icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tibinka22
3. apr 2011

@chani hm, musis dufat, ze to bolo len jednorazove a dalsie noci budu super 😉

@mape vam gratuljem ku krasnej noci 🙂
@jenie123 no tak vies prsko je prsko 😀

Inak dobre ranko, my soplikujeme, ide nam prava dvojka, ale nic vazne, ziva je ako keby jej nic nebolo 😝
Co sa tyka tem, ja pisem raz tam raz tam... 😵

bealondyn
3. apr 2011

dobre ranko, u nas noc v pohode, k nam do postele isla az o 4 rano, co je velky uspech. 😀
dnes je v anglicku Den matiek, tak prvykrat oslavujem, uz som dostala karty a velkeho plysaka a drahy bude dnes varit obed a obskakovat ma, tak sa tesim. 😵
takze: @etuska @kivec @anjelicek26 @mape Happy Mother's Day! 🙂

tibinka22
3. apr 2011

@bealondyn tak krasny Mother's Day aj ostatnym mamickam v Anglicku 😵 Uzite si to 🙂
nas to caka asi tak za mesiac aj ja sa na ten den velmi tesim, ved som prvy krat mama....
ale my dnes mame 10 mesiacikov, za dva mesiace oslava, aj na to sa tesim tesim 🙂 ale ja neviem, co malej kupime, uz sa ma vsetci stari rodicia vypytuju, mam im radit a ja sama neviem 😝

jenie123
3. apr 2011

@basa23 teda mala je uz zubana.. 🙂 jejda, dost skoro ste zacali so zubami.. Malej prvy vysiel v 7 mesiacoch a pol mesiaca sme cakali na druhy.. 🙂 a teraz cakame na dalsie.. No s tym kojenim sme na rovnako, uz sa mi manzel smeje, ze budeme chodit na kupalisko a mala ma bude hladkat po prsiach, ze chce papat.. 🙂 Ako sa vam podarilo, ze ste na jednom prsku? Odmietala to druhe? Dakujem, meno som vyberala ja, aj som si ho presadila 🙂 a nikomu sme meno nepovedali, az ked sa mala narodila.. 🙂
@chani aj ja fungujem na nete v telefone.. 🙂
@mape gratulujem k super noci.. malu mas uzasnu.. Snad sa aj nam podari taka noc..

jenie123
3. apr 2011

@bealondyn krasny den matiek.. 🙂 pekne si to uzi, aj mne by sa pacilo, keby mi manzel navaril.. On vie len cestoviny a polievky zo sacku.. 😀
@tibinka22 gratulujem k vymesaciu.. 🙂 ja som uz tiez rozmyslala nad darcekmi k roku a uz ich mam na plane viacero.. odrazadlo, trojkolku, hojdacieho konika.. 😀

tibinka22
3. apr 2011

@jenie123 dakujeme... trojkolku aj my asi kupime... hojdacieho konika sme zdedili, takze toho mame, no musim porozmyslat.. lebo ja nie som za oblecenie.... to jej kupujem tak ci tak, lebo to mat musi.... narodeniny a meniny su pre radost predsa 😵

jenie123
3. apr 2011

@tibinka22 ved to a hlavne detom, tie z toho maju najvacsiu radost.. Este som rozmyslala malej kupit bazenik s balonikmi..

tibinka22
3. apr 2011

@jenie123 vidis super napad 😉 uz si zacnem asi pomaly pisat aj zoznam 😎 a aj nejake kocky by neboli zle... no a smojou maminou uz riesime aku tortu, lebo treba ju tri tyzdne dopredu objednat, cize na zaciatku maja, ale Miske to bude asi tak jedno, hlavne, ze tam bude moct capnut svojou rucickou a jest priamo z nej 😀 no a menu, absolutne neviem, kedze nas bude zo 12 urcite 🙂

basa23
3. apr 2011

@tibinka22 tak vsetko naj k 10. mesiacikom 😉 fu ani ja veru netusim co malej na rok,musim zacat premyslat to tu bude coby dup 😀

basa23
3. apr 2011

@jenie123 nie neodmietala to druhe prso len neak postupne som v tom stracala mliecko,ono zo zaciatku to bolo take ze v nom som mala menej.no uvidime.aj svagrina fungovala rok na jednom.no dost mozne co mam susedka mala ma rok a pol a este ju koji a vzdy ked su vonku tak pride knej taha ju za tricko a ze mnam mnam 😀 no co uz budeme si zatial uzivat kojenie 😝

tibinka22
3. apr 2011

@basa23 dakujeme... ved to.... coby dup je to tu... 😀
baby ja neviem ako Vam, ale mne ten cas neskutocne letiii.... 😕

basa23
3. apr 2011

@tibinka22 len piste navrhy budem bra inspiraciu.ta trojkolka znie dobre,nakolko aj mi sme konika zdedili aj odrazadla ma dve uz 😀
no podobne aj u mna straaasne to utekaaa

jenie123
3. apr 2011

@tibinka22 @basa23 baby ani nehovorte, pred nedavnom boli este v brusku a uz planujeme darceky a oslavu k 1. narodeninam.. 🙂 ja som rozmyslala, ze budeme mat 2 torty, jednu pre malu a jej kamosky jogurtovo-piskotovu a druhu pre nas dospelych..🙂 jeee a este mam jeden navrh na darcek, minuly vikend sme boli u kamosky a na dvore mali elektricke auto na dialkove ovladanie, tak sa v nom malej pacilo.. skusim hodit foto z telefonu, ak mi to pojde 🙂

etuska
3. apr 2011

@bealondyn
happy Mother s Day 😵

anjelicek26
3. apr 2011

@bealondyn - Happy mother s day 😵 😵 😵

Som dostala nadherne ruze od Maxika a od Sasky vlastnorucne napisanu a vyrobenu pohladnicu, no skoro som sa roztopila rano 😵 😵 😵

anjelicek26
3. apr 2011

@jenie123 - no aj moj, on dnes bude v zahrade grilovat, to zvlada 😅

My mame velky bazenik s gulickami, obe decka sa tam vyhraju... my kupujeme pieskovisko na prve narodky a asi aj my tu posuvaciu trojkolku + urcite aj puky wutsch. Nech sa uci.

A tortu spravim tvarohovu s ovocim, na boky natriem cukor + zltka vymiesane, potom sa na to da dat potahovka a spravim mu 1-ku veliku, jemu dame dolu len ten cukrovy potah a moze jest... Nebudem robit nic extra. Aj tak budeme oslavovat len v rodinnom kruhu, takze my 4.

jenie123
3. apr 2011

a tu je ta fotecka 🙂 a ta druha je s havinom.. 🙂 urobila si z neho konika.. 🙂

anjelicek26
3. apr 2011

@jenie123 - jej krasa, aj moj tatino ma obrovskeho havina, nemecku dogu, tiez na nom Saska jazdi, je mu tak do vysky papule a pes ju pocuva na slovo, ja sa na tom vzdy idem pototo od smiechu 😅 😅 😅

jenie123
3. apr 2011

@anjelicek26 mne sa velmi paci, chcela by som ho, ked raz pojdeme byvat na domcek.. 🙂 mala je z neho unesena, ked ho vidi, chce vyskocit z kocika.. 🙂

znamia
3. apr 2011

zdravim, moj prvy prispevok... 😉
happy mother's day vsetkym!
som rada, ze nie som sama, kto riesi norodeninovu oslavu 2 mesiace dopredu... dufam, ze budeme mat vela deticiek, pretoze mala je hrozne kamaratska. a tiez neviem aky darcekovy zoznam dat pribuznym. vela veci ako konika a trojkolku sme zdedili... ale ten napad s bazenikom je super, ci s vodou, ci s gulickami 🙂 vdaka @jenie123

bealondyn
3. apr 2011

@anjelicek26 ta karta od Sasky musela byt krasna. 🙂

my kupujeme malej tiez pieskovisko na narodeninky, mame malu zahradu, takze take male:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...
v jednej polovici bude mat piesok a v jednej vodicku a na noc to zatvorim nech jej tam nelezu chrobaky. 😀

a toto uz ma v izbe aj s loptickami:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...

znamia
3. apr 2011

@bealondyn ja hladam tiez cosi podobne ako ma tvoja mala v izbicke, ale trosku vacsie. bude leto, v zahrade je miesto a chcem, aby sa tam vosli aspon 2 deti a malo to tienidlo. nasla som toto:
http://cgi.ebay.co.uk/Inflatable-Pool-Princess-...
ale ma to schodiky... a tie ostatne su same auta a spiderman a podobne

anjelicek26
3. apr 2011

No my chceme pre dve deti rovnake pieskovisko ako mame v nemecku, tak objedname toto, drevene do anglickeho pocasia skonci machom ci plesnou na miesku, kryt nekryt 😝

http://www.comparestoreprices.co.uk/outdoor-toy...

Saska sa tam kludne hrala z dalsimi dvoma kamoskami, je to velke. My sme tam mavali 250kg piesku.

mape
3. apr 2011

@bealondyn @etuska @kivec @anjelicek26
HAPPY MOTHER'S DAY
@bealondyn ten bazenik na lopticky vyzera super. Nevypadavaju velmi z neho tie lopticky? Vyzera dost plytky.
@tibinka22 Vsetko najlepsie k 10 mesiacikom
@jenie123 mala je uzasna. Ako sedi na psikovi uplne super. 🙂 Nasi maju doma dvoch yorksirakov ti utekaju a elissa ich nahana 😀

Tiez uz uvazujem co malej na narodeniny. Kupine asi odrazadlo a pieskovisko. Ostatne darceky nechame na ostatnych.

bealondyn
3. apr 2011

@mape nie je plytky, mala z neho ani nevie vyliezt. 😀 ma tam len 100 lopticiek a to je dost malo, este musim dokupit! 😀 a minule sme tu mali na navsteve 2 kamosov a v pohode sa tam vsetci 3 zmestili. kebyze mi sem idu nahodit fotky, tak dam ukazku, ale nechce mi to nacitat. 😠

basa23
3. apr 2011

@jenie123 fakt je to pravda co sa hovori ze pri detoch vidime ako starneme 😀 no ja uz som rozmyslala nad tortou len neviem este co ze ci macko pu alebo aky tvar 😀 aj moja ma taku stvorkolku na elektriku trosku mensiu ako si dala foto ale paci sa jej super to je.zlata je v tom to je super darcek 😀 dnes sme boli na zahrade a mala ani za svet na trave jakmile sa jej dotkla tak hned ustupila,nechapala som sa asi boji travy 😀

jenie123
3. apr 2011

@basa23 my sme sa teraz vratili od svokry, cely den sme boli vonku na dvore a malej sa na trave strasne pacilo.. chytala kazde stiebelko, listocek a samozrejme vsetko do pusy.. 🙂 maly zajko.. 🙂
@bealondyn pekny bazenik s loptickami aj mne by sa take nieco hodilo, musim sa pokukat, ci sa nieco podobne neda kupit aj tu..

basa23
3. apr 2011

@jenie123 no ja nechapem to moje dieta sa balo musim ju davat castejsie na travu nech si zvyka 😀

jenie123
3. apr 2011

@basa23 nasa sa zatial neboji nicoho.. az sa cudujem, ale ono to skor ci neskor pride.. 🙂

mici111
3. apr 2011

ahojte, my sme tiez boli cele poobedie na zahrade, ale Sari sa na trave moc nepacilo, iba na deke sedela..na travu ani za svet 🙂 fajnovka :_)