Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
mne je jedno..mozeme ist aj do sukromnej temy..nezalozite ju kocky ? 😀 leveretka sem chodi fakt raz za tri mesiace..
@mici111 OK, ZAKLADAM NOVU TEMU....., pridavam tam zopar z vas, @mici111, @bealondyn, @ellysa, @anjelicek26, @bakatuska.....aj ostatn, ktore tu chodia.....ostatne sa mi prihlasia casom... 😉
Juj baby sem clovek den nepachne a co ste to zasa upiekli? Sukromnu temu? Ale tuto potom zamknut asi, nech z toho neni gulas 😕
@anjelicek26 no však to akurát som to tiež chcela napísať, lebo potom sa bude prispievať do dvoch a ja môžem celý deň len čítať
@ellysa - no vsak hej, ci je toto dobry napad 😕 Ako jasne, nech to necitaju vsetci, ale zasa... niektore maminky viem, ze citaju pasivne a "chytaju" infosky, ale sa nezapajaju, takto v sukromnej skupitne budu uplne odrezane... niektore to odradi... ja fakt neviem...
Moje decka sa hraju v herni, ja idem trochu cvicit, nechce sa mi, ale nic nenarobim, brucho je uz hroziveee 🙄
@ellysa NIe, tuto temu dame zamknut o tyzden, takze podte prispevat do novej prosim...
@anjelicek26 - ak bude mat niekto zaujem, kto je tu s nami v junovej teme, rada ho pridam
@mojalili - jaj tak fajn, uz som si pridala junovciatka k oblubenym.
ja tu novu nemozem najst nedate link? 🙄
asi mi to uniklo preco zakladate novu temu? nie je vam v tejto dobre?
mojalili môžem aj ja?Hoci moc neprispievam,ale vás čítam a inšpirujem sa.
@weirdo och ty, nevyryvaj, hej? som navarila, napiekla, upratala, deti okupala, cely den som behala s vrtulou v zadku a teraz idem natierat plechovku, ktoru som vcera nenatrela, lebo ked som sa uz chystala, odchytila ma na skype nejaka O.K. a dala som jej prednost 😀 ... som neodolala 😀 😀 😀
to čo vás napadlo zas novú skupinu zakladať a ten kto o nej nebude vedieť , s tým čo ? myslím s takých, čo sem chodia občas, ja teraz napríklad tiež nestačím a len občas tu niečo prečítam
ach jaj , nemôžem sa vám zas venovať , dieťa reve , snaží sa o plaznie , ale ide jej to len do zadu , tak zas vás opúšťam, no zanedbávam to tu 😅
mozem aj ja do tej sukromnej?
@ellysa Ahoj, prave citam o objednavke na odrazadlo - uz som to prepasla? Potichucky sa pytam.
Inak baby, som chora, chodim s ruskom, snad to maly nedostane.
Ste tu niektora, ktorych dieta nechce nic robit - 4 mesiace ucim pa-pa, aky velky narastie, tapusky - proste ani raz nic, este ani nehovori mama(jeden den sa mu to podarilo, ale odvtedy nic), tata...Proste nic! Pohyb uz neriesim, v podstate som rada, ze je moj flegmosko, chodim bez problemov s nim uplne vsade, lebo nema problem obsediet v kociku, ziadne vyskakovanie(ani postielku nema znizenu, remene sme este v kociku nepouzili)-
@niga no veru brala som babám posledné kusy 😒
máš doma flegmoša, tak sa netráp, všetko dobehne
baby uvažujete o slnečných okuliarkoch? ja idem malej objednať, ideme v máji do álp a aj v lete k vode, tak aby bola chránená, čítala som, že deti do troch rokov by nemali nosiť, ale zasa na takéto prípady si neviem predstaviť ako bez okuliarov
@niga - ja mám tiež také drievko doma , to dobehneme , nemboj , práve máme snahu splazením sa, tak hádam sa už rozhýbe a poznám také bábatká ako sú naše a sú už aj staršie , ja sa aspoň utešujem, že rozumu to moje dieťa má ale hýbať sa nechce , ale aj to bude 😉

@mojalili nie, ona zalozila sukromnu temu "junovciatka 2010" a aby sme tam isli, tak nas musi ona potvrdit. a kedze sem casto nechodi, tak asi by sme si mohli zalozit novu. neviem...