Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
bea, asi je to normalne - aj kamoska sa mi stazovala, ze jej maly za mesiac pribral len 700 gramov 😕
my sa chystame do poradne v utorok al. v stredu, tak som velmi zvedava na vahu, lebo mam pocit, ze sa natiahla a aj pribrala
aj nam začali vypadavať vlasy....je to take srandovné 😀
naušničky sa aj ja chystam dať, no na poradni mi povedali, že až po očkovani.... a ja som sa nejako neopýtala, že kedy to bude.... neviete náhodou?
a nestrašte ma krízou 8. týždna 😀 😀
@tibinka22 dakujem 😵 ... my sme zacinali cumlikom NUK, kt. bol v boxe, ale ten nechcela, potom sme skusili Avent - mali sme doma novy este po Hanke, ten jej zapasoval, lenze kdesi zapadol a po ruke bol uz len tento, kt. sme mali v boxe z poistovne + kadeco ine(celkom fajn veci tam boli 🙂 ) .... sranda je, ze kazdy ma iny tvar - skoseny, slzickovy, okruhly ... a nema problem so ziadnym ... tomu sa hovori zavislost 😀 😀
@katka512 ahoj no mame sa ako kedy. Uz sa mi trochu zda ze tolko neplace ale este to neni ono 😀
Hej boli sme v BA kupit bazen a tak po obchodoch ked bolo take skarede pocasie tak aspon nakupmi sme si ho vylepsili 😎
No a teraz som mu prestala davat aj tu druhu plienku s postolkami a to je este lepsie to sa konecne dobre vykaka a vyprdi 😀
No tak to mas teda dobreho synceka ked posluha nech mu to vydrzi
ahojte kočky,
ako sa mate?
ja akosi nestiham aj ked tu mam maminu-furt sa nieco u nas deje a okolo Šimiho a Mišky treba behat+domacnost,navstevy a pod 😝 -ale nestazujem sa.
Maly je zlaty.pekne papka-mame 5,5kg.zatial je plne dojceny-tak som happy 🙂
@anjelicek26 mne vcera mala zhodila maleho z gauca. Dostala na zadok a hrozne znadane a mne tiez az do revu bolo. Som nevedela ci aj na pohotovost ist ale nesla som. Maly ani moc nereval ale sledovala som ho cely den ze ci negrcka ale take nieco, no nastastie nic klop klop klop ☹
Mala potom dlho plakala a chodila za Dominikom ospravedlnovat sa mu ze ju to mrzi a ze to nechcela a uz nikdy nespravi ☹
joj no neni to lahke s dvomi detmi, nikdy neviete co sa moze stat
@etuska dakujem, no mala je taka miesanina nas oboch, kazdy hovori inak kto ju vidi, ja tiez menim nazor kazdy den, ze po kom je. dnes bola viac na mna. 😀 😝
baby no mate to tazke sledovat 2 deturence naraz, ale ja sa bojim tiez, ze mi spadne pri prebalovani alebo vypadne pri prenasani. ☹ lebo uz sa viac vrti. tak snad nie.
@bakatuska - ja som tiez bola strasne nastvata a dostala aj po riti, lebo fakt to uz neslo, keby jej to nehovorim. Ale ja som jej jasne povedala, ze tade ist nema. A ona just. Esteze mal Max fakt ten fusak na sebe, lebo inak neviem neviem... clovek aby mal fakt oci vsade 😔
Dnes som chcela s oboma detmi ist k Saske do skoly na ihrisko, trvalo nam 1 h 20 minut kym sme boli schopny vyjst (a to sa maly v tom momente v sedacke dokadil), takze sme sa na to vykaslali. Len som zhodnotila situaciu - ze jane sedacka je NANIC, priputavam ju 15 minut, kocik do golfu vzadu nenarvem bez odmontovania koliecok, navyse je maly v sedacke strasne zapadnuty. Skoncilo to mojou navstevou e-baya dnes vecer a kupenim maxi cosi vajicka s bazou, fusakom a adaptermi na quinny zapp (ten mame este doma po Saske), lebo si neviem predstavit sa s tym montovat kazdy raz, ked pojdem po Sasku do a zo skoly. By ma svihlo... takze teraz budem mat naklikavaciu variantu... co mi na to povie drahy radsej nechcem vediet 😝
Babulky neviem ktora ste to pisala - ale aj Max totalne plesatie, vtipne to je 😅 Saska bola vlasata, tej vlasky nevypadali, len zosvetleli, tento ich ma zo dna na den menej. No ale vsak jedneho dna dorastu...
@anjelicek26 náš Janko má na vrchu hlavy už len tri chlpy 😀 ale po bokoch mu ostali, tak keď trošku viac narastú, budeme možno česať prehadzovačku 😀
baby, ja mám od včera zase krvavý výtok... je toto normálne? Už mi to lezie na nervy 😢
cafte...baby bliži sa už podla mna čas aj očkovani..pozeral sa niekto už po tom? čitala som, že ak je rana po očkovani proti TBC aktivna, tak by sa nemalo očnovat ešte s hexa vakcinou...
moja mica preplakala včera skoro cele poobedie...večer už fičala rektálna rurka... dnes sa zobudila s plačom a už fičala rektálna rurka..sa poriadne vykakala.. predtým mala dost vodnatu stolicu a teraz bola hustejšia ...ako pasta... 😀
babenky dnes sa vam musim pochvalit novym Luckinym spacim rekordom... 7 hodín! od 22:00 do 5:00, aj to som ju musela radsej zobudit, lebo uz vela mrnkala zo spania... No ale konecne som sa raz vyspala! 😎
@hori, aj naša dnes spala od 22:00 do 5:00 😀 to je aké super, dufam, že jej to vydrži čo najviac 😎 ale teraz sa totaalne prekakala, no nevadi, nemože byť všetko idealne 😎
a teda nikto nevie, kedy je dalšie povinne očkovanie?
ja som k tým rotavirusom skor naklonená ako nie, ale tiež sme sa ešte nerozhodli... a tušim sa za to aj dost plati 😠
@hori ja som sa rozpravala z medikom co teraz konci na karlovke, aby mi poradil a povedal ze to nie je zle ale cena je strasne premrstena 😖 tusim kolo 110euro. Vraj ked mam vela penazi tak to malemu mam dat, ale ked nie tak tak to radsej investovat do ockovania proti zltacke ta je ovela nebezpecnejsia

@angie267
my uz mame uska prepichnute, mala 6 tyzdnov, ked sme jej davali a nelutujem... plakala sice, vtedy som jej prvy krat videla slzicky, ale to bolo len chvilu, ked sa potom ku mne pritulila zabudla, ze jej nieco robili 🙂 a aj mne vypadla slzicka, lebo som ju musela drzat... 😅