Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
mne povedal doktor, že elmex má aj takú pastu, že do jedneho roka, ale ja tiež len vodou 🙂
@mojalili mam hauck, ale to je len na rychlovky, maly mi tam nechce spat, ja potrebujem aj nieco vacsie, som mala camarelo ale to som predala
@ellysa hartan maju v ba, ale nepozerala som ho
@anjelicek26 muru som videla u nas v meste 🙂 a dost mohutny je
nakoniec som objednala casual uni titanium, na zimu vydrzime a potom ho predam 😀 a pre druhe (ktore bude raz) kupim nejaky iny 😀
dakujem za rady a vybrat kocik je horsie ako kupovat nove auto 😖 naco ich tolko je...
a kupovala si cez MMB alebo inde? a aj si niekde skúšala?
ja mam zatial také podedené, ale potrebujem jej kúpiť seriozne, ked bude vonku cupitať 😉
@ellysa my sme hanke prve zubky umyvali touto
http://www.mojalekaren.sk/first-teeth-detska-zu...
a moze sa aj prehltnut ... teda aspon to tam pisu 🙂 .... ved pokukaj 🙂
@riska aj my nosime topky zo slovobuvi ... nase stali AZ necele 4€ 😀 😀 😀 😀 .... taka akcia sa nedala odmietnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀
caute baby, mne dnes asi trochu preskocilo a kupila som malej toto: 😀 😀 a asi este prikupime lopticky, zatial ich tam ma 100. 😝 ...a este pridam foto najoblubenejsej cinnosti. 🙂
ahojte babulky ako sa mate hladam a hladam jednu nasu junovku zmizla z internetu ani tu ju neviem najst Lenku 😒
co to blbne? ved som tam dala 3 fotky. 😠 tak znova...
neukazuju sa tu fotky, aj ked ich to nacitalo do spravy, divne...tak neskor. 😒
aj z mojho FB je preč 😕 😔
ja sa ani necudujem, ja tiez menej stiham net pri dvoch detoch 😒
dobré ráno
my noc na.... v kuse sa hádzala a mrnkala,ale budík bol o 6.30,tak aspoň niečo
nestrašte s Lenkou, snáď sa ozve
dobré ráno
dobré ráno

@ellysa 😀 😀 😀 sari sa ale najviac paci ten opacny koniec..tam kde nie su stetinky 😀 😀 😀