icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mape
1. apr 2011

@anjelicek26 tvoj Max je naozaj poklad 🙂 nasa by sa mohla od neho ucit ako sa spinka. Ale prajem ti to 😉

anjelicek26
1. apr 2011

Bubacik 🙂

tibinka22
1. apr 2011

@anjelicek26 Max je nadherny 🙂 tak mudro a dolezito sa tvari, je uzasny 🙂 😵

palculka
1. apr 2011

@gilmorka sme na tom rovnako ako vy, presne ako cez kopirák

jenie123
2. apr 2011

@anjelicek26 malu na vecerny spanok uspavam v postielke, chvilku si poplace a zaspi, myslis, ze by som to takto mala robit aj v noci.. Ja sa len bojim, ze sa uplne preberie a mame po spanku..
@gilmorka @mape Ja som malu uspavam v postielke a som stale pri nej. Ona sa mi stale dviha a stavia, tak ju drzim a hladkam.. Chvilku si poplace a potom zaspinka, len skoda, ze je po 1, 2 hodiniek hore a potom zaspi len na prsku.. No musim skusit aj v noci ju tak uspat..

gilmorka
2. apr 2011

@palculka a to som myslela,ze sme asi jedini co takto spime. Snad z toho vyrastu drobci nasi 😒

@jenie123 ja by som ho tak neuspala, vecer uz place aj na rukach, az sa zadusa. Dokonca ked po tom placi naposledy zaspal, este pol hodinu mi kazde dve minutky vzlykol nahlas zo spanku.Ozaj vynervaceny bol. A to mame od malicka, jeho sa nedalo nikdy dat do postielky a hladkat a aby tak zaspal. Vzdy hned plakal, maznacik nas maly, chce nas citit, co uz s nim 😉

gilmorka
2. apr 2011

Inak dnesna noc vcelku fajn, ja som sa budila, on spal 😀 Bol hore hadam 4-5 krat, zakazdym s mrncanim, ale dalo sa. Od pol noci spal snad do stvrtej v kuse, aspon si nepamatam, ze som bola hore. A ked si nepamatam, je to fajn 😀

jenie123
2. apr 2011

@gilmorka a na druhu stranu v 18 rokoch sa uz s nami maznat nebudu chciet.. treba si to uzit.. 🙂

basa23
2. apr 2011

@jenie123 no ani ja by som teda malu takto neuspala len hladkanim.ona len a len na prsku. drzim palce aby sa ti to podarilo aj pocas noci takto.

mi dnes budicek o 5.uz druhy den 😠 . a v noci fu asi 7 krat hore.

mape
2. apr 2011

@jenie123 nasu ked uspavam tak zaspi jedine na prsku inak nie. Ked sa ale v noci zobudi tak ju len polozim pohladkam, ona ma drzi za ruku a zaspi tak do dvoch minut. Snazim sa ju nechat v postielke aspon do polnoci az potom ju vybrat a dat jej cucnut. Vacsinou sa to da, ale su aj noci kedy ju proste musim vybrat lebo strasne place. Vyskusaj a uvidis mozno sa Ti to podari a zaspi.

My dnes budicek tiez o piatej 😝 , ale mm ju dal k nam do postele prisala sa na mna prisavka moja a ani neviem ako sme zaspali a zobudila ma az o osmej 😵

ludka_r
2. apr 2011

@anjelicek26 mne osobne by tiež veľmi nevadilo, keby som bola tehotná, ale ale mám školu, a tú by som musela nechať. A to by ma veru už toľko netešilo. No a môj muž tretie nechce vôbec 😠

Tak sa som si dne veľmi nepospala. Išla som spať asi o štvrť na 5 a o pol deviatej mi môj drahý manžel hodil drobca do postele, aby som sa starala. No pekne ma naštval ☹ Ale cítim sa celkom v pohode, až neskôr ma chytí spánok. Nie som zvyknutá takto krátko spať.

anjelicek26
2. apr 2011

@jenie123 - ja to tiez robim tak aj v noci, pomrnka a spi dalej, ked ho polozim, ale je to otazka minuty. Ono v noci sa spi, on je unavenyyyyy, preco by nemal zaspat?

@ludka_r - vies ako muz nechce tretie vobec xixi, tak si mal davat pozor 🙂 Kedy budes robit testik?

angie267
2. apr 2011

ahojte baby ako sa da dostat do tej novej temy? Pisala som asi tri dni spat mojalili, ale asi nema cas vsetky nas vybavovat.......chcela by som sa tiez tam pridat, tu uz ako vidim sa pise pomenej a ja vas citam kazdy den 😝

zzz
2. apr 2011

@angie267 ahoj, napisala som ti IP...ohladne mojalili

marcovka
2. apr 2011

@anjelicek26 musim si ste brat príklad,lebo ja sa pri mojej malej ked papa chytam nervy 😒 ale poslednu dobu necham to tak a dam si magnezium 😀 na ukludnenie 😉 ....tie hormony po porode hrozne som nou kyvu a neviem čo stím 😝

jenie123
2. apr 2011

ahojte kocky, my sme mali dnes ulietany den, mala teraz pozera spievankovo, akosi este neni unavena.. 🙂 Dnes mi Stella strasne malinko papala.. o 10hod spapala 5 lyziciek kase, od 12 do 16 100g detskej vyzivy a to je vsetko, napila sa 2 krat prska.. Je to normalne..?
Dnes vecer vyskusam novu metodu uspavania, som zvedava ako to dopadne, zajtra sa vam pochvalim..

tibinka22
2. apr 2011

@jenie123 tak drzim palce pri uspavani 🙂 normalne to je, aj my mame obcas take dni, ze pramalo papame, ak jej nic ine nie je, neriesila by som to zatial 😵

basa23
2. apr 2011

@jenie123 presne aj moja ma niekedy take dni ze menej papa.nemoze to byt zubkami?ma uz zubky?fu tak drzim palce snad sa podari.potom cakame spravy ako to dopadlo 😉

anjelicek26
2. apr 2011

@angie267 - mojalili je v nemocnici...tak to musi pockat kym sa vratia.

anjelicek26
2. apr 2011

@marcovka - juj o hormonoch mi nehovor, ja tiez chodim predychavat a niekedy aj po Saske kricim za uplne blbosti, potom mi je jej chudatka aj luto ☹ Ale som omnoho kludnejsia ako pri prvom babu, taka... menej stresu... a Max je veeelmi pohodove dieta, kazdy to vravi, ze ho v zivote nikto nepocul plakat 😅 😅 😅

@jenie123 - my mame take dni (a aj tyzden to byva) ked mu idu zuby... asi ked mu tam idem lyzickou dnu... ja to nejako neriesim, tak ma par dni len mlieko + to, co popapa sam. Vtedy mu dam cestoviny do misticky - inak tie misticky, co sa prisaju na tablet su na nezaplatenie - a to si papa, alebo ovocie, korku z chlebika. Aspon nieco.

angie267
2. apr 2011

@anjelicek26 dakujem za informaciu, chudatko Danko dufam, ze coskoro bude zdravucky.........

jenie123
2. apr 2011

@basa23 dakujem.. dolne jednotky mame a vyzera to tak, ze jej idu vrchne jednotky aj dvojky naraz.. uz nech sa tie zubky prerezu..☹

angie267
2. apr 2011

nasa aktualna foto 🙂

tibinka22
2. apr 2011

@angie267 zlatunka je a taku trojkolku chceme aj my... 🙂

jenie123
2. apr 2011

@angie267 jeee, aka je krasnucka.. aj my sme sa dnes na takej trojkolke vozili, len oranzovej 🙂

basa23
3. apr 2011

@jenie123 tie zuby su svina.mojej malej ide jeden vrchny zub uz asi 5 tyzdnov.donedavna mala tam modre dasno,potom to modrezmizlo a az teraz sa jej tlaci zub.dokonca ten zub predbehol jeden dolny 😀

jenie123
3. apr 2011

@basa23 🙂 jednej kamosky malej zacali rast horne jednotky, mala to zdurene, cervene a nez jej vysli, stihli jej narast spodne jednotky aj dvojky a jedna horna dvojka.. 🙂 takze zatial mate jeden zubok? a pozeram, ze ste ranne vtacata 🙂
a teda musim sa pochvalit s nocou, nocne hladkanie nepomohlo, strasne plakala tak opat skoncila 8 krat na prsku. je to moj cecon 🙂

basa23
3. apr 2011

@jenie123 jeeeej nieee 😀 nam ide uz 6 zub.(som tak myslela ze ten 6.zub robi momentalne neplechu) 😀 mojej uz vysli prve dva dolne zuby straasne skoro tyzden pred 4 mesiacom.no mi sme ranne vtacata bola hore uz od 5.ale vcera sla skoro spat o 19 20 bola mrzuta unavena.to mi je luto ze nevysla metoda.mi sme boli na prse asi ž krat.neviem aj ja som skusala ju pohladkat,ponosit na rukach a nic tak sla na cecok.som chcela kojit do roka ale hm takto to vyzera ze to bude este dlhooooo.len mi uz ideme na jednom prse tak neviem ci to bude mozne.kolko mate uz zubkov?Inak krasne meno Stella 😉 a dobreeee raaanko 😀

chani
3. apr 2011

bre ranko,tak ja som sa tyzden vytesovala, lebo maly sa budil len uzqasnych 2x za noc, co bola 5 mesiacov len utopia a dnes svac...kazde 2 hodiny bol cca polhodku hore,a pocas toho 1,5hodinoveho spanku pomedzi to sa furt mrvil a stale chcel byt prisaty, tak som zvedava, ci to je jednorazovka, alebo sa vraciame do starych kolaji ☹

inak ja som z tych nasich 2 tem jelen, neviem kam pisat, kam pozriet, lebo sak pri tom mojom divochovi stiham viac menej len 1 z nich 😉 este ze mam net v telefone, inak by som nestihala ani jednu hehe

mape
3. apr 2011

dobre ranko 🙂

@jenie123 je mi luto, ze metoda nezbrala. No aspon prsko zabera. 😉
Nasa noc bola jedna z najlepsich. Uz straaaaasne dlho taka nebola. Normalne som sa vyspala. Isla spat o pol osmej, o deviatej sa zobudila chvilku som nesla k nej a ona normalne do 5 minut sama zaspala. Potom bola hore o pol jednej a pol stvrtej to som ju kojila. Okolo piatej sa zobudila zacala plakat tak som chvilku ostala lezat a ona po si po chvilocke sama lahla a zaspala pokladik moj 😵. No a vstala o siestej ako vzdy, len s tym rozdielom, ze neplakala, ale sa pekne hrala v postielke. Tak som si este polezala a vybrala ju o pol siedmej 😅 Keby to take uz bolo kazdu noc co pochybujem.