icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
27. mar 2011

@ellysa pockaj to ako Oliv uz spi akoze nocny spanok??? ved nie je ani 6 hodin po starom..zajtra mate budicek o 4??? 😀 😀 😀

ellysa
27. mar 2011

@mici111 zasa dnes cez deň skoro nespala

weirdo
27. mar 2011

@ellysa - paradna. Aj my chceme kupovat, ale neviem, ake to ma uchytenie, ked nemame zelezne, ale drevene zarubne. Da sa to do stropu nadrzo?

ellysa
27. mar 2011

@weirdo my máme v strope hák-hmoždinka 12tka, čo sme mali takú platenú kolísku, tak na to sme to dali a ešte môj muž má takú medzizárubňovú hrazdu, čo sa na nej dvíha (asi raz v živote), tak aj na to sa to môže dať a nemusíš nič vŕtať,ale neviem, či drevo by to nepoškodilo, to radšej do tej steny a zasádruješ potom, inak tá hojdačka stála v dráčiku 9 EUR,to aj keď zahodíme potom 😀

riska
27. mar 2011

@ellysa, paradna oliv, aj my sa chystame kupiť takú obyčajnu, videla som za 12€, ale 9 je lepšie 😀 a mm to chce tiež navrtať do steny nejakou hrobou skobou alebo čim. snad to vydrží 🙂

@weirdo, na ten spanok si sa pýtala - zhruba tak 2-3 hod, ale dnes dokopy len 1hod 40, takže tiež už odpadla, som zvedavá kedy sa zobudí...ale ked čitam ako spáva danko alebo peťko, tak som ticho 🤐

riska
27. mar 2011

@mici111 tak už sa vozite v romerke? 😀 parada 😉

bealondyn
27. mar 2011

babyyyyy ja som sa zamilovala 😀 😀 😀
http://www.mamasandpapas.com/product-sola-2-in-...
skoda, ze uz mam 2 kociky a ziadne peniaze navyse! 😀

weirdo
27. mar 2011

@ellysa - hehe, to je jak zadara ... hadam sa to nerozpadne v rozlete 😀
@riska - ved to, ze ono ked clovek vidi tie horsie noci a spanky, tak si povie, ze to ma vlastne super 😉 . Akurat som dnes mm polozila otazku, ze ci mu je lepsie, ked mala spinka v noci dobre (rozumej 1x hore na papanie a hned zaspi) a vstava o 4-5, alebo ked vyvadza a je hore aj 6x s placom (ako posledne noci), lozi si a zaspava na par sekund, ako lozi na nasej posteli 😀, ale uplne vstane az okolo 6 ... toz, nevedel si vybrat 😀

bealondyn
27. mar 2011
weirdo
27. mar 2011

@bealondyn - jeeeeeeeej paradny 😵 . Predaj potajomky Playko a kup kocik 😀

ellysa
27. mar 2011

@bealondyn zdieľam názor ako weirdo 😀 😀 😀 😀 predaj kočíky a kúp tento

bealondyn
27. mar 2011

@weirdo vidis, super napad! 😀 😝

riska
27. mar 2011

@bealondyn ked vymeniš kočik, chlap si to určite nevšimne 😀 😀

bealondyn
27. mar 2011

@ellysa moje PP Pliko a golfac uplne nove boli dokopy lacnejsie ako tento jeden. 😀

bealondyn
27. mar 2011

@riska ten moj hej, on je policajt! 😀 🤐

mici111
27. mar 2011

@riska no este sa v nej neviezla, len dnes som ju nainstalovala, premiera bude asi az zajtra 🙂

weirdo
27. mar 2011

@bealondyn - tak ked TI na to pride, povedz, ze budes vypovedat len v pritomnosti pravnika. To Ti da nejaky cas 😀

ellysa
27. mar 2011

@bealondyn ja ti poskytnem právnické služby zadara a máš to 😀

riska
27. mar 2011

@bealondyn a máš to vyriešené 😀 😉

tintinka1
27. mar 2011

@weirdo ďakujem za infošky o kočíku. Som zvedavá kde tú nunu zoženiem , keď ja chcem čierny . Baby ako to riešite , keď sa Vám drobci stavajú v postielke ? Náš to začal robiť ešte len teraz , ale on sa vôbec nedá uspať. 100 x ho položím naspäť a 100 x sa znova dvihne. Predtým mi uspávanie trvalo do 20 min. a teraz aj 1,5 hod ☹ Mám mu dat postieľku úplne na nízko ?

tintinka1
27. mar 2011

@weirdo a ešte ma napadlo k tomu kočíku , či náhodou nevieš že ako mám ten kočík hľadať na zahraničných stránkach ? Lebo dám do vyhladávača nuna a ani cez ebay ani cez amazon mi nič nenájde. Vieš , lebo mám v Nemecku dobrého známeho a tam by som ho možno skôr zohnala

bealondyn
27. mar 2011

@weirdo
@ellysa
@riska 😀 😀 no vymysleli ste to super, porozmyslam! 😉
@tintinka1 my mame postielku uplne najnizsie a samozrejme, ze spat nechce, len co ju tam polozim tak sa zacne stavat, takze ju uspavam na nasej posteli, tak ze pri nej lezim a potom ju prenasam. vacsinou sa preberie len na par sekund a hned dalej spinka, dnes nam to trvalo cele asi 3 minuty aj s kojenim! 😝 nastastie...ale inak tak cca 20 min.

bealondyn
27. mar 2011

@tintinka1 tu v anglicku kedysi predavali vsetky nuny, ale uz prestali, netusim preco, dopredavaju uz len modru. 😕
http://www.mamasandpapas.com/product-nuna-buggy...

bealondyn
27. mar 2011

@tintinka1 toto som ti nasla: http://www.nuna.eu/pepp maju tam aj ciernu a dole vpravo vsetky krajiny a obchody kde to maju, v Nemecku to vyhodilo dost obchodov. 😉

weirdo
27. mar 2011

@tintinka1 - za malicko. A tu v PD si im neskusila pisat? Ta cierna ale tusim neni uplne cierna ... a neviem, ci az so zltou nemaju prist az niekedy v aprili ...
Co sa tyka vstavania v postielke, jasne, stavia sa. A riesim to tak, ze ako ju uspavam, tak lezim vo svojej posteli (mame postielku uz prisunutu od 7.mesiaca) a jednoducho ju drzim. Nedovolim jej sa otocit na brucho, tym padom sa nepostavi. Ona sa nervuje a potom aj tak zaspi. Akoze ona keby sa da na brucho, tam ma gombik aktivity ci co, hned by sa prebrala uplne ... samu ju ani nejdem ucit zaspavat. Som si ista, ze by sa aj 4 hodiny dokazala staviat a ja ju pokladala naspat. Takze drzim a nepustim 🙂

weirdo
27. mar 2011

@tintinka1 - to zahranicie asi len ako @bealondyn radi ... ak Ti to ma kto z DE dorucit, tak super. A cenovo neviem, ci to tam neni to iste ako tu, to netusim 😕

bealondyn
27. mar 2011

@tintinka1 no asi nie je uplne cierna, ale vola sa "night". 😝 inak v Polsku to tam vyhodilo dost obchodov, mozno by si ju mohla objednat odtial alebo si urobit vylet. 😉

lianka22
27. mar 2011

Baby vy už dávate detúrence spinkať iba 1X???

tintinka1
27. mar 2011

@weirdo
@bealondyn ďakujem popozerám to zahraničie , lebo tu majú byť až koncom apríla a samozrejme , že ja som nedočkavá 🙂

anjelicek26
27. mar 2011

@lianka22 - jj 4 hodky cez obed... sem-tam este o piatej da dvadsat minut, ale to uz maaaalo... mne to tak vyhovuje, viacej postiham..