icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
29. mar 2011

@mojalili nie, ona zalozila sukromnu temu "junovciatka 2010" a aby sme tam isli, tak nas musi ona potvrdit. a kedze sem casto nechodi, tak asi by sme si mohli zalozit novu. neviem...

mici111
29. mar 2011

mne je jedno..mozeme ist aj do sukromnej temy..nezalozite ju kocky ? 😀 leveretka sem chodi fakt raz za tri mesiace..

mojalili
29. mar 2011

@mici111 OK, ZAKLADAM NOVU TEMU....., pridavam tam zopar z vas, @mici111, @bealondyn, @ellysa, @anjelicek26, @bakatuska.....aj ostatn, ktore tu chodia.....ostatne sa mi prihlasia casom... 😉

ellysa
29. mar 2011

@mojalili dobrééééé, potom to tu už môžeme ukončiť, alebo necháme aj túto?

mojalili
29. mar 2011

@ellysa takze súkromná téma ***júnovčiatka 2010***, je tam otvorená diskusia, mozme aj otázku si tam hodit,

lenocka84
29. mar 2011

@mojalili aj jaaaaaaaaa

mojalili
29. mar 2011

@lenocka84 jasne ze aj ty si 😵 😵 tam

anjelicek26
29. mar 2011

Juj baby sem clovek den nepachne a co ste to zasa upiekli? Sukromnu temu? Ale tuto potom zamknut asi, nech z toho neni gulas 😕

ellysa
29. mar 2011

@anjelicek26 no však to akurát som to tiež chcela napísať, lebo potom sa bude prispievať do dvoch a ja môžem celý deň len čítať

anjelicek26
29. mar 2011

@ellysa - no vsak hej, ci je toto dobry napad 😕 Ako jasne, nech to necitaju vsetci, ale zasa... niektore maminky viem, ze citaju pasivne a "chytaju" infosky, ale sa nezapajaju, takto v sukromnej skupitne budu uplne odrezane... niektore to odradi... ja fakt neviem...

Moje decka sa hraju v herni, ja idem trochu cvicit, nechce sa mi, ale nic nenarobim, brucho je uz hroziveee 🙄

mojalili
29. mar 2011

@ellysa NIe, tuto temu dame zamknut o tyzden, takze podte prispevat do novej prosim...
@anjelicek26 - ak bude mat niekto zaujem, kto je tu s nami v junovej teme, rada ho pridam

anjelicek26
29. mar 2011

@mojalili - jaj tak fajn, uz som si pridala junovciatka k oblubenym.

sofinka2009
29. mar 2011

ja tu novu nemozem najst nedate link? 🙄

basa23
29. mar 2011

@mojalili aj ja chceeeem sice sem nepisem casto ale berem inspiracie 😉 ako sa dostanem natu novu sukromku temu? 😀

desmodka
29. mar 2011

@mojalili mozem aj ja?? dakujem

paris0
29. mar 2011

asi mi to uniklo preco zakladate novu temu? nie je vam v tejto dobre?

monky1
29. mar 2011

@mojalili 100 bodov .... ja to len uvitam, konecne to, co clovek napise nepojde na pretras do celeho sveta .... chvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalim Ta 😀 😀 😀 😀

weirdo
29. mar 2011

@mojalili - super napad 🙂
@monky1 - a Ty co tu? Maršho upratovat 😀

adapa
29. mar 2011

mojalili môžem aj ja?Hoci moc neprispievam,ale vás čítam a inšpirujem sa.

monky1
29. mar 2011

@weirdo och ty, nevyryvaj, hej? som navarila, napiekla, upratala, deti okupala, cely den som behala s vrtulou v zadku a teraz idem natierat plechovku, ktoru som vcera nenatrela, lebo ked som sa uz chystala, odchytila ma na skype nejaka O.K. a dala som jej prednost 😀 ... som neodolala 😀 😀 😀

weirdo
29. mar 2011

@monky1 - tak dobre, ked to bola OK na Skype, tak je to OK teraz 😀 😀 😀 . A vobec, slahajme do druhej temy 😀

miculienka
29. mar 2011

to čo vás napadlo zas novú skupinu zakladať a ten kto o nej nebude vedieť , s tým čo ? myslím s takých, čo sem chodia občas, ja teraz napríklad tiež nestačím a len občas tu niečo prečítam

miculienka
29. mar 2011

ach jaj , nemôžem sa vám zas venovať , dieťa reve , snaží sa o plaznie , ale ide jej to len do zadu , tak zas vás opúšťam, no zanedbávam to tu 😅

tibinka22
29. mar 2011

Ahojte, hlavne @mojalili, aj ja Vas citam, pravda, ze malo napisem, ale uz som si na Vas pravdupovediac zvykla 🙂 Vela veci mi od Vas pomohlo... Tak ak je to mozne, chcem zostat s Vamiiii 😉 Slubujem budem pridavat viac, aby stena mna nezabudli... 😎

montinka
29. mar 2011

mozem aj ja do tej sukromnej?

niga
29. mar 2011

@ellysa Ahoj, prave citam o objednavke na odrazadlo - uz som to prepasla? Potichucky sa pytam.

Inak baby, som chora, chodim s ruskom, snad to maly nedostane.

Ste tu niektora, ktorych dieta nechce nic robit - 4 mesiace ucim pa-pa, aky velky narastie, tapusky - proste ani raz nic, este ani nehovori mama(jeden den sa mu to podarilo, ale odvtedy nic), tata...Proste nic! Pohyb uz neriesim, v podstate som rada, ze je moj flegmosko, chodim bez problemov s nim uplne vsade, lebo nema problem obsediet v kociku, ziadne vyskakovanie(ani postielku nema znizenu, remene sme este v kociku nepouzili)-

ellysa
29. mar 2011

@niga no veru brala som babám posledné kusy 😒
máš doma flegmoša, tak sa netráp, všetko dobehne

baby uvažujete o slnečných okuliarkoch? ja idem malej objednať, ideme v máji do álp a aj v lete k vode, tak aby bola chránená, čítala som, že deti do troch rokov by nemali nosiť, ale zasa na takéto prípady si neviem predstaviť ako bez okuliarov

www.babybanz.sk

niga
29. mar 2011

@ellysa no skoda, raz vas necitam, co inak pravidelne a uz ma to stoji stratu kravicky 😉 Poucenie do buducna.

niga
29. mar 2011

@mojalili prosim, prosim, aj ja, aj ja - ja som prikladna citatelka 😉

miculienka
29. mar 2011

@niga - ja mám tiež také drievko doma , to dobehneme , nemboj , práve máme snahu splazením sa, tak hádam sa už rozhýbe a poznám také bábatká ako sú naše a sú už aj staršie , ja sa aspoň utešujem, že rozumu to moje dieťa má ale hýbať sa nechce , ale aj to bude 😉