icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julianka777
29. máj 2011

ahojte kocky 🙂 ani nemam cas vas tu citat....co mate nove?my uzd ruhy den mame zase teplotu,idu nam zubky..mame uz aj stolicku a na druhej strane nam ide asi dalsia 😒

basa23
29. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 tak to vas caka krasny den 🙂 ako ste spinkali?mi ok bola hore o pol 12 a potom o 4 45 a vstavala natrvalo o pol 7 takze dnesna noc supeeeeeeeeer 😀
@stastnevydatam no mi ideme k moru ale autom neviem lietadlom poviem pravdu som sa zlakla 🙂
@julianka777 ale este ze je to teplotka zo zubkov a nie z choroby zachvilu vidu a bude ok nam idu tiez 2 zuby dalsie

mape
29. máj 2011

dobre ranko vsetkym
@basa23 ako citam mala ti zacina lepsie spavat v noci super 🙂 Skusala si tie slivky ci nakoniec nebolo treba?@stastnevydatam mi letime v utorok na kanarske ostrovy na Tenerife. Tiez mam troska obavy ako to dopadne. Ked sa vratime tak ti dam vediet ako vsetko dopadlo.
Dnes tu mame hrozne pocasie 🙄 vlastne cely tyzden je hrozne to pocasie. Musim zacat balit veci na dovolenku. Letime v utorok a este ani kufre nemam vytiahnute, ale dnes uz musim zacat. Neako sa mi nic nechce.

basa23
29. máj 2011

@mape ahoooj 🙂 hej hej zacala snad jej to ostane na dlhoooooo 🙂 jeeej idete na dovolenku super mi ideme az koncom augusta 😠 tak si to pekne uzite a fotkyyy potom nech zavidime 🙂

mape
29. máj 2011

@basa23 drzim prsty nech je to len lepsie a lepsie. Urcite sem hodim neake foto ked sa vratime. Neboj do augusta rychlo zbehne. Ja som tiez chcela ist na dovolenku zaciatkom septembra, ale to by nevyslo. V auguste ideme na Slovensko tak dovolenka musi byt teraz. Aspon troska vypadneme z tohto hrozneho pocasia tu.

1anicka2
29. máj 2011

Dobre ranko mamicky...Kedze nas caka uz tretie posledne ockovanie do noziciek chcem sa opytat v akom stave maju vase babetka to ockovanie na ramienku.....Nas mali Benjaminko to ma este vzdy riadne cervene a hrcku...a ja neviem co ho nechat do tretice zaockovat alebo pockat......Dakujem za pomoc

basa23
29. máj 2011

@mape presne treba si uzit slniecka ked tam matestale take pocasie.a mate super ze uz ti malinka chodi moja sa normalne boji som zistila.ale pritom vie ist predvcerom 10 krokov pekne urobila no co uz musime cakat 😀
@1anicka2 ja som sa nato pytala lekarky a ona ze to sa zahoji moja to uz ma lepsie uz nema hrcku len trosku ma tam taky fliacik skoro taky bledofialkovy ale uz lepsie.zachvilku sa to zahoji.sa skus poradit s lekarkou ale myslim ze kvoli tomu zaockovat by nemal byt

1anicka2
29. máj 2011

ked ta nasa doktorka je taka dost divna....aj ked to mal naposledy take cervene, tiez ho zaockovala a povedala ze je to v poriadku.....Ked tak ale vsetko okolo toho ockovania citam tak zacinam mat strach....

basa23
29. máj 2011

@1anicka2 tak ano aj ja mam strach z ockovani preto davam len tie povinne no davam no musai zaockovat.ale ziadne navyse nedavam.urcite to ockovanei na rucicke nevadi ak to ma cervene moja ked malu mi ockovala ani raz nekukla v akom to ma stave.

stastnevydatam
29. máj 2011

@mape budem rada ak mi napises ako to prebiehalo, ako to mala znasala.. aj ked viem, ze my to bude prezivat a strachovat sa a mala sa nakoniec stale bude smejkat... peknu dovolenku...

marcovka
29. máj 2011

@1anicka2 ahoj no mne lekarka vravela,že na ručke musi byt zahojene do prveho očkovania a neposielala ta na plucne?moju kamošku poslala,lebo sa jej to tiež nehojilo moja mala to ma už davno zahojene tak sa radšej spytaj pre istotu 😉

mape
29. máj 2011

@basa23 no nasa uz brazdi po dvoch. Vsetci sa cuduju, ze chodi, lebo ona vyzera taka malinka. Neboj Viv sa urcite rozchodi nez pojdete na dovolenku 😉
@stastnevydatam urcite ti dam vediet ako to dopadlo. Presne ako pises my budeme mat vacsi strach ako ona.

jenie123
29. máj 2011

ahojte kocky, dnes akosi nestiham.. ☹ dnes sme az vecer prisli domov..
@basa23 mala sa mi zobudila o 5:50, som myslela, ze som vobec nespala.. bola hore asi 5 krat.. uz by sa to mohlo popravit.. krasne ste spinkali.. len nech vam to vydrzi.. a je to super, ze sa ti budi len 2 krat, ani ju nemusis trapit odstavovanim.. 🙂
@julianka777 chudatko Adka, nech uz tie zubky vyjdu a mate na chvilu pokoj..
mala mi dnes opat skoro nic nespapala.. 1 a pol jogurta, 3 lyzicky obeda, 2 lyzicky vecere a dala si par chrumiek a teda mliecko jej davam na poziadanie.. Rozmyslam, ze zajtra skocik k doky, ci mi nieco neporadi.. ona je cely den uplakana.. musia jej chybat urcite aj nejake vitaminy, ked tak malinko papa..

jenie123
29. máj 2011

@mape aj nasej sa cuduju, ze chodi.. tie nase su take drobunke.. minule mi jedna teta povedala.. ved tu malu neni ani od zeme vidiet a uz chodi.. 😀

julianka777
30. máj 2011

@jenie123
@basa23 to uz je nenormalne,dva dni teplotujeme,bud spi aebo placka ☹ mam pocit ze jej tlaci zase stolicka ☹ som vcera uz s nou plakala,co mi jej je luto

basa23
30. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 tak vcera ste mali plny den 😀 mi sme boli grilovat fuuu taka som prejedena bola.mala tam bastila domace jahody 🙂 potom cucoriedky,ananas 😉 sa ti casto zacala budit to budu zubky ved uz pekbne spinkala.no dnes sa to moje dieta zobudila len raz ale zato o 6 uz buntosila.co uz ale aspon pekne spinka 🙂 a vy ako?
@julianka777 chudatko mi sme este zatial nemali pri zubkoch teplotu,kazde dieta to inak znasa.nech sa coskoro pretlaci a nachvilku budete mat pokoj snad.

julianka777
30. máj 2011

@basa23 ani my,len pri tychto poslednych je to hroza ☹ ale to bude tym,ze sa jej vytlacila stolicka a teraz jej ide asi dalsia

jenie123
30. máj 2011

dobre ranko kocky
@basa23 velmi sa pokazila.. tuto noc mi prvy krat papala o pol 2 a potom este raz.. takze 2 krat, co je pohodicka, ale budila sa mi castejsie.. Stella si sadne alebo postavi, dam ju lezat a v momente spinka.. neviem, preco sa vzdy tak zobudi a hned si sadne.. to ste kraaaaasne spinkali.. normalne zavidim.. aj my sme od 6 hore.. 🙂 kedy ti isla spinkat..? mala isla o 8, ako zvycajne..
@julianka777 tie stolicky a ocne su asi najhorsie, ja si to ani neviem predstavit, co bude robit Stella.. u nej citim kazdy zubok, ked ide von.. pri stolickach ma asi odvezu na psychiatriu..
Manzel ide uz od zajtra vecera na skolenie a pride az v piatok.. ak bude mala takto pokracovat ako doteraz asi zosediviem pri nej.. este som tak dlho sama s malou nebola.. spravime si babsku jazdu.. 🙂 🙂 🙂

matkaasebko
30. máj 2011

@jenie123 to je super ze idete aj vy na dovolenku.... 😀 podte teraz v piatok... 😀 my ideme cez satur...ale to preto ze som tam robila...a maju jednu dobru ubytovnu kde chcem ist...nooo a u doktorky sme dostali 6 druhov liekov zaplatili sme 13 evri v lekarni a sme spokojny...ale bodaj by som ich nepotrebovala...a to este musim kupit sprej do nosteka a homeo....vela je toho este do piatku...a to idem este ja dnes k doktorke so sebou bo ma uz asik pol roka boli pata tak nech mi s tym nieco spravi...sosovica ako chutila?

jenie123
30. máj 2011

@matkaasebko ja teraz hladam nejaku dovcu a som normalne zufala.. musim skocit niekam do cestovky.. islo by nas 8 dospelych a 3 deti.. tak to bude sranda nieco spolocne najst.. 🙂 Mala moc nepapa, takze aj sosovice si dala 3 lyzicky ako vsetko ostatne.. takze neviem.. dala som ju do mraziaku a vyskusam vytiahnut neskor.. dnes chcem ist s malou k doky, sa mi zda, ze schudla.. mozno to ma obdobie, na zubky to nevyzera, jest nechce, je dost placliva.. uvidim co mi povie.. a vy idete do bibione? vidis, urcite mi poradis, ked si z cestovky.. 😀 ta vyuzijem.. 😀 ktora cast severneho talianska je vhodna pre deti, vies aby tam nebolo strasne rusno.. bibione a lignano (neviem ako sa to pise..) to bude asi dost rusne, ze?

basa23
30. máj 2011

@jenie123 isla spat az o pol 10 ona sa tak nastelovala ze skorej nie 😒 keby sla spat skorej neviem kedy by veru stavala.ted uz spi.dnes som prvykrat pouzila cibulu som jej urobila na stave hovädzie s kukuricou,mrkvou a hraskom a ryzu.som zvedava ci spapa 🙂 eeej babska jazda aj ja by som priala 😀

jenie123
30. máj 2011

@basa23 mne bude aj smutno, nie som zvyknuta, ze takto niekam chodi.. teda este nikde nebol.. Ale ved, nejako to zvladneme.. 🙂 aj ti to mala papala.. ja som dnes bola u doky a v pohode, este aj pribrala 20dkg.. mam ju viac nechat vyhladoviet a stale ponukat.. dnes som jej urobila zemiakovu kasu a opat si dala 4 lyzicky a hotovo.. teraz este spinka.. potom vyrazame opat do ulic.. 😀

basa23
30. máj 2011

@jenie123 no spapala ale asi 5 lyziciek nemala to rozmixovane ju nebavi zuvat ked to nema rozmixovane hned chcela ist prec zo stolicky.tak som jej uz nedala ked potom nechcela.musi si zvyknut nie len na mixovane.ale urcite zvladnete utece to jak voda ma byt kraasne cely tyzden tak mozte byt stale vonku.a cez vikend ma byt 30 stipnov tak potom mozte vyrazit aj s muzom na vylet niekde 🙂 tebe Stellka malinko pribera moja naposledy pribrala 200 g za mesiac to bolo ok ale tento posledny neak pribera ale pritom nepapa vela nechapem ci raste 🙂 aj mne spi od 3 som zvedava dokedy pospi.

basa23
31. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?moja bola dnes hore 2 krat a uz o pol 6 chcela vstavat ale som ju uceckovala a spala do 7aach dufam ze nebude dnes zas mrzuta lebo vcera toho bolo az az 🙂

julianka777
31. máj 2011

dobre rano
babule,ideme ku doktorke,adka ma uz od piatku 38 teploty a vcera ked som bola u doktorky,tak povedala ze ak bude mat aj v noci teplotu nech pridem...vcera mi este kazala kupit kalciovy sirup a davt jej ho aj s fenistil kvapkamy...som zvedava co mi dnes povie...dufam ze sa to zlepsi,lebo bud spime,alebo plackame ☹ ☹

jenie123
31. máj 2011

dobre ranko..
@basa23 ja som sa straaasne zle vyspala.. mala bola hore asi 3 krat a nastalo sa zobudila o 6:30.. teraz si robi poriadky vo svojej izbe.. vyhadzuje si veci z komody, asi sa jej nepaci ako to ma poskladane.. 🙂 co sa chystas malej dnes varit? ci vam ostalo zo vcera?

jenie123
31. máj 2011

@julianka777 chudetko Adka.. a nemoze to byt ta piata ci siesta choroba.. co sa par dni vysoko telotkuje a potom sa cela vyhadze a je po chorobe.. budeme na vas mysliet a daj vediet ako ste u doky dopadli..

julianka777
31. máj 2011

@jenie123 piata ci siesta choroba?to ani neviem co je 😅 viem ze mala 2dni teploty pri prvej stolicke,ale 5dni je uz moc ☹ potom napisem ako sme dopadli,len adka je asi taka vycerpana ze este buva

basa23
31. máj 2011

@jenie123 Stellka sa trosku pokazila v spanku to budu urcite zubky vidu a bude dobre.malej ide tiez zub a cuduj sa svetu lepsie spi 😀 ostalo este zo vcera az moooc vela nakolko mi zjedla len 5 lyz.pritom jej to chuti len ju nebavi zuvat 🙂 no hold musi mat Stellka upratane podla seba 😀

@julianka777 jaaaj chudatko Adka snad to bude zo zubkov a ziadna choroba.tak budeme cakat na spravy.budem drzat palceky nech su to zuby.

jenie123
31. máj 2011

@julianka777 my sme ju este nemali, ale pocula som o tom a 2 deti v okoli ju uz mali.. cela choroba trva par dni.. zacne to teplotami a na to sa cela vysype a potom je uz pokoj.. ale dufajme, ze su to zubky a este dnes jej najdes dalsiu stolicku a Adka sa bude mat lepsie..
@basa23 no ma nejake cudne obdobie.. nech sa to rychlo upravi.. Ale vam sa to spinkanie velmi zlepsilo.. tak nech len vydrzi a uz sa len zlepsuje..