Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@lianka22 my spávame ešte 2x a dúfam že ešte dlho budeme , lebo si neviem predstaviť len jeden spánok cez deň. však to by bol už večer tak nervózny že konec. Ale inak ja mám odskúšané , že keď cez deň pekne spí tzn. že potiahne dokopy cca 3-4 hod tak potom spí dobre aj cez noc.
tu ju mas 195,50
http://www.mytoys.de/Nuna-Liegebuggy-Nuna-Pepp-...
a 11,95 dovoz na SR
http://www.mytoys.de/Internationale-Bestellunge...
Neviem, ci je to vela, ci malo...
@bealondyn - Inak vsade dopredavaju. Lebo prichadza ta nova nuna s lepsim polohovanim... toto su urcite vsetko este stary model, preto su tak zlacnene v UK.
@anjelicek26 no u nás sa predávajú za 159 € tie novšie modely , kde sa už dá polohovať chrbátik. Tak asi mi nič iné nezostáva len počkať. A baby , ktorú farbu by ste mi poradili pre chlapca ?
@tintinka1 - ja by beriem nejaku sedu, fialova je taka pre baby asi (?), no ja by som ju Maxovi asi nekupila, no a zlta - ta je pre chrobaky 😉
Mne sa strašne páči tá žltá , ale to mi muž hneď zrušil . Som rada , že som ho nalomila na nunu ako takú , tak asi zostanem pri tej čiernej a budem oživovať nejakými farebnými podložkami. Ale však ja to beriem ako bugynu a hlavný kočík zostáva stále Concord ,. A možno mladý pánko začne behať a kočík mu bude úplne ukradnutý ( a to by ma teda riadne mrzelo )
usím povedať,že moje dieťa ma v poslednej dobe ignoruje, nehrá sa so mnou, všade chodí sama, ani držať ju nesmiem, sa vytrhne normálne, no aspoň si oddýchnem trochu
@mici111 @ellysa @anjelicek26 tak cez vikend sme skusali kociky a vysledok
quinny speedi - zla opierka chrbta, ked sa kubo oprel hned sa to posunulo dole, zle tam drzi to upevnenie opierky
teutonia spirit - uzka sedacia cast aj uzka opierka chrbta, bola nam dobra teraz a to nemal ani bundu
casual S4 reverse - uzka opierka
casual S4 uni - siroky chrbat, len nizsia opierka, ale vedel by tam este spat
PP GT3 - nezmesti sa do vytahu
a co maxi-cosi mura?, nepoznate ho? nema ho niekto vo vasom okoli??? lebo recenzii moc nie je vdaka
@desmodka ja ti neviem poradit, ale @anjelicek26 ma muru..a furt ma na nej defekty ..
@desmodka nemas HAUCK ty? akosi sa mi to pletie... NO najvacsi kocik podla mna je jednoznacne JANE...ja mam powertrack a LIli ako 3 rocna tam sedela ako grof.... 🙂
AHojte kočky, nasa noc klasika 😀 Ale vcera SOM CEZ DEN SPALA 2 HODINY, tak som bola vecer oddychnuta tak, ze som sa venovala MM , no kecali sme o prestavbe domceka a ine... 🙂
Dnes som sla s LILI k lekarovi, aby som nevysla z cviku, ved co si zacneme, nie? A Lili mi kasle od priedusiek, na spodu jej tam chrci a to ju drazdi a cele noci prekasle.... 😒
NO kocky, svokra mi volala, ze jej mam doviezt deti a mam si poumyvat okna, no co na to povedat? 😀 😀 😀
@desmodka - moja mura neni pre moc velke dieta, niekde v albume mam foto, ako v nej Max vyzera...No a "furt" na nej defekty nemam, ale je fakt, ze mam na nom druhy a riadne ma to stve...never more nafukovacie kolesa... najviac defektov som mala na quinny buzze 🙄 Idem tento tyzden do cyklo shopu, nech s tym nieco - hocico spravia. Inak mi ten kocik totiz maximalne vyhovuje, skvele sa sklada, aj polohuje, Max sa tam pekne vyspi, miluje tam sediet... uz ho nechcem menit za iny velky kocik, s tymto si my vystacime...
Ja viem, ze sa ti hartan nelubi designovo, ale ma kopuuu prednosti a je obrovsky, napriek tomu ho zlozim mensi, ako taku muru.... skus si ho vyskusat niekde v obchode.
Ahojte, snad si ma este pamatate 😅 to ja som ta drzana, ktora sem pride a objedna si natajnáša odrazadlo od ellysy 😅
Takze zojec, kludne si mozes vybrat, ci si prosis kravicku alebo ovecku 😉
Oki, tak my sa uz tesime na ovecku 😝 A budete to davat uz teraz babam, ale pockate do tych 18-19mes. ako je urceny vek od vyrobcu?
Zojec, casu je malo ☹ obcas pridem na skok, co to precitat, fotky popozerat a letim prec. Ale budem sa snazit aspon nieco tuknut 🙂 spätne vas vsak docitat nemam sancu 😝 🙂

@lianka22 ja este 2x, spi asi take 3 hodky dokopy, dlhsi spanok je vacsinou ten pred obedom.