icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julianka777
15. apr 2011

@jenie123 presne 🙂 normalne keby mame väcsi byt,tak by som brala dalsie malinke a este keby je to chlapec 🙂

jenie123
15. apr 2011

@julianka777 my ho mame aj som uvazovala hned o dalsom babatku, uvidime, ked bude mat mala 2 rocky, ci sa zadari.. 😀 a ci nas mala necha, lebo zatial robi vsetko, aby surodenca nemala.. 😀 😀

julianka777
15. apr 2011

@jenie123 to sme sa aj my s priatelom smiali,ze dietatko je ako antikoncepcia 😀 aj nasa akoby vzdy vytusila,ze cosi sa ide diat,tak je aj hned horeona asi este nebude chciet surodenca 🙂

katuska01
15. apr 2011

@matkaasebko ahoj ano rodila som v PE tak to asi aj hej ja som nastupila aj porodila do nemocky 22,6, 🙂 🙂 🙂

jenie123
15. apr 2011

@julianka777 presne ako u nas.. 😀 😀 no dobre si to vymysleli.. 😀

julianka777
15. apr 2011

@jenie123 su az moc premudrene na ich vek 😀 😀

jenie123
15. apr 2011

ale uz vedia, co je pre nich najlepsie, no snad sa nebudeme este starat o niekoho ineho okrem nich.. 🙂 🙂

jenie123
15. apr 2011

kocky, co dnes varite drobcom?

basa23
15. apr 2011

@jenie123 hej su narodene v ten isty den 😉 strasne to uteka fakt zachvilu rocik.vidiet ako starneme pri nich 😀
co ja mam take papiere od svagriny a co pocuvam z okolia tak kel uz davaju.ja osobne som este nedavala,nie preto ze by nemohla ale fuu to ja nemusim,ale tak malej uvarim musim aj ja kupit a vyskusam 😉
@julianka777 hej aj moja je narodena 18 steho ale neskor 13 50 takze ste starsie 😀

jenie123
15. apr 2011

@basa23 ja kel milujem, teda tento ruzickovy som este namala, ale mamina mi priniesla mrazenu zeleninku a je tam aj ten ruzickovy kel, tak som rozmyslala, ze by som mohla z toho nieco spravit.. takze si myslim, ze by sme mohli.. vidis, tusim ten kel uvarim so zemiakom, akoze privarok.. 😀

matkaasebko
15. apr 2011

@anjelicek26 tak potom na obale klamu bo zaruka je do konca aprila....tak ten sa ti riadne vyhadzal...to my sme az tak nemali...a hlavne nie na tvari ale roztrusene po telicku...chudatko...inak nebol ti z toho nervozny?bo mne sa zdalo ako keby to krpateho svrbelo a bol taky nekludny...ani dobre nespal nic....
@basa23 to je chlap teda....vymenit... 😀 to ju pustas na balkon?ale mate ho obedneny?vies ja mam panicky strach z vysok...ja nasich s malym nepustim ani na rukach na balkon....lebo asik by som skolabovala...minule s nim stali vo vchode pri zabradli na 3 poschodi a ja som sa zacala cela triast a uz som videla katastroficke scenare.... 😖 podla mna rok uplne staci...dala si vsetko naj co si mohla... 🙂
@jenie123 co keby si skusila dat malej homeopatika pred spanim?ci su to neni nahodou zuby...

matkaasebko
15. apr 2011

@katuska01 my sme myslim ze akurat v ten den isli domov... 😀

jenie123
15. apr 2011

@matkaasebko ake homeopatika myslis?

matkaasebko
15. apr 2011

@jenie123 na bolest zubkov ak su to tie...su to chamomilla vulgaris...my ich davame...a lepsie spinka po nich ...tak kludnejsie....

basa23
15. apr 2011

@jenie123 v pohode uvar,ja osobne si myslim ze by jej kel nemal uskodit nic take,ved je zdravy 😉 ja tiez kupim a urobim,poto mdaj info ako si ho nakoniec urobila nech mam neaku inspiraciu 😀
@matkaasebko hej mame zabezpeceny ho on je tak zabecpeceny ze ked je stvornozky nema sancu ani von vidiet 😉 jasne ked je teplo tak jej tam dovolim ist.lebo mi ked sme na balkone ona trieska odvere vresti chce tam ist,tam sa hra s kolikmi a tak 😀
to fakt zaberaju tie homeopatika co davas malemu?

jenie123
15. apr 2011

@matkaasebko no super, tak skocim do lekarne.. dakujem za radu.. 🙂 davam malej gelik, ale myslim, ze vobec nepomaha..

matkaasebko
15. apr 2011

@basa23 nam ano...ako nevydrzi to dlho mozno tak 2-3 hodky...ale tak lepsie ako dzgat do nho sirupy...my mame taku doktorku ktora radsej riesi vsetko homeopatikami ako atb, tak sa pomalicky ucim od nej...toto poradila a je to ok...a nic mu to nemôze spravit...to je hlavne...bud len zaberie abo nie...tak to mate ok ze to mate zabezpecene...u nas neni a ja mam pocit ze sa tade prepcha a vypadne...sice to je nerealne ale ja si to viem zivo predstavit...ja mam dost ked kocur ide na balkon a nieto este krpan...

matkaasebko
15. apr 2011

@jenie123 gely u nas taktiez nic...ziadna odozva...a mame doma asik 3

jenie123
15. apr 2011

@basa23 tak teraz som pozerala na nete a mozu nase deti aj kel.. 🙂 tak uz ho varim, uvidim ci bude chutit.. urcite dam info.. 🙂

basa23
15. apr 2011

@matkaasebko aj ja by som sa bala keby nebol zabezpeceny tiez som ten typ ze same katastroficke scenare vidim 😀 no mozno to skusim aj ja tie homeopatika.mozno zaberu,zajtra alebo dnes vybehnem do lekarne 😉 bodaj by zabrali...
@jenie123 som zvedava ci bude chutit 😉 moja ho urcite zbucha mojej vsetko chuti to je taky maly tank 😀

1anicka2
15. apr 2011

ahoj maminky neviete mi poradit od kedy je povoleny baklazan?....a este sa chcem opytat ci vasi drobci jedia chlebik, pretoze ten nas drobcek bez chleba nespapka vobec nic... 😲 ..

basa23
15. apr 2011

@1anicka2 ahoj uz mozes v pohode davat baklazan.ja uz som davno davala 😉 aj moja papa chlebik ale skor ho rozmrvi a je vsade okolo ale papa nieco z neho 🙂

julianka777
15. apr 2011

ahojte dievcence 😀 ,ake homeopatika to tu preberate?

basa23
15. apr 2011

@julianka777 neviem neake chamomilla vulgaris to poradila matkaasebko zevraj su na zubky ze maly jej po nich lepsie spi tak skusim aj ja kupit v lekarni vyskusaj aj ty mozno zaberu 😀

lenocka84
15. apr 2011

@basa23
@julianka777 ano chamomilla je fajn pri prerezavani zubkov, tlmia bolest
nam ale moc nerabrali, z coho som bola nestastna

basa23
15. apr 2011

@lenocka84 no sak uvidime ci vobec zaberu ale vyskusame.nato ale netreba to s lekarkou konzultovat nie?v pohode len v lekarni ich mozem kupit?

julianka777
15. apr 2011

@lenocka84
@basa23 no vyskusame,my sme zatial iba skusali masticku,nejaku kamilkovu....a po tej bola skor hyperaktivna a nie ze by sa jej chcelo spat 🙂

lenocka84
15. apr 2011

@basa23 ano to je volny predaj, nie je v tom chemia, a denna davka 5gliciek

@julianka777 to fakt? "potesi"

basa23
15. apr 2011

@lenocka84 a to jej normalne len tak doust dam tu gulicku?

julianka777
15. apr 2011

@lenocka84 hej hej🙂 a vraj ucinne 😨 inak s homeopatikamy mam dobru skusenost,brala som v porodnici na tvorbu mlieka a behom 2dni som mala mlieka jak na rozdavanie 😀