Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?
Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
Zdravím chcem sa spýtať ako často, prípadne koľkokrát denne dávať 3,5 ročnému dieťatu na kašel Tanunum sirup?
Prosím Vás aký je rozdiel medzi Deo plus classic a Deo plus senzual - ide o to, že v senzual nie je alkohol inak je zloženie to isté? Čo sa týka vône a výdrže je to v porovnaní ako? Ďakujem
DEO PLUS SENSUAL - extrakt z paliny (overené ECOCERT), atimikrobiálna kombinácia šalviového oleja s esterom kyseliny citrónovej (overené ECOCERT), vonný komplex s extraktom zo šupiek plodu mangostány, z ľubovníka, rumančeka, rebríčka, ruže, podbeľu
DEO PLUS CLASSIC - extrakty z rumančeka, arniky, rebríčka, šalvie, ľubovníka a ibiša, ružová voda, alkohol
podla mna v senzual je minimum alkoholu alebo skoro vôbec a je viac na citlivú pokožku...mám ten classic a som s ním spokojná akurát že štípe po holení.. teraz mi prišiel roll deo s plesnivcom tak používam ho po holení inak sa mi viac páči ten classic v rozprašovači....
classic vonia tak prírodne dosť cítiť šalviu mne sa vôňa páči a vydržím s ním celý deň v pohode....pot nepotláča ale zabranuje rozkladu baktéérii a nepáchne..trošku mi trvalo až som si naň zvykla ale teraz už iný nechcem 🙂 vyhovuje mi @kuckac
@kuckac Ako píše bazoskaa, je to presne tak. Na margo skúseností, ja som mala obe, ale nakoniec som zostala pri sensual, lebo mi veľmi vyhovuje vôňa - je jemnejšia ako pri classic, taká čistá a sviaža. Obrovskú výhodu majú tieto deo, že ich môžete dať pokojne na šaty a neostávajú fleky. Po sensual zostáva na šatách prekrásna svieža vôňa. 😉
moja skusenost - jednoznacne sensual - vydrzi skutocne uplne vpohode cely den a vona je OK. Vonu klasicu som vylozene pretrpela, len preto, ze uz som nechcela pouzivat nic s hlinikom, plus mne teda vydrzal clasic ledva 8 hodin a castokrat a ovela menej. Co sa tyka toho, ze stipe po oholeni, tak tieto dva deodoranty sa nemaju vobec pouzivat hned po oholeni.
Ahojte baby, som poradkyna Justu a Nahrinu. Ak by ste mali akekolvek otazky alebo ziadost pytajte sa. Aj v sukromnej sprave kludne ak nieco osobné.
Ahojte, som z BB...ak mi mal ktokolvek zaujem o vyrobky Just a Nahrin...dlho som v BB zhanala poradkynu, nevedela som najst, tak som sa nou stala...takze ak potrebujete rady ...rada pomozem...ak potrebujete vyrobky...rada objednam a dodam
Dobry den, moj 16 mesacny syn asi prechladol ma upchaty nos na co sa v nici budi ale nechce mu vytiect ani sa neda odsat. Prosim ktory produkt by nam pomohol a u koho sa da objednat ? Som z BA.
Ahoj..mozes pouzit viac pripravkov..
eucasol ( vyrobok vo forme spreja)
Olej z 31 liecivych rastlin
Z kremov urcite tymianovy krem
Pre blizsie info do ss
Ak mas zaujem napis poslem blizsie info a viem aj objednat
Jusťáčky čo poradíte ne natrhnuté znamienko a na kožné výrastky tzv živé mäsko...Ďakujem vopred za odpovede..
Ahojte, prosím vás čo dať na angínu, aby čo najskôr prestala bolesť v krku.
@katarina1008 hej, 31tka olej je super... a aj do atomizera namiešať 2 kvapky a postrekovať každu hodinu hrdlo.. a na hrdlo namastiť levandul.krém a zabaliť do plienky

@hnedka každá krajina má iné balenie a trošičku pozmenený sortiment, nie sú dva eukasoly, je eukasol len jeden, ale v každej krajine podľa jazyka samozrejme a tiež iná visáž
Šampóny sú skvelé