icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
27. mar 2011

@lianka22 ja este 2x, spi asi take 3 hodky dokopy, dlhsi spanok je vacsinou ten pred obedom.

tintinka1
27. mar 2011

@lianka22 my spávame ešte 2x a dúfam že ešte dlho budeme , lebo si neviem predstaviť len jeden spánok cez deň. však to by bol už večer tak nervózny že konec. Ale inak ja mám odskúšané , že keď cez deň pekne spí tzn. že potiahne dokopy cca 3-4 hod tak potom spí dobre aj cez noc.

anjelicek26
27. mar 2011
anjelicek26
27. mar 2011

@bealondyn - Inak vsade dopredavaju. Lebo prichadza ta nova nuna s lepsim polohovanim... toto su urcite vsetko este stary model, preto su tak zlacnene v UK.

tintinka1
27. mar 2011

@anjelicek26 no u nás sa predávajú za 159 € tie novšie modely , kde sa už dá polohovať chrbátik. Tak asi mi nič iné nezostáva len počkať. A baby , ktorú farbu by ste mi poradili pre chlapca ?

weirdo
27. mar 2011

@tintinka1 - na fore tu na MK o Nune beru aj fialovu 😉 . Ber taku, aka sa Ti paci. Ta sand je seda viac ako pieskova ... zlta taka akcna a fialova taka mnam 😀. Ostatne moc neviem, nekukala som ...

anjelicek26
27. mar 2011

@tintinka1 - ja by beriem nejaku sedu, fialova je taka pre baby asi (?), no ja by som ju Maxovi asi nekupila, no a zlta - ta je pre chrobaky 😉

tintinka1
27. mar 2011

Mne sa strašne páči tá žltá , ale to mi muž hneď zrušil . Som rada , že som ho nalomila na nunu ako takú , tak asi zostanem pri tej čiernej a budem oživovať nejakými farebnými podložkami. Ale však ja to beriem ako bugynu a hlavný kočík zostáva stále Concord ,. A možno mladý pánko začne behať a kočík mu bude úplne ukradnutý ( a to by ma teda riadne mrzelo )

ellysa
28. mar 2011

@tintinka1 myslím, že u nás ťa tá nuna výjde najlcnejšie
baby moja spala od 18.30-7.00 s jedným zobudením o polnoci, musela byť total grogy, cez deň nespala, sme mali nejsaký rozhádzaný režim
a aj mne sa už začína preorientovávať na jeden spánok, vydrží už aj 5h hore

ellysa
28. mar 2011

usím povedať,že moje dieťa ma v poslednej dobe ignoruje, nehrá sa so mnou, všade chodí sama, ani držať ju nesmiem, sa vytrhne normálne, no aspoň si oddýchnem trochu

desmodka
28. mar 2011

@mici111 @ellysa @anjelicek26 tak cez vikend sme skusali kociky a vysledok
quinny speedi - zla opierka chrbta, ked sa kubo oprel hned sa to posunulo dole, zle tam drzi to upevnenie opierky
teutonia spirit - uzka sedacia cast aj uzka opierka chrbta, bola nam dobra teraz a to nemal ani bundu
casual S4 reverse - uzka opierka
casual S4 uni - siroky chrbat, len nizsia opierka, ale vedel by tam este spat
PP GT3 - nezmesti sa do vytahu

a co maxi-cosi mura?, nepoznate ho? nema ho niekto vo vasom okoli??? lebo recenzii moc nie je vdaka

mici111
28. mar 2011

@desmodka ja ti neviem poradit, ale @anjelicek26 ma muru..a furt ma na nej defekty ..

ellysa
28. mar 2011

@desmodka eee mura má krátku chrbtovú opierku, nejaký jane si neskúšala? aleboooo fakt nejaký hartan, ale to neviem, či u nás nájdeš

mici111
28. mar 2011

@zojec @weirdo akurat som volala s @ellysa, ze odkazuje, ze ma odrazadla..dve kravy a jednu ovcu 😀 ze si mate podelit kto co chcete 🙂 to tretie neviem pre koho je..

mojalili
28. mar 2011

@desmodka nemas HAUCK ty? akosi sa mi to pletie... NO najvacsi kocik podla mna je jednoznacne JANE...ja mam powertrack a LIli ako 3 rocna tam sedela ako grof.... 🙂

AHojte kočky, nasa noc klasika 😀 Ale vcera SOM CEZ DEN SPALA 2 HODINY, tak som bola vecer oddychnuta tak, ze som sa venovala MM , no kecali sme o prestavbe domceka a ine... 🙂

Dnes som sla s LILI k lekarovi, aby som nevysla z cviku, ved co si zacneme, nie? A Lili mi kasle od priedusiek, na spodu jej tam chrci a to ju drazdi a cele noci prekasle.... 😒

NO kocky, svokra mi volala, ze jej mam doviezt deti a mam si poumyvat okna, no co na to povedat? 😀 😀 😀

anjelicek26
28. mar 2011

@desmodka - moja mura neni pre moc velke dieta, niekde v albume mam foto, ako v nej Max vyzera...No a "furt" na nej defekty nemam, ale je fakt, ze mam na nom druhy a riadne ma to stve...never more nafukovacie kolesa... najviac defektov som mala na quinny buzze 🙄 Idem tento tyzden do cyklo shopu, nech s tym nieco - hocico spravia. Inak mi ten kocik totiz maximalne vyhovuje, skvele sa sklada, aj polohuje, Max sa tam pekne vyspi, miluje tam sediet... uz ho nechcem menit za iny velky kocik, s tymto si my vystacime...

Ja viem, ze sa ti hartan nelubi designovo, ale ma kopuuu prednosti a je obrovsky, napriek tomu ho zlozim mensi, ako taku muru.... skus si ho vyskusat niekde v obchode.

weirdo
28. mar 2011

@mici111 @ellysa - juchuuu, ja si prosim kravu, budeme doma dve 😀 😀 😀

zojec
28. mar 2011

@mici111 jeeeeeeeej supeeeeeeeer 🙂@weirdo ty si chcela kravicku.. tak asi aj ja vezmem kravu.. ak ju nema nikomu slubenu 😉 ak ano, tak aj ovca moze byt
no idem vas docitat..som bola bez netu 24 hodin , normalne u mna uspech ze som nezapla.. ale uz som si povedala, ze co je vela, to je vela 😀 😀

zojec
28. mar 2011

@weirdo 😀 😀 si sa otitulovala 😀

weirdo
28. mar 2011

@desmodka - inac ozaj, ako radi @mojalili , Jane je neskutocne siroky (teda model 2009, 2010 je uz uzky, je to kvoli tomu, ze ho spravili "reverse", cize sa da dat v oboch smeroch ta 2010 a novsie), opierka vysoka, ovladanie paradne. Sice moja mala ho neznasa 😀, ale ako fakt parada kocik ...

weirdo
28. mar 2011

@zojec - tak co, neni som skromna, Ing. Krava weirdo 😀

leveretka
28. mar 2011

Ahojte, snad si ma este pamatate 😅 to ja som ta drzana, ktora sem pride a objedna si natajnáša odrazadlo od ellysy 😅
Takze zojec, kludne si mozes vybrat, ci si prosis kravicku alebo ovecku 😉

mojalili
28. mar 2011

@weirdo presne, ja mam tiez stary model, je uzasny, preto som bola nestastna, ked sa mi zlomili klbiky, ale v babylande mali nahradne diely. 🙂
HOR SA NA UMYVANIE OKIEN. Pravna hudba nesmie chybat, na povzbudenie🙂

zojec
28. mar 2011

@leveretka 😀 😀 tak kravicku.. dakujem pekne. a jasne ze si ta pamatame, len si nejak k nam prestala chodit

mojalili
28. mar 2011

@mojalili správna, nie právna 😀 😀 😀 😀 😀

zojec
28. mar 2011

@mojalili ty si nedas pokoja!!! nechces si trosku oddychnut? 😵

mojalili
28. mar 2011

@zojec vcera som oddychovala, vazne som spala cez den 2 hodiny 😕 😕 😕 😕 😕

anjelicek26
28. mar 2011

Babulky my sme inak cez vikend vybehli do nextu a mali sranda prave dvojdnove zlavy, drahy, ze ci maly nieco nepotrebuje (?) cha - take otazky netreba davat 😎 Tak pan pekne cvakol pri kase 🙂 Tesiiim 🙂 Lebo pyzamka a tricka su nam vsetucky kratke... pan nejako rastie 😕 😕 😕

leveretka
28. mar 2011

Oki, tak my sa uz tesime na ovecku 😝 A budete to davat uz teraz babam, ale pockate do tych 18-19mes. ako je urceny vek od vyrobcu?
Zojec, casu je malo ☹ obcas pridem na skok, co to precitat, fotky popozerat a letim prec. Ale budem sa snazit aspon nieco tuknut 🙂 spätne vas vsak docitat nemam sancu 😝 🙂

lenocka84
28. mar 2011

@leveretka ty aj zijes zena???