icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
28. mar 2011

@ellysa 😀 😀 😀 sari sa ale najviac paci ten opacny koniec..tam kde nie su stetinky 😀 😀 😀

riska
28. mar 2011

mne povedal doktor, že elmex má aj takú pastu, že do jedneho roka, ale ja tiež len vodou 🙂

riska
28. mar 2011

@ellysa prosim ťa, ty si kúpila oliv na von topánočky od slovobuv alebo nejaké ine?

ellysa
28. mar 2011

@riska zatiiaľ nosí tenisky, to je nejaký poľský výrobca ale mám od slovobuv doma, tie sú jej ešte veľké

desmodka
28. mar 2011

@mojalili mam hauck, ale to je len na rychlovky, maly mi tam nechce spat, ja potrebujem aj nieco vacsie, som mala camarelo ale to som predala
@ellysa hartan maju v ba, ale nepozerala som ho
@anjelicek26 muru som videla u nas v meste 🙂 a dost mohutny je

nakoniec som objednala casual uni titanium, na zimu vydrzime a potom ho predam 😀 a pre druhe (ktore bude raz) kupim nejaky iny 😀

dakujem za rady a vybrat kocik je horsie ako kupovat nove auto 😖 naco ich tolko je...

riska
28. mar 2011

a kupovala si cez MMB alebo inde? a aj si niekde skúšala?
ja mam zatial také podedené, ale potrebujem jej kúpiť seriozne, ked bude vonku cupitať 😉

ellysa
28. mar 2011

@riska kúpila som cez mmb

monky1
28. mar 2011

@ellysa my sme hanke prve zubky umyvali touto

http://www.mojalekaren.sk/first-teeth-detska-zu...

a moze sa aj prehltnut ... teda aspon to tam pisu 🙂 .... ved pokukaj 🙂

@riska aj my nosime topky zo slovobuvi ... nase stali AZ necele 4€ 😀 😀 😀 😀 .... taka akcia sa nedala odmietnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀

riska
28. mar 2011

@ellysa a nepamataš si, od koho? a len si zmerala nôžku?
@monky1, fííííha, to si sa riadne buchla po vrecku 😀 😀

monky1
28. mar 2011

@riska to hej, to bol nakup storocia, nedalo sa odolat 😀 😀 😀 ... ale sme spokojni ... su nove, cele biele, makkucke 🙂

ellysa
28. mar 2011

@monky1 no ako potom vypláchnuť ústa?

monky1
28. mar 2011

@ellysa no mne magistra povedala, ze ju netreba vypalchovat, preto sme ju kupili ... ze je to fakt na tie prve zubky ... a to mnozstvo, ktore sme pouzili bolo fakt nepatrne .... predava sa k tomu aj silikonovy naprstok na cistenie zubkov

monky1
28. mar 2011

@ellysa ona nepeni, tak to je vyhoda

anjelicek26
28. mar 2011

@ellysa @mici111 - mame aquafresch 0-3 rocky pre mliecne zubky. Cistime zubky krasne, nepapa to, otvori pusu a necha si cistit zubky, uzasny je... cistime obom naraz.

bealondyn
28. mar 2011

caute baby, mne dnes asi trochu preskocilo a kupila som malej toto: 😀 😀 a asi este prikupime lopticky, zatial ich tam ma 100. 😝 ...a este pridam foto najoblubenejsej cinnosti. 🙂

stelika
28. mar 2011

ahojte babulky ako sa mate hladam a hladam jednu nasu junovku zmizla z internetu ani tu ju neviem najst Lenku 😒

bealondyn
28. mar 2011

co to blbne? ved som tam dala 3 fotky. 😠 tak znova...

monky1
28. mar 2011

@stelika ??? ktoru lenku???

bealondyn
28. mar 2011

neukazuju sa tu fotky, aj ked ich to nacitalo do spravy, divne...tak neskor. 😒

stelika
28. mar 2011

@monky1 babulinu a viem ze mi aj viackrat prispievala...hmmmmm dlho som ju tu nevidela stalo sa nieco???

monky1
28. mar 2011

@stelika dlho?? no je pravda, ze menej pise, ale nedavno pisala - par dni dozadu 😕

bealondyn
28. mar 2011

@stelika mne sa tiez zda, ze sem nedavno pisala a ukazuje jej to aktivny profil za poslednych 7 dni, ale z mojho fb je prec. 😕 snad je vsetko ok.

riska
28. mar 2011

aj z mojho FB je preč 😕 😔

stelika
28. mar 2011

@monky1 @bealondyn no prelistovala som asi fakt len tie tri dni dozadu a nic som od nej nenasla apritom som vas aj kazdy den citam hoci nestiham vsetko, ale citam, aj ja dufam ze je snad vsetko ok....

monky1
28. mar 2011

ja sa ani necudujem, ja tiez menej stiham net pri dvoch detoch 😒

stelika
28. mar 2011

@monky1 no to hej ja tiez nemam vela casu sediet len tu aj ked mam zapnuty fb ale v skutocnosti tam nie som 😀 lebo furt robim daco ine a hlavne davame uz pozor na drobca 😀

leveretka
28. mar 2011

@tintinka1 ano, stale chodime plavat...uz vkuse tusim od novembra sme tam kazdy piatok 😀 Zoi sa velmi paci, tak stale pokracujeme 🙂 aj Alex uz musi byt velky fesak 😉

ellysa
29. mar 2011

dobré ráno
my noc na.... v kuse sa hádzala a mrnkala,ale budík bol o 6.30,tak aspoň niečo

nestrašte s Lenkou, snáď sa ozve

ellysa
29. mar 2011

dobré ráno

ellysa
29. mar 2011

dobré ráno

mici111
29. mar 2011

@ellysa heeh Leni, ty hned 3x spravu na rano?
inak my sme tiez vkuse mrncali..neviem preco...

chani
29. mar 2011

@mici111
@ellysa aj u nas, o 23:20 plac najvacsi, nevedno preco, asi 20 min a cely zvysok noci sa prehadzoval a mrnkal a furt by cucal, ale tentokrat som mu nedovolila a ked siho dala moja mama ku sebe na vankus tak aj hladat prestal a bol klud, takze hladny nebol, takze noc naprd☹