icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

matkaasebko
14. apr 2011

@basa23 tak drzime palce aby hypo vysla....fuuu ale nezavidim zaviazat sa na tolko rokov.... 😖 mne staci ze splacam 3 roky pôzicku a zda sa mi to byt nekonecne....
@jenie123 korculovanie dopadlo u nas uchvatne chytili nas krupy... 🙂 takze vôbec netreba vcerajsok zavidiet....
inak u nas bola noc zase super...a konecne sa nam spravila dierka na zub tak hadam uz bude dalsi zub...uvidime...
my chceme na narodeniny veeelky bazen, bo my mame vsecia traja narodky po kope, drahy 10.6, ja 14 a maly 16 tak som sa s nasimi dohodla nech daju peniaze a kupi sa bazen, len neviem kto sa bude z neho viac tesit ci ja abo maly... 😝 vyhoda dvora...a pak este chcem malemu kupit mobil, bo uz ma nebavi ze moj mi furt berie a papa...tak nech sa tvari ze ma svoj...a viete co?ja som vcera v bille kupila krpatemu na dvor taky stan iglu a je to spojene tunelom...vyzera to super...tak sa tesim..uz nech je pekne...

inak môze nas zapekat z cvikli?a môzu uz hovadzie maso?bo mam kusok v chladnicke tak reku co mu z toho spravit....

matkaasebko
14. apr 2011

@julianka777 u nas je tiez sportovy na dlhsie trasy a golfac sa vozi v aute...ale pravda je ze v sportovom sa omnho lepsie vyspi a skôr tam zaspi a vydrzi dlhsie...v golfaci sa nevie tak ulozit...ale zas keby mam sportovy vsade vozit tak pak nic ine do kufra nemestim...

jenie123
14. apr 2011

@anjelicek26 tak to maxovi neni podobne.. a ja by som bola rada, keby aspon takto pekne spinkavala..
@matkaasebko jaaaaj krupy.. ja som mala gulate narodeniny v januari a tiez ich budem oslavovat s malou, len som si myslela, ze uz nebudem kojit a dam si nejaku stamprlu.. 🙂 takze asi si nedam.. 🙂 hovadzie masko uz mozu, ja malej davam..
my mame sportiak, ktory sa super sklada, tiez ked som bravala do auta klasicky sportiak tak sa tam uz nic nedalo, tento je pekne skladny.. a ten klasicky mame do terenu a na zimu..

majjka0806
14. apr 2011

Ahojte kočky ideme sa pochvalit my uz sami chodime....bez ziadnej opori sice to je len nejakych 6 krockov potom drisne na zadocek...ale tesime sa 🙂 🙂

matkaasebko
14. apr 2011

@jenie123 a daj nejaky recept ako ho spravit bo ja vôbec netusim...sa bojim aby mi neostalo tvrde to masko....a tak mozno uz do juna nebudes kojit ci?tak jedna stamprla by jej hadam neuskodila...a mozno by po nej aj lepsie spala... 🙂

matkaasebko
14. apr 2011

@majjka0806 tak to vam gratulujeme....ste sikovny....

jenie123
14. apr 2011

@majjka0806 gratulujeme.. sikovnicek maly... 😀
@matkaasebko ja som masko dala do vody a varila, pokial nezmaklo.. ale ja som davala malej svieckovicu - to najlepsie.. ked bolo skoro uvarene, dala som nejaku zeleninku a ked tak ryzu.. a varila do makka, masko natrhala na vlasocnice, zeleninku pokrajala na drobno.. alebo ak chcem mozes mixnut.. ked ja by som si rada dala gin tonic a to nemoooozem.. ale poharik vinka si viem dat aj teraz. a vies, ze nejsi sama, kto mi hovori, ze si mam dat stamprlu, ze mala bude lepsie spat.. 😀

matkaasebko
14. apr 2011

@jenie123 tak vyskusaj a ked nebude spat ona lepsie tak aspom ty... 🙂 mne krpan prave konecne zaspal, sice na cecku a bez desiaty ale spi....bo je taky uboleny cely den ze az, lebo vcera sa mu konecne spravila dierka na zub, tak sa uz asik hned tlaci aj ten...ale uz nech je vonku...noo vyskusam daco uvarit, idem pokukat aj dake recepty na nete...ked ja neviem co to je ani jake maso, to mi iba svokra doniesla....

jenie123
14. apr 2011

@matkaasebko mojmu drahemu to pomaha, da si par piviek a hned sa mu lepsie spi, ani malu nepocuje.. 🙂 tak to je super, tak nech rychlo sa pretlaci.. 🙂 mam uz vysiel a uz len cakam, ked trochu povyrastie a zacne ma kusat.. ☹ aby som hned aj nezacala odstavovat.. 😀 ja som vytiahla z mraziaku hotovy prikrm, dnes bude mat kuracie masko so zeleninkou a ryzou.. vcera som bola v tescu, ze nakupim nejaku mrazenu zeleninku, no ako by ho niekto vykradol, nic tam nemali.. 😒

matkaasebko
14. apr 2011

@jenie123 to poznam...aj u nas lubi byt vsetko vybrakovane prave ked to treba...ja som bola akurat vcera nakupovat mlieka nech mame radsej doma, pak kekse, caj, a body...2 za 4 ečka no nekup to... 🙂 a to som este zbadala vyzivy v akcii a pak este aj obrusky len mi dako nevydalo z peniazmi lebo stan mi spravil skrt cez rozpocet...dufam ze zajtra este bude akcia bo drahy bude mat vyplatu tak mu ju pojdem trochen preriedit... 🙂 vidim ze aj ty mas doma pivkara... 🙂 to aj u nas tak ze ako nehrozi aby sa zobudil na maleho, aj v noci taaaaak hucal bo bol hladny a on nic...

anjelicek26
14. apr 2011

@matkaasebko - my hovädzie davame od zaciatku mäskovych prikrmov, od 6 mesiacov.... teraz mava z hovädzej polievky mäsko a mixnute s mrkvickou, repou, cestovinou a troskou polievky, ide sa za tym utlct...

My ale mavame akosi malo mäska v jedalnicku, /kacacie 2x do tyzdna, hovädzie 1x do tyzdna a 2x do tyzdna ryba.

anjelicek26
14. apr 2011

@majjka0806 - juuuj gratulujem sikulko veliky, u nas nehrozi este dlhoooo 😝

matkaasebko
14. apr 2011

@anjelicek26 vyskusame aj my teda dnes nieco z toho spravit a asi by sa patrilo aj polievku bo my mame vacsinou masko zeleninu mixnute a tomu bud zemiaky ryzu pohanku abo cestovinu...ale ked mne to pride vsetko ako jedna polievka ked sa to rozmixuje...mne sa zase zda ze mame vela mame 6 x do tyzdna maso...rybu sme nemali este vôbec to zajtra idem od doktorky povyzvedat ake môze, bo ja ryby nejem tak neviem...a bojim sa tych kosti...

anjelicek26
14. apr 2011

@matkaasebko - ja mu davam lososove filety a mal aj zubaca a pstruha, vsetko chuti a velmi, ryba sa odporuca az po roku ako kontaktna alergia + kosti, no ale nas ju nema, to by zareagoval hned... v primorskych krajinach sa ryba odporuca medzi prvymi prikrmami v 6 mesiacoch, takze take skodlive to nebude, len treba vyberat, aku rybu ano a aku nie... Jasne, ze davam pozor na kosti, ale take male kusky, co mu davam do pusy sa daju lahko prebrat od kosti, toho by som sa nebala. U nas je ryba doma velmi casto, robim aj vecer rana len tak dusenu v alobale s masielkom a troskou rasce, za 40 minut krasne spravene, cerstve zemiaky, nam na to nasypem petrzlenovu vnat, trosku cerstveho tvarohu s pazitkou a mnamka na svete... Teda ten tvaroh len pre nas, Max je na zemiakoch a rybe 😉

matkaasebko
14. apr 2011

@anjelicek26 vsade to je inak...niekde odporucaju tak niekde tak...ja by som mu uz tiez najradsej dala rybu nech ma z nej vitaminy co nema odomna...bo ja som rybu v puse nemala asik 15 rokov...ale hadam radsej este pockame...uvidime co povie doktrorka...nudzu o ryby by sice nemal lebo deda ma rybara... 🙂 len neviem s kym by ich jedol...ked vsecia su cez tyzden prec a ja to do ruky nechytim..

jenie123
14. apr 2011

@matkaasebko ja som obrusky kupila v akcii.. 🙂 Drahy mal vcera vyplatu, tak som isla pokupit.. kde si bola v obchode? moj sa tesi na leto, ze bude s malou stale smadny a budu chodit na pivko.. Chodime do jedneho podniku a vonku maju pieskovisko, smykacku, hojdacky a preliezacky, takze si to uzije aj mala aj tatino.. 🙂
@anjelicek26 vidis kacka ma este nenapadla.. a to ju mame doma.. 🙂 este aj na rybku cakam az ju krstny chyti, nech ma mala cerstvu.. 🙂 davas rybu aj mrazenu, ci cerstvu?

anjelicek26
14. apr 2011

@jenie123 - rybku davam len cerstvu... kupim a ten den, najneskor dalsi spravim. Mrazena rybka mi po rozmrazeni smrdi...nastastie tu mozem v obchode vzdy kupit cerstve ryby... mozno by to bolo ine, keby ulovi rybku niekto a zamrazi si, ale take tie kupovane mrazene vakuovo balene... su proste oslinute take po rozmrazeni... my mame radsej cerstvu, uplne ina chut aj vona.

Kacku ma Max velmi rad, sa mi aj zda vyzivnejsia, ako kuracie mäsko.

miculienka
14. apr 2011

@anjelicek26 - a ako robíš rybu ? na masle , či ?

anjelicek26
14. apr 2011

@miculienka - vykostim rybu alebo teda filety dam do alobalu, dam na to kusok masielka, rasce, zabalim a supnem do rury na 140 stupnov pol hodku az 40 minut... vlastne sa tak pomaly podusi ta rybka. Je to mäsko potom take mäkke a stavnate. Solit nesolim, az sebe porciu potom prisolim... ale ta ryba je dobra aj tak... rascu davam, lebo tam krasne vonia 🙂

Uz ma napadlo dat aj cesnak, len neviem, ci by to malemu nebolo moc aromaticke. Takto mu to velmi chuti.

miculienka
14. apr 2011

@anjelicek26 - hmm, už len dočkať na tú rybu a skúsime aj my 🙂

basa23
14. apr 2011

@jenie123 no uz zbastila brokolicovu polievku este sa jej zdalo malo 😉 jaj mam ale hruzu ked si predstavim sa zadlzit ja som v tomto dost taky bojko.no uvidime co dnes vybavime 😉
@anjelicek26 tak to veru nic moc noc ked ti doteraz tak pekne spaval.snad to je chvilkove a opät sa vrati do normalu 😀 idu Vam zubky?ja u malej nevidim ze by jej ted sli tak neviem co to bolo dnes za noc

basa23
14. apr 2011

@matkaasebko no mi vrav ja mam z toho mrchu nemoc ale ked ted neni na vyber.mam iste pozemky ale to su este v nedohladne a cakat sa nam nechce.tak ale chceme 30 tis eur to nieje zas tak vela 😀

anjelicek26
14. apr 2011

@basa23 - praveze ziadne zuby, preto je mi to take cudne. Ani opuchnute, ani sa ma nesnazi pohryzt, ako to robi zvycajne, ked su zuby na ceste. Proste okrem toho spanku nic... ani sople nema a teda sople mali moje obe deti vzdy, ked sli zubky...fakt uz neviem. Ale zacinam byt z toho dost unavena.

julianka777
14. apr 2011

@basa23 no u nas je to tak isto,kopec hracuek,co potrebuje ma...musime porozmyslat 🙂

julianka777
14. apr 2011

@matkaasebko
@anjelicek26 dakujem kocky,pokukam po nejakom sportaku 😀

angie267
14. apr 2011

@anjelicek26 som z Maxa prekvapena, lebo ako si spominam par mesiacov dozadu on bol tusim najlepsi spáč........podla mna nieco mu muselo zaisto byt, chudatko male... 😒

anjelicek26
14. apr 2011

@angie267 - nieco to bude,aj by som vedela co, keby k detom davali manual 😅 No uvidime, snad to nepotrva vecne... cez den spi ako spaval... dve hodky doobeda, dve poobede a hodinu podvecer ehm, nestazujem sa vazne 🤐

angie267
14. apr 2011

@anjelicek26 fakt s tym manualom by sa nam teda zilo 😅 urcite sa vrati do normalu.......... 😵

znamia
14. apr 2011

@anjelicek26 mozno ma chuda zle sny, mia mala pred 2 tyzdnami nocny des (povedala dr) a od vtedy sa este stale budi v noci revom, ale uz nie takym srdcervucim. ale snivat sa jej sniva, nastastie tato noc bola z tych lepsich, hoci spala v nasej posteli...

stelika
14. apr 2011

@majjka0806 šikula 😉 my ešte sa púšťame len za jednu rúčku, ale včera večer bol podarený pustil s gauča a bez podopretia tlieskal o dušu taký bol šťastný, že čo dokáže 😀