Juraj zavraždil manželku kvôli tehotenstvu po vazektómii
Juraj zavraždil manželku kvôli tehotenstvu po vazektómii
https://www.topky.sk/cl/10/9216447/Juraj--43--z...
A teraz mu znížili trest o 7 rokov, len na 13 rokov:
https://www.cas.sk/spravy/juraj-brutalne-zavraz...
A takáto je na Slovensku spravodlivosť. Za femicídu len 13 rokov je výsmech spravodlivosti.
@anonym_autor na Slovensku posledné roky spravodlivosť dostáva na frak 🤷♀️ smiešne tresty pre vrahov, znižovanie trestov mafianom, úprava zákonov aby naši politici boli ôk ci nižšie tresty za krádeže... žijeme v state kde sa maju kriminálnici ako v raji 🤷♀️ mne je z toho na grcanie, no neprekvapuje ma to žiaľ...
Poznáš aspoň troška ten príbeh? Pani podvádzala, bola tehotná aj napriek tomu že manžel mal zákrok.
Si myslím že je to ok. Kvôli radodajke si takto dodrbal život. všetci ho charakt. ako milého , nekonfliktného chlapa.
Autorka ... Femicída je presný opak toho, čo sa stalo v tomto prípade. Nepouzivaj vyrazy, ktoré nepoznáš.
Súd uznal, že obeť si za svoj osud môže aj sama. Niet čo dodať.
Autorka ... Femicída je presný opak toho, čo sa stalo v tomto prípade. Nepouzivaj vyrazy, ktoré nepoznáš.
@anonym_d8c54f čiže súd vyhlásil,že vlastne je v poriadku,že bola zavraždená?
@anonym_f61ff5 @anonym_d8c54f čiže tu podľa 2 anonymov hrdinských je v poriadku zabiť nieho, lebo vám klame???
Jasné,obeť si za to môže sama,to je také typické pre toto zadubené Slovensko
Poznáš aspoň troška ten príbeh? Pani podvádzala, bola tehotná aj napriek tomu že manžel mal zákrok.
Si myslím že je to ok. Kvôli radodajke si takto dodrbal život. všetci ho charakt. ako milého , nekonfliktného chlapa.
@anonym_f61ff5 tebe sibe? Stacilo radodajku opustit, nie schvalovat vrazdu.
@anonym_autor no, ja asi už viac svojho manžela radšej nepodvediem😬
bola tehotna -takze zabil 2 ludi .. dieta a ju .. skrat je svina-ale vrazdit? bola matka.dcera,kamaratka .. ludia nepodvadzaju len tak - iste tam boli problemy ... takto sa to neriesi .. ak by vase dieta takyto clovek zabil spokojili by ste sa s 13 rokmi? mali to riesit ako dospely a nie vrazdit sa = to je absurdne ..na druhej strane ak by moje dieta skratovalo a zabilo - bola by som za 13 rokov stastna ...
Pani sa mohla rozviesť keď chcela neustále podvádzať. A pritom bola ohava.
Najprv si pozri, čo je femicída a nepoužívaj cudzie oné ... termity
@anonym_f61ff5 @anonym_d8c54f čiže tu podľa 2 anonymov hrdinských je v poriadku zabiť nieho, lebo vám klame???
@biba_18 ja oci otvaram tiez 😳
Ja poznam zenu, co trpela s alkoholikom, nasilnikom. Mapi poschodovy dom. Dosiel ozraty a hned do bitky a ona do neho len strcila, ako sa branila, spadol a zabil sa. Ona dostala 25 rokov natvrdo. Deti vychovavali jej rodicia potom. Dcera bola spoluziacka mojej sestry. Myslim, ze neskor jej trest znizili a uz je na slobode. Ale pre jedneho tyrana takto dopadnut...😭
Nuž. Keď je niekto toxický a ničí toho druhého sústavne psychicky, tak sa to môže skoncit aj takto. Nemalo sa to stať a mali to riešiť inak. Ale ako sa hovorí: človek má len jedny nervy.
Ja poznam zenu, co trpela s alkoholikom, nasilnikom. Mapi poschodovy dom. Dosiel ozraty a hned do bitky a ona do neho len strcila, ako sa branila, spadol a zabil sa. Ona dostala 25 rokov natvrdo. Deti vychovavali jej rodicia potom. Dcera bola spoluziacka mojej sestry. Myslim, ze neskor jej trest znizili a uz je na slobode. Ale pre jedneho tyrana takto dopadnut...😭
@anonym_8c68f4 to mali brať ako sebaobranu,alebo nešťastnú náhodu,veď to nebola vražda
To je niečo strašné. Hrozná tragédia. Súd podľa mňa zohľadnil okolnosti. Napriek tomu vražda bude vždy vraždou.
@anonym_8c68f4 zial. Bývalý spolužiak v tej dobe na sš takto bránil matku od otca alkoholika, jeho otec prave mlátil jeho matku hlava nehlava, chlap stratil rovnováhu a padol tak nesťastne že zomrel.
Spolužiak bol odsúdený.
@anonym_autor myslím, že nevieš čo je femicída
@anonym_4afe58 Je to vražda žien. A spadá s m aj domáce násilie.
@anonym_d8c54f Môže si za to že otehotnela po vazektomii? Podporujes domáce násilie a vrazdy žien?
@anonym_d8c54f Môže si za to že otehotnela po vazektomii? Podporujes domáce násilie a vrazdy žien?
@anonym_autor .. ty si aj čítala ten článok? S porozumením?
@anonym_autor Ved praveze neotehotnela s nim, ale s inym muzom. Ten jej muz zjavne jej ku... sklony nezvladol.
@anonym_autor Ved praveze neotehotnela s nim, ale s inym muzom. Ten jej muz zjavne jej ku... sklony nezvladol.
@anonym_c9f6d4 Ale to mu nedávalo právo ju zabiť. Chápeme sa?
@anonym_c9f6d4 Ale to mu nedávalo právo ju zabiť. Chápeme sa?
@anonym_autor Ved samozrejme ze nie, ale ty to pises v takom duchu akoby ona chudatko otehotnela s nim, ktory ma vazektomiu a ta nejako zlyhala, takze ona chudinka za to nemoze a ten chlap ju koli tomu, za co ona vobec nemoze, zabil. No a to je blud.
@anonym_autor taká ukážková tradičná slovenská rodina.

@anonym_autor myslím, že nevieš čo je femicída