pato sa postavi a trosku beha okolo nabytku, ale este to nie je nejake iste, este to potrva...danko chodil sam od 9,5 mesiaca...patulo je uplne iny, taky opatrny...asi bude intelektual 😀

zzz
25. mar 2011

@weirdo nelka uz nocnikuje 😨 ...teeeeda riadna sikula.....len cumim, ja som ani neskusala na nocnik posadit 🤐

pridavam patrika do skupiny zdrhaci pri prebalovanie, ja ho najhovsie prebalujem,ze prehnem cez koleno 😖

riska
25. mar 2011

@bealondyn ja pri prebalovani davam do ruky plienku, utierky, krem, hryzatko, dokonca aj monitor dychu, a väčšinou nič nepomaha, otrči tu malú ritku a už zdrhá...niekedy mam už dosť slušne nervy 😖 a zaklana sa mi tiež...stale niečo vymýšlaju tie naše zlatíčka 😵

weirdo
25. mar 2011

@bealondyn - fiha, aky spac 😀. Ale super, asi sa cez den unavi a dospava 😉 . Dakujem moc za pochvaly a priania, ta fialova je skutocne mnamova 😵

riska
25. mar 2011

@zzz, ja doma ani nočnik nemám 😀 😀

@weirdo ako vstavanie? my dnes 5:30 😖

miculienka
25. mar 2011

no nazdar ženy , tak dnes som 1x pri pc , náročný deň 😀 , doobeda štýlom rýchlika a poobede na oslave , ej ako dobre mi bolo , po dlhom čase som niekam vypadla mimo bez chlapa a nebol to pohreb ani rýchly nákup potravín

weirdo
25. mar 2011

@bealondyn - 😀 😀 😀 . Minule sa mm hral s malou a tymi vreckovkami, z DM, v takej krabicke a tam vopchala ruku a nesla vybrat 😀. Ale potom to zmakli. Mm bol az bledy chvilku 😀
@zzz - snad ano, idu aj nasi a segra s potom uz manzelom, tak snad sa postaraju chvilku 😉 . Mala do nocnika kaka a to uz mesiac a pol. Robi to 2x denne a v zasade zacne len pocas jedenia, desiaty a obeda. Niekedy mam pocit, ze nalozi viac ako dospely jedinec 😀
A Ty takto prebalujes? Cize cez kolenu, vyliaskat a zabalit. Dobre 😅
@riska - vitaj v klube. Aj @julinka2787 sem patri 😀

weirdo
25. mar 2011

@riska - fiha, makovy odvar? 😀. Ale celkom dobre, do 6, ale to tak ma po prebdenej noci. Ked spi v noci dobre, rozumej tak 2x papanie, tak je do tej 5 rano hore. Ked halabusi (co je teraz casto), tak do tej pol 6 - 6 ... tazko povedat, ktore mi viac vyhovuje 😀
Ale pokial to neni take ako ma @mojalili, @chani, @deniskateniska , tak si poviem, ze parada ...

weirdo
25. mar 2011

@miculienka - Ta vcera ta demanovka nejako nastartovala, aha ju, uz na oslavu utekala 😀. Ale super, ze si si oddychla 😉

kuriatko33
25. mar 2011

@weirdo ahojček ja mam bee plus a som s nim spokojna,nemenila by som za iný golfas, lahunko ide, je dost velky a pohodlný,dobre sa sklada,je pekný 🙂 niet čo riešit 😉

weirdo
25. mar 2011

@riska - a ako Ti vlastne spi v noci? A cez den kolko? Myslim, ze si spominala 2-3 hodky?

miculienka
25. mar 2011

@weirdo - 😀 - naštartovala , aspoň som vypla na pár hodín , mali sme z roboty oslavu - škola má 50ku , tak sme slávili a zároveň aj ten náš mega sviatok ĎU

weirdo
25. mar 2011

@kuriatko33 - ano ano, pocula som nan len chvaly 😵 . Ver mi, ze keby moja chcela byt v kociku, tak jej kupim aj Bee Minus, Deleno a cojaviemco ... takto dostane "len" Nunu 😀
@miculienka - tak to je hlavne, trosku sa prevetrat. A vsetko naj. To vam este ziaci davaju kvety? Ci dnes to je utopia? 😕

miculienka
25. mar 2011

@weirdo - vďaka , žiaci ???? 😕 možno nejaký jedinec sa nájde , dostávame od obce , pokiaľ sú dobré vzťahy alebo z odborov - to znamená, že si cih kúpime vlastne sami 😀 a ty nie si náhodou tiež učiteľka , žeby som ti všetko naj zapriala

miculienka
25. mar 2011

@weirdo - deti nám nosia len na konci roka , ale nie všetky a občas sa aj iný darček nájde 😵

weirdo
25. mar 2011

@miculienka - ach jo, kam ta spolocnost speje ... to bol taky pekny zvyk, kvietok doniest ... Ja? Nie niesom, ale mozes mi zablahozelat, tot nedavno bola skareda streda 😀
PS: Pozri, ked si same kupite, aspon take, co sa vam pacia a hodia do obyvacky 😀. A nejaky darcek, taku pikosku nejaku, nemas? Ze by TI niekto sacok sliviek ako Hujer doniesol alebo tak?

deniskateniska
25. mar 2011

@riska hej hej tam 🙂 ja neviem ake boli, a mne nevadi ze su pl ja mam tiez z polska... teda nie priamo ale vyroba z pl a drzi 😀 ale boli tam vsetky mark 3, 4 a vsetky co som kukala na nete uz len si poskusat 😀

deniskateniska
25. mar 2011

ahojte maminky, my sme si uz samy sadkali 🙂 a dnes boli prve pokusy o lozenie 😀 som vytesena riadneeeeeeee.... presiel meter 😀

weirdo
25. mar 2011

@deniskateniska - super 😵

deniskateniska
25. mar 2011

@weirdo 😉 😉 sa vytesujem riadne, zajtra mm poklada do chodby plavacku tak moze brazdit 😀 😀

weirdo
25. mar 2011

@deniskateniska - na kolena mu prilep mopy a mas poriadene ... nech je z neho uzitok 😀

deniskateniska
25. mar 2011

@zzz my sme sa pytali zubara co bol na skoleniach v amerike a vravel, ze nedrat dasienka a zubky kefkou, ale len poutierat bud handrickou alebo napr vatickou alebo tak... to staci 😉

zojec
25. mar 2011

hello.. tak som konecne "porodila" fusak do kocika.. zajtra hodim foto.. ale nie som nejak extra nadsena 😒 @ellysa prosim ta odmeras ten tvoj kolko meria na sirku?? som urobila 50cm, a zda sa mi siroky.. ale este uvidim ako to vypali ked tam dam malu 😉
citam len poslednu stranu.. mne mala pri prebalovani vobec nezdrha.. 🙂 chvalbohu aspon prebalit sa da 😀 ale rozopina plienku na suchace.. musim rychlo stahovat bodynko 😀 😀

miculienka
25. mar 2011

@deniskateniska - šikovník malý urastený 🙂
@weirdo - to neva , že nie si , aj tak všetko naj - k tomu , že je piatok 😀 ,
mne nosia samé chytače prachu - porcelánové postavičky a podobné blbosti, ktoré rovno odkladám do najhlbších šuflíkov , ale najčastejšie mi nosia čokoládky 😵 , raz som dostala takú slamenú ohavu na stenu ale slivky nie , kým boli moji - teraz 9aci malími tretiakmi , tak mi často nosili cukríky - predstav si rozbalený cukrík , možno už aj ocmúľaný a kúsok čokoládky rozpustenej v dlaničke so slovami - na , žobelte ši čuklík , a keď prišiel jeden na začiatku hodiny , tak zachvíľu stál rad a na stolíku som mala zbierku maškŕt , na ktorých si pochutnával náš pes 😀 , tých mrňúsov som nemohla odmietnuť , oni to z lásky a od srdca nosili a celí boli šťastní, že som si vzala 😵

weirdo
25. mar 2011

@miculienka - dakujem za vins 😀
Hehe, deti vedia byt podarene. A su uprimne, na nic sa nehraju, nevedia hrat, je to krasne. Tak pes si pochutnal, ale snaha sa ceni, podareni, fakt 😵
Letim ja do naruce noci, dobruuu vsetkym!

miculienka
25. mar 2011

idem ja hajušať , drobec už odfukuje , pridám sa k nej , máme voľné letisko , milovaný je zas v nočnej , tak pekný víkend vám prajem

babulina
25. mar 2011

@mici111 - ninka bola strasne kratko v kociku, ledva rok aj pol, viac menej akonahle vedela prejst trosku viac sama tak uz neobsedela v nom, kocik som potom uz len velmi vynimocne vytiahla a to asi len vtedy ked bola chora a isli sme k lekarke a bolo mi jej luto, ale podla mna vzdy by to presla bez problemov, ale ona sa nikdy nechcela nosit na rukach
nechcem mudrovat, ale by som pockala na tvojom mieste pokial zacne chodit a uvidis aky typ dieta sarinka bude, ci chodivec alebo lenoch 🙂

mici111
26. mar 2011

@babulina inak presne toto ma napadlo, ze dokelu, ja tu riesim v podstate moj rozmar 😀 😀 a mala sa mi na novy kocik zvysoka.. 😀 😀 😀

ellysa
26. mar 2011

@zojec 95cmx 45cm a zips je do výšky 60 cm