icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mape
1. apr 2011

@miculienka mala je uzasna. Vyzera, ze sa jej v tom velmi paci.
@gilmorka nasa sa bucha rukou po stehnach ked jej nieco nechceme dat alebo zakazeme. Je pri tom podarena, sa z nej nasmejeme.

mape
1. apr 2011

@deniskateniska krasne miery mate 🙂 Nasa je take male skvrna pred dvoma tyzdnami mala 7,26 kg.

deniskateniska
1. apr 2011

@mape 😀 dakujeme a bud rada, nas doktorka posiela po vysetreniach napriek tomu ze je vsetko v poriadku, ale ze je tucny... a to ked sa zacal hybat tak uz chudne, si vravim ze kde su tie moje sunky velikeeee 😀 😀 😀

mape
1. apr 2011

@deniskateniska zboznujem tie malicke suncickove nozicky u babatiek aj ked nasa ich dlho nemala. tie doktorky niekdy zvelicuju ze az az. hlavne, ze je maly stastny a urcite ked sa teraz zacal hybat tak sa budete cudovat ako sa mu vaha upravi. podla mna je uzasny 😵

deniskateniska
1. apr 2011

@mape dakujeme 😉 no my mame sunky vsade, ale uz sa pomalicky tratia tak mi to bude asi aj chybat 😀 😀 moja mamina chcela mat vzdy take babatko ale vsetci sme boli chudunky tak sa vysalie teraz s vnucikom 😀 😀 😀

miculienka
1. apr 2011

@mape - ďakujeme , hej páči sa jej tak na 10 minút, potom mama vymýšľa inú činnosť 😀

anjelicek26
1. apr 2011

@deniskateniska - ukazkove miery, Max je proti vam fakt krpec 🙂 Ale nevadi, pribera a to je dolezite 🙂 My mame 9220g a 73 cm 🙂

basa23
1. apr 2011

@gilmorka moja teda toto nerobi,ona je strasna citlivka tukancek a rev jak tur 😀 sa divim ze ho to neboli 😉

deniskateniska
1. apr 2011

@anjelicek26 ale maly sa obrom uz narodil 😀 😀 😀
@basa23 tak nas si privrzne prsty do suflika a je ticho bo som mu raz povedala ze na co to tam pchal ze som mu to zakazala a aj tak tam pcha tie prsty, ze tak mu treba odvtedy neplace - pokial to nie je silno samozrejme 😀 😀 my ked sa buchne tak sa smejeme aby neplakal ale smial sa aj on z toho 😉

anjelicek26
1. apr 2011

@deniskateniska - tak to ano, my sme mali 2550g a 45 cm 🙂 Na to to krasne dobehol 😉

Maly spinka, asi pojdem nieco porobit, vonku je HNUSNE, doslova. Oblaky, poprcha, divny tlak...

basa23
1. apr 2011

@deniskateniska tak to je dobra metoda naucit ho smiat sa od bolesti vyskusam 😀 pekne mate miery,hlavne ze je zdravucky,aj moja mala je dobra buchta ale ako uz lozi,a sa stavia uz chudne 😉 kolko mal maly ked sa nrodil ked vravis ze obor?

deniskateniska
1. apr 2011

@basa23 no hlavne nesmies zhiknut ked sa buchne abo daco, ale vravim vzdy sa smejeme ze haha to co si urobil 😀 😀 a ten kuka ze ho nic neboli tak neplace... minule jeho krsny tak zhikol, bo padala doska, ktora padla na mna - sak mam daky ten reflex, no a maly od toho hiknutia tak zacal revaaaaaat.... sa zlakol toho hiknutia 😀
no a maly mal 50cm a 4020 g 😀 gulocka moja mala 🙂

piacere
1. apr 2011

@deniskateniska vau aké miery... 🙂

@anjelicek26 náš je krpec 😉 včera sme sa boli vážiť, merať... 8710g, 71cm 😝 😅

ludka_r
1. apr 2011

Ahojte kočky. Ako sa mi tu máte??
Ja sa mám dosť blbo. Musím pracovať na bakalárke. Mám ju o chvíľu odovzdať, a ešte mám len tri strany ☹ Vôbec neviem ako na to....
A navyše deťúrence mi tiež veľmi pracovať nedajú.
No čo, musím to dajako zvládnuť, aj keby to nemalo byť na 100%
Mám takú otázočku: Tie čo ešte kojíte, ako ste na tom s mrchou?? Lebo mne už asi 4 mesiace chodila pravidelne, no teraz mi už dva týždne mešká. Tak veru neviem, neviem, či si mám radšej testík urobiť, alebo čo. 😀

Inak, Riško mi už konečne začína pekne priberať. Je už ako tak pohiblivý, aj sedí, i keď to ešte stále nie je dokonalé. Ale na nohy by sa už staval Každopádne, robí mi radosť, aj keď nie je z tých najšikovnejších 😀

anjelicek26
1. apr 2011

@piacere - mne maly konecne zacal priberat... uz mu neakceptujem take, ze neje, proste ho natlacim. Ku koncu uz aj pusu otvara, len na zaciatku krmenia neotvori usta ani za svet. Tvrdohlavec maly. Pritom vidim, ze je hladny. Asi ho tie zubky bolia chudatko :(

basa23
1. apr 2011

@deniskateniska tak to urcite dieta sa zlakne netreba zhuknut,ja som to pri malej urobila asi 2 krat a sa ma tak zlakla 😒 a v pohode moja mala 3720 g a to je dievcatko co je dost na dievca.nachlapca je to podla mna ok vaha.

anjelicek26
1. apr 2011

@ludka_r - bakalarku nezavidim, ja som robila ked som mala Sasenku... chce to pevne nervy.. nakoniec som mala 65 stran tusim, stacilo 🙂

no a mrcha, to je co? Keby sa ma doky spyta, ze kedy naposledy - tak september 2009 😝 A to my kojime uz taaaak malicko, nechapem... cez den väcsinou uz vobec... a v noci len raz a nadranom... ale podla bazalky ziadna ovulka este nebola... tak cakame... test si robim priebezne raz do mesiaca a fu, nastastie zatial nic 😅

piacere
1. apr 2011

@anjelicek26 môj naopak spraská každý deň na obed cca 250ml zeleniny 😅 😕 Pred mesiacom a pol vážil 8300g, teraz 8700 😅 no nič moc... ale lekárka mi vravela, že priberá ukážkovo, že to mu stačí taká váha... Ono je to tým, že malý je NONSTOP v pohybe... neobsedí ani sekundu... štvornožkuje ako strela, vôbec za ním nestíham... detto chodenie okolo nábytku... on je taký malý "postrach Denis" 😅

miculienka
1. apr 2011

@ludka_r - ja som doteraz veľmi mrchu nemala ale minule sa mi začala spúšťať, potom dva týždne nič a potom zas, tak som to konzultovala s doki - že sa nemám obávať, že počas dojčenia je to nepravidelné a rôzne , len ak by to bolo časté a prisilné tak mám ísť na vyšetrenie , možno ak si z intenzívnila dojčenie , tak sa čosi hormonálne udialo , ale ak ti to nedá pokoja, tak si urob testík, aj to je možné 😉

anjelicek26
1. apr 2011

@piacere - aj nas stvornozkuje ako strela, on mi nepribral minuly mesiac nic, hnackoval tri tyzdne kym si zvykol na UM, tak to teraz dobieha zlatusik 🙂 Krokovanie okolo nabytku u nas nehrozi zatial, len sa vytahuje, stoji a drzi sa jednou rukou, ale chodenie asi este nie... sem-tam posuva stolicku a tak kusok prejde, ale este to neni vonco...

jenie123
1. apr 2011

@ludka_r ja kojim a tiez ako @anjelicek26 neviem co to mrcha je.. Aj som si hovorila, ze keby som otehotnela, tak ani neviem, ze som v tom.. 🙂
Co sa tyka priberania, moja mala pribrala za mesiac 100 gramov.. Teraz ma 7300g. Malo papa a stale vymysla a neusedi, vsetko spali..

anjelicek26
1. apr 2011

@piacere - takto to vyzeralo u nas par dni dozadu, mam pocit, ze je este rychlejsiiii

https://www.youtube.com/watch?v=Lr7qvk0QIHo
lenocka84
1. apr 2011

@anjelicek26 no u nas to vyzera tak isto, lieta ako saleny, a hlavne za psom

piacere
1. apr 2011

@anjelicek26 😀 presne takáto neriadená strela je aj náš malý. Najlepšie je, keď je napr. v spálni, v obývačke je pustený televízor, kde sa ozve jeho obľúbená reklama 😀 vtedy letí ako drak... myslím, že raz nevyberie zákrutu a potyká si so stenou 😅

Ináč, máš úžasnú pomocníčku 😵 😉

anjelicek26
1. apr 2011

@piacere - Sasenka je zlatinko k nemu, ak si nieco da do pusy, okamzite to dava von, ak sa niekde zasekne, vzdy ho vytiahne, ak robi kraviny, aj mu pekne vynada 😅 😅 😅 Veeeelmi ho lubi 😵 😵 😵

Inak baby Max este nekukal na telku. Teda tak vedome...ani ked Saska kuka pred skolou rano rozpravky, ani vtedy tam nepozrie... ze by musime kupit väcsiu telku 😅 Aj tak by sme chceli, v Nemecku mame velku plazmu a tu take stare nic, len kde to dat? Musime nieco vymysliet..

piacere
1. apr 2011

@anjelicek26 náš zase naopak... niekedy je do telky tak "zažratý", že okolo neho môžu aj tanky padať 😅 najobľúbenejšie je TA3 a Ďurianová na Markíze 🙄 😅

jenie123
1. apr 2011

@anjelicek26 aky je rychly.. to mojej tak nejde, ale hlavne preto, ze mame doma plavacku a chudatku sa to smyka..

@lenocka84 aj Stellke sa strasne pacia psikovia.. Ked ich vidi vonku, ked sme na prechadzke aj z kocika chce vyskocit.. 🙂

lenocka84
1. apr 2011

@jenie123 no tak to je u nas bezne, ja sa rehocem, lebo Patko zacne mavat rukami od radosti a ludia mu ze pa pa si myslia ze im kyva 😀 😀 😀 😀

jenie123
1. apr 2011

@lenocka84 my musime byt vecer okolo 6 u nas pred cinziakom, lebo sa tu vtedy stretava partia psickarov. Ten najvacsi sa jej paci - nemecka doga, uz sa na nej aj vozila.. 🙂

lenocka84
1. apr 2011

@jenie123 ty koki, nas vcera nuchal rtw maly na neho rehooot, vo velkom, ja som trpla aby po nom neskocil a on sa rehotal
obcas su divne tie nase deti