icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
1. jún 2011

@jenie123 aaach chudatko Stellka snad bude lepsie ked sa zobudi.aj mne uz mala spi konecne dnes je jak sto certov 😀 to stretko by bolo super len kazda z ineho kuta ale myslim ze by sme mohli dat neake stretko.tak baby ktore mate zaujem tak dajte predbezne vediet ci by ste sli na stretko ked bude aj adamala na Slovensku

julianka777
1. jún 2011

@jenie123 alebo nieco takme ako ma adka,kolko dni uz ma teplotu?

jenie123
1. jún 2011

@basa23 tak mi je jej luto.. vcera vecer pokojne lezala a pozerala, ani nevymyslala, uplne ine dieta.. na obed som jej nachystala polievocku, som zvedava ci bude chciet..
@julianka777 my len od vcera.. Adka ma este teplotku, nepomohli lieky..? A Adka ma aj nejake ine priznaky okrem teploty?

basa23
1. jún 2011

@jenie123 to hej to je hrozne,si pamätam ked mala Vivi teplotu to je hrozne sa nane pozerat ako ich ta teplota uplne odstavi,ze su take picle len sedia.snad ked sa zobudi bude dobre.ted to mas tazke ked aj muz je prec.vela sil...

ludka_r
1. jún 2011

@jenie123
@angie267 ja Riškove zúbky ani veľmi neriešim. Vilko mal prvý, až keď mal 14 mesiacov. Teraz ich má 20 a ani pri jednom neteplotoval, neplakal, ani nič. Takže dúfam, že aj Riško takto dopadne. A hlavne sa mi páči, že je taký bezzubý unikát, ako bol aj Vilko 😀
@basa23 tak budem držať prsty, aby Ti to išlo. A v ktorom ročníku budeš?

basa23
1. jún 2011

@ludka_r dakujem do 3 idem,uz som mala tento rok koncit treti ale dala som odklad si 🙂

julianka777
1. jún 2011

@jenie123 ahoj,nema uz,naposledy mala v pondelok v noci a priznaky nemala praveze ziadne...len co viem,tak posledne dva dni dost chrapala

jenie123
1. jún 2011

@basa23 dakujem.. zobudila sa o pol 12 a uz bola v pohode, teplotu male len 37,5.. a neuveris uz mi opat spinka.. a celkom aj obed papala.. sice polievku moc nechcela, ale druhe si troska viac dala..

basa23
1. jún 2011

@jenie123 super uz jej aspon klesla to uz nieje tak vela.aj mne ted mala spi.boli sme kuk na den deti na strkovci tooolko deti.jedna taka pani organizatorka dala malej takeho male zajacika zlata 🙂 to je dobre ze jej chuti Stellke papat to ma urcite zo zubkov len.

jenie123
1. jún 2011

@basa23 dufam, ze uz zajtra bude fit, uz by som isla aj von.. uz ma to doma nebavi a malu tiez urcite nie.. u nas nic neni.. tusim aj v zoo v ba robia cez vikend nejaky program pre deti.. ze by sme si s manzelikom urobili vylet do ba.. 🙂 teda ak bude Stellke lepsie.. V Ba som v zoo nebola ani nepamatam

basa23
1. jún 2011

@jenie123 tak to hej to verim to je hrozne byt vnutri zavreta sand zajtra uz budete moct vybehnut von.hej robia som akurat muzovi vravela ze by sme mohli ist ale muz ze tam bude vela ludi.no uvidime mozno ho ukecam 😀

angie267
1. jún 2011

@adamala tak som rada ze nasa Nici nie je sama co nepapa kusky 🙂 ale ked jej dam na tanier kusky ovocia alebo zeleninky tak papa pekne ale musi sama 😝 potom mam co prat 🙂
idem vas docitat 🙂

angie267
1. jún 2011

@basa23 ja by som sa tiez rada s vami vsetkymi stretla 😀

jenie123
1. jún 2011

@basa23 tak opat horuckujeme.. ☹ a placeme uz 2 hodinky.. uz je cela spotena.. teraz lezi na mne a pozerame modre z neba.. to bude zasa noc..

jenie123
1. jún 2011

@angie267 my sme sa uz stretli.. teda videli.. 😀 😀 😀

angie267
1. jún 2011

@jenie123 jasne ze sme sa videli a rada by som opat 🙂 ach chudatko male uz by jej to mohlo konecne aj prejst ☹

jenie123
1. jún 2011

@angie267 ani nehovor, uz konecne spinka, ale kazdu chvilku sa s placom budi.. ak nevyjde stretko, tak sa urcite opat uvidime v Hodonine, ak sa tam teda vratite..

angie267
1. jún 2011

@jenie123 drobcek maly ako musi trpiet, dufam ze uz to dlho nepotrva. Tak na jesen by sme sa velmi radi vratili do kurzu to uz budu take kocandy velke 😀

jenie123
1. jún 2011

@angie267 a vratite sa k tej istej skupine, ci s novymi? ked ste tento kurz neboli.. mozno budeme spolu v tej istej.. 🙂 🙂 🙂 mame tam tiez jednu kocku od Malaciek.. 🙂

basa23
2. jún 2011

dobre ranko
@angie267 musi stretko vyjst dame sa pak dokopy neak pockame kym pride adamale na Slovensko a pak zorganizujeme 🙂
@jenie123 aach chudatko Stellka stale teplotka.takze noc ste mali asi zlu.mi tiez tuto noc uz bola 4 krat hore aach asi koncia krasne noci 😒 a uz od 6 buntosi.dufam ze uz mate po teplote.

jenie123
2. jún 2011

dobre ranko
@basa23 teplotu momentalne nemame a dufam, ze to tak aj ostane.. Stellka celkom fajn spala.. zobudila sa asi 2 - 3 krat s vstavali sme o pol 7.. ale ja sa citim opat nanic.. boli ma hlava.. Ak dnes nebude mat teplotu, pojdeme s malou na chvilku von.. uz ma to tu na byte nebavi.. sestra mi vcera priniesla velku misu jahod.. tak si idem urobit dzem.. som zvedava, ci sa podari.. 🙂

basa23
2. jún 2011

@jenie123 snad uz mate tu teplotu za sebou.ved uz by stacilo 😒 urcite musite ist na chvilku von to neni ani dobre byt len doma treba trochu vzduchu 🙂 ja tiez niesom neak vyspata v noci som sa budila castejsie nez mala 😒 mnaaaam jahodovy dzem to som este neskusala.zboznujem jahody 😀

jenie123
2. jún 2011

@basa23 ani ja som ho este nerobila.. nasi maju strasne vela jahod a uz nevedia co s nimi.. minuly rok som si spravila dren a este stale ju mam v mraziaku.. minuly rok som ju nejst nemohla a teraz si ju vychutnavam.. narobim si potom dalsiu.. mala je uz asi ok.. uz vymysla, beha tu po byte a vsade mi robi poriadky.. aby som sa nahodou nenudila, ked pojde spinkat.. a ja som chcela manzelovi spravit prekvapko a ze urobim malej izbu, konecne poriadok.. s touto mojou opickou sa to neda..

basa23
2. jún 2011

@jenie123 tak to mate super domace jahody.ja som minule kupila v tescu bleee mala jedla ale tej je jedno ale mne veru nechutili 😒 tak ted mozes maskrtit 🙂 to je super nech len beha a robi poriadky aspon uz je ok 🙂 aach kedy ta moja bude behat,vcera presla sama cez 2 metre,ale inak vidiet ze sa boji hoc kedy ist sama za jednu ruku uz ide tak ze ma drzi len na spicke prstu ho bohuzial moc je opatrna 😀

jenie123
2. jún 2011

@basa23 ona na to pride, uvidis.. bude pomaly skusat a kazdym dnom ti dalej zajde.. ked dam malej ruku, vobec ju nechce.. ona musi sama, len ak ide schod, tak si ruku pyta alebo sa chyti steny.. uz mi spinka.. co robis dnes malej na obed? vcera mi celkom pekne jedla.. dufam, ze aj dnes si da pekne do bruska.. dnes som davala malej opat jahodku a ona ju nechce.. no nevidela som snad dieta, ktore nama rado jahodky..

basa23
2. jún 2011

@jenie123 ponukaj,ponukaj a raz si da a potom jej tak zachutia ze ti misku spapa 🙂 len neviem som videla vela deti ked zacinali chodit ale ona ide nato neak cudno.prejde tie 3m ale neak neskusa radcej dostvornozkuje,skusa tak 5 krat za den a koniec.no snad sa dockame 🙂 akurat kukam na stranke www.zlavadna.sk je kupon o 50% zlacnene do budapeste morsky svet(zraloky a vsetky morske ziv.) vyzera to super len 4,50 eur to stoji som muza ukecala na vylet ten kupon plati az do konca oktobra(tip keby ste nahodou chceli vylet so Stellkou a muzom) 😀 kukni ak chces.no mne moja nechce ist este spat tak cakam kedy sa unavi.aaach moja sa naucila vyliezat na sedacku a ptirom je dost vysoka ta sedacka len dole este nevie 😒

angie267
2. jún 2011

@jenie123 rada by som keby sme boli v tej skupine ako predtym, ale myslim, ze to nepojde. A zasa ked nie tak nevadi, no mozno aj s vami pojdeme a to by bolo perfektne 😅
@basa23 na to stretnutie sa tesim, len musime si urcit nejaky aspon predbezny datum a hlavne miesto 😉

adamala
2. jún 2011

@angie267 Ano do ruky by aj on jedol ale to potom je vsade a ma co umyvat v sedacke na krmenie,a najnovsie tam nechce sediet ,ked velmi protestuje a place tak ho dam von a chodim s lyzickou po byte a takto zje dost, no co ti poviem, vlastne robim to co som vzdy brala ze otrasne ked som to videla ze naco to tie mamicky robia 🙂 ale asi uz resignujes lebo inak by si prisla on nervy! 🙂

baby ale moj adam je naozaj hyperaktivny , ved ked bude to stretko tak to uvidite, on nevydrzi vobec nikde a na kolena si ho dam a ziadne ze mojkanie, hned dole a kope nohami,mojkat ho mozem len ked ho uspavam a je uz uplne unaveny 🙂 to ma aj rad ked ho bozkavam na licka.

@jenie123 inak s tou teplotou ja som to tiez zvalovala na zubky,ale moj vsak nema ziadne, a lekarka mi vzdy povedala ze vysoke horucky nie su pri zuboch,vraj to mamicky pripisuju zubom,lebo je oslabena imunita pritom ked vychadzaju zuby ( nie u kazdeho dieta,niektorym vyjdu ani nevies) a vtedy sa na nich chyti najaky virus a z toho teplot a zub vyjde von tak sa to tomu pripise, ale moj teda mal virusove ochorenie,vtedy ked sme pricestovali na slovensko vo feb a z tepla do zimy aj ked som ho naobliekala predsalen to bol asi sok, a v lietadle najviac bakterii sa to tam hemzi ,vseliaky ludia tam lietaju ,ved som robila letusku a tie lety do indie a podobne krajiny tak to keby ste videli tych ludi,sa necudujem,ze vela ludi je chorych po ceste lietadlom.

dufam ze tentokrat to zvladneme na jednotku,ale co uz lietat musime ked byvame daleko od nasich. 🙂

@basa23 aj nas sa tak nasteloval ale on ide spat pre zmenu ajo 22h,vcera som ho nechala s muzom,sla som nakupit potraviny , najlepsie ked idem vecer a sama! tak nepozabudam veci ako pri malom a mozem mat plny kosik . A volal ze nechce zaspat ze je aj unaveny ale on jak keby preskocil tu svoju hodinku a potom nie a nie zaspat a hore je tak isto ale teda nie o 6.00h ale o 8.30h...tak niektore deticky spia viacej niektore nie...ale moj maly bol strasny ako novorodena, bol hore dobre ze nie kazdu hodinu,potom kazde dve do 6mes ..potom sa to ako tak ukludnilo.

jenie123
2. jún 2011

@basa23 jeeee, to by bol super vylet.. manzel by bol z toho nadseny.. 🙂 tusim idem do toho.. len ta cesta.. nevies nahodou ako daleko je Budapest od Ba.. ? Mala mi teraz zaspala.. obedny spanok dala len pol hodinky, tak si to teraz dotahuje.. ked sa zobudi, pojdem k nasim.. musim si u nich nakupit.. 🙂 zavareniny, maso, vajicka.. 🙂
@adamala teploty uz nemame a zubok dalsi tiez nie.. ono je mozne, ze to bolo zo slniecka.. prehriala sa.. a odkial si? teda kde byvas na Slovensku..?

basa23
2. jún 2011

@angie267 fuuu datum predbezny netusim mohli by sme tak niekedy v polke jula?a mesto netusim,no v Bratislave je toho najviac 😀 😀 😀 ?
baby povedzte vy kde?kedy?hm ja som nepojazdna nakolko sa bojim soferovat ale uz musim azcat 😒
@adamala kedy prides na slovensko?potom dame tu stretavku uz su 2 zaujemkine 😀 a kde to presne byvas?ted mate teeeplo vsak?
@jenie123 200 km to je 2 hodky cesty neni to tak strasne daleko mala pospi v aute.mi sme si kupili vstupenky tak sa tesim vyzera to krasne na ich stranke.mne mala spala u svokry.dnes som jej dala cucoriedkovy pribinacik tak ho sprasila.