icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

veronicka091
24. jan 2017

Ak by mal niekto zaujem obkednat niečo kludne pište

katarina1008
24. jan 2017

@mavika môžem sa spýtať či do celej fľaše? A koľko jednu kvapku tto?

borka82
24. jan 2017

@katarina1008 bude vam maly kloktat? Pozeram, ze ma len nieco cez 4 roky. Na laryngitidu ako prva pomoc ked ho dusi kasel je vyborne aj streknut Eukasol na vreckovku a dat mu aby sa toho nadychol z vreckovky. Mozte ten Eukasol streknut aj priamo na hrud na pokozku. Rychlo ulavi aby sa lepsie dychalo. Tymian je fantasticky a ak nema teplotu tak mu spravte aj kupel z 31tky (2-3 kvapky do vane). Ja davam aj tymianovu esenciu, ak mate, ta je vyborna. Malu v tom kupeme 2x do tyzdna ako prevenciu a aj ked kasle. Drzime palce 🙂

mirellka
24. jan 2017

@katarina1008 ja dávam 1 kvapku na 2dcl vlažnej vody a to máme na celý deň ..ono ako kto znesie..moje deti v pohode ale mužovi to vadí 🙂 🙂 no šak ako chlap.. 🙂kloktáme 3 krát denne ...

katarina1008
24. jan 2017

@borka82 eukasol som dala ale teplotuje, cez 38,

borka82
24. jan 2017

@katarina1008 tak to nemoze kupel. Ale ak vyklokta, tak to je vyborne na hrdlo. Mozte tou 31tkou potriet aj hrud. Ja si zvyknem dat do dlane tymianovy krem a kvapku 31tky a natriem hrudnik a aj chrbat. Treba dat aj na chodidla a zabalit do ponoziek.

bazoskaa
27. jan 2017

ak niekto niečo potrebuje z Just & Nahrin poradenstvo prípadne niečo objednať kludne píšte ip ...

honkitonki
27. jan 2017

@bazoskaa tento sposob , ako to pises nie je bohvieco... to tu kazda pradkyna moze napisat to, co ty... a ver tomu , ze je ich tu na koniku dost... skupina just tuna MK bola zrusena, kedze sa o tom dozvedelo vedenie z justu.. tak pozor aj tu na fore...je to proti pravidlam v zmluve...

bubu62
27. jan 2017

@honkitonki takych tu je vela co ponukaju,ale pomoc u niektorych nula bodov...

spirit16
27. jan 2017

@honkitonki
suhlasim

Nie je to fer. Skupina sa musela zrusit, ale inak tu baby na seba davaju telefonne cisla a maily priamo na sklo. Otazka je, ci to vedenie ozaj neriesi, alebo je to len otazka casu, kym zacnu riesit aj toto.

bazoskaa
27. jan 2017

@honkitonki no nemyslela so si že som niečo zlé spravila však tu píše niekolko báb že objednajú tak som tiež napísala..samozrejme že nechcem nikomu škodiť ..ak mi poradííte ako tak samozrejme správu zmažem len neviem ako sa to robí...a ospravedlňujem sa ak som mojou správou niekomu ublížila...

spirit16
27. jan 2017

@bazoskaa
Ale neublizili si nikomu. Len si si asi neprecitala pravidla Justu.

bubu62
5. feb 2017

co na suchy drazdivy kasel?

borka82
5. feb 2017

@bubu62 tannen sirup, tymiánovy krém, eukasol a inhalovat vincentku s eukalyptom alebo jedlou sibirskou

bubu62
5. feb 2017

uz sa s tymto trapime stvrty mesiac nieco ine?

borka82
5. feb 2017

@bubu62 ešte ak viete zohnať tak čaj z lotosoveho koreňa. Ja som nevedela už 2 mesiace odkaslat a toto mi konečne pomohlo. Majú to v BIO obchodoch ako sušený lotosovy koren. 😉

bubu62
5. feb 2017

@borka82 skusim

borka82
5. feb 2017

@bubu62 môžu aj malé deti, už malé bábätka to môžu. Dá sa aj cez net kúpiť. Snáď pomôže.

adazdca
6. feb 2017

@borka82
@bubu62 ja som zohnala aj čerstvý lotosový koren v Cechách... celkom pitný čaj je to... nemá výraznu chuť, takže ked sa dá citron a med, tak v pohode aj deti vypiju 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/adazdca/message/...

katarina1008
7. feb 2017

Justacky idem si opäť po radu, dnes mi vytrhli zub, som opuchnutá kvôli zápalu, natrela som si líce tymiánom a 31 , ešte niečo by sa dalo? Ďakujem

bazoskaa
7. feb 2017

@katarina1008 na zapal a opuch je dobry body fresch....

borka82
7. feb 2017

@katarina1008 a tu dieru po zube vám zavreli? Tea tree olej je tiež protizápalovy. Že by ste ho kloktala. Ale on môže ísť aj do otvorených rán tak by to mohol pekne ukludnit.

bazoskaa
8. feb 2017

Ženičky čo je vhodné na pleť akné a jazvy ? Ďakujem

adazdca
8. feb 2017

@bazoskaa na pleť predovšetkým pravidelné a dôkladné čistenie pleti.. a na akné napr. doporučuju body fresh krém.. na vyhladenie jaziev san aktiv.. ale nemám s tým osobnu skusenosť.. Ja som bola napr. na hodinke krásy s Mary Kay, kde mi dôkladne vysvetlila ta pani všetko okolo pleti a odkedy som sa začala držať jej rád, tak klop,klop... je to lepšie s pleťou.. /podotýkam nerobím Mary kay/

zuzume
autor
8. feb 2017

@bazoskaa urcite activ krem /san activ/ .. moja mama ho pouziva uz 4 roky a je spokojna ziadne flaky jej nerobi a dokonca jej zmizla bradavica co mala pri nose..

tinka3636
8. feb 2017

Ahojte..mam zaujem o eucasol...viete mi niekto ponuknut? Dakujem

helen112
9. feb 2017

@tinka3636 ahoj Tinka, mam doma mozem ti hned poslat alebo priniest. Napis adresu do ip ;) pa

bozkah
11. feb 2017

Dobrý deň, mám záujem objednať sirup čučoriedkový Narosan, neviete mi niekto poradiť? Ďakujem

helen112
12. feb 2017

@bozkah pisala som vam spravu. U mna si mozte objednat pripadne vam mozem poradit 🙂

veronicka091
12. feb 2017

@bozkah aj ja vam viem objednať 🙂