icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

paris0
28. mar 2011

@paris0 lili ked mala mesiace

paris0
28. mar 2011
anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - ta ma uuuuzasne vlasky 😵 😵 😵 Princeznicka krasnunka 😵 😵 😵 Ja by som ak nieco strihala, tak ofinku, nech jej to nejde do ociek a inak nic 😉 Ale tu jej aj mozes vypinat pukackou a je to 🙂

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 si uplne ina ako pred tym na foto ...no tak neostriham .....no ale saska rasie do krasy🙂)

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 ma pukacky ale este je mala a bojim bojim ze si ju da nejako do pusy tak radsej nedavam

ellysa
28. mar 2011

@paris0 nestrihááááááááááááááť,ak len podstrihnúť

ja dávam mojej aj sponky aj gumky,nič nespapá, neboj

paris0
28. mar 2011

ani nebudem uz ma krasne vlasy..... len svokra ze kedy pojde na kratko??

ellysa
28. mar 2011

@paris0 kuk

anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - ja som dala praveze take velike, tie si nevedela dat do pusy, HM-ko ma take srdiecka, velmi pevno drzia, nedaju sa len tak strhnut ani z jemnych vlaskov, vecer skusim odfotit. Alebo som jej robila taku fontanku hore, zlate to bolo a ked sa uz dalo, tak potom vzadu ci po stranach dva copiky s tymi gumenymi gumickami, to tiez nejde len tak strhnut...

Myslis fotku v profile? Ta je z oktobra este... ale uz mam zasa blond vlasy, tak vyzeram normalne...ono to strasne moc spravi... ja vyzeram strasne mladunko, s tym nic nenarobim... to sa casom spravi 😅 😅 😅

paris0
28. mar 2011

baby ja mam pocit ze lilka na vecer vela papa mlieka tak dajte kolko ml vypiju vase baba ale lili je na nutrilone

monky1
28. mar 2011

@ellysa zaaavidiiiiiim ... u nas neexistuje take nieco ... dnes spala za cely den hodinu a medzitym 6 hodinova a 5 a pol hodinova pauza ☹

@mojalili tak to uz hej, asi by som mala aj ja nieco spichnut, len nemam kedy a ani chut - zajtra sa chystam spravit na stredu mexicky gulas s hraskom a syrom .... maju dojst svokrovci k elinke - ja idem s hankou k doktorke na ocne

@hori a to si si ako dovolila - zakladatelka klubu????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... blahozelaaaaaaaaaaaaaam 😉

@tintinka1 idem na to 😉

paris0
28. mar 2011

@ellysa tiez ma krasne vlasky ...a uz je teda velka slecna uz aj chodi?

anjelicek26
28. mar 2011

@ellysa - aj Saska takto behala s fontankou dlhooo, potom sme zacali dva copiky robit... teraz to uz ma dost dlhe... foto z dnes... a jedna od nasho teroristu k tomu 😅

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 ze vyzeras mladunko to si mozes len zatlieskat🙂)) to my chceme vsetkyyy xi xi

paris0
28. mar 2011

@paris0 toaletak ho bavi ??

anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - no Max da na veceru 150 kase a za tym 110 ml mlieka, to je asi tiez dost, nie? A to o polnoci da este 110-120 mlieka a za tym este 100 z prsa... on na vecer papa najviac... zato rano nepapa po zobudeni nic, ucucne malinko z prsa a fici prve tri hodiny bez jedla...jemu to tak vyhovuje, tak neriesim...nadvahu rozhodne nema 😝

anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - veru toaletak, zachod a zachodova kefa su teraz prudko IN, ak zabudnem zavriet niektoru kupelnu, tak hned urobi poriadok 😅 🙄 😅 😅

ellysa
28. mar 2011

@paris0 mno chodí, čo ja viem, už veľmi neštvornožkuje,snaží sa po dvoch chodiť,tak dva tri metre sama prejde
@anjelicek26 krásna ako vždy 😀 xixi a terorista ani nehovorím

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 kolko vazi?? je medzi maxom a lili tyzden... aj ked chlapec a dievcatko sa asi neda porovnavat ...idem v stredu ku doktorke tak som zvedava..napisem ..no lili bola malinka ked sa narodila 3050

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 no krasa vsetko co je no no je in🙂))

paris0
28. mar 2011

@ellysa kedy sa ti pustla do chodenia ? a sama ? ja mam pocit ze lilka to uz a na spadnutie ale neviem ako ju v tom mam podporit

ellysa
28. mar 2011

@paris0 asi dva týždne dozadu, hej sama, ani niekedy nechce aby som ju chytila, keď sama chce chytí ma za prst, aby mala oporu ale vtedy až beží, inak chodí nedzi nábytkom, prejde chytí sa niečoho a tak

riska
28. mar 2011

@paris0 mne mala vypije tak 120-150 mlieka a predtým ešte ovocie s kašou, skoro plný avent pohárik, ale kašu s vodou, nie s mliekom 😉

anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - no Max sa narodil 2550g a 45 cm, teraz ma 9100g a 74 cm 😉

ellysa
28. mar 2011

ona má také to chodítko, čo tlačí pred sebou a keď chce ísť ďalej ide si s ním, potom ho odparkuje a už sa zasa posúva ďalej, zlatá je

anjelicek26
28. mar 2011

Idem ja dat detom veceru babule, drahy dnes dojde zo sluzobky az v noci, tak sme zas sami...

anjelicek26
28. mar 2011

No my hlasime dvojnasobny tuhy spanok.

Babule kolko zubnej pasty davate drobcom??? Ja davam tak 3*3 mm asi, ale peny je z toho ze az, asi to bude moc...

mici111
28. mar 2011

@anjelicek26 ty uz aj maxovi umyvas zubky? aj s pastou? a aku pastu davas? a necha si ti? lebo sari ani bohovi..aj kefku som jej kupila curakid od curaproxu, ale akurat ju zuzle..

ellysa
28. mar 2011

@anjelicek26 už dávaš aj Maxovi? lebo ja som všetky pasty našla najskôr od roka

ellysa
28. mar 2011

@mici111 moja ju tiež žužle, dávam jej ju každé ráno, nech si akože zuby umyje