icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
1. apr 2011

@ludka_r ja kojim a mrchu som este teda nemala 😀 😀

basa23
1. apr 2011

@ludka_r obdivujem pri 2 detoch skolu ja som si dala odklad do septembra v skole pri jednom dietati 😉

borci
1. apr 2011

@anjelicek26 Wau no ten teda lieta, a vyzera, ze by uz rad aj on skakal na tej posteli so sestrickou 😀

@ludka_r drzim palce s bakalarkou, chce to hlavne, aby si mala klud, no ale neviem, ci sa da teraz pri tych nasich nezbednikoch 🙂
a ja som dostala mrchu den po sestonedeli a odvtedy si chodi pravidelne ako hodinky 😠 a to pritom stale kojim

basa23
1. apr 2011

@anjelicek26 rychli je teda pekne 😉 krasne deticky a krasne izbicky maju 😀

anjelicek26
1. apr 2011

Dakujem babule, aj mne sa zda rychly 🙂 Na to, ze sa prvy raz otocil az v 6,5 mesiaci to super dohnal 😉 Boze baby ja a ten moj blby defekt na kocari, ani von ist nemozme... drahy mi povedal, ze si mam kupit novy kocar... no neni blby? Radsej ako mi opravit defekt mi nakaze kupit iny kocar. LENIVEC 😠

mape
1. apr 2011

@anjelicek26 suprovy je ako to Maxovi krasne ide 😅

Chcela som sa opytat aj vase deti Vas kusu. Normalne posledne dni Elissa pride ako keby sa chcela pritulit a zrazu kusne ale poriadne 😝. Zaujimave ale je, ze pri kojeni ma nekuse.

borci
1. apr 2011

@anjelicek26 to by som chcela takeho muza 😀

zfidorka
1. apr 2011

@mape moja kuse vsetko... okrem mna zacina aj nabytok... jej hovorim ze si brusi zuby ako zajac... 🙂

anjelicek26
1. apr 2011

@borci - no ja neviem, zaplatit si to akoze mam sama 🙄 Teda nie, ze by mam zlu matersku, ale kvoli defektu 3-400€ na novy kocik nevyhodim 😠

@mape - Max nekuse 🤐

borci
1. apr 2011

@mape presne aj moja to robi 🙂 chce sa tulit a uhryzne ma do ramena alebo prska cez tricko- proste do makkeho 😀

borci
1. apr 2011

@anjelicek26 jaj myslela som, ze sponzor je on 😉 takto sa z toho vyvliect... a nemas to kde dat opravit? niekde v sportovom obchode?

jenie123
1. apr 2011

@mape moja kuse len nabytok, uz si ohlodala celu postielku.. 🙂

anjelicek26
1. apr 2011

@borci - mne to opravuje bud sused, alebo kamoskin manzel (mam 8. defekt odkedy je Max na svete - na tomto kociku len druhy, ale aj tak som na nervy uz), väcsinou im upeciem tortu ci kolac a je poriesene 😅 No snad niekoho ukecam, lebo fakt uz neviem... ja mam inak len zapp, ten sa neda polohovat - polohovatelnu sedanku mam u krajcirky este minimalne dva tyzdne, krpec tam visi v pasoch, je to na PRT momentalne.

No a sponzor, on plati milion inych veci vratane nasej svadby o necely mesiac, nechcem tlacit na pilu s novym kocarom - teda s platenim. Ale kupit ho mam vraj, tak pozeram nejake teutonie z druhej ruky, uvidim, novu sa mi kupovat nechce...

jenie123
1. apr 2011

@anjelicek26 ja som uz mala 3 defekty na jednom kociku.. Nastastie mi to manzel vzdy opravil.. 🙂 Inak uz sa ti to blizi.. Uz mate na svadbu vsetko zaobstarane.. ?

mape
1. apr 2011

@borci no vidim, ze nie som sama komu to mala robi. Musim neako prist na to ako ju to odnaucit, ale asi sa mi to nepodari uvidime.
@jenie123 @zfidorka
no okusuje aj nabytok. Aj ja jej hovorim, ze je ako zajacik 😀

anjelicek26
1. apr 2011

@jenie123 - no moj 90% casu neni doma a ked je doma, tak robi ine veci... ak mu poviem, ze nech kukne kocik, tak na to cakam mesiac... a aj to frle. Posledne mi na quinny buzze zdemoloval koleso, co to tak nasilu robil, lebo bol nastvaty, ze musi zas. Tak som dokupovala nove koleso 😠 Teraz mam muru a nechcem ju menit, fakt uz neviem...

No na svadbu uz mame takmer vsetko, buduci tyzden idem na skusku siat, skracovali mi ich, snad to uz bude fajn. No a tortu nam este nepotrvrdili, nemame ani definitvne menu, teda mame, ale este sme tam dve veci chceli zmenit je to detail... drahy si vezme sluzobne auto, tak tam budeme mat bentley na svadbu, tak sa tesim. Hudbu mame, fotografa tiez, pozvanky ideme posielat az teraz (ale tak vsetci uz vedia), viacej ma uz nic moc nenapada... jaj a prstene ideme zajtra kupit 😵

piacere
1. apr 2011

😕 moje dieťa spí od 11.15...začínam sa nudiť 😅 Idem ho zobudiť? 😀 😎

bubina1
1. apr 2011

@piacere moje dieta spalo od 9.30 do pol jednej...som ju tiež isla budit...asi je niečo vo vzduchu ked tak spia 🙂

anjelicek26
1. apr 2011

@piacere - Max spi od 09:40, teraz sa prebral, vylochal flasu (jupiiii, dal si mlieko) a spi dalej... tipujem, ze do druhej o nom nebudem vediet 😕

A ty vyloz nohy hore a nikoho nebud, nech ti to ani nenapadne 😕 Uzivaj ticho a klud 😅

piacere
1. apr 2011

@bubina1
@anjelicek26
😀

užívam.... lebo on keď spí takto dlho, tak je potom ako na baterky 😅 nezastaviteľný...

aaaaaaaaaa už je hore 🙄 😅

majte sa krásne žienky

borci
1. apr 2011

@anjelicek26 ved jasne, neda sa vsetko. ale urcite kupis nejaky. a chcela by si este s nafukovacimi kolesami? ja mam tiez nafukovacie, ale este som nemala defekt. ani neviem, co by som robila 😒

@mape no to asi neoducis, to ju prejde urcite. 😉 nasa ma tiez nabytok akurat tak na vysku, takze obhryza. ale moc jej nedovolim, lebo riadne znacky za nou ostavaju 😀

anjelicek26
1. apr 2011

@borci - no hartan, teutonia, gesslein a bugaboo cameleon maju take, co su mäkke, ale nie nafukovacie... teda nemozes dostat defekt... tak kukam po tych. Lebo chcem väcsi kocik do terenu.

Ak by zasa kupim s nafukovacimi, tak to je jak z blata do kaluze, nepomohla by som si, tu je sama bodlac, kriky, des...

borci
1. apr 2011

cozeeeeeeeeeee, vam tak spia deticky?? nasa od vcera strajkuje. Spi uz iba 2x denne po polhodinke. a zaspava s takym placom, oci uz pomaly zavrete, ale stale sa chce pretacat a dvihat v postielke, no nechapem. aj tu je asi daco vo vzduchu.... zeby sneh 🙄

anjelicek26
1. apr 2011

Inak sa mi velmi paci mamas & pappas zoom 3 kocik... velmi... alebo teda este sola, ale to uz je taka hrkalka... tu ho maju z druhej ruky

http://cgi.ebay.co.uk/MAMAS-PAPAS-ZOOM-3-WHEELE...

Ale asi by som chcela novy ked uz tento, musim kuk...

anjelicek26
1. apr 2011

http://www.mamasandpapas.com/product-zoom-black...

ale to je aj s vanickou a to ja nechcem, asi budem musiet do obchodu behnut peklaaa

borci
1. apr 2011

@anjelicek26 vyzera celkom dobre, a da sa otocit do oboch smerov....

basa23
1. apr 2011

@anjelicek26 pekne to vyriesil manzel 😀 sikovny naozaj to pekne dohnal,moja mala tak isto tiez sa pretocila okolo 6 mesiaca prvykrat a ted uz stvronozkuje aj vsade stale stoji.

basa23
1. apr 2011

@mape aj moja ma kuse a to vsaaade,pri kojeni to robi len ked sa jasi to nei tak casto 😉

anjelicek26
1. apr 2011

@borci - vraj su to tie tvrdena guma kolecka, som pisala tomu, co to predava na e-bay, takze ziaden defekt...krasne sa zlozi, otocny, polohovatelny do rovna, spojena rucka, madlo, dlha strieska, kolecka dostatocne velke... no pisem si ho na zoznam kandidatov 🙂

basa23
1. apr 2011

boze citam ako vam deticky spia.no ja uz 5 mesiacov neviem u malej co je spat viac ako pol hodku 😠