Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@paris0 - ta ma uuuuzasne vlasky 😵 😵 😵 Princeznicka krasnunka 😵 😵 😵 Ja by som ak nieco strihala, tak ofinku, nech jej to nejde do ociek a inak nic 😉 Ale tu jej aj mozes vypinat pukackou a je to 🙂
@anjelicek26 si uplne ina ako pred tym na foto ...no tak neostriham .....no ale saska rasie do krasy🙂)
@anjelicek26 ma pukacky ale este je mala a bojim bojim ze si ju da nejako do pusy tak radsej nedavam
ani nebudem uz ma krasne vlasy..... len svokra ze kedy pojde na kratko??
@paris0 - ja som dala praveze take velike, tie si nevedela dat do pusy, HM-ko ma take srdiecka, velmi pevno drzia, nedaju sa len tak strhnut ani z jemnych vlaskov, vecer skusim odfotit. Alebo som jej robila taku fontanku hore, zlate to bolo a ked sa uz dalo, tak potom vzadu ci po stranach dva copiky s tymi gumenymi gumickami, to tiez nejde len tak strhnut...
Myslis fotku v profile? Ta je z oktobra este... ale uz mam zasa blond vlasy, tak vyzeram normalne...ono to strasne moc spravi... ja vyzeram strasne mladunko, s tym nic nenarobim... to sa casom spravi 😅 😅 😅
baby ja mam pocit ze lilka na vecer vela papa mlieka tak dajte kolko ml vypiju vase baba ale lili je na nutrilone
@ellysa zaaavidiiiiiim ... u nas neexistuje take nieco ... dnes spala za cely den hodinu a medzitym 6 hodinova a 5 a pol hodinova pauza ☹
@mojalili tak to uz hej, asi by som mala aj ja nieco spichnut, len nemam kedy a ani chut - zajtra sa chystam spravit na stredu mexicky gulas s hraskom a syrom .... maju dojst svokrovci k elinke - ja idem s hankou k doktorke na ocne
@hori a to si si ako dovolila - zakladatelka klubu????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... blahozelaaaaaaaaaaaaaam 😉
@tintinka1 idem na to 😉
@ellysa - aj Saska takto behala s fontankou dlhooo, potom sme zacali dva copiky robit... teraz to uz ma dost dlhe... foto z dnes... a jedna od nasho teroristu k tomu 😅
@anjelicek26 ze vyzeras mladunko to si mozes len zatlieskat🙂)) to my chceme vsetkyyy xi xi
@paris0 - no Max da na veceru 150 kase a za tym 110 ml mlieka, to je asi tiez dost, nie? A to o polnoci da este 110-120 mlieka a za tym este 100 z prsa... on na vecer papa najviac... zato rano nepapa po zobudeni nic, ucucne malinko z prsa a fici prve tri hodiny bez jedla...jemu to tak vyhovuje, tak neriesim...nadvahu rozhodne nema 😝
@paris0 - veru toaletak, zachod a zachodova kefa su teraz prudko IN, ak zabudnem zavriet niektoru kupelnu, tak hned urobi poriadok 😅 🙄 😅 😅
@paris0 mno chodí, čo ja viem, už veľmi neštvornožkuje,snaží sa po dvoch chodiť,tak dva tri metre sama prejde
@anjelicek26 krásna ako vždy 😀 xixi a terorista ani nehovorím
@anjelicek26 kolko vazi?? je medzi maxom a lili tyzden... aj ked chlapec a dievcatko sa asi neda porovnavat ...idem v stredu ku doktorke tak som zvedava..napisem ..no lili bola malinka ked sa narodila 3050
@anjelicek26 no krasa vsetko co je no no je in🙂))
@paris0 - no Max sa narodil 2550g a 45 cm, teraz ma 9100g a 74 cm 😉
ona má také to chodítko, čo tlačí pred sebou a keď chce ísť ďalej ide si s ním, potom ho odparkuje a už sa zasa posúva ďalej, zlatá je
Idem ja dat detom veceru babule, drahy dnes dojde zo sluzobky az v noci, tak sme zas sami...
No my hlasime dvojnasobny tuhy spanok.
Babule kolko zubnej pasty davate drobcom??? Ja davam tak 3*3 mm asi, ale peny je z toho ze az, asi to bude moc...
@anjelicek26 ty uz aj maxovi umyvas zubky? aj s pastou? a aku pastu davas? a necha si ti? lebo sari ani bohovi..aj kefku som jej kupila curakid od curaproxu, ale akurat ju zuzle..
@anjelicek26 už dávaš aj Maxovi? lebo ja som všetky pasty našla najskôr od roka

@paris0 lili ked mala mesiace