icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
30. júl 2010

@anjelicek26 daju sa tie videa poslat aj inde ako na youtube, ze si do ulozis u seba a poslem znamym?
hram sa s tym programom, ale toto som tam nejak nenasla zatial

anjelicek26
30. júl 2010

@ameanda - jasne, ulozi sa ti to ako video pod obrazky/picasa/videa

ameanda
30. júl 2010

@anjelicek26 vdaka, uz som na to prisla ;)

chani
30. júl 2010

@weirdo to mi je zname nas maly toto nacvicuje tiez posledne dni, ze cez den ledva spi a furt by sa prisaval, tak ale snazim sa ho aspon 2 hodky vzdy nejakou aktivitou udrzat od prska, lebo ho zacina pouzivat ako dudel alebo terapiu na ukludnovanie...a to doteraz spaval aj cez den krasne a odrazu ako keby udrelo...este ze babky pomahaju

sofinka2009
31. júl 2010

@leveretka tak to je super ze idete plavat na to si uz netrufam lebo toho budem mat uz moc aj so skolou.nakoniec sme zobrali to fisher price vibracne.zatial som celkom spokojna akurat nemali to co chela a toto ma tie visiace hrackytake ze sa mi nelubia aleda sa to prezit.

mata0312
31. júl 2010

@bakatuska diky je to fakt super........ 😀 😀

anjelicek26
31. júl 2010

Ahojte babulky, jaj nejako je tu pusto, vikend a tipujem, ze na Slovensku je krasne 🙄 U nas zasa oblaky, uz sa zasa chysta dazd...no aspon Saska sa bavi, konecne vyuzije gumaky 😝

Hm plavanie, tu bohuzial v okoli zatial o nicom neviem, zo Saskou sme chodili a milovala to, a hlavne - po plavani spala vzdy 4 hodiny v kuse, absolutny rekord u nej 😅

Malinky spal ukazkovo 22:00 - 03:00 -06:00 a spi este furt... pojdeme asi do mesta, musim kupit macke misky na zradlo a macaci zachod...to je teda uloha...drahy ho konecne v utorok dovezie..chudatko stravil tri mesiace v kleci kvoli papierovackam vo francuzku... chudatko moje...

leveretka
31. júl 2010

@sofinka2009 je to iba raz za tyzden,tak sa to casovo da. Ja nastastie ziadne ine aktivity nemam, ale rozmyslam, ze by som sa mala niecim duchaplnym zaoberat...mozno sa pustim opat do angliny, lebo posledny rok som do toho ani nepichla a vela pozabudala...a citat knihy, lebo takto mam pocit, ze nic take uzitocne nerobim 😅 to kresielko je taky vzor ako zebra alebo ako to nazvat?

leveretka
31. júl 2010

dievcata neviete mi poradit nieco na hrdlo? strasne ma bolliiii 🙄 😢 nekaslem, ale boli ma aj ked prehltam. Neviem, co si mozem dat, ked dojcim ☹ pozerala som doma strepsil a strepfen, ale to sa neodporuca. Kloktam solou a dala som si homeopatika homeogene a pijem iba caje, ale mam pocit, ze je stale horsie...co este mozem?

miculienka
31. júl 2010

@leveretka - žeby troška zázvoru s medom pocuckať ?

miculienka
31. júl 2010

kočky , máme takýto problém - malá sa včera zľakla, aj plakala, v noci to bolo desné, zaspali sme až o poltretej, stále sa budila s plačom, neviete čo treba robiť pri ľaku ? nemáte podobný problém alebo skúsenosť ?
a ešte - keď nás pustili z nemocnice mala malá okolo 2,9 kg teraz má 4,6 kg a budeme mať 2 mesiace tento piatok , podľa vás priberá dostatočne či málo ? lebo mi svokra vraví, že je malá asi chudá , že by mala mať viac a také reči , pritom ju kojím skoro každú hodinu , teda vždy keď si zažiada

sofinka2009
31. júl 2010

@leveretka ja som chela tu zebru ale nemali no nechelo sa mi cakat kym pride tak som zobrala take so slonikmi ale mala som radsej na tu zebru cakat 🙄 ale maly je v nom spokojny jemu je to jedno 🙂 akurat ma zase megakoliku konecne zaspal neskutocny rev dnes. 😒

hori
31. júl 2010

@miculienka moja Luci ma dnes 7 tyzdnov a v utorok vazila 3810 g ... a doktorka povedala, ze sa vobec nemusim znepokojovat... svokry su niekedy prilis uzkostlive... 🙂

miculienka
31. júl 2010

@hori - 🙂 , vďaka za upokojenie, práve som si čítala, že má bábo v tomto veku priberať 30g za deň, tak je to pekne v poriadku, kašlem na svokrine reči, stále niečo vymýšľa

bealondyn
31. júl 2010

caute zienky, chcem sa opytat, ci aj vase deturence tolko slintaju?? nasa uz asi 2 tyzdne slinta, zda sa mi to skoro, ale ved ja sa nevyznam... 🙂

miculienka
31. júl 2010

@bealondyn - moja občas poslintá ale my máme skôr reflux a chodí to s tým grckaním 😒

miichaela
31. júl 2010

Ahojte Maminky....
chcem sa Vás opýtať dávate niektorá z Vás bábatku Nutrilon HA....lebo ak ano tak mám 3 ks čisto nové neotvorené krabice za 8 Euro/ks inak stoji 11,95 Eur....ja len kvoli tomu mali sme v zásobe nakúpené ale museli sme prejst na Nutrilon confort kvoli bolestivému brušku ☹

anjelicek26
31. júl 2010

@miculienka my sme mali pri porode 2,55, ma 7 tyzdnov a nieco a ma 5180g...teda vcera mal... uz zdvojnasobil porodnu hmotnost 😅 Ale zasa on je chlapec 😝

@bealondyn - no skoro to je, ale tak zubky mozu vyjst aj velmi skoro... Saska mala prve dva na svoje 4-mesacniny...tak ak bude Max rovnaky...tak tiez za par dni moze zacat slintat 😖

hori
31. júl 2010

@jarus8 s nutritonom mam zial dost zlu skusenost... ono to v zaludku zahusti mlieko na kasu, takze babo grcka menej alebo vobec, co je na jednej strane dobre, ale moja mala ked grckala, tak jej to casto slo aj nosom a raz sa mi stalo, ze vygrcla nosom aj tu kasu a zacala sa mi dusit... odvtedy sa to bojim davat... s kakanim sme problem nemali, kedze ona toho nutritonu aj tak nechcela zjest vela...

weirdo
31. júl 2010

Tak som sa dostala na net, dnes mala vymyselnicka spala od 7:00 az 45 minut, 45 minut, 30 minut a parkrat po 5 az 10 minut ... dufam, ze je to prechodny jav 🙂
@chani - no ja nechapem, ako zo dna na den moze toto byt, ale moj mm ma utesuje, ze to je len docasne, juj, ale je mily 🙂. A ake aktivity prosim Ta robite? Ja okrem hracej deky, kresielka, rozpravania sa a kocika dajake nijake ine neviem, teda nemam predstavu, tak porad prosim, dakujem 😉
@leveretka - Leve, ja papavam Propolki, aj pocas tehu som a mne zabrali vzdy ... tak nech Ti to coskoro prejde 🙂

anjelicek26
31. júl 2010

Max tiez dnes spal na nic...ale ja viem preco...kvoli Saske, co ho po kazdy raz zobudila, naposledy mu uz len do revu bolo, unaveny ako kon...take nervy mam na nu, fakt mam dost. Ona je proste HLUCNA non-stop. Keby sa ju dalo na 15 minut vypnut, tak svet gombicka, ale takto ☹

Ktoru farbu by ste si vybrali babule? Neviem sa rozhodnut...

http://www.peppermint.com/hotslings-products.html

desmodka
31. júl 2010

@bealondyn my tiez nenormalne slintame... nuz zuuuubky... dasienka sa pripravuju, ze sa mozu aj 2-3 mesiace pred prerezanim... to nechcem vidiet to slintanie ked uz fakt sa budu prerezavat 😀 😀 a aj si strka rucicky do pusinky

desmodka
31. júl 2010

@mirka12011 maly mal 50 cm a 3850 g
@monky1 ved ho mam plny kocik, neviem ako budeme v zime s fusakom, bude to riadne na tesno 😀

melkina
31. júl 2010

Ahojte babule, nemam sice moc casu sem chodit, ale aspon sem tam prečítam zopár riadkov čo mate noveho 🙂
my sa mame fajn, tristanko by bol stale na mojom prse , takže tak aj važi : včera mal 6 tyzdnov a 6,5 kila 😅
Lekarka sa smiala, že či mi smotana tečie 😀

melkina
31. júl 2010

@leveretka ja som brala do hrdla bioparox....mala som tiez velmi bolave

jenie123
31. júl 2010

@katka512 mala mala 3 kila a 49 cm.. a naozaj som mala male brusko.. Ja som sa az v 8 mesiaci vydavala a na niektorych fotkach ani vidiet nebolo, ze som tehotna.. dam aj nejake na ukazku.. 🙂 🙂 na tej poslednej je to vidiet najviac.. 🙂

weirdo
31. júl 2010

@anjelicek26 - mne sa lubi ta La Vie en Rose Hotsling 😵

melkina
31. júl 2010

@jenie123 fuuuha, tak to bolo teda naozaj malinke brusko 😉 ja som mala take asi v 5. mesiaci 😀 neuveritelne 😀

anjelicek26
31. júl 2010

@weirdo - no nakoniec som kupila uplne inu... ach jaj... snad mu bude fajn...musim nieco vymysliet, lebo v normalnom nosici - sa mi zda este mooc malinky, je tam zapadnuty - tak som takyto vybrala, snad to bude ok, mal by v utorok dorazit, tak snad ho znosime...

tibinka22
31. júl 2010

@bealondyn
aj moja mala slinta a dost a aj si pcha rucicky do pusinky... najskor som myslela, ze od hladu no nie... tak je to asi tak ze sa pripravuju dasienka na zubky..