icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

ronicek
1. apr 2017

@daniela192 ahoj co by si mi odporucila pre 11 mesacne babi
casto mava sopluky zelene a kasel
aj teraz sme chory
Nam tymianovy krem
tea tree olej
31 okej
eukasol

dakujem krasne

veronicka091
5. apr 2017

@ronicek tymianovim kremom potierat hrudnik chrbatik a chodidla pri nadche aj dutiny.Chodidla chrbatik a hrudnik potierat aj preventivne .31 môžte kvapnut do hrnca z hprucpu vodou a pod postielku cez den do aroma lampy v miestnosti kde sa malička hra nech inhaluje a vyborny je aj eukasol sprej streknut na oblubenu hračku vankušik alebo dečku a aj do spalne na noc počas dna na oblečenie

veronicka091
5. apr 2017

@dany85 čo potrebujete vedieť ?

bubu62
6. apr 2017

Prosim Vas co je dobreee na prievan do ucha?dakujem

zuzume
autor
7. apr 2017

@bubu62 na vatu 31 olej ten zaberie vzdy..

aegean
10. apr 2017

ja by som 31 do ucha nedávala, bacha na tento olej, je veľmi silný, skôr tea tree olej

zuzume
autor
10. apr 2017

@aegean
Jedna kvapka neuskodi.. skor pomoze uz som to aj detom dala.. len treba dodrzat davkovanie.

mavika
10. apr 2017

Priamo do ucha Niiiiic!!!! Ja som si osobne kvapla teatree olej aj Olej z 31 bylin ( osobitne) ale ich silu som citila este 2 dni. Spalila som si zvukovod!! Ak chcete pouzit Teatree olej/ tak aplikaciou- za usnicu., pripadne namocit kozmeticky tampon v koncentrovanom roztoku oleja a vody a prilozit z vonka na ucho.

adazdca
10. apr 2017

na školení vraveli, že 31olej nikdy nie priamo do ucha.. takže by som to asi neskúšala takto.. potrieť okolo ucha zvonka.. a ja by som si skôr nahriala plienku a dala teplý obklad.. uši su dosť háklivá záležitosť ... a moja vedúcu sviečkuje.. ale to musí človek vedieť..

aegean
11. apr 2017

@zuzume no ja by som neriskovala a nie ešte kvapkať, jeden známy si vytieral len vatovou tyčinkou a skončil na druhý deň s opuchnutým uchom, 31 do ucha nie

zuzume
autor
11. apr 2017

@aegean zeny treba citat!
Jedna kvapka na vatu a do ucha robim to tak a nikdy sa mi nic nespalilo😉

katarina1008
22. apr 2017

Ahojte, syn má ovčie kiahne, máte niečo osvedčené z Justu prosím vás?

ronicek
22. apr 2017

@veronicka091 myslis ze by sim mu mihla vytriet nostek tou tymianovou mastickou vraj to pomaha ale neviem ci pri takom malom mozem

adazdca
23. apr 2017

@katarina1008 ak mas tea tree olej, tak pomaha potierat pupaciky Tto. A ked uz sa to potom hoji a su uz chrasty , tak mandlove mlieko je dobre. A mimo just tanno hermal mlieko som davala a kupala v slabom roztoku hypermanganu. Vnutorne doplnit B A C vitamin.

katarina1008
23. apr 2017

@adazdca ďakujem

veronicka091
24. apr 2017

@katarina1008 ano potierst tea tree olejom krasne vysuši

veronicka091
24. apr 2017

@katarina1008 tea tree olej krasne vysuši

veronicka091
24. apr 2017

@ronicek to som teda este nepočula že vytret noštek tymianovim kremom

bubu62
24. apr 2017

@veronicka091 aj ja niekedy vytieram.

hnedka
24. apr 2017

Baby zijem v zahranici a mame tu just ale Nahrin nie.Ze vraj boli to bratia a sa pohadali a preto nahrin nezozeniem.Viem,ze na Swk zozeniem a aj v Rakusku....len v Tirolsku len Just.Baby tie ktore robite s tym Je lepsi Just alebo Nahrin?Nahrin ma super produkty ci uz pre vlastnu potrebu alebo aj inac.Baby kolko %mam zlavu na produktz ked sa zaregistrujem?Tak ze bz som s tym chcela pracovat aj ja.Lebo su tam super sirupy ale.drahe drahe a rozmyslam ze by som to mala.lacnejsie keby som ako clen?ci sa.to.neoplati ked len par.krat do roka si daco objednam??

ronicek
24. apr 2017

@bubu62 a myslis ze mozem aj 11mesacnemu

bubu62
24. apr 2017

@ronicek podla mna je uz velky,ja som natrela popod nostek teraz mojmu 6mesacnemu.

ronicek
24. apr 2017

@bubu62 a co mu este davas z justu

jankaa53
26. apr 2017

Prosim Vas narosany sirupy su vhodne pocas dojcenia?

bazoskaa
26. apr 2017

@jankaa53 nakoľko sú vhodné aj pre deti tak pri dojčení kľudne môžeš 🙂

adazdca
26. apr 2017

@jankaa53 určite môžeš popri dojčení...🙂 Cucoriedkový narosan brávaju aj tehulky, male deti, tak nie je problém pri dojčení

veronicka091
27. apr 2017

@jankaa53 samozrejme a obsahuje aj železo takže isto lepšia nahrada ako tabletky z ktorych byva zapcha

veronic8
27. apr 2017

@jankaa53 presne tak, ja ho uzivam uz i pri druhom kojeni a super i ako tehu som ho pila, prave mi mamina doniesla dlasie balenie 😉 mam 123 mlieko a citim, ze je to dobre i na moju energiu, ze som menej unavenejsia 😉

katuska5909
30. apr 2017

@hnedka Je to tak, že v niektorých krajinách je len Just, ale nepočula som o dôvode, ktorý uvádzate. Just predstavuje kozmetickú radu, Nahrin je (pre mňa) nadstavbou zvnútra. Ja na tom fičím už rok a som veľmi spokojná. Pomohlo to aj mojim blízkym. Samozrejme, že nie každému sadne všetko... Čo sa registrácie týka, určite je to veľmi dobrá voľba ak by ste si chceli objednávať pravidelne. Inak ani nie... Pre mňa osobne sa táto značka stala akýmsi "životným štýlom" a postupne som prešla na to. Od kozmetiky až po samotné varenie a vidím fantastické výsledky. 🙂 Sirupy sú super - vidím, že viaceré dámy spomínajú Čučoriedku, z ktorej sa predalo za min. rok najviac. Je vynikajúca aj pre deti, hlavne na imunitu. Ja mám skúsenosti s Tropicom (aj na hormóny a ženské problémy) a s Brusnicou... veľmi účinné a spoľahlivé. Okrem toho aj Artičok, ktorý výrazne pomáha pri tráviacich ťažkostiach (akéhokoľvek druhu). Ja môžem prejaviť len spokojnosť... 😉

hnedka
30. apr 2017

@katuska5909 praveze ja pavidelne nie ,len raz za rok spravim nakup do rezervy a dost.Ano cucoriedkovy uz popijame je velmi dobry!!a pripomina mi veeelmi floradix👆uplne na vlas .Aj taky kremik som dostala a aj ten je super!preco v Taliansku ma eukasol ine balenie ako na swk?maju dva eukasole?baby a ake su samony???