icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mape
31. mar 2011

@anjelicek26 no u nas je to jednoduchsie. mm pracuje od siestej poobede do druhej rana. Vstava tak okolo jedenastej tak sa to da neako vzdy dohodnut. Od pondelka zacinam chodit tri dni v tyzdni do prace tak tiez bude na Elissu davat pozor on.
No to Ti verim, ze s dvoma detmi je to ovela tazsie ako s jednym.

jenie123
31. mar 2011

baby, co robite proti tomu, aby sa vase deturence nebuchali do hlavicky? nasa mala ako sa zacala stavat vsade kde sa da a pustat sa, spadla par krat skaredo na zem, len to tak zaduni.. ste stale s nimi, ci ste to riesili prilbou alebo par buchancou nevadi..?

tibinka22
31. mar 2011

@jenie123
ja proti tomu nic nerobim, prilby ja osobne neuznavam.... aj my sem tam zadunime o podlahu, ale o par sekund je po placi a zatial jej chvalabohu okrem malych modriniek nic nebolo...

jenie123
31. mar 2011

@tibinka22 ved to.. nechcem jej byt stale za zadkom, ved nech sa nauci padat.. vacsinou vie spadnut na zadok, ale stava sa, ze sa buchne o zem a minule mi spadla o nohu stolika a ma tam modrinku.. ale tomu asi nezabranim.. 🙂

tibinka22
31. mar 2011

@jenie123
to veru nezabranis... a presne nemozeme byt stale pri nich, nech sa naucia aj samostatnosti...

jenie123
31. mar 2011

@tibinka22 super, som rada, ze mas moj nazor.. 🙂 🙂

mape
31. mar 2011

@jenie123 tiez nic proti padom nic nerobim. Aj ked pada na zadok stane sa, ze spadne aj tak, ze sa udrie. Niekedy sa zlaknem asi viac ako mala. Samozrejme pad sprevadzaju aj u nas slzicky, ale dlho to netrva. O par sekund je opat v pohode a vystraja dalej akoby sa nic nestalo.

miculienka
31. mar 2011

akurát dnes sme nabúrali hlavou do zárubne , no revúúúúúú bolo , to sa nič nedá robiť, to patrí k učeniu sa , ani striehnuť vždy človek nestihne

basa23
31. mar 2011

@miculienka moja je taka ista no sa ide stvornozky ako tank a potom same buchance 😀

montinka
31. mar 2011

@jenie123 moja skusenost je ze cim viac som davala na Tamy pozor tym viac si ublizila,takze pri fifo uz nie som az taka opatrna a este ani velmi nemusim kedze nestvornozi iba lieta v pavuku. ale dnes sa podarilo zo dva razy aj jemu dobre si udriet hlavku no po chvilke bolo po placi.🙂

miculienka
31. mar 2011

@basa23 - hm, to nás ešte len čaká , ešte nelozí , ale hopsala v tej izbovej hojdačke - máme to na zárubni a tresk ho

jenie123
31. mar 2011

@miculienka jeeee, aka je zlata, vyzera, ze sa jej tam veeelmi paci.. 🙂 Mala v tejto hojdacke bola len raz a vobec sa tak stastne netvarila.. ona chcela hopsat len na nasich rukach.. 🙂

miculienka
31. mar 2011

@jenie123 - neviem či ešte bude taká šťastná po dnešnom bum bum o zárubňu 😀 😝 , ale inak nie vždy sa tam pýta , tiež je radšej na rukách a aj v tej hopse vydrží max. 10 min a dosť a ešte ju musí človek aj hojdať - chytím jej nôžky a hojdám , to sa jej strašne páči

jenie123
31. mar 2011

@miculienka na buchanec rychlo zabudne.. 🙂 este ich bude.. 🙂

anjelicek26
31. mar 2011

@miculienka - no na buchnutie fakt malinka rychlo zabudne 🙂 Aj nas miluje hojdacky, v zahrade uz sme namontovali tu detsku, zahajili hojdaciu sezonu 🙂

Baby kliknut prosiiiim 10 hviezdiciek

http://s4.molehillempire.com/garden/index.php?m...

Dakujeeeem

My sme pri Saske inak mali prilbicku, ona bola taky samovrah, no ale pri Maxovi pohoda, ten padol asi len 2x odkedy sa naucil stat tak, ze by sa udrel... on je taky flegmosko opatrny.

miculienka
31. mar 2011

@jenie123 @anjelicek26 - ak to bude ako s tým zacviknutým prstom , tak veru rýchlo , včera si zacvikla prst do šuflíka a dnes to znova skúsila a zasa - šuflík som už prelepila lepiacou páskou

jenie123
31. mar 2011

@miculienka dnes rano si moja pricvikla tiez prst o suflik, poplakala si a na obed to urobila opat.. takze velmi rychlo zabudnu 🙂

anjelicek26
31. mar 2011

@miculienka - ani nas nic nepochopi na 1. krat - mozno na 50x 🙄

basa23
1. apr 2011

@miculienka jeeej krasna v tej hojdacke.no aspon ked zacne lozit bude pripravena na tukance uz bude odolna 😀

gilmorka
1. apr 2011

Ahojte. Kedysi som sem par krat napisala,ale moc sa na net nedostanem,maly vyzaduje plnu pozornost,takze len cez mobil a to sa tazko pise za kocikovania 🙂 Ale ked pisete o tych buchancoch,nas maly nechodi,ale uz lozi,a ked pride k stene,dveram,stolicke a pod.,zacne si buchat hlavicku a cielene, buch a zas buch,kebyze ho nezastavim,neviem ako dlho by to robil. Nerobi to sice z celej sily.To vase deti nerobia?

miculienka
1. apr 2011

@basa23 😀 😀
@gilmorka - moja si búcha päsťou do hlavy pri tom keď je na mne prisatá - tiež to robí schválne , keď jej chytím ruku, tak si ju vytrhne a pokračuje 😖

piacere
1. apr 2011

@gilmorka náš sa búcha po hlavičke napr. s ovládačom 😠 a náramne sa tomu smeje... ale ja ho vždy "okríknem" "no no no"... zatiaľ nepochopil 😅

jenie123
1. apr 2011

@gilmorka nasa sa nebucha, ale taha si vlasy a teraz si zacala tahat usko, teda nausnicku.. 🙂
My sme mali dnes opat uzasnu noc, mala bola hore kazdu hodinku.. Tak uz teraz spinka.. 🙂 Pozerala som jej do pusinky a vyzera to, ze jej idu horne jednotky aj dvojky.. Nech uz tie zubky mame za sebou..

anjelicek26
1. apr 2011

@gilmorka - Max nie, pan je na svoju osobu velmi citlivy a opatrny 😕 😅

gilmorka
1. apr 2011

Aspon vidim,ze nie sme sami 🙂 Moje male trdlo 😀 obcas pri tom aj mrnci,ale neprestane to robit. No ideme pripravit obed.

borci
1. apr 2011

@gilmorka nasa sa bucha do steny ked je pri mne v posteli. aj ked jej tam dam ruku tak ide dalej a pokracuje. ale po chvili ju to prejde. 🙂
uz sa vie postavit a parkrat uz tak spadla a udrela sa, a teraz ked pada dozadu, tak uz si hlavicku schova ku hrudniku, takze by som povedala, ze sa uz naucila padat 😎

borci
1. apr 2011

@miculienka jeej, mala je zlata. to sa jej da v tom aj hopsat?

miculienka
1. apr 2011

@borci - ďakujeem , dá sa, tam je taká guma a to pruží , keď sme ju do toho dali 1x , tak sme sa šúľali smiechom - vyzerala ako Hurvínek 😀

tibinka22
1. apr 2011

@gilmorka
ale kdeze by sa ona buchla sama od seba... ako napisala anjelicek, aj moja je na svoju osobu dost citliva... staci jej ked sa nechtiac buchne a reev....

deniskateniska
1. apr 2011

ahojte maminky prsi tak mam trochu casu a hlavne maly spi a mam navarene 😀 😀 tak v utorok sme boli na poradni 12,26 kg a 77 cm mame, doktorka maleho vychvalila 😀
no zaciname stvornozkovat ale stale tak nesmelo a hlavne hned sa rozculuje bo treba viac namahy na tovynalozit ako na chodenie 😀